![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Eskişehir Toplantısı (14 Şubat 2016)
Günaydın arkadaşlar. Eskişehir de bir agaclar.net toplantısı organize etsek ister misiniz? 14 Şubat 2016 Saat: 13:00 Yer: Eskişehir Leman Kültür |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2015
|
Güzel olur eşimle birlikte katılmak isteriz. Tecrübeli arkadaşların bilgi birikimlerinizden faydalanırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim Sn ibrahimes. İlk etapta Eskişehir grubuyla tanışmış oluruz. Bahara doğruda paylaşım yapabileceğimiz bir toplantı daha yaparız. Bu aralar havalardan dolayı, pek sayfaya gelen olmuyor sanırım. Biraz bekleyelim, belki görüp katılmak isteyen arkadaşlar olur. Ondan sonra da buluşma yeri zamanı vs kararlaştırırız.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Haziran 2013 de yaptığımız toplantı pek keyifli olmuştu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
2013 de Aktif üye değildim. İstanbul'dan grup olarak gelenler olmuş. Yine öyle bir katılım olursa çok seviniriz tabi ![]() Düzenleyen aleydi : 16-01-2016 saat 23:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Evet. İstanbul, Bursa, Afyon, Bilecik'ten gelenler ile toplandık. Sitede (forumda) hala yazışmalarımız duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2015
|
Bize her ikisi de uyar. Musait arkadaslarin durumuna gore hareket edebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() . Hangi gün uygun olduğunuzu yazarsanız. İbrahimes ve ben tanışmaya hazırız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim için cumartesi de pazar günü de uygun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Agaclar.net Eskişehir Toplantısı (14 Şubat 2016)
Üzüm abla nerelerdesin yahu gözümüz hep seni aradı. Sn. Aleydi, bu haftasonu şehir dışından misafirlerimiz var önümüzdeki hafta bizim için daha uygun olur. Görüşemezsek size iyi eğlenceler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili oz26, Annemin rahatsızlığıdan dolayı biraz uzak kaldım. Bahçeyle de iki senedir ilgilenemiyorum. Bu sene neredeyse sıfırdan başlayacağım. Benim için toplantı güzel bir fırsat olacak. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba hoşgeldiniz, sizde gelir misiniz toplantıya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler hanımda gelse daha bir mutlu oluruz tabi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Moderatör
|
Bu hafta sonu bana uygun değildi o yüzden yazamadım ama sanırım bir hafta sonraya erteleniyor. Oğuz'u ikna edebilirsem (o Manyas'a gidip, meyve ağaçlarına bordo bulamacı yapmak istiyor) ve tren de varsa neden olmasın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Süper çok mutlu oldum. bence Oğuz Beyi ikna edin bordo bulamaç bir sonraki hafta yapılabilir. Erken gelirseniz biz sizi gardan alırız. kahvaltı eder öğlende arkadaşlarla buluşuruz. 13-14 şubat Eskişehir toplantısı. O kadar yoldan gelceksiniz günü siz belirleyin Güler hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2014
|
Günaydın arkadaşlar bende toplantıya gelmek sizlerle tanışmak çok isterim. Malesef küçük oğlumu uğurlamak için şehir dışında olacağım. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Moderatör
|
Sevgili aleydi, toplantıya katılmayı çok arzu ediyorum, hem eski arkadaşları görmek hem de yeni arkadaşlarla tanışmak çok keyif verici olacaktır. Eşimi razı edebilme planlarını kurmaya başladım, kafamda bin bir tilki dolaşıyor. ![]() Hemen İst-Eskişehir hızlı treni araştırdım. Yol 2.5 saat sürüyormuş, aynı gün dönebilme imkânımız varmış. Biletleri Sirkeci garından alabilirmişiz ama tren Pendik'ten kalkıyormuş. Hafta sonu cumartesi de pazar da bize uyar, ama hafta sonu yoğunluk olduğu için biletleri erken almak gerekiyormuş, bu durumda bu akşamdan plânları yürütmeye başlamam lâzım. Esasında eşim hiç zor bir adam değildir ama aklı Manyas'da kaldı, bir yerde de haklı, hayırlısı diyelim. İnşallah hava da hafta sonu için müsait olur diyerekten işe koyuluyorum. Neticeyi en kısa zamanda bildiririm, sizler lütfen programınızı aksatmadan devam edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bizim misafirimiz olabilirsiniz. Evimiz müsait. Umarım gelirsiniz. Arkadaşlar için gün problem değilmiş. Siz haber verin ona göre günü belirleyelim. Nasıl olsa vakit var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Her gün siteye girmeye çalışıyorum, fakat bazen ara verdiğimde oluyor. Ancak forumda olan mail problemi nedeniyle güncellemelerden, gelen yorumlardan haberim olmuyor. Çünkü mail geldiğinde hemen bakabiliyordum. Umarım bu problem çözülür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
14 ü pazar günü saat 14 uygun olur mu akılda kalsın diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
"14 Şubat Sevgililer Günü" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Fark etmemiştim gerçekten ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Eskişehir'de aranızda olacağım.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Eskişehir toplantısı 14 şubat pazar günü saat 13:00 yer Leman kültür 1_ Güler 2_ Aleydi Düzenleyen aleydi : 07-02-2016 saat 11:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|