agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Eskişehir Toplantısı (14 Şubat 2016) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/38832.htm)

Güler 08-02-2016 11:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1438407)
Benim gelebilmem için önce annemin yanına refakatçi olacak birini ayatmam gerekiyor. Onu bulursam, kimi ayartsam ki?

Bazı hemşireler nöbetleri olmadığında günü birlik hasta bakıyorlar, bir araştırsana.

OSMAN45 08-02-2016 11:03

1- Güler
2- aleydi
3- Üzüm
4- Sabihas
5- birgaripyolcu
6- loveforlife
7- ibrahimes
8- oz26
9- Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi

aleydi 08-02-2016 11:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1438407)
Benim gelebilmem için önce annemin yanına refakatçi olacak birini ayatmam gerekiyor. Onu bulursam, kimi ayartsam ki?

Çiçek seven biri olabilir, bir kaç fide tohum işi çözer:). Tekrar geçmiş olsun annenize. Sevgiler

mozen 08-02-2016 11:53

1-Güler
2-aleydi
3-Üzüm
4-Sabihas
5-birgaripyolcu(kesin)
6-loveforlife
7-ibrahimes
8-oz26
9-Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi
11-mozen ve eşi(?)

aleydi 08-02-2016 12:00

Eskişehirli arkadaşlarım. Çok önemli bir mazeretiniz yoksa. Eskişehir en uzak mesafe 15 dakika. Yarım saat uğrarsınız, yine gelirsiniz.

Güler hanım İstanbul'dan çoşkuyla geliyor.( Yıllardır bu tür toplantılarda bulunmuş. Ona rağmen o enerjiyi kaybetmemiş. İşini gücünü bıraktı bizim için).

Tabi ki isteyen arkadaşlarımız gelsin. Bir kişide gelseydi ben orada olacaktım. Amacımız sanal ortamın bir adım dışına çıkıp paylaşım ve dostluğumuzu pekiştirmek.

Sevgili üzüm ve sevgili Sabihas, Sn oz26 , Sn birgaripyolcu, Sn Mozen iş bölümü yapıp yardımcı olduğunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Güler hanım,Sevgili loveforlife, Sn Osman45 bey ve Müjgan hanım katılımınızla bizi çok mutlu ettiniz.

mtgokduman 08-02-2016 12:46

Çok uzun bir zaman ara verdik toplantılara..En son 22 Haziran 2013 Toplantısına eşim, oğlum annem ve annanemle katılmıştım. Artık Annanem rahmetli, ancak onun yerine 20 aylık kızım Elif Ceren 'im var..Onu da alıp, sizlerin yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyacağım.
Bizi de ekleyin dostlar; Mehmet - Işıl- Hüseyin Tuna-Elif Ceren- Gülsen - Hüseyin GÖKDUMAN. 6 Kişi aile çıkarması yapalım güzel Eskişehirimize...

1-Güler
2-aleydi
3-Üzüm
4-Sabihas
5-birgaripyolcu(kesin)
6-loveforlife
7-ibrahimes
8-oz26
9-Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi
11-mozen ve eşi
12- mtgokduman ailesi

Güler 08-02-2016 18:22

1-Güler ve eşi
2-aleydi
3-Üzüm
4-Sabihas
5-birgaripyolcu(kesin)
6-loveforlife
7-ibrahimes
8-oz26
9-Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi
11-mozen ve eşi
12- mtgokduman ailesi
13-hozat

Güler 08-02-2016 18:23

Muda'nın sesi soluğu çıkmıyor.....(sevgili Muda vallahi kaymaklı ekmek kadayıfı beklemiyoruz, sen gel yeter)

Güler 08-02-2016 18:26

Sayın mtgokduman, Ankara'lı dostlardan kimseyi ikna edemediniz mi?

Güler 08-02-2016 18:28

Biz dört kişi biletimizi aldık. Ben ve eşim, Müjgan Yılmaz ve hozat geliyoruz inşallah.

aleydi 08-02-2016 19:52

Sn Muda'ya bende yazmıştım. Afyon- Eskişehir 90 km. Umarım gelirsiniz Sn Muda.

Biz 2 -3 ayda bir gidip geziyoruz Afyon'u. Daha çok alışveriş ve mide bazlı bir gezi.Döneri ve kaymaklı kadayıfı mükemmel. Dönüşte lokum ve sucuk almayı unutmayın:).

İnanılmaz güzel bir müze ve Afyon kalesi var. Ayrıca termal otelleri ve kaplıcaları hizmet veriyorlar.

Bu kadar reklamınızı yaptım. Afyondan katılım bekliyoruz:).

evdeçiçek 09-02-2016 09:05

Merhaba;

İstanbul toplantısını kaçırmıştım ve çok üzülmüştüm. Daha önceden programladığım bir iş için cumartesi ve pazar günü Eskişehir'de olacağım. Dün bu konuyu görünce işimi bir an önce bitirip toplantıya katılmaya karar verdim. Pazar günü muhtemelen bende sizlerle olacağım. Görüşmek üzere :D

1-Güler ve eşi
2-aleydi
3-Üzüm
4-Sabihas
5-birgaripyolcu(kesin)
6-loveforlife
7-ibrahimes
8-oz26
9-Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi
11-mozen ve eşi
12- mtgokduman ailesi
13-hozat
14-Evdeçiçek

Muda 09-02-2016 09:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1438548)
Sn Muda'ya bende yazmıştım. Afyon- Eskişehir 90 km. Umarım gelirsiniz Sn Muda.

Biz 2 -3 ayda bir gidip geziyoruz Afyon'u. Daha çok alışveriş ve mide bazlı bir gezi.Döneri ve kaymaklı kadayıfı mükemmel. Dönüşte lokum ve sucuk almayı unutmayın:).

İnanılmaz güzel bir müze ve Afyon kalesi var. Ayrıca termal otelleri ve kaplıcaları hizmet veriyorlar.

Bu kadar reklamınızı yaptım. Afyondan katılım bekliyoruz:).

1-Güler ve eşi
2-aleydi
3-Üzüm
4-Sabihas
5-birgaripyolcu(kesin)
6-loveforlife
7-ibrahimes
8-oz26
9-Müjgan Yılmaz
10-OSMAN45 ve eşi
11-mozen ve eşi
12- mtgokduman ailesi
13-hozat
14-Evdeçiçek
15-Muda ( bir aksilik olmaz ise ) (arkadaşlardan da katılım sağlamaya çalışıyorum)

Ben de gelmeyi istiyorum. İstanbul toplantısına elimde olmayan nedenlerden dolayı katılmam biraz zor olacağı için. Biz ailecek soğuktan kaynaklanan hastalıklar nedeni ile henüz tam olarak toparlayamadık. Bu yıl kar da yağmayınca çocuklar okullardan birer birer hasta oldu geldiler.

Kesin olmadığı için şimdiye kadar yazamadım. Ama sarı beyaz ve pembemsi çiçek açan hanımeliden köklü çelikler hazır vaziyette balkonda duruyorlar. Aslında Kütahyalı arkadaşlara da özel mesaj göndermek lazım.

Muda 09-02-2016 09:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1438519)
Muda'nın sesi soluğu çıkmıyor.....(sevgili Muda vallahi kaymaklı ekmek kadayıfı beklemiyoruz, sen gel yeter)

Sn. Güler hanım;

Sesim ve soluğum az çıkıyor. Umarım o güne kadar ikisi de tam çıkar.

Güler 09-02-2016 09:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Muda (Mesaj 1438603)
Sn. Güler hanım;

Sesim ve soluğum az çıkıyor. Umarım o güne kadar ikisi de tam çıkar.

Oleeeyy, Muda da kapana girdi.:D

Sırada kim var?

Şöyle bir Ankara'ya uzanayım bakalım.

Sevgi Durul 09-02-2016 09:55

Bana da ne oluyorsa katılım arttıkça ben seviniyorum.:p

Eskişehir'e lâyık bir toplantı olacağı şimdiden belli.:)

Haydi Eskişehir... Eskişehir... Tren kalkıyor, yolcuları kalmasın.

Gideceklere hayırlı yolculuklar, bol fotoğraf bekliyoruz.:cool:

Güler 09-02-2016 10:08

Eeee sevgili SDurul, Es Es damarın kabarıyor da ondan.
Ben de bu gün Ankara'lı dostlara damardan girdim. Bakalım ne olacak?

(Bu arada nasıl da diş ağrısı çekiyorum bir bilsen, diş yüzünden şişmiş bir suratla gelirsem toplantıya hiç şaşırmayın)
Dişçiye gitsem tedavi uzun olacak ama toplantı var şimdi gidemem dedikçe Oğuz'la bozuşuyoruz.

aleydi 09-02-2016 10:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi evdeçiçek (Mesaj 1438600)
Merhaba;

İstanbul toplantısını kaçırmıştım ve çok üzülmüştüm. Daha önceden programladığım bir iş için cumartesi ve pazar günü Eskişehir'de olacağım. Dün bu konuyu görünce işimi bir an önce bitirip toplantıya katılmaya karar verdim. Pazar günü muhtemelen bende sizlerle olacağım. Görüşmek üzere

Çok mutlu oldum. Güler hanımlarla mı geleceksiniz. Farklı bir saatte gelecekseniz sizi alalım.

aleydi 09-02-2016 10:35

Alıntı:

Ben de gelmeyi istiyorum. İstanbul toplantısına elimde olmayan nedenlerden dolayı katılmam biraz zor olacağı için. Biz ailecek soğuktan kaynaklanan hastalıklar nedeni ile henüz tam olarak toparlayamadık. Bu yıl kar da yağmayınca çocuklar okullardan birer birer hasta oldu geldiler.

Kesin olmadığı için şimdiye kadar yazamadım. Ama sarı beyaz ve pembemsi çiçek açan hanımeliden köklü çelikler hazır vaziyette balkonda duruyorlar. Aslında Kütahyalı arkadaşlara da özel mesaj göndermek lazım.
Geçmiş olsun Sn Muda ,Güler hanımda bende size baya bir çağrı attık. Heycanlanıyoruz o yüzden:)
Kütahya' dan Sn İbrahimes katılacaklar. Kütahya grubu çok uzun süredir aktif değil.

Hediyeler için Çok teşekkür ederiz. Köklü hanımeli çelikleri mis gibi kokar. Kış şartlarına dayanıklı. Bizim iklimimiz için ideal bir bitki.

evdeçiçek 09-02-2016 10:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1438621)

Çok mutlu oldum. Güler hanımlarla mı geleceksiniz. Farklı bir saatte gelecekseniz sizi alalım.

Sn.Aleydi

Ben işim gereği cumartesi günü saat 12:00 de orada olacağım. Bizim firma personellerimiz beni karşılayacaklar. İlginize çok teşekkür ederim. Pazar günü görüşmek üzere ...

aleydi 09-02-2016 10:42

Özel mesajla yazan arkadaşlarda var. Belli olmadığı için isimlerini eklemediler. Arkadaşlar kimlerle gelecekseniz onu belirtmenizi rica ediyorum. Ona göre yer durumu vs. ayarlamaları yapılacak.

Haydi herkes Eskişehir'e. Gelmeyen çok şey kaçırıyor:). Biz çok eğleneceğiz:D.

mtgokduman 09-02-2016 10:50

diş iltihabı hakk.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1438617)
Eeee sevgili SDurul, Es Es damarın kabarıyor da ondan.
Ben de bu gün Ankara'lı dostlara damardan girdim. Bakalım ne olacak?

(Bu arada nasıl da diş ağrısı çekiyorum bir bilsen, diş yüzünden şişmiş bir suratla gelirsem toplantıya hiç şaşırmayın)
Dişçiye gitsem tedavi uzun olacak ama toplantı var şimdi gidemem dedikçe Oğuz'la bozuşuyoruz.

Sayın GÜLER, naçizane size tavsiyem alkolde eritilmiş propolis alın FER marka gayet kalitelidir. akşam yatarken **** gündüz (2-3 kez günde ) dişinize 1-2 damla damlatın...Doğal antibiyotiktir ve eşimin iltihaplı dişini bir günde topladı ...tüm büyük marketlerde var...

loveforlife 09-02-2016 11:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi oz26 (Mesaj 1438316)
Otogardan alıp bırakmasıda bizden :)

Sabah 8 arabasına bitmeyi düşünüyorum sevgili arkadaşım... kahvaltıya hep beraber yapar mıyız?(istanbul grubuyla buluşmalı)

aleydi 09-02-2016 11:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1438635)
Sabah 8 arabasına bitmeyi düşünüyorum sevgili arkadaşım... kahvaltıya hep beraber yapar mıyız?(istanbul grubuyla buluşmalı)

Sevgili Loveforlife İstanbul grubu toplantıdan 45 dakika önce gelecek. Ben davet ettim fakat vakit yok. Telefon numaranızı mesajla iletirmisiniz bana.

OSMAN45 09-02-2016 13:04

Hızlı trende dönüş biletini Sirkeci'ye gitmeme rağmen(busines dahil) bulamıyorum. Rezarvasyon iptali ihtimali için bugün bekleyeceğim. Dönüş otobüs firmalarına bakıyorum. Eskişehir için kaliteli bir otobüs firması hangisidir?

aleydi 09-02-2016 13:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 1438663)
Hızlı trende dönüş biletini Sirkeci'ye gitmeme rağmen(busines dahil) bulamıyorum. Rezarvasyon iptali ihtimali için bugün bekleyeceğim. Dönüş otobüs firmalarına bakıyorum.

Misafirimiz olun Osman45 bey. Mutluluk duyarız.

OSMAN45 09-02-2016 14:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1438665)
Misafirimiz olun Osman45 bey. Mutluluk duyarız.

Nazik davetinize çok teşekkürler. Ancak eşimin dersleri var.

aleydi 09-02-2016 15:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 1438681)
Nazik davetinize çok teşekkürler. Ancak eşimin dersleri var.

Osman bey ( Kamil koç) biz onu tercih ediyoruz. Çok fazla otobüs ulaşımı kullanmıyoruz. Diğerleri hakkında bilgim yok. Güler hanımlardan ayrı geliyorsunuz sanırım. Saat kaçta bineceksiniz.

OSMAN45 09-02-2016 16:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1438693)
Osman bey Saat kaçta bineceksiniz.

Sayın aleydi,

Hızlı Tren sorununu çözdüm sanıyorum. Gidişte yer mevcuttu, ancak dönüş bileti yoktu. Dönüş biletini Ankara dan ödeyince sorun çözüldü. Sanırım Ankara için ayrı bir vagon tahsis ediyorlar.

Bu demektir ki İstanbul grubu birlikte geliyor.

Görüşmek üzere.

aleydi 09-02-2016 19:38

3 Eklenti(ler)
Eklenti 595077 14 ŞUBAT 2016 ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Eklenti 595078 Eklenti 595079

Şehir dışından gelecek arkadaşlarım. Eskişehir 14 Şubat Pazar 12 derece yağmurlu . Ona göre giyinmenizi tavsiye ederim.

Katılım ve kişi sayısını perşembe gününe kadar netleştirmenizi rica ediyorum

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025