![]() |
Gerçekten çok güzel bir gün oldu. Herkese teşekkürler ve en kısa zamanda yeni bir toplantı düzenleyip tekrar bir araya geliriz umarım :)
|
Tek kelimeyle muhteşemdi. Sonunda Adana grubu olarak toplantı konusunda başarılı olduk.:) Toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sevgili maki01 ve hazan-z'ye fideler ve tohumlar için ayrıca teşekkürler.:) Tek sıkıntımız kimin hangi kullanıcı adına sahip olduğunu bilmememiz. Aklında kalan varsa galeride ki toplu fotoğrafın altına sırasıyla yazarsa çok güzel olur. Bir sonraki toplantı plânlarının şimdiden yapılması beni çok sevindirdi.:)
|
Alıntı:
Hazan-Z Ağaçlar.Net logolu isimlikler hazırlamıştı. Güzeldi ama yetersiz kaldı. Logo kimliklerimizin önüne geçti. |
Sevgili Sakaki, kabaklar oluştuğunda boylarının 1,5-2 metre olduğunu söylemiştim değil mi? Onlardan bonsai yaparsan nasıl olur diye düşündüm iletini okuyunca. Gözümde canlanan manzara güldürdü beni. Yarattığın şey "priamos" a benzeyen bir bonzai ürünü olacaktır. :=))
|
Sayın Sakaki, hoya carnosa'dan bonsai olabilir diye düşünüyorum. Siz denerseniz zevkle takip edebilirim. Ayrıca toplantının orgnizasyonundan beri bu sayfayı takip etmekteydim. Güzel bir gün geçirmişiniz. Tüm Adana'lı, ağaçlar net üyeleri..
|
Süpersiniz :)
|
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Gıpta ile izledim. Darısı Mersinlilerin başına.
|
Ah Adanalılar sizi çok kıskandım, yeni bir toplantı için planlar yapılmaya başlanmış bile:) Bir avuç tohum, bir kaç dal fide ve dostane insanların verdiği mutluluğu biz de buralarda buluruz inşallah. Sevgiler...
|
Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Katılımı son derece yüksek bir toplantı olması çok güzel.
Video ve fotoğraflara tek tek baktım. Gerçekten herkes mutlu. Katılan arkadaşlarımızın isimlerinin belirtilimesi, iyi olurdu. Ne yazıkki bir tek maki arkadaşımızı çıkarabildim. Onuda İstanbul toplantılarında tanışma şansı bulduğum için. Neyse; Görünen o ki, herşey çok mükemmel olmuş. Sevgi ve saygılarımla... |
Böyle tanışmalı, kaynaşmalı, sohbetli, paylaşmalı.... buluşmaları çok seviyorum işte.. :rolleyes:
Fide getirmek tohum getirmekten daha zor olsa da.. Çimlenmeme garantisi yok.. Düşünenlerin aklına sağlık ;) Alıntı:
|
Sevgili selis,
Emre yaşı küçük ( Emre'cim kızma ama benim gözümde hep 15-16 yaşında kalacaksın ), doğaya sevgisi ise anlatılamayacak kadar büyük bir arkadaşımız. Emre İlhan ve Fatih için agaclar.net'te , elimizde büyüdüler diyebilirim :) Çok genç olmalarına rağmen yetiştirdikleri bitkileriyle ben dahil pek çok arkadaşımızdan daha fazla bilgi biriktirip, sitemizde paylaştılar. Emre İlhan'nın saygı ve sevgi dolu bir genç olduğunu da söylememe gerek yok aslında ama toplantı süresince en büyük yardımcım(ız)dı . Elimdeki çantalar ve kucağımdaki Fındık'la dönüşte de yalnız bırakmadı beni , eve kadar getirdiktan sonra yoluna devam ettim. Ayrıca kırmızı montuyla çok şıktı :) http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=41806&c=780 Teşekkürler Emre'cim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Herkese selamlar. |
Alıntı:
Çok ciddi bir toplantı olmuş, sevgili Dilara hanım başta olmak üzere hepinizi kutluyorum. Sevgili Almira'nın yazdığı gibi, darısı başımıza :) |
;)Adalet ablacım, sen yeter ki gel, biz seni otogar veya tren istasyonundan alırız.:)
|
Sevgili Emre, neden bunu daha önce belirtmedin :)
Mayısta tekrar toplanırsanız gelmek için tüm imkanlarımı zorlarım :) Biz de Mersin'de toplanalım diyoruz ama, uyuyor galiba Mersin'li üyelerimiz :mad: |
Alıntı:
Belki biz geliriz Mersin'e... Siz toplanmaya karar verin.:p |
Alıntı:
|
Katilamadigim icin uzgunum :(
Umarim bir dahaki sefere :) |
Backyard üzülmek yetmez. Bir sonraki toplantıyı siz düzenleyin, sizi bağışlayalım:=))
|
şu sıralar internete giremediğim için bende katılamadım malesef fakat gelecek toplantıya katılmak isterim.
|
aranızda olamadığım için çok çok üZüldüm o gün acil bir toplantı çıkınca dergimizde katılamadım:-(
herkese selamlar Bir dahakine söz |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025