![]() |
Bu sabah misafirlerimi Bursa'ya yolcu ettim. Toplantıya katılmak için onlarla gidesim geldi. Hem arabada bir kişilik yer de vardı. :))
Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz. |
Yahu sevelim niye gelmediniz :mad: :mad: Üzüldüm şimdi, inşallah güzel geçecek toplantımız. Ekim ayında yapacağımız toplantıda uzun bir aradan sonra sizi aramızda göreceğiz inşallah değil mi?
|
Kısmetse Ekim'de geleceğim Sebocum. Tarih kesinleşince sana bildiririm. Toplantı gününü ayarlarsın.
Tanıdığım/tanımadığım herkese sevgi ve selamlarımı ilet. |
Tamam mesaj alınmıştır, selamlarınızı ileteceğim. Toplantı bitip eve dönünce uzun bir toplantı raporu yayınlıyacağım ;)
|
Arkadaşlar şu sıralar muhtemelen koyu bir sohbettesiniz.Bense Bursa'mdan uzağım :(
Katılan,benim gibi katılmak isteyip katılamayan tüm ağaç dostlarına Altınoluk'tan selamlar.. |
Bilenler biliyor bir sürpriz yapıp gelmeyi planlıyordum ama olmadı. Bir gün inşallah olduracağım. Ama İnkaya Çınarı'nı görmeyı çok isterim. :)
Fotoğrafları ve dedikoduları bekliyoruz. :) |
Sizi bekliyorduk ve gelememeniz kötü oldu :(. İnşallah başka bir toplantıda sizi aramızda görebiliriz. Yarın akşam toplantı ile ilgili raporu ve fotoğrafları yayınlıyacağım. Kısaca bilgi vereyim bol süprizli bir toplantı idi. Bir takım etkinlikler planladık, hepsi yarın akşam burada ;);)
|
Sevgili Aybala Hanım siz gelin biz size tüm Bursa'yı gezdiririz...
|
Teşekkürler arkadaşlar, Sevelim de gelsin hep birlikte gezmeli, dolaşmalı bir tur yaparız artık.
|
Yarın akşam yapacağımız etkinlikleri yazacağım Sevgili Aybala, inşallah onlardan birine gelirsiniz...
|
Sevgili Aybala yeter ki gelin gerisi çoçuk oyuncağı:)
|
Ee, hiç başka havadis yok mu toplantıdan?
|
Mine hanımcığım, şu an bir kafedeyim Sercan ile. Yarın staja başlıyacağım bu akşam Sercanlarda kalıp birlikte gideceğiz. Fotoğrafları ve toplantının raporunu yarın akşam eve dönünce yazacağım. Yarın ilk iş deneyimimi yaşayacağım ve inanılmaz heycanlıyım ;);). Yarın rapordan sonra hepinizin yorumlarını bekliyor olacağım...
|
Bugün tatilden dönüs yolundayken devlet hastahanesini önünden geçtik ve sanırım çay bahcesinde sizleri gördüm ne yazıkki acelemiz olduğundan arkadasa durdur arabayı diyemedim ve sizlere katılamadım..
|
Bu azzz sonnraaa gibi oldu.:)
|
Keşke iki dakika uğrasaydınız, kısmet değilmiş yarın yazacaklarımı okuyun belki ileri ki organizasyonlarımıza katılırsınız ;)
|
Merhaba gönül dostları;
Elimde olmayan nedenlerden dolayı, çok istememe rağmen hatta çok işimi askıya almama rağmen yanınızda ve hoş sohbetinizde bulunamadım. Hepinizden tek tek özür diliyorum. Biliyorsunuz çiftçilik üstü açık fabrika. Nereden hangi sorunun çıkacağı hiç belli olmuyor. Yani ne zaman plan yapsanız illa o gün sorun çıkıyor.İşte daha söylenecek ne olabilir ki...Çok istemem rağmen gelemedim...:( :( :( |
Saat:D 2.08 :D
Teşekkürler arkadaşlar. |
Topçular'da trafiğe takıldım, eve vardığımda 2'yi geçiyordu.
Çok eğlenceli bir gündü, herkese teşekkür ediyorum.:) |
Harika bir gündü. Bütün arkadaşlara teşekkürler.
Saygıyla. |
Hani fotoğraflar.
Sadece Sebahattin mi fotoğraf çekti. Sizlerde yok mu? |
Herkese günaydın.
Çok güzel bir buluşma oldu. Fotoğrafları yüklemek için hazırlıyorum, hangi ebatta olmasını istersiniz? 800x600 uygun mudur? |
Genişliğin maksimum 600 olmasını tercih ediyoruz. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Fotoğrafları galeriye yükler miniz?
Bursa Toplantısı 05.08.2007 Toplantı fotoğraflarını yüklemek için galeride bir bölüm yoktu. Sizin toplantı ile buna başladım... Geçmiş toplantılarla ilgili fotoğraf yüklemek isteyenler toplantı yeri ve tarihini bana bildirirse onlarla ilgili de açarım. |
Galeri için herhangi bir kural var mı? ebat, boyut gibi
|
Galeri için boyut 800x600 olabilir
Dosya büyüklüğü 200 kb |
Benim için çok farklı ve güzel bir gündü, her ne kadar erken ayrılmak zorunda olsamda, bu arada yeni katıldığım halde bana karşı güzel yaklaşımları için bütün arkadaşlar buradan teşekkürü bir borç bilirim.
|
Trafik oldukça yoğundu. Eve varmam 23.00 iü buldu. Güzel bir gündü. Hepinize çok teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025