agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Kütahya-Tavşanlı Gezisi (27-28 Ocak 2007) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/2953.htm)

Todor 27-01-2007 20:02

Bende birbilerini buldular, bizi unuttular diyordum. :)
Hepinize iyi eğlenceler, iyi sohbetler.

Todor 27-01-2007 20:03

Bol bol resim çektiğinizi umuyoruz. Çekiyorsunuz değil mi?

malina 27-01-2007 20:07

İyi eğlenceler :)

sezinci 27-01-2007 20:11

Makinem digital olmadığı için fotoğrafları en erken yarın akşam görebilirsiniz.

eses 28-01-2007 09:46

Ne güzel kış manzaraları vardır oralarda şimdi, sisli dağlar, kara kış görüntüleri? Katılımcı bütün dostlara selam...

aybala 28-01-2007 18:52

İstanbul Grubu'ndakiler ağzı kulağında bir halde İstabul'a döndü. :)
Detaylar sonra...

Öncelikler Yılmaz'a ve ekibine teşekkür;
Yılmaz Şef'im, sana ve ekibine bu hafta sonu için birkaç yüz gün teşekkür etsek de azdır. Herşey için çok teşekkürler. Lütfen kabul buyurun :)

Aha da buraya yazıyorum, bir daha seninle uğraşırsam...n'olim?
Sanki taş olurmuşum gibi geliyor.
Breh breh...Yılmaz Şef'im.
:p

devam edecek....

Yücel Özlem 28-01-2007 22:33

1 Eklenti(ler)
-Harika geçen iki günden sonra, biz de Ankara'ya geldik.

malina 28-01-2007 22:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala (Mesaj 70544)
Aha da buraya yazıyorum, bir daha seninle uğraşırsam...n'olim?
Sanki taş olurmuşum gibi geliyor.

Alıntılayayım da bu sözler unutulmasın :)

Yücel Özlem 28-01-2007 23:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevelim (Mesaj 70012)
... Yılmaz çok iyi bir ev sahibidir söyleyeyim. Gitmeyenler pişman olacaklar. :) ...

-Sevelim, tamamen haklısınız. Fazlası da var.:)

-Teşekkürler Yılmaz.:) :)

mhtpck 28-01-2007 23:02

tavşanlı gezisine gidenler bir an önce gelsin ve ne yaptıklarını anlatsınlar meraktan patladım gidemediğim içinde çatlamak üzereyim:(

Yücel Özlem 28-01-2007 23:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mhtpck (Mesaj 70620)
tavşanlı gezisine gidenler bir an önce gelsin ve ne yaptıklarını anlatsınlar meraktan patladım gidemediğim içinde çatlamak üzereyim:(

-Sevgili "mhtpck", merhaba. Hoş geldin.

-Biz de Tavşanlı'dan döndük. Hemen döndüğümüzü sizlere haber verdik. İzin verir seniz bu gece dinlenelim. daha sonra anlatalım.

sezinci 29-01-2007 07:45

Memnun olmanıza sevindim arkadaşlar. Ben de çok keyif aldım.

Geldiğiniz için ben de çok teşekkür ederim.

Mahmut Leventoğlu 29-01-2007 08:34

Günaydın fotografı görünce bende çatladım fakat ne yapalım kısmet ...
Sevgili Yılmaz umarım konuklar çok memnun kalmışlardır. An geliyor insan çaresiz kalıyor. Ehh artık hikayeleri dinlemeye hazırız. Sen Aybala ya ne yaptın? Artık sana sataşmayacakmış :)) Sevgiler selamlar.

Müjgan 29-01-2007 08:35

Gezi ekibi hoş geldiniz, hava şartlarının dönüşünüzü zorlaştırmasından korktum, sağ salim geldiniz ya...;)

sezinci 29-01-2007 09:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mahmut Leventoğlu (Mesaj 70643)
Günaydın fotografı görünce bende çatladım fakat ne yapalım kısmet ...
Sevgili Yılmaz umarım konuklar çok memnun kalmışlardır. An geliyor insan çaresiz kalıyor. Ehh artık hikayeleri dinlemeye hazırız. Sen Aybala ya ne yaptın? Artık sana sataşmayacakmış :)) Sevgiler selamlar.

Memnun kalıp kalmadıklarını onlara sormak lazım. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım.

Aybala'ya da bana sataşmasın diye okunmuş su içirdim:)

Hasan Lalezar 29-01-2007 09:58

Aybala fotoğrafları mümkün olduğunca çabuk sizlere iletmeye çalışacağım ,ama öncelikle nerden başlayacağımı bilemiyorum teşekkür etmek için sayın Yılmaz'a .Ciddiyim, yolda gelirken teşekkür metinleri düşündüm kafamda. Ama böyle bir organizasyona , misafirperverliğe teşekkür edebilmek adına bişeyler yazmak kolay değilmiş. Yılmaz Bey'in organizasyonunu hava şartları ve doğada beğenmiş olacakki bize ilk gün bahar ikinci gün kış yaşattı. Uzun zamandır dizleri geçen bir karın içinde oynamamıştım evet oynadık Aybala üzgünüm o kısımıda siz kaçırdınız ama şartlar tabii. Emeği geçen ve katılımda bulunan, bulunamayan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.

aybala 29-01-2007 10:29

Alıntı:

Uzun zamandır dizleri geçen bir karın içinde oynamamıştım evet oynadık Aybala üzgünüm o kısımı da siz kaçırdınız
Bizi gönderip böyle şeyler yapacağınızdan şüpheleniyorduk zaten :(

Ama kara fazla yakalanmadan sizden erken ayrılmamız iyi oldu. Çünkü sizden ayrıldıktan 10 dk sonra önümüzde giden araç 180 derece dönüp üzerimize gelmeye başlayınca gözümüz biraz korktu ve doğru karar verdik dedik. Karda kuşlar hep yollara konmuştu. Hatta bir tane doğan bile gördük.

Kütahya'dan sonra yollar rahattı. Gün ışığında gitmek de keyifli oldu. Adapazarı'nda yediğimiz ıslama köfteden hiç bahsetmeyeyim :)

Bu arada biz anlatmaya sondan başladık ama fotoğraflar ulaşana kadar biraz top çevirelim dedik. :)

Mevsim1 29-01-2007 14:42

Herkese Merhaba,

Çok keyifli bir haftasonu yaşamamıza, çok güzel ve samimi yeni insanlarla tanışmamııza vesile olduğu için aybala'ya çok teşekkürler. Bize göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı, dönüş yolu boyunca konuştuğumuz ve nasıl teşekkür edeceğimizi bilemediğimiz Yılmaz ve ailesine birkez de buradan eşim ve kendi adıma teşekkür etmek istiyorum.

Yücel bey ve Hasan bey!
Yolculuğunuz bizim yolculuğumuz gibi keyifli ve sorunsuz geçmiştir umarım.

Herkese herşey için tekrar teşekkürler

sezinci 29-01-2007 15:07

1 Eklenti(ler)
Ben fotoğrafları yüklemeye başlayayım bari.

Ayaktakiler: Mevsim1'in eşi Birol, Mevsim1, Figen,Figen'in oğlu Gökhan ve Yücel Özlem

Oturanlar: Aybala, Hasan Lalezar, Yılmaz

sezinci 29-01-2007 15:59

1 Eklenti(ler)
İlk günü geçirdiğimiz yerdeki buz tutmuş gölet

sezinci 29-01-2007 16:01

1 Eklenti(ler)
Aybala gölete atılmış pilleri topluyor

Eklenti 6899

Fotoğraf: Yücel Özlem

sezinci 29-01-2007 16:05

1 Eklenti(ler)
İkinci gün karda yaptığımız küçük gezi. Maalesef İstanbul Ekibi ayrılmak zorunda kaldığından bu geziye katılamadı.

sezinci 29-01-2007 16:07

1 Eklenti(ler)
Yine ikinci gün

sezinci 29-01-2007 16:08

1 Eklenti(ler)
Biraz da eğlence. Hasan Lalezar

sezinci 29-01-2007 16:10

1 Eklenti(ler)
Ve hatıra fotoğrafları.

Sevelim 29-01-2007 16:29

Tavşanlı'ya gelemediğim için pişmandım ama fotoğrafları görünce iki kere pişman oldum. Bu yıl Bursa'ya gittiğimde kar görürüm diye umut ediyordum ama göremedim. Bizim buralara kar yağmazmış pek, yağsa bile yerler hiç bembeyaz olmazmış. Fotoğraftaki görüntülere hasret kalıcam.

Yılmaz, Aybala'ya büyü falan yaptığını zannediyordum ama sen itiraf etmişsin okunmuş su içirdiğini. :)

sezinci 29-01-2007 16:33

Bu sudan bir de backyard'da içirmem lazım. En iyisi yazın giderken götüreyim Adana'ya:dilli:

seLman 29-01-2007 16:53

Ben zaten Kütahya'dayım ya :D

ahyar 29-01-2007 16:56

yılmaz bu güzel fotoraflar için seni kutluyorum,karlı günlerin uzak oldugu bu günlerde hepimize hoş duygular yaşattı sagol

eses 29-01-2007 19:48

Kütahya Tavşanlı gezisine katılan sayın arkadaşlar,
Geçirdiğiniz hoşça vakitler için size imrenmekle beraber, dün Ulukışla'da ailece kar ve tipiye yakalanıp mahsur kaldıktan sonra memlekete kış gelmedi diyenleri aramak geldi içimden. Toplantıyı organize eden Yılmaz beyi ve katılan arkadaşları kutlarım. Bu arada Yılmaz Bey bir dahaki organizasyonu Türkmen Dağında isterseniz müşterek yapalım. Temmuz dağ çileği zamanı Evsim tepesi **** Kalabak Köyü nasıl olur?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025