![]() |
Ankara ekibi toplantısı.
Ankara'lılar, toplanmak için uygun gün ve önerilerinizi bekliyoruz.
Ben önerimi, duyurular başlığında yaptım. Şimdi sizler için uygun zaman ve tarihleri bekliyoruz. |
Anlaşılan Ankara'lı üyelerimiz toplanmak istemiyor.
Bu başlığı boşuna açmışım :( |
Derya'cığım alınma hemen:)
Benim bildiğim kadarı ile en az 5-6 Ankara'lı dostumuz şu anda burada değiller. Ben de hafta başında gidiyorum. Eylülün ortalarına doğru, okulların da açılması ile herkes zorunlu dönecektir zaten. Çok acele değilse, isterseniz bir iki hafta sonraya bırakalım. Bu süre içerisinde de herkes "nerede, nasıl toplanabiliriz ve hangi tür projeleri görüşebiliriz"'i düşünür. Ya da Ankara'da olanlar toplanır ve bir ön çalışma yapılabilir. Daha sonra da bizler katılırız. |
Peki, o halde önerileri bekliyoruz.
|
8 Eylül Cumartesi günü Kızılay Mado, ya da önerilecek farklı bir yerde toplanmayı teklif ediyorum.
|
8 Eylül yerine 10 ile 16 sı arası her hangi bir gün hafta içi akşam saat 18 de olabilir veya hafta sonu çoğunluğun da kararına göre istenilen mekanda olabilir.
Kızılay tercih olabilir sebebi ise her bölgeden aşağı yukarı herkes tek vesait gelebilir. |
Selamlar 15 Eylül tarihi benim için çok uygun olacak.İnanın toplanıp bir arada olmayı çok istiyorum.
|
Şimdilik
2 kişi 15 Eylül 1 kişi 8 Eylül oldu. |
Bu hafta sonu (8 Eylül) İçin üç kişi oldu. Chewbacca ve Yücel.
Chewbacca ile ben bu hafta sonu için konuşmuştuk. Ben çektiğim resimlerle uğraşmaktan dolayı, yazmakta geciktim. :o 15 eylül kararlaştırılırsa uymaya çalışırız. |
8 Eylül konuya başlamak için seçtiğim bir tarihti. Ben her tarihe uyarım :) yeter ki çoğunluk olsunn:)
|
O zaman, 15 Eylül Cumartesi günü saat Kaçta?
|
Benim için sabah ya da öğleden sonra fark etmiyor.Çünkü cumartesi çalışmıyorum.Çoğunluk için uygun olan saate uyarım.
|
Cumartesi saat 14-14.30 arası buluşabiliriz.
|
Ankara ekibi inanıyorum toplanır ve güzel bir gün geçirir. Herkese selam olsun. Tunç beyin resimlerini arasırada olsa bakıyorum. Ellerine sağlık.
Tüm başkentlilere selam olsun. |
Başkent'ten de Yalova'ya selam olsun ;)
|
Alıntı:
|
Toplantı, pazar günü yapılırsa, benim için uygun olur.
Ben cumartesi günü çalışıyorum ve o saatte izin almam pek mümkün değil. 16 Eylül ya da başka bir pazar sorun olmaz. Ama tabiiki çoğunluğun isteği esastır. |
Alıntı:
|
Önemli biri olduğumu yazman çok hoşuma gitti ve gururumu okşadı :)
Tabii ki de izin almak için elimden geleni yapacağım. Aklım sizlerin yanında olacağına kendim yanınızda olayım. Ama izin alamama ihtimalime karşı, önceden haber vermenin daha uygun olacağını düşündüm. Sevgiyle... |
Ayın 8 veya dokuzu olmasın dememin sebebi açık öğretim sınavlarının olduğu gün ve sınava girecek olanlar olabilir diye ayın 15 veya 16 olması yönünde yazmıştım.
Genelin bu tarihe uyduğunu görmek beni mutlu hepinize teşekkür ederim. Gelelim buluşma yeri ve saatine derken sanırım saat olarak öğleden sonra 14~14,30 arası olarak karar verildimi demeliyim :) bilemiyorum :) Buluşma yerimiz Kızılay Mado damı? kimler gelecek, bunları bir kişi konun başlığında belirtirse iyi olur gibi geliyor. Örneğin; - Yer : Kızılay Mado - Saat : 14~14,30 - Katılacaklar : 1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5- ....... 6- ........ gibi |
Ayın 8 inde olursa, ramazan ve oruç muhabbeti olmayacak. 15'inde olursa oruç tutanlar gelebileceği halde, yeme içme faslı olamayacak. Nasıl isterseniz öyle olsun. Dilerseniz ramazandan sonra da olabilir.
|
Sonuç nedir? Gün,saat,yer ve katılım listesi ne durumda?
|
Kimse fikrini yazmadı.
|
Ben her türlü uyarım, çok önemli bir işim çıkmadığı sürece her zaman uygun benim için.
|
Benim için c.tesi-pazar fark etmez.Hatta bir öneri oruçluları düşünerek iftardan sonra da bir araya gelinebilir.
|
En kötü karar, kararsızlıkmış.
Tarih: 15 Eylül Cumartesi Saat: 14.oo de Yer:Mado-Kızılay 1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5-Hakan KINACI 6-M.Sema |
Alıntı:
1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5-Hakan KINACI 6-M.Sema 7-Chewbacca 8-Jr-Chewbacca |
Sevgili Tunç, kendimi yazınca, seni de yazmış gibi oldum, sanırım. :))
|
Aksi bir şey olmazsa 14.09 -14.00 -Kızılay Madodayım.Size komik gelebilir ama içerde mi dışarda mı buluşacağız.Elimizde bir kitap veya çiçek(çiçek olur her halde:D ) olacak mı?:(
|
Beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
|
Sema Hanım,
Buluşma noktasında (mado da) yer ayırtılırsa içeriye girdiğimizde masamız belli olur. Ağaçlar net masası olsun yerimizin adı bu şekilde kolaylık olur diye düşünüyorum hepimize. Bu arada Sn.Yücel Beye çok teşekkür ediyorum. Öncülük edip toplantı tarihini ve yerini kesinleştirdiği için :)) |
Teşekkürler Hakan Bey.
|
Mado daki masamıza tanımayanların bizi görebilmesi için bir not yapıştıracağım. Zaten henüz tanışmadığımız çok az kişi olacak, çoğumuz birbirimizi tanıyoruz. ;)
|
Son Durum (08.09.2007- saat:14.oo itibariyle)
Tarih: 15 Eylül Cumartesi
Saat: 14.oo de Yer:Mado-Kızılay 1- Derya ÖZEN 2- Nevsune 3- Müjgan 4- Yücel ÖZLEM 5-Hakan KINACI 6-M.Sema 7-Chewbacca 8-Jr-Chewbacca 9-Dark 10-Herbaryum |
Aksilik olmas ise katılmaya çalışacağım.
|
Umarım hiç kimse için aksilik olmaz :)
|
Hepinize, bol sohbetli, verimli bir toplantı diliyorum.:)
Bol bol fotoğraf lütfen.;) |
Sevgili Penelophe, iyi dilekleriniz için sağolunuz. Siz de buyurunuz.:)
|
Çok isterdim Yücel bey fakat mümkün görünmüyor.:(
Artık fotoğraflardan göreceğiz sizleri.;) |
Efendim, sizi aramızda hissedeceğiz. Sağolunuz, gelmeden de katkıda bulundunuz.:))
Nasıl mı? anlatayım. Buluşma konusunda tereddüdü olan arkadaşlar var. Hakan Kınacı ve M. Sema. onlara cevap yazmıştım. Siz fotoğraf deyince aklıma geldi. Bir de baktım ki yok. Göndermeyi unutmuş olmalıyım. Bu notu şimdi aşağıya yazıyorum. Arkadaşlar, Bu toplantıya katılacakların yedi tanesi birbirini tanıyor. Resimlerimiz de Ankara ve Sarıkoz Köyü sayfalarında doludur. Bizi tanımanıza, yardımcı olur. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025