![]() |
Kütahya mı? Tavşanlı mı?
Acaba hangisine bilet almalıyım. Şİmdi Antalyada Buzlu firmasını buldum 24:00 Antalya hareket 6 saatte Kütahyada(malesef Tavşanlı yok) oluyorlarmış. Yani Ctesi saat 06:00 da kütahya otogarında olabilirim. Ancak buluşma tavşanlıdamı olacak?
Bunu belirtirseniz ona göre değişik yol arayışlarına gireceğim... sevgilerle... |
Trenle gelen arkadaşları Kütahya'dan alacağım. Onun için Kütahya uygun olur. Saati de uyuyor.
Ankara'dan gelen arkadaşlar sabah 5,5- 6 gibi Kütahya'da olabileceklerse onlar da orada inebilirler. Hep beraber geliriz Tavşanlı'ya. |
Alıntı:
Sevgilerle... |
Özel Mesaj
Alıntı:
|
Alıntı:
-Ankara'dan gelen otobüs, saat 4.30-5.00 arasında Kütahya'da, 6.00 gibi de Tavşanlı'da oluyormuş. Kütahya'da inebiliriz. Selamlar.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Liste son durum
1- 2- Yücel Özlem - Ank. 3- Aybala - İst. 4- Turunç- İst. 5- Turunuç'un eşi- İst. 6- Turunuç'un oğlu- İst. 7- Yasemin- İst. 8- Hasan Lalezar - Ank. 9- 10-Harbour of tears - Ant |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yücel Bey 94. mesajı görmemişim.
Mahmut Bey gelemeyeceğini bildirdi. |
Alıntı:
Onun için Kütahya Seyahatten biletleri alamdıysanız Kütahya otogarında beklememek için saat 06.00 gibi Kütahya'da olacak başka bir firmadan bilet alsanız nasıl olur? Diğer türlü 1,5-2 saat kadar otogarda diğer arkadaşları beklemek zorunda kalacağız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
-Sizin önereceğiniz bir firma var mı? Daha geç Hareket eden bir otobüs bulamadım. |
Antalya ve İzmir otobüsleri de Kütahya'dan geçer buralara giden herhangi bir firma olabilir.
Bulamazsanız bir sabahçı kahvesinde oturup sohbet ederiz:) |
Alıntı:
-Bulamaz isek de sizin o saate gelmeniz şart değil. Saat 6.00 gibi buluşabiliriz. |
Sorun değil gelirim sizi karşılamaya.
|
Alıntı:
|
Elde olmayan sebeplerden dolayı bu etkinliği başlatmamıza rağmen katılamamaktayım. Bütün katılımcı dostlardan özür dilerim.Çok üzgünüm.
|
Merhabalar tekrar
Ben Buzlu seyahat ile 27 ocak c.tesi sabahı 06:00 da Kütahya otogarında olacak şekilde biletimi aldım. Dönüş bileti almadım ve dönüş saatine Kütahyaya iner inmez karar vermeyi düşünüyorum. Sn yılmaz tahminimce soğuk oralar:D Soğuğa göre giyinip ve yedek kıyafet alıp geleceğim... Ayrıca yanımda her ihtimale karşı 1 takımda olata getireyim diyorum ama pek zamanımız olacak gibime gelmiyor. Fotoğraf makinem ve tiripodu ise mutlaka alacağım. Sevgilerle... |
Yücel Bey'e biz sizi yendik yazdım ama İstanbul Grubu ortada yok.
turunç ve yasemin sizde durum nedir? Ben otobüsle gitmeye karar verdim. Kütahya Seyahat'ten (Kütahyalılar) bilet alacağım. Saat 24:15 de kalkıp (Harem) 06:30 da Tavşanlı'da olan otobüsleri varmış. |
Arkadaşlar biz büyük ihtimal gelemiyoruz. Kusura bakmayın; oyaladım sizi de... Hepinize iyi eğlenceler dilerim...
|
Selamlar ,
sayımız gitgide azalıyor Hayırlısı...:) |
-Arkadaşlar ben de otobüsle gidiyorum. Biletimi aldım.
-Kütahya AS TUR. Cuma gece saat: 24.00 de Ankara'dan hareket. Cumartesi Sabahı saat:05.00 de Kütaya'ya varış. |
Alıntı:
|
şu andan itibaren tüm iptaller kaldırılmıştır http://www.clicksmilies.com/s1106/gr...smiley-048.gif
|
Alıntı:
Bu gün yolum o tarafa düştü. Biletimi aldım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
-Kendi adıma, sağlık olsun diyeceğim. İnşallah engeliniz, dünya telaşı türünden şeylerdir. |
çook özür dilerim ama...bende işyerimdeki sorun dolayısıla katılamıyorum
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025