![]() |
Atatürk arboretumu'nun telefon numaraları:
0212 2261929 0212 2262335 0212 2262337 ataarboretum@ttnet.net.tr arboretum@istanbul.edu.tr |
Alıntı:
gelin. İçeri girmede sorun yok herzaman ayarlayabilirim. |
24 Kasım gezisine elimde olmayan nedenlerden dolayı katılamıyorum, herkese iyi eglenceler aklım sizde kalacak.
Saygılar |
Cumartesi az bulutlu 16 derece:D:D
http://www.wunderground.com/cgi-bin/...r/getForecast? query=ISTANBUL Alıntı:
|
sevgili agaclar kardesleri,
Bu pazar saat 11 de 20 kişilik bir grub icin arboretuma izin ayarladım. herhalde 10-15 kişisini aile dolduracak. Sebep olanlara minnetarım. Eksik olursa düşünen olursa haberimiz olsun. selamlar. Ümit Kuru |
TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Sn. Hayrettin Karaca, bugün (22.09.2008, Pazartesi) saat 19:00'da
Star TV'de Uğur Dündar'la Star Ana Haber'e katılacaktır. Sn.Karaca'nın “Yalova Atatürk Arboretumu” nda işlenen “Doğa Cinayeti”ni anlatacağı bu programı mutlaka izleyiniz! |
Şu an İz Tv de ''İSTANBUL'UN AĞAÇLARI'' programını seyrediyorum.Konusu ATATÜRK ARBORETUMu.Daha önceden kaydetmiştik.İz Tv nin doğa, gezi programlarını kaydediyoruz.Hafta içi biz işteyken kayıt yapıyor haftasonu biz de keyfini çıkarıyoruz.
Şu anda Atatürk Arboretumun keyfini çıkarıyoruz.Keşke yakın zamanda tekrar gezi yapsak hep beraber. |
Bunu yapalım sevgili loveflower. Kahvede de dile getirelim. Çok iyi olur.
|
Çok isterim , çok güzel olur gerçekten sevgili aygün.
|
Bence de:))
Tatile gidin gelin hayırlısıyla, konuşalım bunu. |
Tamamdır:)
Toplantı önerileri başlığında da önerip konuşuruz dönünce. |
Beni unutmayın:p
|
Benidee:o
|
Bence biraz daha bekleyin. Ağaç yaprakları renk değiştirmeye başlayınca en güzel zamanları... Biraz daha var...
|
Zamanı gelmiş midir acaba ne dersiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025