![]() |
Sevgili Perihan,
Telefon numarası olan arkadaşlara leventali'den mesaj gitti. Ayrıca agaclar.net tüm Adana ve Mersin'li üyelere e-posta göndermişti. Üzüldüm, hiçbiri sana ulaşmamış. Muhakkak bekliyoruz seni :) |
01- maki01
02- Emre İlhan ve ailesi 03- HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten 05- Adalet Yağcı 06- mmanager 07. eylülburak 08. ddmk 09. pamuktopu 10. gokzu 11. h_dogan (+1.5 da olabilir ) 12. İlkin 13. Maviş 14- omencek 15- Minka 16- letoon 17- olcim ( vekili ) 18- merkal 19- tiya +1? 20- Sakaki 21- ahmetmelek gelmenizi diliyoruz 22- Perihan Bayram 23- smiy (Öğretmenleri Temsilen :)) |
Alıntı:
Geçen seneki gibi olmasın. 10:00 gibi buluşup 10:30 gibi trene binsek... |
Konya ve Ereğli görevlerim dolayısıyla 1 haftadan uzun zamandır foruma bakamadım..
Adana gerçekten bu zmanda güzel bir gezi olacaktı ancak çok sevdiğim bir abimin düğünü pazar...Katılmayı çok arzu ettiğim bu toplantıya da katılamıyoruz...Sizlere güzel bir gün dilerim... |
Evet, sms raporlarında Perihan Hanım'ın mesajı ulaşmadığı görülüyor. Perihan Hanım, bendeki kaydı size özelden atacağım. Teyit ederseniz sevinirim. Belki de numaranız hatalı girilmiştir. Diğer arkadaşların tamamına iletilmiş görünüyor.
|
Yarın sizi istasyondan saat kaçta alayım Mersin Grubu?:)
Saati kesinleştirmek lazım:) |
Sevgili Emre, tren Yenice'ye hatta Fevzipaşa istasyonuna ulaştığında sana telefon edilirse rahat rahat gidip karşılayabilirsin :)
Tabii bunu söylerken 11:00 gibi toplantı mekanında olacağını varsayıyorum :) |
Çokkk kıskanıyorumm cokkk:((
|
Alıntı:
|
Kültürova Brunch'ta 11:00'da toplanıyoruz değil mi?
|
Evet, aynen öyle:)
|
Yarın görüşmek üzere,herkese iyi geceler.
|
Alıntı:
Ben hariç diğer arkadaşlarımızın Mezitli'den hatta daha uzaklardan geleceğini düşünerek ulaşım sorun olmasın diye 11:00 trenine binelim demiştim sevgili smiy, biliyorsun oralardan buralara ulaşmak bir saatten fazla zaman alıyor. Yarım saati heba etmişim :( |
Alıntı:
Seni ararım. |
Alıntı:
|
bende adanalıyım ama Adanada yaşamıyorum..ağaçlar netin toplantısı var katılamıyorum...cok üzgünüm ins birgün bu toplantılara katılmak kısmet olur... ben gelemiyorum ama siz gelin Siirt e hepinize büryan ısmarlarım. :)
|
Günaydın;
Adana an itibariyle yağmurlu. Mersin grubunun istasyondan alınması için yardımcı olabilirim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili arkadaslar..
Sanırım Su anda toplantıdasınız....Resim bekliyoruz....Hepinize selamlar....
|
5 Eklenti(ler)
Fotoğraflarımızı eklemeye başlayalım; :)
Eklenti 456306 Eklenti 456307 Eklenti 456308 Eklenti 456309 Eklenti 456310 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Evet, çekiliş zamanı:) Sevgili hazan-z'nin çekilişle paylaşım için getirdiği hoyalar;
Eklenti 456323 Eklenti 456324 Bir tanesi de bana çıktı. Özel bir tür olduğunu söylüyorlardı, ismini şu anda tam hatırlayamıyorum ama böylelikle ben de hoyacı olma yoluna adım atmış oldum:) |
5 Eklenti(ler)
Sevgili leventali'nin hydroponic akan su kültüründe yetiştirdiği marulları ve sistemi tanıtırken ki anlar; :)
Eklenti 456326 Eklenti 456327 Eklenti 456328 Hep beraber marulların tadına baktık. Gerçekten çok güzel yetişmişler:) Eklenti 456329 Eklenti 456330 |
2 Eklenti(ler)
Sevgili leventali günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparken:) İlerleyen mesajlarımda videoları da ekleyeceğim:)
Eklenti 456333 Pastamızı üfledik. İyi ki varsın agaclar.net :) Eklenti 456334 |
Sağ olasın Emre İlhan, sanırım daha da fotoğraf gelecektir.
Alışık olmadığımız görüntüler diyeceğim ama bunu sizleri kazaklı -montlu gördüğüm için söylüyorum. Ne dersin sevgili Adalet Yağcı, üşümüş gibi bir duruşun var. Sakın bir daha İstanbul'da dondum deme e mi? :D :D |
2 Eklenti(ler)
|
Offf, marula bayıldım. Biraz limon sık, biraz da tuz oh.ohh kütür kütür ye.
Ellerinize sağşık sayın leventali. Bayıldım ben bu beşliye. |
1 Eklenti(ler)
Toplu fotoğrafımız; :)
Eklenti 456338 Yaka kartlarını hazırlamayı unutmuşuz. Gerçekten büyük bir eksiklik. Bunu atladığım için, tekrar tekrar özür diliyorum :( Ama soldan sağa üyelerimizi sayalım; Ayaktakiler: eylülburak, Emre İlhan'ın annesi, letoon, mmanager, ahmetmelek, tiya, Emre İlhan, levantali, omencek, hazan-z, Emre İlhan'ın anneannesi, h_dogan'ın eşi. Oturanlar: Maviş, smiy, minka, Adalet Yağcı, pamuktopu, maki01, merkal. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:28. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025