![]() |
Alıntı:
2_ Aleydi 3_ üzüm |
1_ Güler
2_ Aleydi 3_ üzüm 4- sabihas |
Eskişehir'de bölgesel bir ağaçlar net toplantısı olsun isterdim. Yakın illerden, Afyon, Bilecik, Kütahya , forum üyesi arkadaşların katılımı ne güzel olurdu. Ama kendi şehrimizden bile katılım az gibi görünüyor.
|
Arkadaşlar 14 şubat saat 13:00 yer Eskişehir Leman kültür.
|
Agaclar.net Eskişehir Toplantısı (14 Şubat 2016)
Arkadaşlar 14 Şubatta Eskişehir de toplanalım istedik. Çevre illerden arkadaşlarımız da gelirse çok mutlu oluruz.
Bir aksilik olmazsa Güler hanım da aramızda olacak. Birbirimizi daha yakından tanıyıp, paylaşımlarımızın artması ve dostluğumuzu biraz daha ileriye taşımak için Eskişehir'de buluşalım. Bu mevsimde fide yok elimde ne yazık ki . Menekşe ve tohumlar, ayrıca ilgilenenler için böğürtlen çeliği getirebilirim. 14 Şubat 2016 Saat 13:00 Yer Eskişehir Leman Kültür. 1- Güler ve eşi 2- aleydi ve eşi (irtibat için tel.no :0 535 349 21 61 arkadaşalar her türlü sorularınız için çekinmeden ulaşabilirsiniz. 4- Sabihas |
Kentpark, regülatör vb... daha sessiz, daha sakin daha yeşil :)
|
Sevgili aleydi, 5 numaraya adımı yazarak aranızda olmak isterdim. Fakat bugünlerde hiç gelecek durumum yok.;)
Bol katılımlı, bol paylaşımlı ve bol fotoğraflı bir toplantı olmasını dilerim.:) |
Alıntı:
|
1- Güler
2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5-birgaripyolcu (kesin) |
Alıntı:
|
Şu listeye adımı ekleyesim var...
|
Kobete ve şırboreki de özlemiştik amma.....
|
Alıntı:
Toplantıya katılsan ne güzel olur. 14 Şubat 2016 Saat 13:00 Yer Eskişehir Leman Kültür. 1- Güler 2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5- birgaripyolcu(kesin) 6- loveforlife Bak ekledim bile...:D:D:D |
Alıntı:
Buyrun gelin... Hızlı tren ile 1.5 saat.:D |
Alıntı:
Haydi OSMAN45 çivi çiviyi söker demişler, İngiltere ardından Eskişehir ne güzel olur. Muda ile konuştum, sanırım o da gelecek. Şimdi İstanbul'dan bir iki kişiyi ayartmaya çalışıyorum. :D |
Alıntı:
İki buçuk saat Güler Hanım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Öyle olmuş bile olsa ne olur, maksat bir arada olmamız.;) Siz demogojiyi bırakın da listeye adınızı ekleyin lütfen :D :D |
Alıntı:
|
1- Güler
2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5- birgaripyolcu 6- loveforlife 7- ibrahimes Herhangi bir sorun cikmazsa malum 14 subat esimi kizdirmazsam :) Bizde oradayiz insAllah... |
Sn İbrahimes sizde istiyorsunuz diye yola çıktım.. Sn Oz26 de haftaya kalsın demişti:). Onu da yaptık?
Bayan üyeler geliyor. Erkek üyeler eşlerini razı edebilirse gelecekler :) |
1- Güler
2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5- birgaripyolcu 6- loveforlife 7- ibrahimes 8- oz26 |
22 Haziran 2013 Eskişehir toplantısında 23 kişi eş ve arkadaşlarıyla katılacaklarını bildirmişler.
Dilerim o günkü arkadaşlar 14 Şubat 2016 toplantısına da gelirler. Ağaçlar net'in ana ilkesinin çoğalarak, paylaşarak, öğrenerek doğa bilincini yerleştirmek olduğunu düşünüyorum. |
Siz Eskişehir'li dostlara ulaşmaya çalışın. ;)
Ben Müjgân Yılmaz'ı ayarttım, Eser İlhan'dan cevap bekliyorum, hozat da kandırılmak üzere... dermişim. :D Ya OSMAN45 ne durumda? |
Ben de gelmeye çalışacağım fakat kesin değil. İyi günler :-)
|
Benim gelebilmem için önce annemin yanına refakatçi olacak birini ayarlamam gerekiyor. Onu bulursam, kimi ayartsam ki?
|
1- Güler
2- aleydi 3- Üzüm 4- Sabihas 5- birgaripyolcu 6- loveforlife 7- ibrahimes 8- oz26 9-Müjgan Yılmaz Güler e ve Eskişehir imize hayır demek mümkün mü?Sevgili Eskişehirli dostlarla birlikte olmak da ne güzel olacak:)))) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025