agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İstanbul Toplantısı (12 Ocak 2013) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/29374.htm)

Orhan Özbilgiç 13-01-2013 15:32

5 Eklenti(ler)
Eline sağlık Sevgili Nariel.
İyi-kötü... Bendekileride yayınlayayım artık.

Sevgili Güler Hanım' ın eşi Oğuz Bey. Çok harika bir insan. Allah onlara sağlık ve mutluluk içinde uzun ömür versin.

Eklenti 361419

Herzamanki gülen yüzüyle, günebakan geldi.

Eklenti 361420

Bension ve Sındırgılı. Masadaki eldiven ve budama makası Sındırgılı'nın. Sanırım toplantı sonrasında, parkta katliam olacak..:D

Eklenti 361421

Sevgili münevver'in annesi. Korogakiler ondandı. Ellerine sağlık.

Eklenti 361422

CemalS, Adalet Hanım'a hararetli hararetli birşeyler anlatıyor.

Eklenti 361423

Güler 13-01-2013 15:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almanyalı (Mesaj 1085144)
merhaba,

Fotoğraflar, gülen yüzler...
sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum.
sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba?
bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış.

Sevgili almanyalı, evet güneş gözlüğünü kullanmak zorundayım. Çok allerjik bir bünyem var ve uzun zamandır gözlerimde ileri derecede yanma, kaşıntı ve sulanma var. Hava direkt gözüme vurduğunda da aynı sorunu yaşıyorum. Sık sık damlalar kullanmam gerekiyor.
Toplantı sırasında da 3-5 defa damla damlatarak oturabildim.

Gözlerimi merak ediyorsan, küçük ve çekik aynen japonlar gibi, ayrıca rengi de kahverengi. :D :D

Sevgi 13-01-2013 15:36

Merhabalar, öncelikle bu toplantı için emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Bende aranıza katılmayı çok istemiştim fakat hastalık:( kısmetten ötesi olmuyormuş.

Nisan ayında ağaçlar.net in yıldönümü varmış inşallah bir mani olmazsa orda tanışmak üzere.:p

almanyalı 13-01-2013 15:41

Geçmiş olsun,sevgili Güler hanım.

Ne bileyim bütün resimlerde sizi kocaman gözlüklerle görünce merak ettim.
gözlükler yakışmış.
çelikler...tohumlar...kekler börekler, kahkahalar havada uçuşmuş...
bizde payımızı fotoğraflarla aldık..
çok teşekkürler fotoğraf çeken arkadaşlar sayesinde merak ettiğim birçok kişiyi görmüş oldum...

sevgilerimle

Orhan Özbilgiç 13-01-2013 15:42

5 Eklenti(ler)
Herkes pastayı fotoğraflamaya çalışıyor.

Eklenti 361429

Bu arada Sevgili münevver, benim fotoğraf çektiğimi farketti.

Eklenti 361430

Sevgili Zafer İnandıklı geldi.

Eklenti 361431

Sevgili Zafer İnandıklı'nın eşi (ayakta olan), Dregeli, münevver, Pusarık, pomodoro ve Nrkrkmz. Adalet Yağcı.(Fotoğraf çekiyor.)

Eklenti 361432

Genel bir görüntü.

Eklenti 361433

Orhan Özbilgiç 13-01-2013 15:54

3 Eklenti(ler)
Sevgili CemalS, tüm bayan arkadaşlarımıza ithafen ''Fatma'' şiirini okuyor.

Eklenti 361434

Eklenti 361435

Son bir karede çok kaliteli olmasada, yayınlamadan geçemeyeceğim bir fotoğraf yer alıyor.
Sevgili Nuri Mürvet... Çoğumuzun ''bitkilerin bakımı ve budanması'' konularında engin bilgi ve birikimine başvurduğu, değerli uzman arkadaşımız.

Eklenti 361436

Nice böylesine sıcak birlikteliklere.
Çorbada tuzu olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.

Cumhur Tonba 13-01-2013 16:03

Baktıkça bakasım geldi fotoğraflara, okudukça okuyasım geldim mesajları.

Sanki Birleşmiş Milletler toplantı Salonu. Her yaşdan, her bölgeden insanlar.

Ortak yönleri; Hepsinin yüzü gülüyor, sıcak, samimi ve sevgi dolu.

NOT; 379 nolu mesaj-5 numaralı son fotoğraf, ekranın sol yanı. Bir kaçağa rastladım orada. 2-3 senedir bizlerle olmasa da, kalbi hep bizleydi.

egülnur 13-01-2013 16:05

Sevgili dostlar, dünkü toplantı için başta organize edenler, sonra katılanlar, katkıda bulunanlar, gelmeyi arzu edip ruhuyla bize katılabilenler, özetle bütün emeği geçenlere nasıl teşekkür edilir bilemiyorum. Bazıları çok uzun zamandır tanışıyordu ama biz yeni gelenlere de hemen kucak açtılar. Ben de su gibi genç kızlarla yakışıklı delikanlıların yağmurlu bir cumartesi öğleden sonrasını bizlerle geçirip enerjilerini yaymalarını takdir ettim. Mekana da bu hararet mi fazla geldi yoksa nazar mı diye düşündüm.Toplantıyla ilgili yukarıda yazılanların tümüne katılıyorum.Güler hanım, Cafeye her türlü katkıya hazır olduğumu da belirtmeliyim. Tekrar kocaman teşekkürler!!

jineop 13-01-2013 16:06

Çok güzel bir toplantıydı. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzeldi. Çok teşekkürler...

Güler 13-01-2013 16:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 1085158)
Baktıkça bakasım geldi fotoğraflara, okudukça okuyasım geldim mesajları.

Sanki Birleşmiş Milletler toplantı Salonu. Her yaşdan, her bölgeden insanlar.

Ortak yönleri; Hepsinin yüzü gülüyor, sıcak, samimi ve sevgi dolu.

NOT; 379 nolu mesaj-5 numaralı son fotoğraf, ekranın sol yanı. Bir kaçağa rastladım orada. 2-3 senedir bizlerle olmasa da, kalbi hep bizleydi.

Çok haklısın sevgili Cumhur Tonba. Mahmut Leventoğlu'nun Foruma girdiği en son tarih 31.10.2008 olarak görülse de inanıyoruz ki kalbi halâ bizlerle.

Bana da kekik reçeli hediye etti, harika bir şey.

YeniGine 13-01-2013 16:15

Ben hâlâ heyecanımı yenemedim, nasıl mutluyum nasıl. Bugün bütün gün yüzümde tebessüm, ara ara kendi kendime gülen bir durumdayım.
Kafe çok güzel bir yerdi, nazar boncuğu varmıydı acaba diye düşündüm yangın haberini duyunca. Çok üzüldüm.
Güler Hanım yapmamız gereken, üzerimize düşen vazifeyi seve seve kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım.
İlk aklıma gelen oturma gruplarının üzerindeki kilimler ve yastıklar geldi. Onlar da yanmışlar mı acaba?

Güler 13-01-2013 16:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi jineop (Mesaj 1085160)
Çok güzel bir toplantıydı. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzeldi. Çok teşekkürler...

Tam da doktorca yazılmış kısacık bir mesaj.
Reçete yazmıyorsun sevgili jineop, biraz izlenimlerini yazsaydın ya.

serkan_istanbul 13-01-2013 16:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveflower (Mesaj 1084843)
ciroz ve arkadaşı getirdikleri tohumları dağıtım için hazırlıyor.
Eklenti 361183

Ah ah ne kadar istedim orkideyi ama ben anlamadan kura çekildi e kendi kendime uzaktan bakarsan dedim durdum ama olsun inşallah güzel gelişir ve resimleriyle avunuruz dermişim ama napim kıskandım. maşşallah diyeyim bari.

antiaging 13-01-2013 16:36

bende zizinle birlikde olmak çok isterdim :( samsunda böyle aktiviteler olmuyor istanbulda yaşamanın faydalarından biri :)

Asiye 13-01-2013 16:56

2 Eklenti(ler)
Eklenti 361443

Sevgili ciroz ve canı ...

Yüreği, gönlü güzel sevgili Güler hanım pastayı kesiyor

Asiye 13-01-2013 17:14

2 Eklenti(ler)
[attach]Eklenti 361453[/attach]

Sevgili pusarık hakettiği üzere pastayı üflüyor

Asiye 13-01-2013 17:22

1 Eklenti(ler)
Eklenti 361454

Annesinin güzel kızı ....

Asiye 13-01-2013 17:28

1 Eklenti(ler)
Eklenti 361455

Pür dikkat sayın cemal S Fatmasını dinliyorlar sanırım

Asiye 13-01-2013 17:39

İstanbul da bu güzel toplantı da emeği geçen herkeze sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bir çok güzel insanın bir arada olduğu, bir makanda olmanın heyecanıyla Ankaraya döndüm.
En son ayrılanlardan biri olarak Sayın cemal beye ben ayrılana kadar beklemesinden dolayı özellikle teşekkür ederim. Oğlum gelene kadar beni bekleme nezketinde bulundular..
Tanışma şansını yakaladığım bütün güzel insanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu arada çaktırmadan Sayın malinanın bir çok güzel fotağrafını çekmiştim..Ne ara müdehale etti anlayamadım;) hiç birini yükleyemiyorum:(

almanyalı 13-01-2013 17:43

merhaba,

Özel değilse eğer, sevgili CemalS' nin fatma' sını bizde duysak olurmu?

Ben fakir 13-01-2013 17:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almanyalı (Mesaj 1085200)
merhaba,

Yanılmıyorsam, Ağaç ev kahvesinde olmalı; bir hafta kadar önce yayınlamıştı.

Tika 13-01-2013 17:50

Fotoğraf paylaşımları için teşekkürler.

Asiye 13-01-2013 18:27

Şimdi tv izledim baraka kafe tamamen yanmış...İnanamıyorum çok üzüldüm acaba birşeyler yapabilirmiyiz:(

Güler 13-01-2013 20:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Asiye (Mesaj 1085209)
Şimdi tv izledim baraka kafe tamamen yanmış...İnanamıyorum çok üzüldüm acaba birşeyler yapabilirmiyiz:(

Sahibine geçmiş olsun telefonu ettim, kendilerine bahçe tanziminde kullanılacak ağaç ve çiçekler için söz verdim. Elinizde olan tohumlardan yetiştirebilirsiniz.

jineop 13-01-2013 20:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1085250)
Sahibine geçmiş olsun telefonu ettim, kendilerine bahçe tanziminde kullanılacak ağaç ve çiçekler için söz verdim. Elinizde olan tohumlardan yetiştirebilirsiniz.

Çok üzücü bir durum:(

almira 13-01-2013 21:34

Haberi ben de gördüm. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.

günebakan 13-01-2013 22:21

Çok güzel bir toplantı idi ama şimdi baraka kafenin yandığı haberini okuyunca şok oldum çok geçmiş olsun.

cemal.S 13-01-2013 22:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almanyalı (Mesaj 1085200)
merhaba,

Fatma

Terden apak olmuş rastıksız kaşı
Dayanmış çapaya duruyor Fatma
Ayağı yalındır başında poşu
Kardan adam gibi eriyor Fatma

Yağın yok tuzun yok dert kucak kucak
Her sene baharda böyle olur ancak
Zemheride soğuk temmuzda sıcak
Hep senin başına vuruyor Fatma

Bakraçta soğumuş düğürcük aşı
Ayağın acıtmış tarlanın taşı
Çatlak dudakları çürümüş dişi
Sana pek ıstırap veriyor Fatma

Borçluymuş kocası gitmiş gurbete
Yıllardır hasrettir yüz gram ete
Sıcak bir çay olsa geçer hürmete
Bilmem ki ne güne duruyor Fatma

Tomofiller gelmiş misler kokuyor
Yazamıyor ama biraz okuyor
Kaş altından dargın dargın bakıyor
Pek bakarkör değil görüyor Fatma

Ozan Salim ORGEL ( Çorum)

Umarım beğenirsiniz... Sevgili alamancı..!

Asiye hanım....! Ne demek benim için büyük zevkti. Sizleri tanımak ve aynı pencereden dışarıyı seyreylemekten çok mutlu oldum. Ayrıca sohbetinizde doyumsuzdu. Esenlikle dönmenize sevindim delikanlıya selam söyleyin. Görüşmek dileği ile.;)

Güler hanım Kafenin durumuna çok üzüldüm dış mekan bitki üretimimiz var biliyorsunuz üzerimize ne düşerse yardıma hazır olduğumuzu iletin lutfen olurmu?:(

Bu arada fotoğraflar varya süper vallahi söyleyecek söz bulamadım yahu. Nariyel alacağın olsun sorarım bunların hesabını. Deli ha görürsün sen görürsün.. Eğer senin düğününde elekle su taşımazsam...:D:D:D

Saygıyla.

katmer 13-01-2013 23:19

İç çeke çeke yazıları okudum, fotoğraflara baktım.... Tam da toplantının olduğu sıralarda Eminönü - Beşiktaş otobüsünde, sıçan gibi ıslanmış bir halde, Beşiktaş'taki arabama ulaşıp toplantıya gelme çabalarındaydım ki nafile.... Tıkalı trafikte sadece camdan bakıp, sevgili arkadaşlarıma bir telefon edebildim...

Aranızda olamadım ama kalbim sizlerleydi. Bu biraz züğürt tesellisi oluyor ama kendimi böyle avutuyorum...

İyi ki sizleri tanımışım ve iyi ki bu ailenin bir üyesiyim..

almanyalı 13-01-2013 23:38

Teşekkür ederim, sevgili cemal.S iyiki merak etmişim,
oldukça anlamlı ve güzel bir şiirmiş.
ayrıca fotoğraflarda sizide biraz görme şansım oldu,listemdeki birçok kişiyi görme şansım oldu aslında..
herkes tam beklediğim gibi...özellikle birisi.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025