![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Limon,
Tabiiki saksıların altında-yanında yer ayıracağımız 'kişilik' köpeğinizdi.. Yanlış anlaşılmasın;) , yanlış anlaşılma yok yani... Neyse, bunun esprisini toplantıda yaparız artık :) |
Selahattin Hocam gelmenize çok sevindim.
|
Merhabalar arkadaşlar,
Bu buluşmayı kim organize ettiyse ellerine sağlık.Bende gelmek isterim ama şimdi gördüm ve hafta sonu iş gezimiz olduğundan katılamamaktan dolayı üzgünüm. İşşallah bir dahaki sefere bende sizlerle tanışmak kaynaşmak isterim. Sevgiler... |
Uzaklardan da dostlar geliyor ne güzel. Bu toplantı çok güzel olacak ve inanıyorum ki insanlar zaman ne çabuk geçti diyecekler. Ev sahibemiz Çekirdek hanım inşallah bizlere o güzel sunumu ile Türk Kahvesi de ikram eder :))
|
Ben de şimdiden imkanları zorlamaya başladım işten erken çıkmak için :))
|
Papatyam hakikaten katılmak çok iyi olacak her açıdan. Kolay kolay bir araya gelemiyoruz İstanbul hengamesinde.
|
İSTANBULUŞMA ya son 28 saat :)
|
Son 25 :D
|
Arkadaşlar Ben gelemiyorum.Çok istedim ama malesef.İnşallah başka bir toplantıya.Gönlüm sizlerle..:(
|
Ama oldumu şimdi yaa :(
|
bana da yeriniz varsa geliyorum :D
son 24 saat :D |
Papatyam başka sefere inşallah.Patronlar geliyor. Müdürler İzin vermedi.O zaman izine çıkayım dedim.Onuda kabul etmediler.Sorma moralim çok bozuk.Gelecek o günü buldular.Özel sökterde çalışmak çok zor.Hakkın olan izini bile vermiyorlar.Gönlüm sizlerle.
|
Elfogi gerçekten üzüldüm ama evet özel sektörün cilvesi de bu ne diyelim sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah.
Uygarokman tabi ki yerimiz var bekleriz :) |
Son 21 saat ;)
|
Kafe Krepen saat 13.00 te arka üst teras ta tamammı dostlar?
|
Tamam Mahmut bey.
|
Ben çok heycanlıyım, dostlarımı orada göreceğim için. Neyse ki az kaldı ;). Mahmut abi bilgilendirmen için teşekkür ederim ;)
|
Teras olacaksa isteyen hırka şal gibi birşeyler alsın bence bu gün hava serin yarında serin olacakmış :)
Sebo aynen bende :) |
Evet heyecanla yarını bekliyoruz. :)
|
Alıntı:
|
Terasın kapalısıda var. Terasta şemsiyeler mevcut
(Yarı açık) |
Tamam o zaman :)
|
Missisipi benim kızımmış meğer. Hoşgeldin sevgili kızım Semen Leventoğlu,Senide götüreyim ******. :)) Çok sevindim aramızda olmana.
|
Bu buluşmamızın adı AĞAÇİSTAN olsun.
1.AĞAÇİSTAN Kafe Krepen Buluşması 8 Eylül 2007 |
Alıntı:
24 senelik kızınım tabi. Bende geleyim tanışalım kaynaşalım ;) |
Selam Missisipi hoş geldin aramıza. Yarın görüşmek üzere. :)
|
Çok heyecanlıyım babamın dostlarıyla yani ağaç dostlarıyla tanışacağım için
|
Mahmut Bey, ne güzel kızınız da üyeymiş yanılmıyorsam birde Simla vardı değil mi :)) o da üyemi acaba.
|
Ehhh tekrar hoşgeldin aramıza.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025