agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   03 Kasım 2007 Agaclar.net Sonbahar Toplantısı (Yalova-Bağdat Rest.) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5993.htm)

Todor 05-11-2007 21:40

Sayın Kumru, eşinizin çektiği fotoğrafları görebilecek miyiz acaba?

KUMRU 05-11-2007 21:43

İnşallah görebiliriz.

praecox 05-11-2007 22:10

Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti.

Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem...:o

Ferda Ülkümen hanımı kendime de çok yakın gördüm, özelikle eşeğer kültüre sahip ortak noktalarımızı keşfedince... bir dahaki toplantıya sırf Ferda hanıma annemin midye dolmalarından ve topiğinden tadabilmesi için annemi rıza edip pişirtip getirmeyi planlıyorum.

Eh tabii diğer tüm arkadaşlar da benim gözümde ayrı ayrı ve önemli değişik yerleri oldu.

emeği geçenlere özelikle Kudret kardeşimizin todor ve anımsıyamadığım bir üçüncü kişi ile 52,küsür ağırlığındaki kabağı taşımaları...

her şey çok hoşuma gitmişdi ancak hava malum artık erken kakarıyor vede hepimiz da birer birer ayrıldık ordan.
ben değil bu tarz... hiç bir ayrılığı sevmem :D özür dilerim ama bu da benim tuhaf bir tarzım, o kadar ki bir yere misafirliğe de gitsem sesizce evden sıyrılırcasına kaçarım... onlar artık benim bu tavrıma alıştılar da...
kısacası ayrılırken veda etek hiç sevemediğim bir durum. bu kendimi bana kötü hissetiriyor.

Kısacası toplantımız çok organize bir şekilde ayarlıyan Todor başta olmak üzere herkesin katıldığı için de bende teşekür edeim efendim.

saygılar

celalsungur 06-11-2007 09:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 169569)
Celal Bey eşinizi de ayrı bir üye ismiyle ve detoks isimli bir konu başlığıyla bekliyoruz.Çocuk gelişiminde tabiatın önemi de olabilir.
Bilgilerini ve güleryüzünü bizlerle burada da paylaşırsa çok mutlu olurum-oluruz :)
Sevgiler benden de sizlere ;)

Mesajını aynen okudum eşime, ben elçilik görevimi yerine getirdim, gerisi size kalıyor. Ben kazak erkeğim. Çamaşırı bulaşığı yıkar, gerisine karışmam....

celalsungur 06-11-2007 09:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi praecox (Mesaj 169862)
Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem..
saygılar

Sevgili Praecox, biz de seni tanımaktan çok mutlu olduk. Mütevazi tavrınla ters orantılı bilgi dağarcığın açıkçası büyüledi çoğumuzu, seninle tartışmaktan kimse üzülmez merak etme, yalın samimi tavrın, paldır güldür bilgilerini sıralamanı daha da sevimli hale getiriyor. Yine görüşürüz inşallah.

celalsungur 06-11-2007 11:20

Foruma bendeki fotoğraflardan bazılarını ekledim. Bakınız

celalsungur 06-11-2007 11:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169745)
Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır.
Sevgiler ;)

Sebo üzülme, toplantı için harika bir yerdi, öyle nefis bir mekanda kocaman dinlenme yerleri olması lazımdı, bana göre alışveriş merkezlerinden çok daha çekici bir yer Botanik Park ve Bur-cu Büfe, bisiklet kiralayıp binen aileler, çocuklar, ağaçlar, çiçekler, kitap okuyup çayını yudumlayan doğa severler, nefis bir sonbahar,kıymetini bilin, İzmirde böyle bir yer olsa tıklım tıklım dolar taşardı.

KUMRU 06-11-2007 21:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi praecox (Mesaj 169862)
Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti.

Sayın praecox , biz de sizi tanımaktan çok memnun olduk. Söyleyecek sözü ve sözü söyleyecek bilgisi olanlara saygımız büyüktür-söylediklerine katılmasak da :) -
Bu arada biz esasında herkesi çaya bekliyorduk , ama kış tarifesi hava erken kararıp herkes eve dönüş yoluna koyulunca kaldı. İnşallah bir daha ki sefere artık.

Sinan9 07-11-2007 20:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169745)
Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır.

Sevgiler ;)

Sevgili Sebo,

Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma.

Selamlar.

celalsungur 08-11-2007 09:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sinan (Mesaj 170621)
Sevgili Sebo,

Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma.

Selamlar.

Aynen katılıyorum. (Üçgen, branda oturma yeri olan, açılır kapanır, balıkçı taburelerinden 2 adet temin ettim, gelecek toplantıya hazırlık olsun diye.....) (Kötüyüm ben kötüyüm!!!!....)

Sebahattin Sargın 08-11-2007 17:04

Böyle giderse gelecek toplantı olmayacak (İyiyim ben iyiyim :p)

celalsungur 09-11-2007 08:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 171057)
Böyle giderse gelecek toplantı olmayacak (İyiyim ben iyiyim :p)

Kızma be Sebo, hepimizin seni çok sevdiğini biliyorsun. Sevgili Sinan'ın dediği gibi ''Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma.''

Güler 09-11-2007 15:34

Sevgili sebo'muzu üzmeyin. Ne kadar özverili olduğunu görmüyormusunuz? Allah bana sağlık versin nerede olursam olayım toplantılarına katılmaya çalışırım, seni çok seviyorum.

Sebahattin Sargın 09-11-2007 16:16

Celal Bey aşk olsun hiç kızarmıyım, beni ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum. Bende elimden geldiği kadar bu sevginize layık olmaya çalışıyorum.

Güler Hanımcığım siz benim en büyük destekçilerimden birisiniz, siz bizim annemizsiniz :D. Bende sizi çok seviyorum. Sizin gibi değerli büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin....

Sevgiler ;)

celalsungur 09-11-2007 17:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 171442)
Celal Bey aşk olsun hiç kızarmıyım, beni ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum. Bende elimden geldiği kadar bu sevginize layık olmaya çalışıyorum.

Sevgiler ;)

Sebo, çok teşekkür ederim, çok samimi bir şey söyleyim, Burcu Kafe'deki ortamı ve o güzel günü ömrüm boyunca unutmayacağım. Nefis bir yerdi, nefis bir gündü. Türk insanının yabancı filmlerde gördüğümüz o güzel hafta sonlarını yaşadıklarını görmek beni çok gururlandırmıştı. Çağ atlamak cep telefonuyla olmuyor, hafta sonu doğayla başbaşa kitap okumakla, bisiklete binmekle, dostlarla seviyeli sohbetler yapabilmekle oluyor. Burcu Kafe'de bunların hepsi vardı. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025