Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti.
Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem...:o
Ferda Ülkümen hanımı kendime de çok yakın gördüm, özelikle eşeğer kültüre sahip ortak noktalarımızı keşfedince... bir dahaki toplantıya sırf Ferda hanıma annemin midye dolmalarından ve topiğinden tadabilmesi için annemi rıza edip pişirtip getirmeyi planlıyorum.
Eh tabii diğer tüm arkadaşlar da benim gözümde ayrı ayrı ve önemli değişik yerleri oldu.
emeği geçenlere özelikle Kudret kardeşimizin todor ve anımsıyamadığım bir üçüncü kişi ile 52,küsür ağırlığındaki kabağı taşımaları...
her şey çok hoşuma gitmişdi ancak hava malum artık erken kakarıyor vede hepimiz da birer birer ayrıldık ordan.
ben değil bu tarz... hiç bir ayrılığı sevmem :D özür dilerim ama bu da benim tuhaf bir tarzım, o kadar ki bir yere misafirliğe de gitsem sesizce evden sıyrılırcasına kaçarım... onlar artık benim bu tavrıma alıştılar da...
kısacası ayrılırken veda etek hiç sevemediğim bir durum. bu kendimi bana kötü hissetiriyor.
Kısacası toplantımız çok organize bir şekilde ayarlıyan Todor başta olmak üzere herkesin katıldığı için de bende teşekür edeim efendim.
saygılar
|