![]() |
Geçmiş olsun Eser hanım.. :(
Bizler de heyecan için de fotoğraf eklenmesini ve özet geçilmesini bekliyoruz.. ;) Herkese saygı, sevgi, selam... :)) |
Bu başlık açıldığında ilk ben yazmıştım ve sonra bana da ne oluyorsa diye silmiştim.;) Katılamayacağım için.
Hasta olup katılamayan arkadaşlara geçmiş olsun, niyet edip gidememek daha da kötü. Hiç olmazsa gitme umudu olamayıp gidemeyenlere göre, 1-0 öndesiniz ama.:) Bu sefer Güler hanım'ı meşgul etmemek açısından toplantı sırasında aramayacağım, selâmlarımı Sevgili Jineop ve Adalet hanım ile gönderdim.:) Güzel bir toplantı diliyorum. Kalbim ve beynim sizlerle... Bol fotoğraf bekliyoruz. Sevgiler... |
Selamlar herkese, katılmayı çok istememe rağmen hastalık benimde yakamı bırakmadı. Aklım ve kalbim toplantıda kaldı. :(
Şimdi toplantıya katılmak için seneyi mi beklemem lazım:( Başka organizasyonlar olmayacak mı?:rolleyes::(:o:confused: Herkese iyi eğlenceler. Selamlar.... Fotğrafları bekliyoruz. Lütfen bizleri merakta bırakmayınız. |
1 Eklenti(ler)
YeniGine ve Tika sizlere merhaba diyor:)
|
fotoların devamını bekliyoruz :)
|
Alıntı:
Acil şifa diliyorum. |
:eek: :eek: Sevgili Tika, çok güzelsiniz, çok zarifsiniz maşallah, yüreğinizin güzelliği gözlerine yansımış her ikinizin de. YeniGine ablam muradına ermiş, çok sevindim.. ;)
|
Sevgili Sudenur,
Keske sizler de burada olsaydiniz. Sayin nariel fotograflari cekiyor.Toplanti bitiminde yukler sanirim. Trafik oldugu icin biz biraz gec kaldik,saat 2 yi geciyordu geldigimizde. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ufak bir vurgu da bulunmadan geçemeyeceğim yalnız.. :o Bu denli genç ve güzel olabileceğinizi tahmin etmemiştim. Işıl ışılsınız maşallah. Onca bitkiyi, saksıyı, emeği nasıl sığdırdınız bu genç yaşa şaştım kaldım dersem yeridir. ;) Sevgiyle.. |
Toplantıya gelmek isyetipte hastalığı sebebiyle katılamayan tüm arkadaşlara geçmişler olsun,gönül isterdi ki bende orada aranızda olayım.Orada olamasak da ağaçlar net ailesi olarak bilin ki gönüllerimizle yanınızdayız ve merakla paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.Eminim, kaliteli saatlerin sonunda resimlerle bizlerle paylaşımda bulunucaksınız.Toplantının mutlu şen şakraklı eğlenceli geçmesi dileğiyle...
|
Son anda süpriz yapıp geldim. Bir tane fotografım var onu bekliyorum :D :D
Biber gormek çok farklı oluyormus. Sürekli diyalog halinde oldugum kişileri bile zor tanıdım :) Bu arada elmalı kurabiye yapanın eline sağlık, pek güzel olmus ( diğer ikramlardan bana ulaşan sadece elmalı kurabiye oldu :D ) Kendi adıma herkese teşekkür ederim |
oooh hoşgeldiniz alacakaranlık çok memnun oldum, inanın çok meraktayım bilgisayarım gün boyu açıktı.Aklım hep orda bir an önce diğer üyelerde evlerinin yolunu tutsada paylaşımda bulunsa diye içim gidiyor.Nasıl geçti?Çok kalabalıkmıydınız? hava nasıldı?Neler yaptınız? Affınıza sığınarak çok soru sormadım umarım.:p
|
Sayın TURAÇ, sayamasamda 50 kişi vardır. Ortam güzeldi. Hazır odun sobası varken kestanesiz gitmek pek olmadı :) Ortam çok güzeldi, hava bolca yağışlı idi, yağdı da yağdı mubarek :)
Ben 10-15 dk gecikmeli olarak gelebildim. Çekilişler yapılıd bana hercai menekşesi düştü hibe ettim :) ama çekilişte tomurcukta olan orkide, sıklamen, Zafer abimin söz verdiği gecelik gelinler,Yener T. abimin kaktüs leri :) sıklamen, erguvan, cam :) meleklerin borusu ve daha bir çok bitki ( benim bildiklerimin ismini yazdım diğerlerinden özür diliyorum ) geldi ve paylaşıldı. Toplantı olurda pastasız olmaz misali, zahmetlere girilip güzel pastalar yas ve kuru yapılış. Bana bile tek elmalı kurabiye düştü :) o derece güzel yapılmıs hepsi. ben en son 4 gibi çıktım yanılmıyorsam. Bizden sonrakiler ne yaptı bilemem ama 15 kişi kalmıstı :) |
Merak edilen iki zarif hanımefendi
Alıntı:
ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu :))) |
Ben sazımı elime alayım....ama çalmaya başlamadan evvel toplantımıza katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür etmek isterim. Yağmur demediler, kar -kış demediler uzaklardan da yola koyulup geldiler. Hem de ne geliş; elleri kolları dolu dolu, mahçup ettiler bizi.
Binlerce kez teşekkür ederim. Listemiz sadece üye olarak 57 kişiydi, bu listeden 49 kişi katılım yapmış ama listeye adını yazdırmamış dostlar; Nur, Mahmut Leventoğlu ve diğer arkadaşlarımızın katılımları ile 60 kişiyi geçtik sanıyorum. (Hazırlanan kura kâğıtlarına bakarsak.) Allah baba dualarımı kabul etmedi ki bütün gün yağmur yağdı. Ama bu yağmur da neşemizi bozmadı. Yaka kartlarını takan arkadaşlar önce yüzlerine bakıp merhaba diyorlar sonra kokarttaki ismi okuyunca bir çığlık atarak " aaaa sen misin" diyerek sarmaş dolaş oluyorlardı. Sevgili YeniGine de bu çılgın dostlardan biriydi. Çılgın dememe hiç şaşırmayın. Arabasız onca hediyeyi nasıl taşıdı da getirdi aklım almadı. Sevgili Tura'nın kulakları da çınlasın, midesi bayram edemeyecek ama bari gözleri bayram etsin. Asiye arkadaşımız yine döktürmüş ki ne döktürme. Harika kurabiyeleri hepimizin çok hoşuna gitti. O kadar güzel ve çoktu ki, kalanları cafede bırakmaya gönlüm razı gelmedi, toparladım ve arkadaşlarla paylaştım ama aslan payı bana düştü. Yiyecek masamızın zenginliğini mutlaka görmeliydiniz. Becerikli hanımlar yarışmaya gireceklermiş gibi hazırlanmışlar. Nefis kurabiyeler, kekler, selânik çörekleri... ve daha neler neler getirmişler. Bir ara, bu kadar çok yiyecek olmasından, ikramdan, utandım cafe yetkililerine karşı. Hatta sevgili Nuri Mürvet'in eşinin nefis kekinin dağıtımında " acaba bunları sonra aramızda paylaşsak daha mı iyi olacak " dedim. Sevgili arkadaşım kırılmadın değil mi? Ama bir ara tabağa baktığımda çok az kalmıştı, ucundan biraz da ben kopardım. Ellerine sağlık çok güzeldi. Evde hazırlık yapamayanlar hazır almışlar, lokumlar, cezeryeler, kuruyemişler.... dedim ya çok zengindi masamız. Ammaaaa, sevgili Pusarık yine zarifliğini, inceliğini göstermiş koskocaman agaclar.net pastasını hazırlatarak güne damgasını vurdu. Sevgili Pusarık, sağ ol canım arkadaşım, çok teşekkür ederiz. Yeme içme faslından sonra, gençler iş başına koştular. Kimi fotoğraf çekti, kimi kuraları hazırladı, kimi dağıtım yapılacak tohum ve çiçekleri hazırladılar. Hepsi, çalışkan arı gibiydi, selenn, Tika, Nariel, loveflower, münevver, luminary koşturup durdular. Üzgünüm ki; ağır toplarımız Ben fakir, Orhan Özbilgiç, Zeytinli bahçe, Nuri Mürvet Bey ve diğer bazı arkadaşlarımla uzun uzun sohbet etme imkânını bulamadım ama sanırım sevgili eşim benim bu açığımı kapattı. Yeni nişanlılarımız sevgili tourkana ve zarif nişanlısı, toplantımıza renk kattılar. Çifte kumrular gibiydiler. Allah daim etsin, hep sağlıklı ve mutlu olsunlar. Sevindik; agaclar net ailemiz kalabalıklaşıyor. Sevgili Nur ve Sayın Zafer İnandıklı'ya da harika hediyeleri için teşekkür etmeliyiz. Müthiş hediyeleriniz karşısında arkadaşlarımız bayram ettiler. Tohumlar... tohumlar.. tohumlar, Sevgili Halil Önen, kulaklarınız çınladı mı? Dağıtımı yapılan o kadar çok tohumumuz vardı ki. Sevgili patroniçemiz malina, Müjgan ve aybala.... agaclar.net'in mihenk taşları, aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyduk. Hep varolun inşallah. Gerek adını yazamadığım değerli arkadaşlarım, gerekse toplantıya katılamadıkları halde bizleri telefonla kutlayan bütün dostlarıma tekrar teşekkür eder, bir dahaki toplantıda yine buluşalım diyerek hepinizi öperim. [Aysel, (cemal.S'in eşi) başınız sağ olsun, bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle] |
Agaclar.net' in tılsımıyla, yine birçok yeni arkadaşımız oldu. Var olanların bir bölümüyle tekrar buluştuk. İnanın özlemişiz birbirimizi. Çok keyifli bir birliktelikti.
Keşke mesajlarından tanıdığımız herkesle birebir görüşme şansımız olsa. Ne kadar kalabalık olunursa, bir o kadar güzel oluyor sanki. Şartlar ne denli zor olursa olsun, ortak tutkuları olan bizler için herşey çok güzeldi, diye düşünüyorum. Bu birliktelikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahatsızlığı nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Not: Bende birkaç kare fotoğraf çektim. Ancak bulunduğum yerden ışığı ters aldığım için çoğu kötüydü. Bu nedenle yayınlayamıyorum. Üzgünüm.:( |
Eski dostlar yeni dostlar, velhasıl agaclar.net'in gülen yüzlerini görmek ne yağmuru hissettirdi ne de soğuğu.
Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgiler... |
Resimler neden başlığa yüklenmiyor acaba? Galeriden resim bakmak çok zor oluyor ..
|
Güler ablacığım çok teşekkürler. Yağmurun azizliğine rağmen zorlu hava şartları yıldırmadı ne güzel buluşmanız gerçekleşmiş, akabinde tatlı birlikteliğinizi buralarda bizlerle paylaştığınız için var olun.Siz oralrda buluşmanın verdiği heyecanla sabahtan kalkıp yollara döküldünüz bizlerde buralardan sizlerden gelecek haberlerle deyim yerindeyse dokuz attım:p Birde fotoğraflarla desteklenirse merak ettiğimiz isimleri bir de yüzleriyle tanımış olurduk;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kulaklarım hiç çınlamadı valla ne yalan söylüyeyim...:p Çünkü sevgili dostum zeytinli bahçe toplantının ilk resimlerini telefonla gönderdi. 'İçinizde casus var' deyip ilk resimleri ben yüklüyecektim ama telefonumun tekniği yetersiz kaldı... Sevgili zeytinli bahçe'nin telofonu ile sevgili Ömer, sevgili Nuri Mürved ve değerli eşiniz sevgiliniz Oğuz bey ile görüşme imkanı buldum. Kendilerine çok teşekkür ederim... Orada değildim ama orada gibi yaşadığım için, dostum zeytinlibahçeye çok teşekkür ederim... Sizlerin aranızda olmak bir ayrıcalık ve mutluluktur, dilerim bu isteğim kabul olur... Ağaçlar. net ailesine sevgiler ve saygılar; böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için... Her şey çok güzelmiş... |
Çok güzeldi:) Çok kalabalıktık saatler su oldu aktı sanki. Tanıdığım fakat tanışmadığım değerli üyeler ile tanışmak, sohbet etmek harikaydı.
Keyifle geçirdiğimiz, tadı damağımda kalan toplantı için malina, Güler Hanım ve bütün değerli üyelere(tanışabildiğim, tanışamadığım) çok çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
Kulakları değil ama midesi kesin çınlamıştır...:p |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
(elinde yastık kılıfı ve içi tohum dolu bir güzel bayan gördünüz mü?..);) |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Yağmura rağmen çok güzel bir gündü. Herkesle konuşamadım fakat orda olmak beni çok mutlu etti. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. çok büyük ve güzel bir aileyiz biz. Sevgiyle kalın.
|
3 Eklenti(ler)
YeniGine'den gelen magnetler ve Nur'un nefis orkideleri.
Cymbidiumlardan biri Müjgan Yılmaz'a çıkınca sevinci görülmeye değerdi. |
Merhaba
Bugün inanılmaz bir trafik ve yağmur vardı. Herşeye rağmen... Samimi, içten dost ve arkadaşlarla beraber olup, tanışıp sohbet etmek, çok güzel oldu. Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür etmek isterim.. Gözlerim, rahatsızlanıp gelemeyen arkadaşlarımızı aradı. Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun... Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025