![]() |
6. Adana Toplantısı (24 Kasım 2013)
Toplanıyor muyuz?:)
Tarih: 24 Kasım 2013 Pazar Saat: 11.oo Yer: Kültürova Brunch Adres: Karaisalı Cad. 64001 Sokak (Yeni Valilik ve Mas Kebap civarı) |
Sıcaktan baygın durumdayız, nabız alamıyorum Emre :)
|
Ne yoğun nem vardır şimdi Dizleri sızlatan türden.
|
Aslında doğru, biraz serinlemesini mi beklesek, yoksa kapalı bir alan mı seçsek kendimize? Optimum vs... gibi.
Ayarlamayı deneyeyim mi?:) |
Adanalı üye arkadaşlar tarım fuarında toplanabilirmiyiz?
|
Pazar günü için plan yaparsak bitki de satın alabiliriz. Özel araç dışında Fuar alanına nasıl ulaşabiliriz, bilgisi olan var mı ?
|
Aklıma 2 seçenek geliyor;
1) Metroya binip, Ruh Sağlığı(Hastahane) istasyonunda inip, oradan ring servise(kırmızı otobüsler) binmek, 2) Atatürk Caddesi'nden ya da İnönü Parkı'nın önünden, "Kabasakal" mezarlığına giden dolmuşlardan biriyle fuar alanına tek vesait gitmek:) |
Ben de acaba Adanalı arkadaşlar birbirine darıldı mı diye düşünmeye başlamıştım.Kimseden ses seda çıkmadığı için.Pazar günü çok kalabalık olabilir.Geçen yıl gitmiştim tek başıma hiç tadı tuzu olmamıştı.Ama küçük paketlerde organik hayvan gübresi hediye ediyorlardı.:D.
Ne üretiyorsunuz diye sordular ben de çiçek dedim.Yalan mı !.Bu da kendi çapında üretim...Carrefoursa ya giden otobüsler oradan geçiyor,bir de itimat dolmuşları 6 numara olanlar...Saat kaçta gitsek acaba... |
Arkadaşlar yarın fuar başlıyor.pazar günü toplantı yapılacak mı?
|
Sevgili hazan-z,
Sen bizi toplamazsan gördüğün gibi organize olamıyoruz :) Artık bizi bir toplasan diyorum :) |
ne gün yaparsanız benide haberdar ederimisiniz
|
Ben 6 kasımda fuardayım.:D
|
Merhaba tüm arkadaşlara günaydın. Bu pazar günü fuarda buluşalım .Oradan da esas toplantı hakkında ayrıntıları görüşelim.Fikri olanların fikrini alalım.İyi günler görüşmek dileğiyle...
|
1 Eklenti(ler)
"24 Kasım 2013 Pazar" gününe ne dersiniz arkadaşlar?:)
Sevgili hazan-z; yeni Valilik civarı, Mas Kebap yanı Kültürova Brunch'ın olabileceğini, söyledi. Hem merkezi, hem de rahat olması açısından uygun olduğu kanaatindeyiz. Başka toplantı mekânı önerisi olan var mı?:) Yol tarifi; Eklenti 453354 Kırmızı ile işaretli olan yer Kültürova Brunch , turuncu ile işaretli olan yer Adana Valiliği, siyah ile işaretli olan yer ise Mas Kebap. |
İçim gitti yine:)
01- cemo demeyi ne cok isterdimmm:( |
Benim için uygundur :)
01- maki01 |
01- maki01
02- Emre İlhan İsmimi yazmayı unutmuşum:) |
cemom bir şeyler yaparsın artık, bekliyoruz :)
|
1 ay içinde Mersin, Bursa ve haydiii Adana dersem, kocam kesin vurur beni:))
|
01- maki01
02- Emre İlhan 03-HAZAN-Z |
Bak sevgili Cemo kollarını uzatıp 10 mt mesafe alınca kendini garantiye alıyormuşsun.Sonrasında kim tutar seni arkadaşım.(ama sakın kollarını uzatıp mesafe alınca ardından ANDIMIZ'ı okumaya kalkma.Alışkanlık bu ya...)BEKLİYORUZ!
|
Vay memleketim vay , yine ben eksik toplantıda , of ya of , artık ben de resimlerle idare ederim , yine bir vekil bulabilirim.:D
|
Alıntı:
|
01- maki01
02- Emre İlhan 03-HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten (01-maki01) Sayın maki01, 01'leri kimseye kaptırmıyorsunuz. Görüşmek dileğiyle... |
Hiç düşünmemiştim ama yakışmış valla :))
Sanalda ilk üyeliğim hangi site ya da forumdu hatırlamıyorum ama oğulcuğumun bana "bodur" olmam nedeniyle taktığı maki lakabını daha önce başka biri tarafından kullanıldığı için alamayıp peşine plakakasını takmamla başladı :) O günden bu yana üye olduğum tüm sitelerde ardımda sanal plakamla gezelenir oldum :)) |
Sevgili toplantı koordinatörlerimiz hazan-z ve Emre İlhan,
Mersin ve Adana başlıklarımızda da toplantıyı duyursak mı? Kimseden ses çıkmıyor , bu başlığa bakmamış olabilirler. |
Çok istiyorum, ama öyle garip bir zamana denk geldi ki, inşallah katılabilirim :(
Ben yine de Amasya'yı rezerve edeyim :) 01- maki01 02- Emre İlhan 03-HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten 05- Adalet Yağcı |
Sevgili Adalet,
Tarihi özellikle Mersin toplantısındaki önerini baz alarak belirlemiştik , bilemeyeceğiz artık :) |
Tüm olanaklarımı seferber edeceğimden emin olabilirsin sevgili maki :)
|
|
Katılmayı çok isterim ama uygun olabilecek miyim bilemiyorum.Önümüzdeki günlerde eşimin küçük bir operasyon geçirme durumu var.Birkaç güne kadar netleşir sanırım.
|
Geçmiş olsun sevgili pamuktopu, sizinle tanışmayı çok isterim.
|
Tekrar merhaba arkadaşlar 10 kasımda ne yaptınız bilemiyorum ben görev nedeniyle bir yere kıpırdayamadım.zaten netimde problem oluştuğu için giremedim şuan net arızası düzeltildi ama zaman açısından forumu okuyamadım.bu başlığı görünce yazmak istedim.malum 24 Kasım da Öğretmenler günü bakalım uygun olabilecek miyiz ?Şuan burada henüz kesinleşmiş bir program yok ama genelde Meb.ve okullar program ayarlar.Uygun olursam elbette katılmayı isterim.Önümüzdeki günlerde burada ki takvim belli olur.şimdilik hoşcakalın ,görüşmek dileğiyle
|
Emreciğim, eğer daha önceden bir liste varsa ve üyelerinizin telefonları da varsa onlara toplu sms gönderebiliriz. Ben mersin üyelerimize gönderirim. Bende kayıtları var, ama sanırım sen toplantıda orada bulunan herkesin telefonunu aldın, bana özelden gönderirsen hepsine toplu sms atar bildiririz başlığınızı ve toplantınızı...
|
Alıntı:
|
01- maki01
02- Emre İlhan ve ailesi:) 03- HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten 05- Adalet Yağcı Bu kadar mıyız :( |
[QUOTE=Emre İlhan;1218751]01- maki01
02- Emre İlhan ve ailesi:) 03- HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten 05- Adalet Yağcı 06- mmanager |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntılama yapmayı da ilk defa denemiş oldum.İlk okuduğumda çok karışık gelmişti ama hallettim galiba.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025