agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İstanbul Toplantısı 8 Eylül Cumartesi 2007 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5578.htm)

habibe 05-09-2007 10:25

Ben de geleceğim.

(Sevilay hanım "parlak mustafa" çeliklerinden ben de isterim.) :)

Sevilay 05-09-2007 10:38

Toplantıya gelecek arkadaşlardan bir ricam olacak mümkünse.:o

Ben buralarda hiç bir şekilde saçı kıbrıs bulamıyorum.Bizim burası İstanbul'un dışında kalıyor biraz.

Saçı kıbrısı rahat bulabilen arkadaşlardan ücreti mukabili rica etsem olur mu?
Forumda okuduğum kadarıyla hem bitkilerin demir ihtiyacını karşılıyor,hem de topraktaki börtü böceği kaçırıyormuş.

Parlak Musatafa'yı merak etmeyin.Sabah kalkınca ilk işim onlara bakmak oldu.
Artık emanet sayılırlar değil mi?;)

papatyam 05-09-2007 12:10

Arkadaşlar oğlum hasta düzelirse kesin geliyorum, birde ben sizlere biraz geç katılacağım beni meydan dan alabilir misiniz yoksa utanırım gelemem :(
ben de isteyen arkadaşlara Japon Feneri tohumu getirebilirim.

ephesos 05-09-2007 12:16

Sayın yönetici arkadaşlar , sizlerden neden ses çıkmıyor ,yönetici arkadaşları da görmek isteriz.
Özellikle sitenin sahibi sayın malina , bu kadar üyeniz gelkecekse sizin site sahibi olarak katılmanız artık farz oluyor kanımca.

Mine Pakkaner 05-09-2007 12:36

Todor, Aybala, DarkYES, Bonsaisever, Selahattin Yılmaz ve Memet hep yönetici arkadaşlar ve listeye bakılırsa geliyorlar :)

Balıkcı 05-09-2007 12:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 149578)
Sayın Balıkçı, bu başlığı okuyorsunuz diye umuyorum. Sizi toplantıda görmek isteriz. Belki hafta sonu için gelebilirsiniz.

Sevgili;
Billur Korkmaz
Benben1967
Bambi
ve adını yazmadığım diğer arkadaşlar. İstanbul'da toplanmak zor oluyor. Bence bu toplantıyı kaçırmayın. Gelin.

Sevgili Hfz , İzmir'den gelecek arkadaşlarımızda var. Sen de gel lütfen.

Teşekkürler

Konuyu okuyorum, açık ve özel davetleri de alıyor, hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu arada programsız bir yoğunluk yaşıyorum. Şehir dışına çıkma ihtimalim de var.

Her şeye rağmen galiba artık eşimle birlikte gelmek vacip oldu.:p

Büyük bir aksilik olmazsa inşallah, böyle nezih bir ekipte yer almak, bize ancak mutluluk ve onur verecektir.

Selam ve sevgiler herkese.

lerdemir 05-09-2007 12:47

Geleceğim

ephesos 05-09-2007 12:47

Evet Mine Hanım , ben sayın malinaya bir nükte gönderdimde.;)

limon 05-09-2007 12:52

Selahattin Bey, gelirken size yük olmazsa köklendirme tozu ve MAP getirebilir misiniz?
Köydeki bayide toz halinde köklendirici yok. Sıvı orta boy bir şişede var 35 YTL dediler çok pahalı geldi almadım. Bir de toz daha kullanışlı gibi geldi okuduklarımdan. Map ta yoktu.
(Ödemeyi toplantıda yaparım size uygunsa)

çekirdek 05-09-2007 13:32

Sevgili Limon,
Oğlunuzu da toplantıya getirebilirsiniz, sorun çıkacağını sanmıyorum. Çenesi çok düşük değilse, bizlerle yarışmaya kalkmayacaksa..:)

Mekanda da göreceksiniz, kimileri iki yüz yıllık çınarları keser, kimileri de saksılarda ağaç yetiştirmeye çalışır. O saksıların altında!! O'na da yer var.

Mahmut Leventoğlu 05-09-2007 13:54

Ohhh be çağrı işe yaradı Mahir ağabey de gelecekmiş. Umarım bir aksilik olmazda hep bir arada oluruz.(Malum balık sezonu açıldı) :)) Şaka bir yana hoş bir toplantı olacak. Dileyenler yanlarında paylaşmak istedikleri fazla tohumları,bitkileri getirebilirler.

Beyaz Kartal 05-09-2007 14:56

Tamam artık...bu kadar guzel konusmadan sonra dayanamadım ve esimle gelmeye calısacagız. Bizi 2 kisi olarak listeye dahil ederseniz seviniriz....Umarım saglık sorunumuz o gune kadar gecmis olur..Biz kartaldan arabayla gelecegiz 2 kisilik veya dar olacak olması onemli degilse 3 kisilik yerimizi olur..

Sevelim 05-09-2007 14:57

Sizi Kıskanıyoruuuum!!... :(

çekirdek 05-09-2007 15:05

YER TARİFİ

Adres haricinde kolay ulaşımı sağlamak için:

Taksim meydanından İstiklal caddesinden Galatasaray Lisesine doğru ilerliyorsunuz.

Ana cadde üzerinde sağ kolda sırayla;
Koton mağazasını,
Minik ve meşhur Ağa Camiini,
Yunan Konsolosluğunu geçin.
Konsolosluğun bitişiğinde Desa ve biz varız. Tabelamız oldukça büyük, kaçırmazsınız.

Bizim tam karşımızda Atlas Sineması var.

hfz 05-09-2007 15:07

Sevgili Zenfree, çok teşekkür ederim nazik davetiniz için..;)

İnanın aranızda bulunmak, her arkadaşımla tanışmak ve sohbet edebilmeyi çok isterdim.

Ama inanılmaz yorgun hissediyorum, forumda özelimi paylaşmak istemedim ama önceki hafta tam tatil biletimi aldığım günün gecesi köyden komşumuz arayıp annemin rahatsızlandığını söyledi ve ben ertesi gün biletimi açığa aldırıp hemen köye anneme gittim. Halamın da rahatsızlığı varmış. Her ikisi için de hastahane, tahliller, biraz yanında kalmak ve bir de komşumuzun sünnet düğünü derken epey tırsalanmış bir şekilde:dilli: ancak Pazartesi gecesi evime dönebildim.

Doğal olarak bir süre evimde dinlenip bir aksilik olmazsa yapamadığım tatilimi gerçekleştirmek istiyorum. Eh durumlar da malum, fazla harcama yapamıyoruz.:p Ama sizlere buradan sevgili Adabayrakoğlu ile elimdeki tohumları göndereceğim. Çelikler de göndermek isterim ama belki getiremez Adabayrakoğlu. Yine de sorarım kendisine.;)

Yazımı okuyan tüm arkadaşlardan ricam, geçmiş olsun dileklerinizi canı yürekten yazmışsınız gibi kabul ediyorum ve burada geçmiş olsun dileklerinizi yazmamanızı rica ediyorum.:o

sukranayalp 05-09-2007 15:08

Geliyorum.

papatyam 05-09-2007 15:08

Bekleriz Beyaz Kartal,
Sevelim kıskanma sende gel :) Bursa, İzmir, Kocaeli ve Yalovadan da gelen arkadaşlarımız var :)

Sebahattin Sargın 05-09-2007 15:13

Anlaşılan baya bir kalabalık olacağız, bu İstanbul toplantısı değil agaclar.netin genel toplantısı olacak sanırım. Baksanıza Yalovadan gelenler, Bursadan gelenler, İzmirden gelenler, Zonguldaktan gelen bile var. Gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaçıracaklar. Doğrusu cumartesi gününü büyük bir heycan ile bekliyorum ;)

papatyam 05-09-2007 15:14

Aaa Zonguldak yazmayı unuttum :)

ephesos 05-09-2007 15:22

Bende küsüyordum tamda;)

:confused:
Sayın MALİNA , aramızda olacak mı ?
bilgisi olan var mı ?

cemal.S 05-09-2007 15:26

Ağaçlar net tin yüreği cumartesi kafe krepende atacak. De gelde heyecanlanma. Katılan katılamayan tüm arkadaşlara selam olsun. Yüreğin attığı yerde beraberlik ve heyecan her zaman vardır biliyorsunuz. Gelemeyen arkadaşlarımız üzülmesinler sakın. Olsun bir dahaki sefere diyorum.

Saygıyla.

papatyam 05-09-2007 15:30

Valla ben çok heyecanlıyım :)

zenfree 05-09-2007 16:16

Sayın Balıkçı, gelecek olmanıza çok sevindim.:))) Görüşmek üzere.

Sevgili Hfz çok geçmiş olsun. Sana kolay gelsin. Sen gelemiyorsun ama belki biz bir daha ki İzmir Toplantısına geliriz.

Ben kızımla geliyorum arkadaşlar.:))

Sevilay 05-09-2007 16:27

Ben de kızımla geliyorum.;)

aybala 05-09-2007 16:31

08 Eylül 2007 Cumartesi
Beyoğu (Kafe Krepen)
Saat: 13:00

1. Guler
2. Todor
3. Mahmut Leventoğlu
4-5. Papatyam ve Papatyam'ın ikizi
6. Lerdemir
7. Aybala
8. Ephesos
9. sukranayalp
10. Sebahattin Sargın
11. praecox
12. Ferda Ülkümen
13. Cemal.S
14-15. Zenfree ve kızı
16. Esen
17. Adabayrakoğlu
18. Habibe
19. Çekirdek
20. Bonsaisever
21. Selahattin Yılmaz
22-23. Sevilay ve kızı
24. VforVENDETTA
25. Darkyes
26. Bademagacı
27. Kızılagac
28-29. Balıkçı ve Eşi
30. Limon
31-32. Beyaz kartal ve eşi

Not: Koyu yazılanlar son duruma göre geleceğini bildiren arkadaşlar...

Gelecek ya da gelemeyecek olanlar tekrar yazarsa listeyi güncellemiş oluruz.

Mahmut Leventoğlu 05-09-2007 16:37

Misafirin iyisi filesi dolu gelendir derler. Kafe krepenin terasına bitki de getirebiliriz belki ?

limon 05-09-2007 17:45

Çekirdek Hanım ben oğlum derken köpeğimi söylemek istedim ama yanlış anlaşıldım :) Espriydi ;)
Oğum'a gelince o artık 9 yaşında bir delikanlı olarak kafasının sarmadığı yerlere takılmıyor. Hayatta gelmez ;)
Ben de aksilik çıkmazsa komşumla gelirim. (Hafta sonları saatlerce fidanlık gezdiğimiz komşum(arkadaşım) )

Güler 05-09-2007 19:26

Sevgili aybala,
Teşekkür ederim, listeyi dökmüşsün. Ben de bugün Cafe Krepen'e uğradım. Sağolsun Derya hanım benden önce aramışlar geleceğimi bildirmişler. Serkan bey çok ilgilendiler. Arka tarafta büyük bir bahçe var. Biz 30-35 kişi kadar oluyoruz(inşallah) orada bize yer hazırlıyacaklar. Mekan gayet hoş biryer. Umarım iyi vakit geçiririz.
Sevgili arkadaşlar hepinizi Cumartesi günü saat 13 de Cafe Krepen'de bekliyoruz. Sizlerle tanışmak bana çok keyif verecek, heyecanla bekliyorum.
Bu arada Serkan bey %l5 ve %2o civarında indirim yapabileceklerini de belirttiler.
İyi akşamlar.

kızıl ağaç 05-09-2007 21:46

Geliyorum!

Sebahattin Sargın 05-09-2007 21:59

Sevgili malina toplantıda senide aramızda görmeyi çok isteriz. Topllantıya katılacakmısınız acaba?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025