![]() |
Çok güzel , keyifli bir toplantı oldu. Herkese teşekkürler.
Dönüş yolculuğu kolay oldu. Ama köprüye kadar. :( Boğaziçi Köprüsü'den geçmemiz 1 saatten fazla sürdü. Ama olsun. Her şey çok güzeldi. |
Evet gerçek bir Sonbahar toplantısıydı..
Sonbahar sarısının tüm renklerine giyinmiş bu mekana, bizler de kendi renklerimizle eşlik ederek, anılarımızın duvarına bir güzel tablo daha astık. Bu anıyı oluşturan tüm arkadalarımıza, ayrıca Ulaşımımda bana yardımcı olanTodora ve Limona çok teşekkür ediyorum. |
Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Umarım herkes memnun kalmıştır.
Bal kabağı ve tohumu satışına gösterilen ilgi ve destekleriniz için ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bal kabağını tarladan, toplantı yerine getirmeme yardım eden Kudret ile Sinan'ı unutmamak gerek. Tek başıma yapamazdım.:) |
Resimlere şimdi baktım, gerçekten çok güzel bir toplantı olmuş. Sizin adınıza çok sevindim, gelemediğim için bir o kadar da üzüldüm :(. Eh artık İlkbahar toplantısını Bursada yaparız değilmi yani? Yönetime duyrulur ;)
Çekiliş sonucunda kazananları tebrik ederim ;) Kabaklar afiyet bal şeker olsun, şifa niyetine :D:D İnanılmaz güzel bir yermiş gerçekten toplantı yeri... Yalovalı arkadaşlarımıza böyle bir organizasyon yaptıkları için teşekkür ederiz... Bu arada Cemal Bey nerelerde, merak ediyorum uzun süredir gözükmüyor. Haber alanlar yazarsa sevinirim.... |
Sebo sevgili Cemal S. ile ben görüştüm. Telekom grevi nedeniyle 24 saat bir yere ayrılamadığını hatta bu nedenle foruma bile gelemediğini söyledi. Ayrıca katılan arkadaşlara selamlarıda vardı...
|
Sebahattin, eşim dedi ki bir dahaki toplantıyı uzakta yapmayın bizim eve yakın olsun dedi :)
Ben size ağaçların altına masa koyarım dedi ;) |
Zenfree, ben FSM den geçtim ayıptır söylemesi bomboştu :)
|
Sevgili Limon;
Eşinize sevgi ve selamlarımı iletmenizi rica ediyorum ;) Bursada yapalım bu sayede eşinizde askerlik yaptığı yerleri tekrardan görür ;). |
Sevgili Mahmut Leventoğlu dün sabah maddi hasarlı ufak bir kaza geçirdiği için aramıza katılamadı. FSM köprüsü çıkışında, bir arabanın gelip arkadan çarpması sonucu araçlarında hasara yol açmış. Dün sabah Bağdat'ı arayıp haber vererek yanımızda olamayacağı için üzüntülerini belirtmişti. Buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimizi tekrarlıyor, bir dahaki toplantıda görüşmek üzere diyoruz.
Aykun82 arkadaşımıza ise, feribot iskelesinde yaptığımız aramalar da ulaşamadık. Kendisinden iyi olduğuna dair bir haber bekliyoruz. |
Öncelikle kaza yapan arkadasımıza geçmiş olsun, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim gelemedim uyanamadığım için kusura bakmayın,buluşmada arayıp ulaşmaya çalıştığını gördüğüm ilk forum bu, gelemedim belki bir sonraki buluşmaya artık, iyi pazarlar herkese.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mahmut Bey geçmiş olsun. Gelen mala gelsin derler ama mal canın yongası. Umarım hasar çok değildir. |
Güzel bir toplantı olmuş, tekrarı daha geniş katılımlı olur umarım.
Mahmut Bey geçmiş olsun. |
Yürüyen köşk toplantısından memnuniyetle ve bir daha ki toplantıya da mutlaka katılma fikriyle ayrılmış olsam da 02-03 kasım tarihlerine planlı Çanakkale gezimiz olduğu için bu toplantıya katılamadım. Daha önce bir toplantıya katılmış olmamdan dolayı atmosferin nasıl güzel olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum. Kısmet bir dahaki toplantıya demekten başka da avuntu olmaz galiba.
Sayın Mahmut Leventoğlu' nada büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. |
Mahmut Bey geçmişler olsun. Cana bir şey olmasın yeter ki... Ama şu İstanbul'da en can sıkıcı kaza durumu arkadan çarpanlar. İstanbul'lu olup ta bunu yaşamayan yoktur herhalde. Bende de tik olmuştur hep gözüm arkadadır ;) biri fazla yaklaşırsa sola çekip yol vermeyi tercih ediyorum. Tekrar geçmiş olsun.
Todor kabak şu anda tencerede kaynıyor. Dediğin gibi bekletmeden pişiriyorum, bu halde bile bayağı su saldı. Kabak fotoğraflarını USB'ye yükledim şimdi. Kabağın bizim yiyeceğimiz kadarını büyük dilim dilim kestim. Bir de oğlum ve sınıf arkadaşları için şekerleme gibi birer lokmalık kestim. Kürdanların ucuna sıcak silikon tabancasıyla rengarenk boncuklar yapıştırdım. Birazdan tatlı pişince okula gideceklere kürdanları saplayıp, hazırlayıp, sizler için fotoğraflıycam. Çocuklar tatlılarını yerken bir yandan sizin kabağın fotoğraflarını izleyecekler. Bir iki fotoğrafta siz de varsınız kabağın büyüklüğü belli olsun diye :) Siz ufak tefeksiniz ya kabak daha büyük görünüyor ;) Kabak tatlısı yarışması için fotoğrafları çekerim birazdan :) |
Sevgili dostlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim.
Biz o gün sabah Çamlıcadan yola çıktık eşim kızlarım ve ben. Tam turnikeleri geçerken (turnikelere her zaman temkinli girerim) yandaki turnikeden hızla çıkan araç bizim şerite geçerek bize arkadan vurdu. Çamurluk,stop lambaları filan kırıldı, hepimiz panik olduk. Neyseki çevreden hemen müdahele ettiler. Ekipler filan kaza raporlarını hazırladılar .Karşı tarafa % 100 suç bulundu. Aracımızı servise çektiler. Araç önemli değil fakat bir hafta on gün araçsız kalacaktık. Bu arada imdadımıza üyesi olduğumuz beck-up yetişti. Bize hemen son model 3 bin km de bir araç tahsis ettiler bu gün. En çok üzüldüğüm toplantıya katılamamak oldu. Hem yer önerdim hem katılamadım. Herkesten özür dilerim. Arkadaşlar telefonlarla aradılar onlarada ayrı ayrı teşekkür ederim. |
Mahmut Bey çok geçmiş olsun. Çok şükür ki sizler iyisiniz.
|
Devbalkabağı tatlım pişti. Fotoğrafları yükledim.
Artık canı çeken olursa Todor'dan devbalkabağı alsın :) http://www.agaclar.net/galeri/files/...s003_thumb.jpg http://www.agaclar.net/galeri/files/...s002_thumb.jpg http://www.agaclar.net/galeri/files/...s001_thumb.jpg http://www.agaclar.net/galeri/files/...s006_thumb.jpg http://www.agaclar.net/galeri/files/...s005_thumb.jpg http://www.agaclar.net/galeri/files/...s004_thumb.jpg |
Mahmut bey geçmiş olsun.:(
Çok güzel bir toplantı olmuş, Limon tatlı harika görünüyor.. |
Alıntı:
Bütün teşekkürler ve övgüler bu toplantıyı çok büyük bir titizlikle mükemmel bir şekilde organize eden Todor'a aittir. Teşekkürler Todor. |
Alıntı:
Organizasyonu Todor yapacaksa bende varım. Mekan konusunda (İsmi Lazım değil ) bazı şehirlerin ekiplerinden çok daha başarılı. :dilli: Not: İş bu mesaj yöneticilerden alınan spekülasyon yapma izni üzerine yazılmıştır. :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zenfree,Penelophe tekrar teşekkür ederim.
Gerçekten büyük teşekkür Todor un olmalı. Ev sahipliğini o yapmış. |
Todor organizasyon konusunda teşekkürü gerçekten fazlasıyla hak etti.
Gün içinde defalarca, todor orada şu var mı? todor kaç kilo ceviz içi lazım? todor kabak pişti mi? todor x kişi aradı mı? todor şurayı tarif eder misin? todor şu kadar kişi olamazsak sorun olur mu? todor yenikapı feribotu nereye yanaşıyor?...gibi onlarca soruya sakin, sakin cevap verip, çözdü. Bence Yalova'ya heykelinin dikilmesi için imza toplamalıyız. Aldığım duyumlara göre kendisi Yalova'dan da kaçma planları yapıyormuş :) |
Herkes keyif aldıysa ne mutlu bana. Tekrar tekrar benzer programlar yapalım bence. :)
|
Bu haftasonu ağaçlar grubu çok faaldi.Yalova buluşmasına ve Halit Bey'in öncülüğünde kocayemiş yürüşü.Birine olsun katılmak isterdim.Ama bu hafta ailemle olmam gerekiyordu.
İnşallah başka sefer... (Mahmut Bey'e de geçmiş olsun diyorum bu arada.) |
Celal Bey eşinizi de ayrı bir üye ismiyle ve detoks isimli bir konu başlığıyla bekliyoruz.Çocuk gelişiminde tabiatın önemi de olabilir.
Bilgilerini ve güleryüzünü bizlerle burada da paylaşırsa çok mutlu olurum-oluruz :) Sevgiler benden de sizlere ;) |
Vildan Hanım'ın katılabileceği bir toplantıyı asla kaçırmak istemem. Çevreye O'nun gözüyle bakmak çok ayrı bir zevk olacaktır. O gün yanımızda olsaydı kimbilir ne güzel fotoğraflar çekerdi. Belki biz de bir iki ipucu yakalarız :)
Aybala Hanım'ın öne sürdüğü, bundan sonraki toplantıların bir iki saatlik bölümünü, seminer şeklinde yapma fikrine tamamen katılıyorum. Bilgilerle beynimizi, gördüklerimizle gözlerimizi, yediklerimizle midemizi tıka basa doldururuz ;) |
Bu etkinlik gözden kaçmasın arkadaşlar. :)
Atatürk Arboretumu Gezisi (Tarih belli değil) not: limon, bana Aybala Hanım dersen ben de sana Limon Hanım derim :)) |
Yok sana Aybala derim :) Orada site arkadaşlarına hitap vardı da ondan ;)
|
Sevgili Limon,beni çok mutlu ettin.Yok aslında birbirimizden farkımız:):)
Çünkü Ağaçlar' da doğaya çevreye bakışları çok yakın olan insanlarız. Yer seçimi hakikaten çok güzelmiş, arkadaşlarımızın çektiği güzel fotoğraflardan bunu anlıyoruz.İnşallah Atatürk Arboretum toplantısına katılabilirim. Alıntı:
|
Alıntı:
Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır. Sevgiler ;) |
Alıntı:
Todor keçi peyniri bitti.İsteyebilir miyiz? Todor köprüde oturalım lütfen. Todor hava soğudu. İçeri girelim lütfen. Todor bu dereden nasıl geçeriz? vs...vs... vs... Sevgili Todor gösterdiğin konukseverlik için çok teşekkürler. Çok yorduk seni. |
Mahmut Bey, geçmiş olsun, bir dahaki toplantılarda karşılaşırız inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Mahmut Bey , çok geçmiş olsun.
Hafta sonu gerçekten de çok keyifliydi. Başta Todor , Aybala ve diğer tüm katılımcılara teşekkürler. |
Kumru ,Vildan Sönmez hanım çok teşekkürler. Çok istedik ama olmadı sağlık olsun.Önümüzdeki hafta sonu köyde olacağım aksilik olmazsa.
Kumru Turgay a selamlar. Bir ara adres isteyeceğim Sütçüler kitapçığı yollamak için. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025