agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Toplantısı 05 Ağustos 2007 (Muradiye) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5298.htm)

Sebahattin Sargın 03-08-2007 00:06

Yanlış anlamışım boşverin karıştı herşey ;). Arkadaşlar buluşacağımız yerin asıl adı memleket hastahanesi fakat insanlar devlet hastahanesi diye biliyor. Muradiyede olan devlet hastahanesi yani. Toplantı sanırım kalabalık olacak ve çok güzel geçeçek ;)

heDera 03-08-2007 11:30

Geri sayım başladı sebocum toplantıya az kaldı.Seninde belirttiğin gibi çok güzel geçecek:)

Sebahattin Sargın 04-08-2007 09:03

Listeyi güncelliyeyim ve son uyarılarımı yapayım dedim ;). Listenin son hali şudur:

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Turco
13) Hatkobi ve eşi
14) Orhan Turan
15) Bülent 16
16) Cetecekal
17) .....?

Toplantıya ilk defa katılacak arkadaşlar lütfen daha önce yaptığımız toplantıların resimleri bulunan şu sayfayı incelesinler:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=4278
Bu sayede toplantı günü birbirimizi bulmamız zor olmaz.

Toplantımız saat 13.00'da Muradiyede bulunan Devlet Hastahanesi (Memleket Hastahenesi diye geçiyor aslen) önündeki çay bahçesinde olacaktır. Ben erkenden gidip, sizleri orada bekliyor olacağım.

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız Bursa terminalinde indikten sonra sarı renkli terminal otobüslerine doğru gidecekler. Orada "96 numaralı" terminal arabası Devlet Hastahanesinin önünden geçiyor, ben öyle hatırlıyorum. Ama siz ginede bir sorun. Büyük bir ihtimal geçiyor. Şöföre buraları bilmediğinizi söyleyin, şöför sizi hastahanenin önünde indirir. Bende hemen karşı durakta sizi bekliyor olacağım ;).

Eğer heykele gelirseniz, bundan öncede dediğim gibi orada birine sorun "Devlet Hastahanesine nasıl çıkabilirim diye?" mutlaka gösterirler. Hastahanenin önünde "Memleket Hastahanesi" yazıyor zaten....

Ophrys 04-08-2007 09:43

Sen ne kadar ince düşünceli bir insansın böyle. Valla bravo.

Sebahattin Sargın 04-08-2007 09:44

Teşekkür ederim ada ablacığım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Umarım toplantı kalabalık olur ve çok güzel geçer ;)

Ophrys 04-08-2007 09:48

Böylesi çabadan sonra nasıl güzel olaz ki?:p
Herkese kucak dolusu selamlarımı sevgilerimi iletirsin.
Kulaklarım çınlarsa ilettiğini anlarım.:dilli:

Sebahattin Sargın 04-08-2007 09:50

Sen merak etme çok çınlar kulakların, ileteceğim selamlarını ablacığım ;)

Todor 04-08-2007 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 137773)

1) Selahattin Yılmaz
2) Todor
3) Hedera
4) Kızıl ağaç
5) Rukiye Çetin
6) Cemal S.
7) Emrah K.
8) Manolya Çiçeği
9) Habibe Hanım
10) Ben
11) Samowan
12) Süpriz üye ( Hederanın süprizi, bende çok merak ediyorum yahu )
13) Turco
14)Hatkobi ve eşi
15) Orhan Turan
16) Bülent 16
17)Cetecekal
18) .....?

Şu anda Hedera'nın süprize ile 18 kişi oluyoruz herhalde. Bir süpriz daha vardı önceki mesajlarda, o iptal mi oldu?

Sebahattin Sargın 04-08-2007 11:11

Şu anda 17 kişi oluyoruz, bir süpriz daha vardı fakat iptal oldu :(

Rukiye Çetin 04-08-2007 16:52

siz yinede 18 hesaplayın bende üye arkadaşlarımdan biriyle geliyorum. kendisi yazışmalara pek katılmadı ama paptyamnla memetin gönderdiği tohumlardan 3 metreye yaklaşan bir sellukası var :)
yarın görüşmek üzere

Sebahattin Sargın 04-08-2007 16:53

Acaba oda sizin ile meslektaş olan bir üyemizmi?

Han 04-08-2007 17:24

davetiniz için teşekkürler
yurt dışında olduğumdan katılamıyacağım.

Sebahattin Sargın 04-08-2007 17:35

Kısmet değilmiş Sevgili Han, umarım başka bir toplantımıza gelebilirsiniz. Sevgilerim ile ;)

hatkobi 04-08-2007 17:54

Sebahattin Bey merhaba...nasılsınız.aksilik çıkmaz inşallah.Ben iki kolumu kafama doğru kaldıracağım.Herkese selamlar.

Sebahattin Sargın 04-08-2007 18:13

;) Merhaba Sevgili Hatkobi teşekkür ederim iyiyim, siz nasılsınız. Turkuaz rengi bir tişört giymiş, lacivert kot pantolonlu, top sakallı bir genç görürseniz yola bakan işte o benim :D:D

heDera 04-08-2007 20:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Todor (Mesaj 137791)
Şu anda Hedera'nın süprize ile 18 kişi oluyoruz herhalde. Bir süpriz daha vardı önceki mesajlarda, o iptal mi oldu?

Sevgili, Todor benim süpriz misafir iptal oldu:( Eylül'deki toplantıda inşallah bazı sağlık sorunları var.Geçmiş olsun dilekleri mi iletiyorum kendisine sağlığına bir an önce kavuşur;)

malina 04-08-2007 20:30

Alıntı:

14) Hatkobi ve eşi
Hatkobi'nin eşi olsam beni adam yerine koymadılar diye toplantıya gelmem :)

Hoş, benim gelmemek için neden aramama bile gerek yok ya :)

S.Sargın bu toplantıdan dergi için bir yazı çıkarma işini sana vereyim mi?
Toplantı sana zehir olsun :)

Filiz 04-08-2007 20:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 137799)
Şu anda 17 kişi oluyoruz, bir süpriz daha vardı fakat iptal oldu :(

Ben de üzgünüm sebocum :(

Sebahattin Sargın 04-08-2007 20:39

Sanırım site yönetimi veya Malinacığım beni zorlamak için elinden geleni yapıyor ;). Hazır bulmuşken ulu malinaya sorularımı yönelteyim ;):
1) Hatkobi ve eşi yazdım çünkü eşinin ismini bilmiyorum. Burada ki hatam nedir acaba?
2) Gelmemek için neden aramama bile gerek yok demişsiniz. Çok merak ettim niye gelmiyorsunuz. Yoksa Bursa ekibi size karşı bir hatamı etti?
3) Bu toplantı ve bundan önceki toplantılar için veya Bursa ekibinin kuruluşu hakkında bir yazı hazırlayabilirim. Bu size uyarmı acaba?

Hatalarım olduysa bilmeden özür dilerim aynı zamanda ;)

DarkYES 04-08-2007 20:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi malina (Mesaj 137962)
S.Sargın bu toplantıdan dergi için bir yazı çıkarma işini sana vereyim mi?
Toplantı sana zehir olsun :)

Evet kesinlikle böyle bir görev verilmeli. :D

Sebahattin Sargın 04-08-2007 20:44

Bir toplanalım yarın, sonra hazırlanmaya başlarım ben yazı konusunda ;)

cemal.S 04-08-2007 20:56

Merhabalar Sebahattin Bey!

İşiniz zor hemde çok zor siz daha bir problemi bile çözemediniz, Sınıfta kalırsan şaşırma. **** bütünlemeyemi bıraksak ne. Acılı köfte hazırlatmak lazım ağustos ayında güneşin alnında. Soru çok basitti çözememiş nerdeyse Sevgili çeteçakal çözmüştü. Belkide çözdü ancak tüyo vermedi size ne dersiniz?

Malinanın mesajını iyi oku büyük düşün Sebahattin bey bende şimdi farkettim. Tekrar tekrar sesli oku.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın 04-08-2007 21:01

Cemal Bey, süprizinizi yarın görelim, çok merak ediyorum zaten. Ben size şöyle acılı bir köfte yedireceğim, ondan sonra köftelerime bir daha laf atamayacaksınız :D:D. Yoksa süpriz bu mudur, siz ailecek geliyorsunuz toplantıya. Doğrumu tahmin ettim?

cemal.S 04-08-2007 21:22

Mesajları iyi oku problem varsa çözümü her zaman problemin içinde gizlidir. Sana küçük bir abi tavsiyesi. Köfteye gelince tehlikeye girermiyiz önce Sercana sormam lazım.

Saygıyla.

cemal.S 04-08-2007 21:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES (Mesaj 137967)
Evet kesinlikle böyle bir görev verilmeli. :D

Yanındayım Sebahattin bey sen hiç merak etme. Gençlere abilerinden tam destek.

Bursaya yarın İstanbul çıkarma yapacak sanırım hazırlıklı olmak lazım derim, Yanılıyor olabilirim ancak ben bunu görebiliyorum sanırım.

Saygıyla.

Umarım İstanbuldan birileri cevap verir diye düşündüm bir an.

heDera 04-08-2007 21:33

Sebocum, aslında sevgili malina sana çok anlamlı bir görev vermiş toplantıların heyecanı, arkadaşlarımızla tanışmalarımız toplantılarda yaptığımız planlar neler yapabiliriz amaçlardan düşüncelerimizden bir yazı hazırlasan çok güzel olur ayrıca inanıyorum ki bu toplantı sana zehir olmaz büyük bir zevkle yaparsın.;)

Sebahattin Sargın 04-08-2007 21:33

Sağolun Cemal Bey, bu yazı fikri çok iyi oldu. Bu sayede ekibimizi, toplantılarda neler yaptığımızı, gelecekteki planlarımızı, ekibimizi nasıl topladığımız gibi konuları tüm site ile paylaşmış olacağız. Diğer arkadaşlarımızda ekibimizdeki aile ortamını yakından görmüş olur ;)

cemal.S 04-08-2007 21:43

[QUOTE=cemal.S;137988]Yanındayım Sebahattin bey !

Bursaya yarın İstanbul çıkarma yapacak sanırım hazırlıklı olmak lazım derim, Yanılıyor olabilirim ancak ben bunu görebiliyorum sanırım.

Saygıyla.

Umarım İstanbuldan birileri cevap verir diye düşündüm bir an.

Sebahattin Sargın 04-08-2007 22:03

Topu İstanbuldan gelecek misafirlere atıyorum üstteki mesajı okuyunuz lütfen ;). Sevgili malina sorularıma cevap alabilirmiyim mümkünse :)

Penelophe 04-08-2007 22:32

Arkadaşlar çok güzel bir toplantı olacağa benziyor.;)
Bol sürprizli gibi.:D
Gününüzün çok güzel geçmesini diliyorum.:)
Bu sefer bol bol fotoğraf lütfen.;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025