![]() |
:D:D:D
Müthiş bir toplantı bu. Baba-kızı bile buluşturuyor.:p |
Sevgili Papatyam Simla üye değil
|
Simlayı da aramızda görmek isteriz :)
|
Mahir ağabey merhaba. Geliyorsunuz değilmi? Bizim ayda bir kez filan ailecek Beyoğlu gezimiz olur.Eski sokakları dolaşırız,eski pasajları dolaşırız. Sağ kalan eski baba dostlarını ziyaret eder ve birazda taam ederiz.
Bir aksilik olmazsa inşallah Yarın Kafe Krepende buluşuruz. |
Sevgili Papatyam Simla nın değişik hobileri var. Tam bir bilgisayar canavarı .Çok akıllı çok güzel fotograflar çeker,v.s.
|
Mahmut Bey, Mahir Bey eşi ile geliyor :) baskılara dayanamadı :rolleyes:
|
Buluşmanızı merakla bekliyorum. Bol bol fotoğraf çekin ha!
İstanbul ziyaretimde Cafe Krepen' de bulundum eminim çok beğeneceksiniz. |
Alıntı:
Papatyam'ın dediği gibi baskılara dayanamadım.:dilli: Bakalım sizler benim çeneme nasıl dayanacaksınız? :p |
Ya offf ya.Ben gelemiyorum.Arkadaşlar size iyi eğlenceler.Çok keyifli bi toplantı olacağından şüphem yok.Resimlerle avunacaz.:(
|
Merhabalar!
Çok keyifli bir Cumartesi olacak. Semen Leventoğlu aramızda olmanıza sevindim. Mahmutbey gizli üye açığa çıkıyor haberin olsun. Gelen arkadaşlarla tanışmak ve kaynaşmak inanın her şeye değer. Sanırım başka arkadaşlarımızıda listeye kaydetmek gerekecek. Yarın görüşmek üzere. Saygıyla. |
Hepinize iyi eğlenceler ve bol fotoğraflar.;)
|
Bakalim Neler Olacak Ne Sürprizlerle Karşilayaca Yeni Gün Bizleri Ve Toplantimizi.
Selamlar |
Güleryüz, hoş sohbet, muhabbet...
|
Levent geliyorsun değilmi?
|
Oh, oh maşallah listemiz kabarıyor.
Arkadaşlar, bu akşam Silivri'de bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor. Mekanımızda hem şemsiye var hem de kapalı bölüm, ama her ihtimale karşı tedarikli olun. Hani bir laf vardır; İstanbulun havasına .......parasına.....ve de..... güven olmazmış derler ya o misal. |
Toplantıya gelemiyorum ama unutkanlığım tutmazsa telefonla katılmayı düşünüyorum. Çekirdekciğim telefonunu açık tut. Olmazsa toplantıya katılanları teker teker ararım artık. :D
Herkes yanında fotoğraf makinesini götürsün. Biz toplantıya katılamayanlar için bol bol fotoğraf çekin. |
Aslında fotoğraf bile yetmez siz en iyisi kamera ile çekim yapın. Off ya offf.
|
Üzülme sevgili Sevelim, bir dahaki sefere diyelim inşallah.
|
Saat 12:52 herkese iyi uykular!Cemal.s,Sebo,Selahattin Hocam,Todor'dan özür dilerim yarınki süprizim gerçekleşemeyecek :( ama yinede buraya geldiğinizde telafi etmeye uğraşıcam.Bu arada İstanbul Anadolu Yakasında müthiş bir yağmur başladı bilgilerinize!Güler Hanım yarın misafir ağarlıycaz ama hala ayaktasınız!:D
|
Haklısın kızıl ağaç,
Ne yapalım hızımı alamıyorum, hem yarın ben Cafeye saat 11 de gideceğim, biraz işlerim var. Burada da çok yağmur var, inşallah fazla trafik olmaz, Tem otoyolunun Çatalca kavşağında asfalt çalışmaları var. Felaket trafik oluyor, tek şeride iniyor yol. Normalde İstanbul'dan buraya 50 dakikada geliyorum ama bu asfaltlama yüzünden 2 saat sürüyor yol. E 5 dersen, o daha da beter. En iyisi sizin sözünüzü dinlemek ve yatağa gitmek bir an evvel. Yarına Allah kerim. İnşallah misafirlerimizi iyi ağarlıyabiliriz. İyi geceler, yarın görüşmek ümidiyle.... |
Geleceğim hayırlısı ile...
Uyuyabilirsem hele bi... |
Şu anda burda da yağmur başladı. İlk feribota yetişmek için 15 dakika sonra evden çıkıyorum.
|
MUHTEŞEM BİR İSTANBUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK.EVE ŞİMDİ GİRDİK. ARKADAŞLAR DETAYLARI İLERLEYEN SAATLERDE ANLATIRLAR. AYBALA DA FOTOGRAFLARI EKLEYECEK SANIRIM. BEN ÖNCELİKLE KAFE KREPEN İN SAHİBESİ DOSTUMUZ ARKADAŞIMIZ ÇEKİRDEK HANIMA(DERYA HN.) ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HERŞEY ÇOK GÜZELDİ.TADI DAMAĞIMIZDA KALAN VE HAKİKATEN TADIMLIK BİR TOPLANTI OLDU.
|
Umarım fotoğraf çekildi.(Bol bol çekildiğine eminim) Merakla bekliyorum.
|
Biz hala toplantidayiz, o yuzden fotograflar gecikebilir. Adabayrakoglu'nu otobuse bindirip geliceğiz. Bizi merak etmeyin. :)
|
Aybala, herkese selamlar.
İyi eğlenceler. Merakla bekliyoruz. Ada'ya da iyi yolculuklar. |
Vallahi alemsiniz Aybala. Adabayrakoğlu na selam Ada yı öpüversin.
|
Toplantı umarım cok guzel gecmisitir.Ilk okuduklarımdan guzel gecitigini hissettim. Aranizda olamadigimiz icin cok uzgunuz ama saglık sorunu izin vermedi..son ana kadar sansimizi denemeyi dusunduk ama cesaret edemedik..Fotolari bekliyoruz...birde sicagi sicagina sorayim.Bir daha ne zaman toplanıyorsunuz?...
|
Ben ev sahibi olduğum için toplantı ile ilgili yorumları arkadaşlara bırakıyorum. Ben çok keyif aldım, sizlerle tanışmak, sohbet etmek çok güzeldi. Misafirlerimizi memnun edebildiysek ne mutlu bize.
Pek çok resim çekildi, ama ben yüklemekte zorlanıyorum, çeken arkadaşlar en kısa zamanda yüklerler umarim. Aşağı yukarı 40 kişi vardı. Herkes birbirlerine çiçek ve tohum hediye etti. Saat 19 da ben yolum uzun olduğu için ayrıldım. Sevgili Derya, sana tekrar teşekkür ederim, nazik ve zarif tavırların beni çok etliledi, seni tanıdığım için mutluyum. |
Derya hanım ve Güler hanımın zarif ev sahipliğinde gerçekleşen muhteşem bir toplantıydı.
13 yaşındaki kızım bile çok mutlu olduğunu söyledi.:p Ben de inanılmaz keyif aldım. Sitedeki paylaşım sevgisini orada da gördük. Bu siteye üye olduğum ve sizleri tanıdığım için onur duydum. Gerçekten agaclar.net'e üye olmak bir ayrıcalık ve ben toplantıya gelen,gelemeyen tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Sevgiler.;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025