![]() |
Siz öğle diyorsanız ne diyebilirimki yukarıdaki resimlediğiniz mekanları sanki tanıyorgibiyim
batı karadeniz sahillerine yakın bir yermi. |
Alıntı:
Selamlar, sevgiler. |
İnşallah bir sonraki toplantıyı kaçırmam.
|
Alıntı:
Ben Yalova'da Kipa Alışveriş Merkezi inşaatı için bulunuyorum, bugüne kadar, proje tadilatı nedeniyle oldukça boş zamanım vardı, ama önümüzdeki hafta fore kazık çalışmaları başlayacak gibi görünüyor, bilmiyorum nasıl edip katılacağım o geziye ama, elimden geleni yapacağım. Selamlar, sevgiler, siz de inşaatçısınız galiba, doğru mu? |
Evet elbetde katılacağım ben buralardayım zaten Arboretum bana 5 km ayrıca sizinle
aynı meslekdeniz. Sayın celalsungur. |
Alıntı:
Azıcık autocad bilen bir kesin hesapçı arıyoruz, aklınızda bulunsun, çevrenizde uygun biri olur da bana yönlendirirseniz çok sevinirim. Selamlar, sevgiler, saygılar. |
Alıntı:
Bu arada google'da arboretum , arboratum , arberetum deyince hepsinde de bir şeyler çıkıyor. Ama sanırım ( konu başlığımız gibi ) doğrusu arboretum. |
[QUOTE=KUMRU;173877] 24'ündeki programımıza +2 de katıldığı için gelemezler.::D Eşinize de çok selamlar.QUOTE]
Eşimin de hepinize çok selamı var, ben sadece şaka yaptım ama gelmenizi o kadar çok isterdik ki anlatamam.;) |
Alıntı:
Selamlar. melike |
İş yoğunluğumdan dolayı gelemiyorum...Katılımcı arkadaşlar için 24 kasımın güzel bir gün olması dileklerimle...:-)
|
Sn celalsungur ... inşallah bir başka etkinlikte sizinle tanışmaktan bende mutlu olurum... :-)
|
Son anda bir problem çıkmazsa
Vildan Sönmez Norex Fyasmut 3 kişi geliyoruz. Alıntı:
|
Aybala saat kaçta buluşuyoruz?
(saat 13,30 gibi oğlumu okuldan almam gerek, olmazsa gider alır gelirim tekrar) |
bende gelmeyı dusune bılırım musaıt olursam bır bakalımda
|
Alıntı:
|
kaçta buluşulacağı kesinleştimi acaba? iş durumum elverise bende katılmak isterim
|
Kesin olmaması için hiç bir sebep yok
|
Selamlar;
Umarim kar yağarda birde karlı olarak görürüz cok özledim kar yagsın artık :p:p:p |
Arkadaşlar, bu gezi için bir pazar ayarlaması yapamaz mıyız? Topluluktan güç doğar.
Liste yapalım mı? Biz 02.12 pazar gidilmesini çooook isteriz. 1-Ümit Kuru ve eşi 2- |
Biz malesef gelemiyoruz. Sizlere güzel bir gün diliyorum.
|
aybala'dan ses yok, gezi ne alemde???
Sevgili arkadaşlar,
11 kasımda analadığım kadarı ile bir ön gezi yapıldı, ortamda hala bir liste var ve hergün birileri gelemekle ve gelmemekle ilgili fikir bildiriyor ama listenin son hali ve nasıl buluşulacakla ilgili bilgi yok.Hatta 24'ü kesin mi o bile belirsiz sanki! Sevgili aybala'dan ise hiç ses yok. Hasta falan olmasın. Ben ilk kez cevapsız bıraktığını görüyorum da?! Bu belirsizlik nasıl aşılacak acaba, şunun şurasında 4 gün kaldı..... Selamlarımla... Melike |
Arkadaşlar, işlerimin yoğunluğu nedeni ile birkaç gündür konuyu takip edemedim. Birazdan listeyi düzenleyeceğim. Konu hakkında beni bilgilendiren Harun Bey'e ilgisi için teşekkür ederim. :)
|
Ne demek görevimiz önemli olan sağlıklı olmanızı öğrenmeleri her şeye değer bence.
|
İzin konusunda sorun yok orman zararlıları ile mücadele şube müdürümüz sağ olsun
|
Teşekkürler. Dileğimiz havanın gezi için uygun olması.
|
Segili aybala'nın iyi olmasına sevindim, valla meraklanmıştım...
Kızmaz ise son bir soru saat 11 de kapıda mı buluşuluyor?? |
Melike Hanım, çok sağ olun, iyiyim :)
Evet, bir aksilik olmazsa saat 11:00 da arberotumun kapısında olacağız. İrtibat için telefon numaranızı özel mesaj olarak gönderir misiniz? |
Alıntı:
|
Sevgili Arkadaşlar,
Kendimiz (küçük bir grub halinde) izin almaya çalışssak kiminle temas etmemiz gerekir? Ulaşabileceğimiz bir şahıs ve telefonu var mı acaba? Selamlar. Ümit Kuru |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025