agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5298.htm)

hatkobi 06-08-2007 09:03

Herkesten özür dilerim.Eşimle gelecektim.Sağlıkla ilgili acil mazeret çıktı.Böyle güzide kişilerin katılımıyla oluşan toplantıya katılamamaktan üzüntü duydum.Ne yapalım kısmet.Herkese selam ve saygılar.

SİNEMİS 06-08-2007 09:21

Herkese merhaba. Dün Bursa toplantınıze Rukiye hanımın bilgilendirmesi ve daveti üzerine misafir olarak katıldım. 22 yaşındayım Bursa'da yaşıyorum. Sitenize daha önceden bir üyeliğim olmamıştı ama dün sizin gibi bilinçli ve düzeyli bir topluluk ile tanışınca hemen üye olmaya karar verdim. Eğer kabul ederseniz bundan sonra bende aranızda yer almak isterim. Dün yani Bursa toplantısı kişileri, faaliyet planları ve seviyeli sohbeti ile gerçekten çok güzel ve özel bir gün oldu benim için. Herkese çok teşekkür ederim.

habibe 06-08-2007 09:45

Sinemis hoş geldin :) Avatarın da hoş. Güle güle kullan.

papatyam 06-08-2007 09:46

Arkadaşlar güzel bir gün geçirdiğiniz fotoğraflardan belli :)

Hakan KINACI 06-08-2007 09:52

Sn.Sinemis;
Hoşgeldiniz :) Gerçekten Sn.Habibe Hanımın dediği gibi avatarınız çok hoş güle güle kullanın :)
Saygılar,

nartsawa 06-08-2007 10:11

kafkas dansları

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi SİNEMİS (Mesaj 138493)
Bu arada site yöneticilerine bir sorum olacak. Avatarıma beni anlatan bir resim olduğu için kafkas resmi koydum ama biraz da endişeliyim bu konuda. Acaba diğer üyeler tarafından toplum ayırımcılığı olarak algılanırmı diye düşünüyorum. Eğer bu resmi koyman bu şekilde algılanabilir diyorsanız hemen değiştirebilirim. Yanlış anlaşılmak istemem çünkü.

Sinemis hanım gayet güzel bir avatar, üstelik isminizle de çok uyumlu :)

fı keblaga! *
*hoşgeldiniz!

Sebahattin Sargın 06-08-2007 10:20

TOPLANTI RAPORU

Toplantı saat 12.30 sıralarında başladı, ilke gelen Habibe hanım oldu. Sonra sırasıyle ben ve diğer arkadaşlarım katıldı. Yeni üyelerimiz geldi tanışma faslı bittikten sonra, Emrah Bey bize bir süpriz yaparak toplantıya katılanlara isimlerinin yazılı olduğu ve üzerinde agaclar.net'în simgesinin olduğu tanıtım kartı verdi. Emrah bey nişanlısı ile geldi, işleri varken bize zaman ayırıp aramıza katıldılar. Bu sebeplerden ötürü kendilerine çok ama çok teşekkür ediyoruz. Müstakbel eşinide en yakın zamanda sitemizin bir üyesi olarak görmek isteriz ;) Bülent Bey çok şirin kızı ile aramıza katıldı. Kızını bir görün boncuk gibi gözleri var maşşallah.

Koyu sohbete başlandı, site hakkında konuşuldu. Aramızda bulunan yöneticilere ve hocalara merak ettiğimiz veya bilemediğimiz konularda sorular sorularak görüşleri alındı. Bir ara Todor, Cemal Bey ve Selahattin hocam koyu bir bambu sohbetine daldılar ;). Cemal Bey süpriz yaparak toplantıya eşinide getirdi onu tanıdığımıza çok memnun olduk, en yakın zamanda siteye üye olmasını bekliyoruz. Selahattin hocam da bir süpriz yaparak herkeze birer tane mum çiçeği çeliği ve güvey feneri çimi hediye etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Sevgili turco bir gazetenin ekindeki haberi bize getirerek gösterdi, bu haber Manisadaki bir vatandaşımızın bireysel olarak tohum toplamaya başlayarak çevreyi ağaçlandırmaya çalışmış. Daha sonra Tema gibi kuruluşların desteğini almış. Bizde Bursa ekibi olarak böyle bir çalışmada bulunmak istedik. Bunun hakkında bir daha ki toplantıya kadar neler yapabileceğimize dair bir liste hazırladık. Turcoya bu haberi bizim ile paylaştığı için çok teşekkür ederiz.

Saat 15.00 sıraları oldu ve Sevgili Kızıl ağaç hala ortalarda yok, gelemiyecek heralde derken elinde bir kutu Kanlıca yoğurdu ile toplantımıza katıldı ;). Zahmet edip İstanbuldan buraya kadar getirmiş, onun ekibimizin toplantılarına hiç tereddürsüz katılması bile yeter ;). Gelecek toplantıları nerelerde yapacağımıza dair planlar yaptık ve ekibimizin bu konudaki görüşlerini aldık, yoğurtlarımızıda afiyetle yedik bu arada ;).

Yeni katılan üyelerimize foruma daha fazla yazmaları konsunda önerilerde bulunuldu. Mesela Sevgili Maskulanın 3 metre boyunda bir sellukası ve güzel passiflorası olduğunu örendik. Onunda selluka aşıkları grubuna katılmasını ve foruma bu konularda yazılar yazmasını istedik ( Ben baya bir sıkıştırdım, umarım yanlış anlamazlar). Saat 19.00 19.30 sıralarında toplantıyı bitirdik, Bitirmeden önce arkadaşlara tarihi mekanları, Bursa manzarasını ve surları gezdirdik. Hayırlısı ile şehir dışından gelen arkadaşları yolcu ettik evlerine sonra. Gelen bütün arkadaşlarıma can-ı yürekten teşekkür ederim. Bizi toplantımızda yalnız bırakmadılar ve ekibimize dahil olarak bizi çok mutlu ettiler.

Toplantıya katılan üye sayısı 13 kişiydi, bunlar:
1) Selahattin Yılmaz: Hocam mum çiçeği çelikleri ve güvey feneri çimleri ile iyi bir süpriz yaptı. Benim için ve ekip için çok önemli biri ;).
2) Todor: Bizi kırmayarak Yalovadan kalkıp geldi, kendisine teşekkür ediyoruz, inşallah bundan sonraki toplantılarda da bizi yalnız bırakmaz. Hoş sohbetleri ile ondan çok şey öğrendik ve daha öğreneceğiz.
3) Cemal Bey ve Eşi: Cemal bey, Eşi ve Sevgili Todor birlikte geldiler toplantıya. Cemal Bey ve eşinede çok teşekkür ediyorum benim ve üyesi olduğu Bursa ekibinin her zaman yanında oldu. Onu daha çok aramızda göreceğiz. Cemal Bey Eşinizide en yakın zamanda sitemize üye olarak görmek istiyoruz, ondan öğreneceğiniz çok şey var buna eminim.
4) Rukiye Çetin: Toplantıya ilk defa katılarak Bursa ekibinin bir üyesi oldu. Hoş sohbeti ve tohum toplama çalışmasındaki yol gösterici ve yardım sever fikirleri ile bize çok yardımcı oldu. Bizi kırmayıp aramıza katılarak Bursa ekibinin bir üyesi olduğu için çok teşekkür ederiz. İleriki toplantılarda da ekibini yanlız bırakmayacağından eminim.
5) Hedera: Bursa ekibinde benim en büyük destek kaynağım, her zaman yanımda olması beni çok sevindiriyo. Tohum toplama çalışmasındaki yönetici kişiliği ve yardım sever haliyle bizi çok sevindirdi. O ekibine her zaman destek oldu ve bundan sonra olacağından da eminim. Bizi kırmayıp toplantımıza katıldığın için çok teşekkür ederim Hederacığım.
6) Bülent16: Toplantıya sessiz bir giriş yaptı, yanında dünyalar tatlısı kızınıda getirdi. Beyefendi kişiliği ve hoş sohbeti ile aramıza katıldı. Toplantıya gelerek Bursa ekibine dahil olduğu için çok teşekkür ederiz. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda göreceğiz kendilerini.
7) Emrah K. ve Nişanlısı: Emrah Beyde aramıza yeni katılan üyelerimizden. Toplantıda hepimize isimlerimizin yazılı olduğu kartlar vererek bize bir süpriz yaptı kendisine teşşekür ederiz. Beyefendi kişiliği ve hoş sohbeti ile toplantımıza renk kattı. Galerideki fotoğraflar için teşekkür ederiz kendisine. Nişanlısıda güler yüzlülüğü hanımefendi kişiliği ile toplantımıza katıldı. En yakın zamanda onuda aramızda görmek istiyoruz.
8) Habibe: Habibe hanım İzmitten kalkıp geldi bizi kırmadı. Onu Bursa ekibinin bir üyesi olarak görüyoruz artık. Toplantıya ilk gelen o oldu ve açılışı o yaptı. Hoş sohbeti, sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı. Fotoğarfları Habibe hanımın makinası ile çektim. Kendisine bizi kırmayıp toplantımıza katıldığı için çok ama çok teşekkür ederiz. İnşallah ileriki toplantılarda onu aramızda görebileceğiz ;)
9) Maskula ve Eşi: Sitemizin okuyucu olan üyelerindenmiş, dün toplantımıza katılarak bize süpriz yaptı. Çok hoş sohbetler ettik, onu baya sıkıştırdım siteye yazması konusunda,inşallah yanlış anlamamıştır ;). Toplantımıza katılarak Bursa ekibine dahil olduğu için ona ve eşinide çok teşekkür ederiz.
10) Kızıl Ağaç: Ne diye bilirimki, sen kalk İstanbuldan elinde bir kutu kanlıca yoğurdu ile gel. Ne kadar teşekkür etsek azdır, bizi hiç kırmayıp kalkıp geldi. O bursa ekibinin en büyük destekçilerinden biri. Ona süprizleri için ve toplantıya katılarak ekibini desteklediği için çok ama çok teşekkür ederiz.
11) Turco: Bizi kırmadı ve işlerinden zaman ayırıp aramıza katıldı. Güler yüzlülüğü, sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı. O da ekibini her zaman destekledi, ebnim için çok önemli biri oldu hep tıpkı düğer üyelerimiz gibi. Toplantımıza katılarak ekibine destek olduğu için çok teşekkür ederiz.
12) Samowan: Kardeşim benim, İzmire gidecekken Bir kaç saatte olsa zamanını bize ayırdı ve toplantımıza katıldı. Her zaman ekibi toplarken yanımda oldu ona çok teşekkür ederim. Benim kelebekler ve tırtıllar konusunda saygı değer fotoğraf kaynağı o ;)
13) Ben: Benim hakkımda yorumuda siz yapın yahu ;)
14) Kenan Bey: Kendisi Selahattin hocamın arkadaşı, sitemize en yakın zamanda üye olacak. Gayet sıcak kanlı, güler yüzlü ve beyefendi biri. Konuşmalarından takip ettiğim kadarı ile bambuculara baya bir yardımcı olacak. Şimdiden sitemize ve ekibimize hoş geldiniz Kenan Bey ;)

Toplantı raporunda arkadaşlarımı kırıcak veya üzücek kelimeler kullandıysam şimdiden özür dilerim. Sürç-ü lisan ettiysek affola

Metin Y. 06-08-2007 10:39

Bursa toplantısını gerçekleştiren agaclar.net üyelerini [ve misafirlerini] tebrik ederim.

hfz 06-08-2007 11:00

Çok güzel bir toplantı olmuş tebrik ederim. Mum çiçeği çelikleri de çok güzel bir sürpriz olmuş. Merak ettim, Kanlıca Yoğurdu'na ne oldu?:p Birlikte mi yediniz?:cool:

GLCN 06-08-2007 11:04

Resim yokmu resim?

cemal.S 06-08-2007 11:05

Ah Sebahattin bey ah !

Yine sınıfta kaldın. Bir arkadaşımız daha vardı onu pek göremedim raporunuzda. Bulgaristanda iş yeri olan ve bugün yarın Ağaçlar net te bol bol yazılarını okuyacağımızı tahmin ettiğim. Sen yandın koçum öğretmenini şimdi arıyorum haberin olsun. Neyse Bambu konusunda oldukça bilgilendiğimiz arkadaşımıza ben teşekkür ediyorum bambu grubu adına tabii arkadaşlarımın izniyle. İsmini hatırlayamadım heyacanıma verir umarım. Bambu konusunda öyle güzel şeyler anlattıki inanamadık. Meğer ne çok yerde kullanılıyormuş. Pek anlamam ama şu kazak örülen şişler varya inanın bambudan onları yapıp Bulgaristan üzerinden bütün dünyaya satıyormuş bizim deniz gören Karadenizli. Öyle mutlu ettiki bizi anlatması bile zor inanın. Tabii bambuları Japonyadan getirtip bir ton paralar ödüyor oda işin başka bir yüzü. Hele şu çalışmaları bir tamamlayalım hep beraber göreceğiz. Kendilerinden rica ettik tohumları edinmeye çalışacaklar.
Neyse toplantımı?Benim için bambu ile başladı bambu ile bitti. Şaka şaka hiç öyle olurmu neler yaşadık neler. Bir kere Sebahattin bey yine organizasyonda yüz üzerinden yüz aldı biliyormusunuz. Bu yaşta bu işleri böyle organize etmesi bizleri şaşırttı diyebiliriz. Sağolsun. İleriye yönelik aynı pencereden bakmamız benim için süpriz olmadı. Ancak zaman bir çok şeyin ilacıdır diyeceğim kendilerine. Selahattin hocamın verdiği fideler bizde geceden suya koyuldu bile sağolsunlar zahmet etmişler. Ya Kızılağaç için ne diyeceğiz rapora ilave şunu diyeyim. Akşam Todorla birlikte Eşimle beraber liderimin mekanında içtiğimiz kahveler bizler için bu dünyada her şeye değerdi. Sağ olsunlar.Yukarıdaki Sebahattin beyin yazdığı raporun altını eşimle birlikte imzalıyoruz kabul edin. Hoş henüz elektironik imza kanunu yürürlüğe girmedi ama olsun biz imzalıyoruz. Güzel gün diye buna denir diye düşünüyorum.
Nice güzel günlere. Katılan ve bizlerle gönülleri ile birlikte olan tüm Ağaçlar net üyelerine sonsuz teşekkürler.

Saygıyla.

emrahk 06-08-2007 11:37

Sebahattin, böyle güzel bir toplantıyı tertiplediğin için çok teşekkür ederiz. ;) Bu kadar mı güzel toplantı raporu yazılır, eline sağlık çok iyi özetlemişsin.

emrahk 06-08-2007 11:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi GLCN (Mesaj 138549)
Resim yokmu resim?

Toplantı fotoğraflarına bakmak isterseniz:

Bursa Toplantısı 05.08.2007

Sebahattin Sargın 06-08-2007 12:08

Kenan Beyi unuttuğum için sizden ve ondan özür dilerim, Cemal bey sağolsun yazısında bahsetmiş. O kadar koyu bir bambu sohbetine daldılar ki Kenan Bey ile konuşma şansını yakalayamdım ;). Emrah Bey yayınladığınız fotoğraflar ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Sevgili Hfz yoğurtları afiyetle yedik ;). Metin Bey biz teşekkür ederiz, inşallah ileri ki toplantılarda sizleride aramızda görebiliriz ;). Sevgili Sinemis aramıza hoşgeldin, seni sitemizde gördüğümüze sevindim ;). Yazılarının devam etmesini diliyorum, Özgür Beyide bekliyoruz ;)

emrahk 06-08-2007 12:29

Selahattin Bey,
Bize verdiğiniz mum çiçekleri hangi tür acaba?

Mum Çiçeği başlığı altında işyerinizde olduğunu yazdığınız ve fotoğraflarını yüklediğiniz türü mü?
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=176

bülent16 06-08-2007 12:34

Sebahattin bey raporunuz çok aydınlatıcı olmuş. Toplantının oluşturulmasında, toplantı esnasında ve toplantı sonrasında harcadığınız emek için çok teşekkür ederim.

Sebahattin Sargın 06-08-2007 12:41

Emrah Bey aldığımız bu mum çiçeği bilinen tür, klasik mum çiçeği. Mum çiçeği başlığında ilk sayfalarda resmi var beyaz çiçek açıyor. Bülent Bey teşekkür ederiz güzel sözleriniz için...

heDera 06-08-2007 13:04

Öncelikle dün ki sıcak ortam ve hoş sohbet için katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Biz bu saygı ve hoş görü ortamında çok işlere ağaçlar net imzasını atarız birbirimize ihtiyacımız var. Dünya'mızın sonun yaklaştığı bu günlerde kimsenin umurunda değilmiş gibi sanki yaşayacak başka bir dünya varmış gibi umursamaz halleride beni çok rahatsız ediyor. Niye kimse elinden geleni yapmıyor?

Hergün binlerce hektar ormanlarımız yanıyor,dünyamızın suyu bitiyor niye hep tüketiciyiz de yapıcı değiliz. Aman biz yaşayalım da geride kalan düşünsün havasındayız... Çünkü bilinçli değiliz insanlara sesimizi duyurup hep beraber projeler yarata biliriz sitemiz üzerinden sesimizi duyurabiliriz.

Bir avuç insanız doğayı seven, ama biz de bir şeyler yapabiliriz çünkü biz umursuyoruz onun için buradayız siz ne dersiniz?

Dün toplantıda konuştuk ilk adımları hep birlikte atacağız sadece seyirci kalmayacağız çok şanslıyız benim gibi, sizin gibi düşünenlerde var. :)
Sebahattin kardeşimle tekrar teşekkürler organizasyon ve yukarıdaki açıklamaları için.:)

Sebahattin Sargın 06-08-2007 13:12

Emrah Bey Selahattin hocam elindeki mum çiçeklerini o ançtan üretti. Bize verilen mum çiçeğide bu tür. Selahattin hocam olmadığı için ben cevap vermek istedim. Gelince detaylı bilgi verir kendisi....

heDera 06-08-2007 13:20

Sebocum dün konuştuğumuz meyve çekirdekleri toplama ve dikimi konusunu bir slogan bulsak arkadaşlarla ve yaptığımız işleri burada paylaşsak nasıl olur.:)

Sebahattin Sargın 06-08-2007 13:22

Olabilir, herkez neler yaptığını bu başlık altında paylaşsın, elde ettiği sonuçları aktarsın. Diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyor?

bülent16 06-08-2007 13:40

Ben kendi adıma toplantıdan sonra etrafımda tanıdığım tüm herkese meyve toğumlarını toplayıp bana vermelerini istedim. Tabi her zamanki gibi standartlar dışında bir şey istediğim için herkes bana imalı olarak bakıp hemen ilk soru ne yapacaksın bu kadar toğumu amacını açıklayınca da zaten bu konularda bana uçuk olarak baktıkları için kafalarında tam teşhisi koyup ardındanda tamam toplarız cevabını veriyorlar.

SİNEMİS 06-08-2007 13:43

çok teşekkür ederim Habibe Hanım :)

Sebahattin Sargın 06-08-2007 13:45

İnsanlara mantıklı cevaplar verip onları çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeliyiz. Onlara çalışmamızın yararlarını anlatıp, eğer bireysel olarak bir şeyler yapmazsak o kötü sondan bahsetmeliyiz....

habibe 06-08-2007 14:04

Sebahattin pırıl pırıl, hevesli, saygılı, hatırnaz ve bir o kadar da üstlendiği işinin ciddiyetince olan bir insan.
Rapor harika olmuş Sebahattin ellerine sağlık.

SİNEMİS 06-08-2007 14:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi heDera (Mesaj 138614)
Sebocum dün konuştuğumuz meyve çekirdekleri toplama ve dikimi konusunu bir slogan bulsak arkadaşlarla ve yaptığımız işleri burada paylaşsak nasıl olur.:)

heDera 'ya katılıyorum kesinlikle,insanlarada bu faaliyetimizi bulduğumuz sloganla tanıtmaya başlarız. Çok güzel olur bence Sayın heDera.

MASKULA 06-08-2007 14:16

Herkese selamlar dün tertiplenen toplantıdan çok büyük keyif aldığımı ve güzel insanlarla tanışmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ayrıca görüyorum ki bitkiler hakkında bu güzel insanlardan fazlasıyla gerideyim açığımı kapatmak için(ki çok zor görünüyor) elimden geleni yapacağım ama şunu bilmenizi isterim bir doğa aşığı olarak düzenlenecek tüm faliyetlerin içinde elimden geldiğince bulunmak ve yardımcı olmak için hazırım.Herkese sevgiler saygılar

heDera 06-08-2007 14:18

Desteklediğin için teşekkürler sevgili sinemis:)

Sevelim 06-08-2007 15:25

Fotoğraflardan ve yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla dünkü toplantı çok verimli ve güzel geçmiş. Güzel yürekli insanların güzel bir amaç için toplanması güzel olmaz mı hiç.

Galerideki fotoğraflar en doğal halleriniz ile çekilmiş ve öyle samimi bir dille açıklanmış ki; fotoğrafları yükleyen Habibe, Emrahk ve Sebocuğuma çok teşekkür ederim. Diğer illerde oturan bizler de aranızdaymışız gibi hissettik.

Aybalacıkım, Ekimde geldiğimde seni de toplantıda görmek beni çok mutlu edecek. Akçay'a gelmedin, Bursa'da gezeriz artık.

Tüm Bursa ekibine böyle güzel bir dostluğu başlattıkları için teşekkür ederim. Sebocuğuma organizatör olarak ayrıca teşekkürlerimi gönderiyorum. Lütfen kabul buyurunuz efendim.

Güler 06-08-2007 15:43

Sevgili sebo,
Hem sana hem de emrahk'ya teşekkür ederim. Toplantı notlarını okuyup ta resimleri de görünce yanınızda gibi hissettim kendimi. Gelmeyi çok arzu ediyordum ama olmadı. Hele hedera'nın yoğurt yemesi..., beni imrendirdi. Afiyet olsun. Nazik arkadaşımız kızıl Ağaç'a da teşekkürler, ne güzel düşünmüş.
Çok güzel bir toplantı olmuş, hepinizi kutlarım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025