![]() |
Alıntı:
Nasılsınız...sizi mutlu gördüm...ne güzel. |
Alıntı:
Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor. Allah sevdiğine bağışlasın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar |
Alıntı:
ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum, güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim. Güzel temenniniz için amin:) Saygılar |
Harika bir toplantı olmuş, sesler kulaklarımda çınlıyor gibi... Benim gibi niyetlenip gidemeyenler, eli böğründe, fotoğraflarla yetinir işte :)
|
herkese selamlar dünkü toplantının etkisiyle herkes kendini çok mutlu hissediyor çok güzel aynı şeylerle uğraşıp aynı şeylerden zevk alan ve mutlu olan insanların buluşması ne kadar güzel resimlere baktığımda herkesin çok mutlu olduğu anlaşılıyor
|
üyelerin bahçeleri kısmından kendime sayfa açmam gerekiyor galiba oraya resimleri ekleyene kadar buraya biraz resim yüklemeye çalışıcam
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar,
İşte toplantı mekanımız Baraka Cafe ve toplantının genel görünümü. Herkesin ismini tek tek hatırlayamıyorum, bu nedenle isim yazmayacağım :) |
5 Eklenti(ler)
Genel görünüm ve pastanın kesilişi. (Pasta gelirken makinam sorun verdiği için o anları kaçırdım malesef.)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlarım;
Toplantıda çektiğim fotoğrafların pek güzel çıkmadığını belirterek yayınlayamayacağımı yazmıştım. Ancak; İçlerinden bir kısmının izlenebilir nitelikte olduklarını farkettim. Onlarıda ben yükleyeyim. Saygılarımla. egülnur toplantının başlangıç saatlerinde tanıtım konuşması yaparken. Eklenti 361342 Adacık ve sevgili eşi. Eklenti 361343 Ankstel, herzamanki dost canlısı haliyle yer almış objektifimde. Eklenti 361344 pomodoro. Eklenti 361345 CemalS ve benfakir. Eklenti 361346 |
5 Eklenti(ler)
Boyutlarını küçülttüğüm için kalite de haliyle düştü.
|
5 Eklenti(ler)
Mutlu yüzler..
|
5 Eklenti(ler)
Adalet Hanımın gülümsemesi ve Müjgan Hanım'ın muhteşem gülüşü :)
|
Sevgili nariel tamamlasın. Ben öyle devam edeyim.
Sevgili nariel. Senin kalitesi düştü dediklerinin yanında bile, benimkiler sönük kalıyor.:D |
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Herkesin muhabbeti yerinde.
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyoruz..
|
5 Eklenti(ler)
Devam..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlar biraz karanlık, ışığı iyi alamamışım.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sevgili YeniGine'nin bitki taşırkenki neşesi görülmeye değerdi. (YeniGine'nin isteği üzere onun resimlerini sildim.)
|
Muhteşem bir toplantı olmuş. Gıptayla ve kıskanarak izledim.:( Gurubun tamamını baharda Mersin toplantısına bekliyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Devam ediyorum:
|
5 Eklenti(ler)
Son resimde Fenerbahçe Parkı'nın muhteşem manzarası var. Baraka Cafe'de yangın çıkmasına üzüldüm, görülmeğe değer bir mekandı. Elimizden geldiğince düzenlemeye yardımcı olalım bu kafeyi.
Resimler burada bitti :) Sevgili Cemal.S'in resimlerine "deli, zırdeli, daha da deli, en deli" şeklinde yazacaktım ama ...:p Sevgiler, en kısa zamanda tekrar toplanmak dileğiyle. |
merhaba,
Fotoğraflar, gülen yüzler... sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum. sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba? bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış. |
evet gerçekte yanlış yere göndermişim ben sizin sayfanıza gönderdim zannediyorum öğrenene kadar sizi rahasız edicem galiba ben yüklediğim resimleri nasıl silicem şimdi göstediğiniz yerleri okudum ama çözemedim eniyisi sadece size bakmak bende aranızda olmak istemiştim
|
Sevgili Nariel güzel fotoğraflar için teşekkür ederim. Hele noktayı koyduğun Fenerbahçe manzarası çok güzel. Ellerine sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025