![]() |
Liste son durum
1- 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- 5- 6- 7- 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- 10-Harbour of tears - Ant yılmaz'a şaka gibi gelecek! |
Alıntı:
|
Hasan Lalezar'dan da haber yok. O da vazgeçmiş olmasın.
|
ciddi ciddi gelmeyi düşündüm
ama benim için çok yorucu olacak ayrıca yılmaz unutma aybala ve diğer arkadaşlar bence yeterince kalabalık yapacaklar varlıklarıyla zaten :) yine de kaçırdığıma üzülüyorum benim için de ayrı bir zamanda ziyaret planlar mısın? :( |
Alıntı:
Gezmek isteyen çıkar gelir misafirim olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bilemem gelin bakalım siz.
Cumartesi sabah 6'ya kadar vazgeçmezsem sorun yok demektir:) |
Akşama doğru gözlerinize inanamayacaksınız :)
|
Sen de mi vazgeçeceksin:)
|
ben bileti aldım bile...
öyle ya->da böyle ctesi sabah 6 da kütahyadayım. En kötü ihtimalle kütahyayı görmüş olurum:D |
Alıntı:
25 Ocak 2007 Perşembe -Bu akşamı mı kasdediyordunuz?:) |
Geç cevap yazdığım için özür dilerim. Bu ara işlerim yoğunda biraz. İnşallah geliyorum ben Tavşanlı'ya. Zira söz verip gidememek kendimi çok suçlu hissetiriyor. Bunu söyleyebileceğimi tahmin edemezdim ama , gördüğüm kadarıyla Ankara galip durumda ..:) Böyle gezi tecrübesi olanlardan yapmamız ve getirmemiz gereken özel birşeyler (eşya ,giysi) varsa hatırlatmasını rica edicem. Görüşmek üzere.
|
Alıntı:
-Hasan Bey, size bir özel mesaj göndermiştim almış mıydınız? |
Evet aldım Yücel Bey numaranızı kaydettim yarın uygun bir saatte arayım sizi konuşalım. Mümkün olursada sizin yanınızdaki koltuğu alayım otobüsde.
|
Ben yokken ne güzel şeyler planlamışsınız. Yılmaz çok iyi bir ev sahibidir söyleyeyim. Gitmeyenler pişman olacaklar. Vaktiniz varken biletlerinizi alın derim ben. :)
Eve yeni gelmiş olmasaydım ben de gelmeyi isterdim. |
Sevelim hoşgeldin,
Bir dahaki sefere hep beraber sana geliriz. Kazdağlarını gezdirirsin bize |
nereye ne zaman gidiliyor? Daha dün siteye üye oldum. Hiç bir şeyden haberim yok. Sanırım bu geziyi kaçırdım.size iyi gezmeler..
|
Yola çıkacak arkadaşlar sizi sıcak tutacak giyecekler ve kaymayacak bir ayakkabı alırsanız yanınıza iyi olur.
|
Sevgili mhtpck, Yeni gelen arkadaşlar başlığını gördün mü?
|
Oraların tadı kalabalıkla çıkar...
Hem liste böyle zengin gösterdi :) Alıntı:
Alıntı:
:cool: |
Ne kulisciymişsin sen Aybala:)
|
Alıntı:
Yarın Tavşanlı'ya giden arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum. |
burayı yeni gördüm şaka degil gerçekten buluşuyorsunuz degilmi,aslında zamanım olsa gerçekten çok isterdim, giden arkadaşlar resimlerinizi ve duygularınızı merakla bekliyoruz
|
Alıntı:
|
Biz de o civarda yola çıkıyoruz ...
Kaptan pilot http://www.clicksmilies.com/s1106/ak...smiley-072.gif |
Yılmaz Bey, benim bir tarafım da Domaniçli.. Vakit bulurda Domaniç'i de gezdirirseniz dostlara kaymaklı kadayıf olur. Kömürsu'ya çıkılabilir mi bu mevsimde?
|
Son dakikada çıkan bir iş ziyareti sebebiyle Antalyadan ayrılamıyorum. Gelemediğim ve zaman aldığım için özür dilerim. :o
Sİze iyi gezmeler...:( |
Bunu yılmaz'a bildirmisinizdir diye düşünüyorum. Çünkü sizi almak için Kütahya'ya gitmekten bahsetmişti.
Belki haddim değil ama bir şey söylemek istiyorum. Bu tarz organizasyonlarda böyle son dakika değişiklikleri pek tatsız oluyor. Biz birazdan yola çıkacağız. Gelen arkadaşlara iyi yolculuklar diliyor, yolları açık olsun diyorum. Görüşmek üzere. |
İlk günümüz çok güzel geçti. Arkadaşlar şimdi dinleniyorlar. Yarın devam edeceğiz.
Gelmeyenler (gelemeyenler) adına üzülüyorum:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025