![]() |
Çok teşekkürler sevgili Nariel; inşallah benim tohum torbalarını hazırlarken, yere düşen tohumları ararken ki fotoğraflarım da duruyordur. (Tohum Takas Odasına özenmiş, aklım kalmıştı zaten.)
|
Alıntı:
|
Sevgili elek, geçmiş olsun, sizi aramızda görmeyi isterdim. Umarım iyisinizdir.
Sevgili YeniGine, tohumlar düşerken fotoğraf çekememişim, tam o sırada makina sorun vermişti. Ama diğer fotoğraflarınızı galeriye koyacağım :) |
Anladım kendi güzel, gönlü güzel Nariel. Olsun ne yapalım; senin canın sağolsun. Tekrar teşekkür ediyorum, sağol.
|
merhaba,
Fotoğrafları görünce çok sevindim, orda olmasamda...olanları görmek çok güzel, çok teşekkürler. Poz verenler adlı mesajdaki üç bayan kim acaba? |
Gavs amca vardı ben mi seçemedim diye düşündüm..Zaten diğerlerine söyleyecek yok ;) Harika
|
Sevgili almanyalı, sevgili Müjgân Hanım, sevgili Güler Hanım, sevgili hozat hanım.
Sevgili hozat hanım, sevgili Müjgan Yılmaz Hanım. Sevgili sarı efe. |
merhaba, sevgili yeni gine,
Siz neredesiniz? görmedim. benim yerime de kahve içtiniz değil mi? o hanımla.. |
Sevgili almanyalı; ilk fotoğraf benim ve şirin mi şirin sevgili Tika nın fotoğrafı nasıl görmediniz?..
Vee ben; belirtmek istiyor idim iyi oldu bu soruyu sorduğunuz. Kahveyi içtik çok şükür fakat ben kendisine izah edemedim ve bir de üstüne üstlük o iki neskafenin parasını da ödemeden ayrıldım oradan. :( |
Alıntı:
Güler Hanımın 281 sayılı mesajına git, ayaktaki bey CemalS., yanında oturan da ben. Cama sırtı dönük oturan bir akbaba göreceksin. O benim işte! |
Ben Sayın Ben Fakir i de canlı canlı görebildiğim için çok mutluyum. Yalnız Sayın Ben fakir erken ayrıldı aramızdan. Kendisini tanıdığım için mutluyum. Zaten genelinde bugün çok mutlu idim.
|
Alıntı:
ben o sayfayı görmedim galiba, **** gözümden kaçtı...şimdi gördüm çok sevindim..:o kahveyi içip hesabı ona mı bıraktınız..:p peki diğer arzunuzu yapabildiniz mi yanında..:D kahveyi içerken beni andınız mı? ben sizi çok andım...:p sevgili yeni gine, hem kahve, hemde........içip benim yerime de sohbet eder diye..:rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kendimce de heyecanımı gizlemeye çalıştım Sayın Cemal.S demek ki yine de gizleyememişim.
Ama haklıyım sanırım, ilk toplantım ve çok arzu ediyor idim. Çok şükür o da oldu. Gerçekten benim için çok güzel bir gün idi. Dün geceden beri uykusuzum ve sanırım bu gecede anılarla uyuyamayacağım. Artık kendi kendime gülümser dururum bir müddet. |
Alıntı:
(Ben de seni seviyorum) |
Ne güzel ne güzel,
Dostlar toplanmış. Kaynaşmışl. Tanışmış ve harika bir gün geçirmişler. Ne bileyim fakat, yazıştığımız kişileri fotoğrafta görünce çok şaşırdım. Hayal ettiğimin aynısı. Sanki daha evvel görmüşüm gibi. Tam da düşündüğüm gibiler. Bu sitede beni bir tek Cemal Bey yanılttı. O nu bambaşka hayal etmiştim. Hepinize sevgiler, saygılar. Yürekten selamlar. İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle tanıştık ve ilerde belki yüz yüzede geliriz. Tanrı o günleride nasip eder inşallah. |
Çok güzel bir toplantı oldu. Yağmur, kış demeden sevgili agaclar.net ailesi üyeleri biraradaydık ve aramızda olmayan üyeleri de andık.
Vaktin nasıl geçtiğini hissettirmeyecek kadar güzel, içten sohbetler, elleri kolları bitkilerle, ikramlarla dolu gelen dostlar, lezzetli pastalar, kurabiyeler, cezeryeler, kekler, tohumlar, bitkiler ve en önemlisi de birbirinden değerli samimi, güzel dostlar. Sizlerle birarada olmak çok güzeldi. Her toplantının ardından hissettiğim gibi bir kez daha bu forumda olmaktan ve sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum. İyi ki varsınız, daha nice güzel toplantılara birarada olmak dileğiyle... Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Merhabalar...!
Her şey ama her şey o kadar güzeldi ki neresinden başlasam. Tedirgin oldum bir an. En başta Malinaya bu siteyi kurup bizlerin bir araya gelmemize vesile olduğu için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kızacağınızı bile bile yazacağım sağolasın PATRON. Güler hanıma gelince YÜREĞİNE SAĞLIK BE ABLA emeklerini nasıl öderiz bilemiyorum. Ya diğerleri diğerleri dediğinizi duyar gibiyim. Acele etmeyin tarif edeceğim unutmadan Münevver kızımızın annesi EMİNE hanımmada bir merhaba diyeyim huzurlarınızda. YETTİK GARİ abla gördün demi nasıl gardaşık hep beraber. Gruptan diğerlerini bilemem ama benim onur konuğum sendin haberin ola gariii. Bir topluluk düşünün birbirine sarılıp öpüşüp koklaşıp kardeşçe paylaşmaktan göklerde uçan. Fakiri, Fukarası, Zengini mengini, yazanı ozanı, genci ergini, güzeli yakışıklısı, bir arada KARDEŞÇE. Şunu bir daha gördüm bu gün bütün FATMALAR bir olmuş eğleniyorlardı. Her zaman mı bir araya geliyoruz bizde katıldık onlara günü gün ettik varmı ötesi.. Özellikle Şehir dışından ANGARADAN bu karda kışta elinde PASTASI ile Pusarığı ve kutu kutu kurabiyesi ve çok hoş sohbeti ile Asiyeden bahsetmeden olurmu sağ olsunlar mahçup ettiler bizi. Alacakları olsun. ANGARA 1----İST 0 deplasmanda görüşürüz. Kısacası 50 numeronun hakkını verdiler verdiler ikiside kafaya çıkıp golu attılar sağ olsunlar. Diğer Angaralı MÜJGAN hanıma gelince bir dahaki toplantıya elinde bağlaması ile gelmezse ist vizesini biraz zor alır benden söylemesi. Yoksa söylerim MALİNAYA..:) Geldik kime bilin bakalım. Bu gün TOROSLARIN NAZLI DİLBERİ ile olan sohbetimi bu dünyada hiç bir şeye değişmem desem yeridir. Adalet hamfendi iyi ki tanıdım sizi öyle iyisiniz ki. Tam GÜZEL ATLAR ÜLKESİ ( Kapadokya) nin asaletini gördüm sizde ayaklarınıza sağlık. Kar, kış, yağmur, çamur, TAŞ, trafik demeden DÜNYANIN İNCİSİNİN dört bir yanından adeta koşarak gelip yürekleriyle birbirini selamlayan tüm güzel insanlara ne demeli. Seviyorum hepinizi.... Tekrar sağlıkla görüşmek dileği ile. SAYGIYLA |
Alıntı:
Sizi hayal kırıklığına uğrattımsa bağışlayın. Nasıl hayal etmiştiniz merak ettim şimdi. Kara kuru biri işte. Boş verin o kadarda önemli değil. Karacaoğlan gibi yaşamaya çalışan DELİ DİVANENİN teki de gitsin... Saygıyla. |
Selennn....!
Beni bağışla senin yerin kızlarımın anası ile bizim aramızda bir başka bilesin. Sende hoş geldin elin kolun dolu dolu Güler ablayı yalnız bırakmamışsın TAAAA ALAMANYALARDAN. Yalovayada bekliyorum ona göre. SAYGILAR. |
Hepiniz harikasınız ve harika görünüyorsunuz. Kedinin ciğere baktığı gibi içim gide gide teeek tek baktım resimlere. :( İnanın ben de orada olmayı çok isterdim. İnşallah ilerleyen zamanda o da olur diyorum kendimi avutuyorum. Ağaçlar . Net üyeleri hepinizi seviyorum.
|
Rica ederim ne demek:) Benim için büyük mutluluk sizlerle birarada olmak. Sevgili eşinize sevgilerimi iletin lütfen. Artık toplantı da bitti madem gönül rahatlığıyla dönüyorum Almanya'ya :) sevgilerimle...
|
Çok güzel bir gün idi benim için. Dün geceden beri uykusuzum, artık yatayım ve bugünün Sayın malina'dan başlayarak, Sevgili Güler hanım ı, sevgili can dostları, tohumları nasıl paketlediğimi, düşen tohumları nasıl topladığımı bir bir herkesi düşünerek, gözümün önüne getirerek, acaba bir daha ne zaman toplantı olur diye düşünerek yatayım ve uyuyayım.
Herkese teşekkür ettim, tekraar inşallah görüşmek üzere, iyi geceler dedim. |
Sevgili selenn herşey için teşekkürler, güle güle git, güle güle gelesin, herşey gönlünce inşallah sevgili selenn. Seni tanıdığım için çook sevindim çok.
|
4 Eklenti(ler)
Toplantıdan genel görüntüler
|
Alıntı:
Sizler orada yerken ben de yemiş gibi oldum. |
4 Eklenti(ler)
Devamı
|
Resimlere bakınca biz de katılmış gibi olduk.
Tüm dost insanları bir arada görmek kadar mutluluk verici bir şey yok. Tadı damagımızda kaldı doğrusu. Başka resim yok mu? |
Olmaz mı? Nariel'in çektikleri de gelecek.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025