![]() |
3. Adana Toplantısı (14 Nisan 2012)
Ağaçlar.net üyesi, Sayın Adanalı'lar
Yeşile gönül veren, biz, Adana'lı üyeler; güneşle birlikte canlanan, Adana'nın yemyeşil doğasına 14.04.2012 Cumartesi Saat:17.00 de Turgut Özal Mado'da ağaçlar.net üyeleri olarak aynı gözle bakacağız. Siz de bizlerle birlikte, kahvenizi yudumlarken, doğa dostu arkadaşlarla, yeşil sohbette olmak isterseniz, listeye isminizi yazmanız yeterlidir. Saygılarımızla Yer : MADO Turgut Özal Bulvarı Şubesi Tarih : 14.04.2012 Saat :17:00 İletişim Numarası : 0542 832 95 92 ( hazan-z ) 1. ddmk 2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen |
Turgut özal olsun orası daha geniş
|
Güzel bir gün olacak
|
Ben de varım bi arkadaşımla birlikte geleceğim
|
Saat kaçta acaba?
|
saat 17.00
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen 5.Hazan-z Arkadaşlar nihayet !... |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4.gülsen 5.Hazan-z 6. sertacturhan |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan Arkadaşlar; deşti domates, deşti kavun ve pembe sabah sefası tohumu isteyen var mı? |
Hayırlı olsun dostlar, çok güzel bir toplantı olacağını belli.
Sağlıcakla kalın. |
yuppiii yetişmeye çalışacağım cuma günü yüzümden küçük bir operasyon geçirecem umarım doktorum buna izin verir Arkadaşın numarasını aldım
|
Alıntı:
|
Emre ben istiyorum sadece deşti kavun yeter bana arkadaşım:)
Sizede şimdiden geçmiş olsun adana bonsai |
Kuuuşş olup uçsam, Adana'daki toplantıyaaa. Dostları tanısam birer birer.
Saçından bir tel alsam diyeceğim ama onun yerine bir bardak çay içsem, güzel sohbetlerine katılsam. (Kim yazmıştı bu şarkıyı?) |
Aaaaah!...Keşke sevgili Güler Hanım keşke....Bizler de sizle tanışıp o bitmeyen pozitif enerjinizden birazcık alıp,deneyimlerinizden paylaşabilseydik toplantımız daha da anlamlı olurdu.
Geçmiş olsun Adana Bonsai.Aramızda olabilirsen seviniriz. Emre,tohum varsa alabilirim. Görüşmek üzere bütün arkadaşlara selam ve sevgiler. |
Bir engel çıkmazsa gelirim. Bensiz olmaz.
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya (Katılacaklar listeye ismini ekleyerek giderse katılım sayısı ve gelecek kişiler daha net anlaşılır) |
Sevgili Tiya telefonla ulaşamadım diye üzülmüştüm.Görüşmek dileğiyle...
|
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge |
aukesen' e ulaşabildik mi?
|
Arkadaşlar mesajımda yanlış yazmışım kusura bakmayın. Deşti kavun değil, deşti karpuz tohumu var bende 6 tane, zaten tohumları getireceğim orada paylaşırız, görüşmek üzere.:)
|
:) ben de uğramaya çalışacağım
her ne kadar artık siteye yabancı kalsam da, sitenin ilk kuruluşunda vallahi çok ortalardaydım :)) |
Ortalarda hatta ön sıralarda yer aldığının farkındayız sevgili backyard :) Katılabilirsen çok seviniriz...
|
etkinlik katılımı
Alıntı:
|
Biri deşti tohumlar mı dedi ;)
Ben de bir güvercin yollasam, gagasına takılsa bir-iki tohum.. :p |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge 12. backyard 13.dytenver |
Bende varım benimde adım yazılsın lütfenn @ddmk :)
Mepring |
1. ddmk
2. maki01 3. Sakaki 4. gülsen 5. Hazan-z 6. sertacturhan 7. Emre İlhan 8. AdanaBonsai 9. tiya 10.Minka 11.Müge 12. backyard 13.dytenver 14. Mepring Ekledim :) |
Toplantı videosunu çekebilsek ne güzel olur :) Kamerası olan var mı?
|
Alıntı:
|
Çok sevindim sevgili ddmk :) Balkon yardımcınla da tanışmış olacağız :))
Mepring ve dytenver, Sitemize ve grubumuza hoşgeldiniz :) |
merhaba arkadaşlar sağolsun Gülsen hanım bana ulaştı Cumartesi için bir toplantım var sizlerle olmayı çok isterim inşallah yetişirim herkes kendisine iyi baksın görüşürüz
|
Merhaba,
Sağolsun ddmk arkadaşımız bana mesaj yollamış. Baştan beri takip ediyorum toplantı çalışmalarını. Katılmayı ve sizlerle tanışmayı da çok istiyorum. Pazar gününe kadar şehir dışından misafirlerim var. Bir ara kaçmaya çalışacağım ama ne kadar başarılı olurum bilemiyorum:) |
Malum çağla sezonu açıldı çağla toplatıyorum, aşırı yoğunum ama yağış olursa işçiler çalışmayacağı için zaman ayırabilirim bahçeden hale halden eve akşam 8 oluyor , pazar yağışlı gösteriyor ,belki cumarteside yağar...
|
ooo ssüper ama aranızda olamıcam ankaradayım sınavım var yoksa gönüldaslarımla muhabbet etmekten onur duyardım şimdiden herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum...
Adana da olmak vardı ama ne yapalım baska bahara :))) |
Alıntı:
|
Ben de gelmek isterdim, hastamız var babam kalpden ameliyat oldu ,gelen giden çoğaldı,şöyle fırsat bulup gelip merhabalar deyip gitsem,turgut özal de hasan ustanın yanındaki madodamı buluşuyorsunuz ?inşallah süpriz yaparım:D
|
Metropol Sinemasına yakın olan Mado Cafe'de toplanıyoruz.Babanıza geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
|
Teşekkür ederim Hazan,inşallah fırsat bulur buluşuruz ..
|
Merhaba
Adana toplantısı için grup adına ddmk arkadaşımızdan davet aldım.Sizlerle tanışmayı çok isterim.Mesajı yeni gördüm.Şuan şehirdışındayım bütün gayretimle randevuya yetişmeye çalışacağım adımı listeye eklerseniz sevinirim.Umarım bir aksilik olmaz ve güzel bir beraberlik yaşarız. Ayrıca ilgilenen arkadaşlar için 20 çeşide yakın domates tohumu elimde mevcut isteyen olursa mesaj gönderebilirler ne kadar yeter bilmiyorum ama paylaşmaktan zevk duyarım. Not: Uzun bir yolculuk yapmam gerektiğinden vede hava,yol şartlarını gözönüne alarak olası bir gelememe durumunda bütün arkadaşlardan özür diler tohum talep edecek arkadaşların haklarının baki olduğunu bilmelerini isterim.Ya adres verirler gönderirim ya da moderatör arkadaşlarımızdan birinin adresine gönderirim ordan alırlar.Sevgilerimle |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025