agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   6. Adana Toplantısı (24 Kasım 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/32287.htm)

maki01 24-11-2013 17:11

Bardaktan boşanırcasına yağan yağmura, üzerimizdeki tenteden sızan sulara rağmen çok keyfli bir toplantı oldu. Katılan tüm arkadaşlarımıza ve organizasyonu gerçekleştiren sevgili hazan-z ve Emre İlhan'a çok teşekkür ediyorum.

Mersin grubumuz bizleri yine yalnız bırakmadı :) Yine sarmaş dolaş sevgi dolu bir toplantı yaşadık.

Yerler ıslak olunca Fındık'ı 1 sn bile kucağımdan indiremedim, yormuş beni. Eminim sevgili leventali şiirsel diliyle toplantı detaylarını anlatacaktır.

En kısa sürede tekrar bir arada olmak dileğiyle, sevgiler...

ıldır 24-11-2013 17:52

Güzel bir toplantı oldugu bellı..Bırgun biryerlerde karsılaşmak dileğiyle İzmir den selamlar....

Adalet Yağcı 24-11-2013 17:55

Kasım ayı başlarında beklenen yağmur tam da bu günü buldu.
Her şeye rağmen toplantıya katılmayı başardık
Her zamanki gibi çok güzel bir toplantı oldu, özlemişiz birbirimizi.

Mekan güzel seçilmişti, brunch çeşitleri 1. sınıf, fiyatlar ehven, dostluk paylaşım derseniz şahane, e daha ne istenir ki.

Toplantıya katkılarından dolayı sevgili Hazan.Z'ye, Emre İlhan'a, maki01'e, ve bizlere tüm incelikleri ile yakınlıklarını esirgemeyen Adana ekibine teşekkürler ediyorum.

Bizleri garda bekleyip toplantı yerine götüren sayın omencek, diğer aracıyla gelen güzel dost(n'apim adını hatırlayamadım :( ), dönüşte tekrar araçları ile bizleri gara bıraktılar, dostluğunuz ve yardımlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yeni dostlarla tanışmak harikaydı, hemen kaynaştık, kimse yabancılık çekmedi, ilk toplantıda endişeli olan sevgili Eylül Burak ve leventali bile bu defa zorlanmadan havaya girdiler.

Sevgili Hazan.Z'nin köklendirip getirdiği beş adet hoyadan Hoya Bella kurada bana çıktı, bu ilk hoya denemem olacak, inşallah mahcup olmam.

Bol bol yenilip içildi, bitkiler tohumlar paylaşıldı, neşeli muhabbetler yapıldı ve en kısa zamanda Tarsus toplantısı için sözleşildi.

Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan bir toplantı daha bitti.
Sizlerle olmak çok keyifliydi sevgili dostlar.
Hepinize içten sevgiler.

Adalet Yağcı 24-11-2013 18:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222586)
Sağ olasın Emre İlhan, sanırım daha da fotoğraf gelecektir.

Alışık olmadığımız görüntüler diyeceğim ama bunu sizleri kazaklı -montlu gördüğüm için söylüyorum.
Ne dersin sevgili Adalet Yağcı, üşümüş gibi bir duruşun var. Sakın bir daha İstanbul'da dondum deme e mi? :D :D

Kasımın 24 ünde dış mekanda oturuyoruz sevgili Güler, bir gün önce olsaydı o montların hiç birini göremezdin üstümüzde :p
Ben şu ana kadar klima çalıştırmadım daha, İstanbul'da kaloriferler çoktan yanmıştır heh hee :)

Laf aramızda fena alışmışım sizlere, şöyle Müjgan'ın evinde tv.de klasik müzik eşliğinde ne güzel oturulurdu değil mi.
Bir yolunu bulup kaçsam diyorum ama şu sıralar taşınma telaşındayım, nereden baksan işlerin bitmesi bir ayı bulacak.
Bahara diyelim inşallah.

Güler 24-11-2013 18:37

Toplu fotoğrafınız hele isimleri tek tek açıklamanız çok güzel olmuş. Tanımadıklarımızı da görmüş olduk. Teşekkür ederim.

Gerçeklendirdiğiniz güzel toplantı için hepinizi kutlarım.

h_dogan 24-11-2013 18:47

5 Eklenti(ler)
Birkaç fotoğraf da bizden. :)

h_dogan 24-11-2013 18:50

3 Eklenti(ler)
Devamı...

h_dogan 24-11-2013 18:51

Biz biraz geç katıldığımız için ilk fotoğraflarda yokuz. Çekilişi kaçırdık yani. :D

Emre İlhan 24-11-2013 18:54

Ve videoların yüklenmesi de tamamlandı:)

Sevgili leventali hydroponic sistemde yetiştirdiği marulları anlatırken;

agaclar.net Adana Toplantısı (24 Kasım 2013) - YouTube

İyi ki doğdun agaclar.net derken; :)

agaclar.net Adana Toplantısı (24 Kasım 2013) - YouTube

İkinci videoyu çekerken, kameramın hafızası doldu. Konuşmanın devamında; agaclar.net'te paylaşımda bulunan, emeği geçen herkese ve ayrıca malina'ya teşekkürlerimiz sunuluyordu:)

maki01 24-11-2013 18:57

Çekilişi kaçırmadınız aslında sevgili h_dogan , son hediye bana çıkınca Emre devam etmedi. Kusura bakma ben de durumu şimdi kavrayabildim :)

Söz, bir sonraki toplantıda sana, güzel eşine ve tatlı kızına köklenmiş bir hoya getireceğim :)

Güler 24-11-2013 19:02

Ooooo bu kare de çok güzel. Maşallah agaclar.net sitesinde ne de yakışıklı arkadaşlarımız varmış.

Toplu fotoğrafta h_doğan'ı göremedim, demek fotoğrafı o çekti.

Mesajlaştığımız halde tanışmamış olduğumuz arkadaşları hiç olmazsa fotoğraftan tanımak da güzel oluyor.

Güler 24-11-2013 19:05

Emre, mmanager ile de çok mesajlaştık, kendisini de tanımak isterdim, yakından bir fotoğrafı yok mu?

Adalet Yağcı 24-11-2013 19:08

Fotoğraflar ve videolar için ellerinize sağlık Emre İlhan ve h.dogan.
Aceleyle evden çıkınca fotoğraf makinamı ve şemsiyemi almayı unutmuşum :(

Güler 24-11-2013 19:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1222683)
Fotoğraflar ve videolar için ellerinize sağlık Emre İlhan ve h.dogan.
Aceleyle evden çıkınca fotoğraf makinamı ve şemsiyemi almayı unutmuşum :(

İnanmam, hadi şemsiyeyi unutursun da sen fotoğraf makinesiz ve cep telefonsuz adım atmazdın diye biliyorum ben. :D

Emre İlhan 24-11-2013 19:18

Başlarda hava yağmurlu olsa da çok keyifli ve yürekten bir gün geçirdik.

Gerek aramıza yeni katılan arkadaşlarımız, gerek eskiden beri tanıştığımız arkadaşlarımız ve gerek ise Mersinli arkadaşlarımız, toplantının sıcak ve gönülden devam etmesinde o kadar teklifsiz ve inceydiler ki; tüm hayat telaşımızı unutup, güzel bir pazar günü yaşattılar bizlere:)

Emeği geçen ve katılan tüm üyelerimize, ayrıca sevgili hazan-z'ye ve sevgili maki01'e can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir günde, tekrar buluşmak dileğiyle:)

Bana teşekkürlerini sunan arkadaşlara da ricâ ediyorum. Tek tek yazamıyorum ama ne demek, her zaman seve seve diyorum:)

maki01 24-11-2013 19:21

mmanager toplantının görünmez organizatörlerinden biriydi Güler Hanım'cım :) Sağa sola koşturmaktan şu ana kadar eklenen karelerde yeterince yer alamadı.

Emre İlhan 24-11-2013 19:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222679)
Emre, mmanager ile de çok mesajlaştık, kendisini de tanımak isterdim, yakından bir fotoğrafı yok mu?

Bu fotoğrafta ki gülen bey, mmanager Güler ablacım:)

Adalet Yağcı 24-11-2013 19:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222688)
İnanmam, hadi şemsiyeyi unutursun da sen fotoğraf makinesiz ve cep telefonsuz adım atmazdın diye biliyorum ben. :D

Doğru söylüyorsun sevgili Güler ama o normal zamanlar içindi.
Neredeyse bir aydır kafam çok karışık ve inanılmaz yorgunum.
İyi ki bu gün bu toplantıya katıldım, hem dinlendim hem de kafamı dağıttım.

maki01 24-11-2013 20:01

Bence de iyi ki katıldın Adalet'cim :) Sensiz eksik kalırdık, tadı olmazdı...

Adalet Yağcı 24-11-2013 20:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1222709)
Bence de iyi ki katıldın Adalet'cim :) Sensiz eksik kalırdık, tadı olmazdı...

Gelmesem aklım sizde kalırdı Dilara'cığım, o kafayla da hiç bir şey yapamazdım zaten :)

tiya 24-11-2013 20:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222576)
Evet, çekiliş zamanı:) Sevgili hazan-z'nin çekilişle paylaşım için getirdiği hoyalar;

Eklenti 456323

Eklenti 456324

Bir tanesi de bana çıktı. Özel bir tür olduğunu söylüyorlardı, ismini şu anda tam hatırlayamıyorum ama böylelikle ben de hoyacı olma yoluna adım atmış oldum:)

"3 numara" için epey savaş verdim ama sonunda benim oldu. Bana da Hoya çıkmıştı istediğim değildi. 3 Numara Ahmetmelek'e çıktı. Ahmetmelek ricamı geri çevirmedi. Hoyaları değiştik. Tekrar teşekkür ederim Ahmetmelek.

tiya 24-11-2013 20:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222694)

Benim yanımda oturan arkadaşımız mmanager. Hoyalar için çok güzel destekler yaratmış. Biraz arsızlık edip birine el koydum. Teşekkürler mmanager.:p

h_dogan 24-11-2013 21:26

İlk geldiğimizde bizim kız Fındık'a uzaktan bakıyordu. Normalde hayvanları ellemeye bile korkuyordu. İlk defa bir hayvanla bu kadar içli dışlı oldu. :)

pamuktopu 24-11-2013 22:13

24 Kasım 2013

Adana Toplantısı ilk duyurulduğunda katılmak için pek de hevesli değildim. Yaşım ilerledikçe yeniliklere ve yeni insanlar tanımaya daha az açık olduğumdandı belki. Sitede daha fazla zaman geçirdikçe toplantıya katılma hevesim arttı.

Bu sabah hazırlanırken biraz heyecanlı, biraz da tedirgindim. Hiç tanımadığım kalabalık bir grupla tanışacağım için.

Fazlaca duygu yüklendiğimden, bu gece sindirip yarın kısaca özetlemek istediğim izlenimlerimi (uyumak üzere yatmıştım ki uyku tutmadı) dile getirmek zorunda kaldım.

Yıllardır görüşemediğim dostlarıma kavuşmak gibiydi biraz. Öyle içten ve güzel. Bu kadar güzel insan nasıl bir araya geldi inanamıyorum hala. Bir kısmı birbirini ilk defa gören bu insanlar paylaşacak bu kadar şeyi nereden bulduk bilmiyorum.
Tüm üyeler bilgi birikimlerini. deneyimlerini, yetiştirdikleri güzelliklerin örneklerini, sıcak ilgi ve sohbetlerini cömertçe sunmuşlardı.

Bitkiler konusunda bilgi ve tecrübemin ne kadar az olduğunu fark ettim. Tüm dostların paylaşacak şeyleri olduğunu,benimse verecek bir şeyimin olmadığını ve hep aldığımı fark ettim. Ama güzellik şurada ki, bunu kesinlikle bir eksiklik ya da eziklik şeklinde yaşamadım,yaşatılmadı. Aksine zaman içinde benim de vermenin hazzını yaşayabileceğim sınırsız bilgi ve deneyim sahibi bir ailenin parçası olduğumu hissettim.

Ne yazsam da bu sıcaklığı yeterince ifade edemem sanırım. Ama yaşadım, hep birlikte yaşadık.
Herkese sonsuz sevgilerimle teşekkür ederim.

Güler 24-11-2013 23:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1222694)

Grup toplantısında da vardı ama fotoğraf biraz karanlık olduğu için tam seçemedim. Yine de teşekkür ederim.

Güler 24-11-2013 23:46

Sayın pamuktopu, ne kadar güzel yazmışsınız. Ama unutmayın ki siz agaclar.net'liler arasındasız. ;)
Yapmayın Allahaşkına ben bu siteye üye olduğumda bile sizden on yaş daha büyüktüm, beni buraya bağlayan buradaki gönüllü paylaşımlar oldu. Öyle derin bir bilgi hazinesi içindeydim ki ve herkes bildiklerini severek paylaşıyor, sorulara cevap vermek için yarışıyorlardı adeta.
Zamanla alıştık birbirimize, aldıklarımın karşılığını verme zamanı da gelmişti çoktan, o yüzdendir ki yüzlerce çelik hazırlayıp zevkle gönderiyorum bütün bu güzel insanlara.
Lütfen siz de hiç çekinmeden karışın aramıza, toplantılara iştirak edin başlıklara yazın, yazın ki sizi de bir an evvel hepimiz tanıyalım.

Örneğin, İçimizden Biri diye bir başlığımız var. İster misiniz burada kendinizi bizlere tanıtmak. Kabul ederseniz çok sevinirim.
Eğer olumlu bakıyorsanız, lütfen başlıktaki soruları yanıtlayın ve agaclar@gmail.com. adresine gönderin ki hepimiz sizi daha yakından tanıyalım.
Hadi, bu toplantıdan sonraki güzel bir başlangıç olsun.

İçimizden Biri - agaclar.net

Adalet Yağcı 25-11-2013 07:52

Sevgili pamuktopu, ilk toplantılar hepimiz için biraz tedirdinlik yaratır.
Siz de gördünüz ki ilk yarım saat sonunda o tedirginlikten eser kalmamıştır.

Ağaçlar net forum üyeleri aynı ruh enerjisini paylaştıkları için birbirlerine yabancılık çekmezler.
Her ne kadar Bitki delilerinin delilik öyküleri gibi bir başlığımız olsa da, burada bitki sevdası yüzünden kimse kimseye deli gözüyle bakmaz :)

Kısaca, burada herkes doğa sevdalısıdır, tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk olmaktan çok, kalıcı dostluklar kurulan, karşılıksız paylaşımları, bilgi aktarımları olan ender güzellikte bir yerdir.
Tek kusuru varsa o da bağımlılık yapmasıdır :)

h_dogan 25-11-2013 08:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1222849)
Sevgili pamuktopu, ilk toplantılar hepimiz için biraz tedirdinlik yaratır.
Siz de gördünüz ki ilk yarım saat sonunda o tedirginlikten eser kalmamıştır.

Ağaçlar net forum üyeleri aynı ruh enerjisini paylaştıkları için birbirlerine yabancılık çekmezler.
Her ne kadar Bitki delilerinin delilik öyküleri gibi bir başlığımız olsa da, burada bitki sevdası yüzünden kimse kimseye deli gözüyle bakmaz :)

Kısaca, burada herkes doğa sevdalısıdır, tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk olmaktan çok, kalıcı dostluklar kurulan, karşılıksız paylaşımları, bilgi aktarımları olan ender güzellikte bir yerdir.
Tek kusuru varsa o da bağımlılık yapmasıdır :)

Biz gelirken eşim de bana aynı şeyleri söylüyordu. Ama sonuç ortada. :)

pamuktopu 25-11-2013 08:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1222811)
Sayın pamuktopu, ne kadar güzel yazmışsınız. Ama unutmayın ki siz agaclar.net'liler arasındasız. ;)
Yapmayın Allahaşkına ben bu siteye üye olduğumda bile sizden on yaş daha büyüktüm, beni buraya bağlayan buradaki gönüllü paylaşımlar oldu. Öyle derin bir bilgi hazinesi içindeydim ki ve herkes bildiklerini severek paylaşıyor, sorulara cevap vermek için yarışıyorlardı adeta.
Zamanla alıştık birbirimize, aldıklarımın karşılığını verme zamanı da gelmişti çoktan, o yüzdendir ki yüzlerce çelik hazırlayıp zevkle gönderiyorum bütün bu güzel insanlara.
Lütfen siz de hiç çekinmeden karışın aramıza, toplantılara iştirak edin başlıklara yazın, yazın ki sizi de bir an evvel hepimiz tanıyalım.

Örneğin, İçimizden Biri diye bir başlığımız var. İster misiniz burada kendinizi bizlere tanıtmak. Kabul ederseniz çok sevinirim.
Eğer olumlu bakıyorsanız, lütfen başlıktaki soruları yanıtlayın ve agaclar@gmail.com. adresine gönderin ki hepimiz sizi daha yakından tanıyalım.
Hadi, bu toplantıdan sonraki güzel bir başlangıç olsun.

İçimizden Biri - agaclar.net

Sayın Güler, çok teşekkür ederim. Bilgi ve deneyimim arttıkça paylaşımlarımızın artacağını umuyorum.
İçimizden Biri başlığı dikkatimi çekmişti ve birinci sırada göründüğünden sevgili loveforlife'ın tanıtımını okuyup çok duygulanmıştım. Hatta o zaman şöyle düşündüğümü hatırlıyorum: Aman Allahım, sıra bana da gelirse ne yazacağım. :)

Önerinizle beni onurlandırdınız. Memnuniyetle kabul ederim.
Sevgi ve saygılalarımla..

leventali 25-11-2013 08:55

Günaydın arkadaşlar,

Öncelikle dün yazamadığım için özür dilerim. Eve dönüşte bir misafir ordusunu ağırlamanın ve güzel geçen bir günün rehavetinden olsa gerek uyuyakalmışım.

Öyle kısa bir teşekkürle geçiştirilemeyecek kadar neşeli bir gün geçirdiğim için, müsaade ederseniz yazımı kısa bir aradan sonra yazacağım. (cümleye bakar mısınız, kısa bir aradan sonra. Sanırım meşhur olmak böyle bir şeymiş :) )

Gün içinde yeniden görüşmek dileğiyle...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025