![]() |
1 Eklenti(ler)
Soldan ikinci pişirilmiş, şekerlenmiş olarak Bağdat restoranda bizi bekliyor olacak. (şu anda Todor'un bahçesinde)
|
Süper... Vallahi bu toplantı kaçmaz....
|
İlginize teşekür ederim ,Mahmut Bey.Gelebilirsem sizinle Isparta hakkında konuşacağımız çokşey olacak sanırım.Hoşçakalın.
|
Ben belki Cumadan giderim henüz belli değil.Yalakderede ki evimizi ve insanlarımı çok ihmal ettim. Cumartesi günü sabahtan Yalakderenin pazarı .Hava güzel olursa çok keyifli olur.O güne kadar inşallah SÜTÇÜLER BROŞÜRÜ basılırsa sizlere onları dağıtırım. Arkadaşlar yağmur yaş olabilir ya da yerler ıslak olabilir. Yürüyüş yapmayı planlıyorsanız yanınızda yedek ayakkabi,çorap,pantolon v.s getirin.
|
Eskişehir veya Bilecik'ten birlikte gidebilecek kimse var mı?
|
Saat kaçta gidilecek?Beraber gide bilecegimiz kimse yokmu?
|
E ben varım diyorum ama siz duymuyorsunuz :) Ben Sarıyer'de oturuyorum, deniz otobüsü için Yenikapı'ya gelmemiz gerektiğine göre, Sarıyer civarında oturmuyorsanız, Yenikapı'da buluşalım Nükhet Hanım. Saati siz söyleyin ben size uyarım.
Nükhet Hanım deniz otobüsü tarifelerine baktım da sabah 9,30 veya 11,30'da var. Ne dersiniz kaçta gidelim? Dönüş te 15,30 ve 19,30'da var. Kış tarifesi oldukça seyreltmişler seferleri. 19,30'da oradan binersek 20,40'ta ancak İstanbul'da oluyoruz. Ne dersiniz erken gidip erken mi kalkalım? Bence 9,30'da gidelim 10,40'ta orada iniyoruz. 15,30'da da dönelim mi? Saatlerin de geri alınacağını düşünürsek hava artık daha erken kararacak. :) Kararı siz verin ben size uyarım :) |
Sevgili Limon, ben arabayla Topçulardan gitmeyi planlıyordum. Acaba size katılsam mı? Güler Hanım İstanbul'a dönerse o da bize katılabilir.
|
Sabah kahvaltısı kaçtan kaça kadar olacak?
|
Arkadaslar benim tavsiyem pendikten gelin.
Pendige kadar arabaylan gelin pendikten her saat basi vapur var. Donuste vapura yetisecegim gibi bir kosusturmaya girmessiniz.veya Haydarpasada bulusun trenlen pendige gelin. Donuste 15:30"a yetismeniz biraz zor olur. Yeni kapiylan gelip pendiklende done bilirsiniz. |
Alıntı:
|
Sinan Bey Pendik dediğiniz Topçular İskelesi mi oluyor? Sanırım ben bu yolları kullanmayalı çok oldu kafam karışıyor. :)
Aslında haklısınız, Pendik'ten çok sefer var. Eşimden ve oğlumdan 19,30 deniz otobüsü için izin koparırsam bu kadar uğraşmama gerek kalmayacak aslında. Toplantı iznini kopardım da henüz toplantının Yalova'da olduğunu söylemedim. Alıştıra alıştıra ;) |
Sayın limon Pendik'ten gelen arabalı vapur Yalova merkezdeki iskeleye geliyor.
|
Todor net rezarvasyonu yaptıracağı için, gelip gelmeme durumu kesin olmayan arkadaşlar, en geç 30 Ekim 2007 Salı akşamına kadar durumu kesinleştirirse memnun oluruz.
Katılanlar memet (izmir-ist-kesin-araçsız) todor (yalova - kesin) kudret (yalova - kesin) aybala (ist.anadolu - kesin - pendikten 9:30 ) Güler (ist. avrupa -kesin - manyastan ) Ferda Ülkümen+1 (ist.avrupa - kesin - yenikapıdan 9:30 araçsız) sinaninci1 (yalova-kesin) sukranayalp (ist.anadolu - kesin - pendikten 9:30 - araçsız) aybala ile limon (ist.avrupa-kesin - ) Kumru+2 (İst,yalova-kesin) preacox (İst.avrupa - kesin - eskihisardan) zenfree+1 (ist.avrupa- kesin - yenikapıdan 9:30 ) sevelim+1 (bursa- kesin- bursadan) Mahmut Leventoğlu+1 (ist,yalova - kesin) Celal Sungur+1 (yalova - kesin) aykun82 (ist.avrupa - kesin - yenikapıdan, araçsız) kuyucu (yalova - kesin) habibe (kocaeli - kesin - araçsız) todor ile Toplam 25 kişi |
Alıntı:
|
arkadaslar ben de geliyorum, kesinleşti, 3 Kasımda aranızdayım ismimi eklerseniz sevinirim ama İstanbul'dan Yenikapıdan feribotla gelicem arabam yok, Yalova'dan beni alabilecek bir arkadas varsa gelebilirim oraları hiç bilmiyorum çünkü.
|
2 Eklenti(ler)
Toplantıya katılacak arkadaşlar, #94 . mesajda katılanlar listesinin son halini görebilirsiniz. Durumunda değişiklik olan ve Yalova'dan sonra ulaşım sorunu olan arkadaşlar buraya yazarsa bir şekilde organize oluruz.
Pendik-Yalova Feribot Eklenti 23313 Yenikapı-Yalova Feribot Eklenti 23314 www.ido.com.tr Hızlı bilet için: 0212 444 4 436 Hava durumu |
Sevgili Aybala, bir aksilik olmazsa ben, Zenfree ve kabaklarımızla geliyoruz.
Topçulardan feribota bineceğiz. Ondan sonraki gidişte yolu bulmamız açısından diğer arabası ile giden arkadaşlarla buluşup konvoy halinde gitmemiz mümkün mü? |
Şükran, ben 9:30 feribotu ile Pendik'ten binip, 10:00-10:15 gibi Yalova'da olmayı planlıyorum.
Siz Eskihisar'dan binip, Topçular'da ineceksiniz o zaman. Saat kaç gibi geçersiniz? Telefonlaşırız. |
Aybala,
Şartları zorlamama rağmen gelemeyecek gibiyim.Çok arzu ediyordum ancak olmadı.Gelecek toplantıya inşallah. Selamlar, iyi eğlenceler. |
Alıntı:
Bence birlikte gitmek daha iyi. Ben yön ve yol bulmaz özürlüyüm malesef.:o Not: Dahilerin yön ve zaman kavramı olmazmış. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim bari.:cool: |
Tamam siz bilirsiniz. Daha güzel olur. :)
|
ben de 09.30 da Yenikapıdan binip Yalova'ya gelicem ama arabam yok, beni alabilecek arkadas var mı arabasına, çünkü Yalovayı da bulusma yerini de bilmiyorum.
|
aykun82, Yenikapı feribotları da Pendik Feribotlarının yanaştığı yere yanaşıyor olmalı. Telefon numaramı mesaj olarak attım. Haberleşiriz.
|
bilmiyorum daha yalovaya gitmedim.
|
Gittiğinizde haberleşiriz demek istemiştim zaten.
|
Biz de her zamanki arkadaşımla, arabasız olarak Yenikapıdan 9.30 feribotuyla geleceğiz. Arabalı arkadaşlarda müsait yer yoksa, Bağdat restauranta nasıl gelebiliriz?
|
Ferda Hanım, ben Yenikapı 09:30 ferubotuyla gitmeyi planlıyorum. 2 kişilik yer olacak arabada. Sizi alabilirim. Şükran Hanım Aybalayla gelecek. Ben kızımla geliyorum.
|
Teşekkürler zenfree. Ben perşembe günü İstanbula dönüyorum.Telefonun bende var,cuma günü detayları konuşuruz.
|
Ben katılamıyorum. O gün ekstradan nöbetim çıktı üzgünüm.
|
Ferda Hanım kaçta döneriz? Ona göre online feribot biletimi alacağım?
15:30 mu? 19:30 mu? |
Bu mevsimde Topçularda kuyruk olmaz , bence dönüş için Topçular'ı düşünebilirsiniz. Hem de istediğiniz saatte dönüş olanağınız olur.
|
Biz sana uyarız zenfree, nasıl istersen.
Koltuk numaralarını özelden verirsen, ben de ona göre bilet alıyım. |
Ben malesef katılamıyorum ama teyzem(Güler) ile bugün konuştuk. Manyasta şuanda ve internet bağlantısı olmadığı için siteye bir süredir giremiyor. Teyzem toplantıya Manyas'tan gelecek. sevgiler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aykun82 Bey, yazılanlardan yeterince anlaşılmıyor sanırım. Bizler 10:00-10:30 saatlerinde Yalova'da buluşup, araçsız olan arkadaşları da alıp (siz de buna dahilsiniz), Bağdat Rest. gitmeyi planlıyoruz. Size irtibat için telefon numarası da verdim. Tek yapmanız gereken Yalova'ya geldiğinizde bizi aramak.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025