agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   3. Adana Toplantısı (14 Nisan 2012) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/26976.htm)

ddmk 15-04-2012 02:05

Gerçekten çok güzel bir gün oldu. Herkese teşekkürler ve en kısa zamanda yeni bir toplantı düzenleyip tekrar bir araya geliriz umarım :)

Emre İlhan 15-04-2012 08:16

Tek kelimeyle muhteşemdi. Sonunda Adana grubu olarak toplantı konusunda başarılı olduk.:) Toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sevgili maki01 ve hazan-z'ye fideler ve tohumlar için ayrıca teşekkürler.:) Tek sıkıntımız kimin hangi kullanıcı adına sahip olduğunu bilmememiz. Aklında kalan varsa galeride ki toplu fotoğrafın altına sırasıyla yazarsa çok güzel olur. Bir sonraki toplantı plânlarının şimdiden yapılması beni çok sevindirdi.:)

tiya 15-04-2012 09:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 947067)
Tek kelimeyle muhteşemdi. Sonunda Adana grubu olarak toplantı konusunda başarılı olduk.:) Toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Sevgili maki01 ve hazan-z'ye fideler ve tohumlar için ayrıca teşekkürler.:) Tek sıkıntımız kimin hangi kullanıcı adına sahip olduğunu bilmememiz. Aklında kalan varsa galeride ki toplu fotoğrafın altına sırasıyla yazarsa çok güzel olur. Bir sonraki toplantı plânlarının şimdiden yapılması beni çok sevindirdi.:)

Hazan-Z Ağaçlar.Net logolu isimlikler hazırlamıştı. Güzeldi ama yetersiz kaldı. Logo kimliklerimizin önüne geçti.

tiya 15-04-2012 10:22

Sevgili Sakaki, kabaklar oluştuğunda boylarının 1,5-2 metre olduğunu söylemiştim değil mi? Onlardan bonsai yaparsan nasıl olur diye düşündüm iletini okuyunca. Gözümde canlanan manzara güldürdü beni. Yarattığın şey "priamos" a benzeyen bir bonzai ürünü olacaktır. :=))

yeşillim 15-04-2012 10:23

Sayın Sakaki, hoya carnosa'dan bonsai olabilir diye düşünüyorum. Siz denerseniz zevkle takip edebilirim. Ayrıca toplantının orgnizasyonundan beri bu sayfayı takip etmekteydim. Güzel bir gün geçirmişiniz. Tüm Adana'lı, ağaçlar net üyeleri..

Dudi 15-04-2012 10:58

Süpersiniz :)

almira 15-04-2012 11:42

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Gıpta ile izledim. Darısı Mersinlilerin başına.

arapsabunu 15-04-2012 12:16

Ah Adanalılar sizi çok kıskandım, yeni bir toplantı için planlar yapılmaya başlanmış bile:) Bir avuç tohum, bir kaç dal fide ve dostane insanların verdiği mutluluğu biz de buralarda buluruz inşallah. Sevgiler...

Orhan Özbilgiç 15-04-2012 12:52

Toplantıya katılan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Katılımı son derece yüksek bir toplantı olması çok güzel.

Video ve fotoğraflara tek tek baktım. Gerçekten herkes mutlu. Katılan arkadaşlarımızın isimlerinin belirtilimesi, iyi olurdu. Ne yazıkki bir tek maki arkadaşımızı çıkarabildim. Onuda İstanbul toplantılarında tanışma şansı bulduğum için.

Neyse; Görünen o ki, herşey çok mükemmel olmuş. Sevgi ve saygılarımla...

selis 15-04-2012 13:11

Böyle tanışmalı, kaynaşmalı, sohbetli, paylaşmalı.... buluşmaları çok seviyorum işte.. :rolleyes:

Fide getirmek tohum getirmekten daha zor olsa da.. Çimlenmeme garantisi yok.. Düşünenlerin aklına sağlık ;)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi peyyide (Mesaj 946985)
bir anne ve bir öğretmen olarak Emre İlhan'a da hayran oldum:)

Sebebini de çok merak ettim doğrusu :rolleyes:

maki01 15-04-2012 16:10

Sevgili selis,

Emre yaşı küçük ( Emre'cim kızma ama benim gözümde hep 15-16 yaşında kalacaksın ), doğaya sevgisi ise anlatılamayacak kadar büyük bir arkadaşımız. Emre İlhan ve Fatih için agaclar.net'te , elimizde büyüdüler diyebilirim :)

Çok genç olmalarına rağmen yetiştirdikleri bitkileriyle ben dahil pek çok arkadaşımızdan daha fazla bilgi biriktirip, sitemizde paylaştılar.

Emre İlhan'nın saygı ve sevgi dolu bir genç olduğunu da söylememe gerek yok aslında ama toplantı süresince en büyük yardımcım(ız)dı . Elimdeki çantalar ve kucağımdaki Fındık'la dönüşte de yalnız bırakmadı beni , eve kadar getirdiktan sonra yoluna devam ettim. Ayrıca kırmızı montuyla çok şıktı :)

http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=41806&c=780

Teşekkürler Emre'cim :)

Sakaki 15-04-2012 16:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi tiya (Mesaj 947118)
Sevgili Sakaki, kabaklar oluştuğunda boylarının 1,5-2 metre olduğunu söylemiştim değil mi? Onlardan bonsai yaparsan nasıl olur diye düşündüm iletini okuyunca. Gözümde canlanan manzara güldürdü beni. Yarattığın şey "priamos" a benzeyen bir bonzai ürünü olacaktır. :=))

Neye benzer bilemem ama priamos gibi olursa harbi çok güleriz :)

Sakaki 15-04-2012 16:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yeşillim (Mesaj 947120)
Sayın Sakaki, hoya carnosa'dan bonsai olabilir diye düşünüyorum. Siz denerseniz zevkle takip edebilirim. Ayrıca toplantının orgnizasyonundan beri bu sayfayı takip etmekteydim. Güzel bir gün geçirmişiniz. Tüm Adana'lı, ağaçlar net üyeleri..

Valla ben ektim, hele bir büyüsün bakacağız :)

Emre İlhan 15-04-2012 19:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 947264)

Sevgili selis,

Emre yaşı küçük ( Emre'cim kızma ama benim gözümde hep 15-16 yaşında kalacaksın ), doğaya sevgisi ise anlatılamayacak kadar büyük bir arkadaşımız. Emre İlhan ve Fatih için agaclar.net'te , elimizde büyüdüler diyebilirim :)

;)Estağfurullah ablacım neden kızayım ki. Doğru söylüyorsun elinizde büyüdük tabi ki. Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim, utandırıyorsun beni. Yardım etmek konusunda ben birşey yapmadım ki.:) Daha önce ki sayfalarda bana teşekkür eden tüm arkadaşlara sesleniyorum; rica ederim ne demek. Sitemiz ve sizler için elimden geleni yapmayı sorumluluk olarak görüyorum ben. Tek tek alıntı yapıp yazmak yerine mesajlarınızı beğenmeyi tercih ettim. Çünkü; sizlerde biliyorsunuz fazla ve gereksiz yere alıntı yapmak forumumuzun düzenine aykırı oluyor.

Herkese selamlar.

Adalet Yağcı 15-04-2012 19:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi almira (Mesaj 947141)
Ellerinize sağlık arkadaşlar. Gıpta ile izledim. Darısı Mersinlilerin başına.

Biliyormusunuz size sürpriz yapmayı çok istedim, zaman hiç uygun değildi, bir de Adana'yı çok iyi bilmem, Kuzey Adana neresi Güney Adana neresi, nereye nasıl gidilir vb.

Çok ciddi bir toplantı olmuş, sevgili Dilara hanım başta olmak üzere hepinizi kutluyorum.
Sevgili Almira'nın yazdığı gibi, darısı başımıza :)

Emre İlhan 15-04-2012 19:40

;)Adalet ablacım, sen yeter ki gel, biz seni otogar veya tren istasyonundan alırız.:)

Adalet Yağcı 15-04-2012 19:50

Sevgili Emre, neden bunu daha önce belirtmedin :)
Mayısta tekrar toplanırsanız gelmek için tüm imkanlarımı zorlarım :)

Biz de Mersin'de toplanalım diyoruz ama, uyuyor galiba Mersin'li üyelerimiz :mad:

tiya 15-04-2012 20:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 947374)
Sevgili Emre, neden bunu daha önce belirtmedin :)
Mayısta tekrar toplanırsanız gelmek için tüm imkanlarımı zorlarım :)

Biz de Mersin'de toplanalım diyoruz ama, uyuyor galiba Mersin'li üyelerimiz :mad:

Belki biz geliriz Mersin'e... Siz toplanmaya karar verin.:p

Adalet Yağcı 15-04-2012 20:41

Alıntı:

Belki biz geliriz Mersin'e... Siz toplanmaya karar verin.
Çok güzel olur sevgili Tiya, sizlerle tanışmayı çok isterim.

backyard 17-04-2012 14:54

Katilamadigim icin uzgunum :(
Umarim bir dahaki sefere :)

tiya 17-04-2012 18:17

Backyard üzülmek yetmez. Bir sonraki toplantıyı siz düzenleyin, sizi bağışlayalım:=))

hexus 19-04-2012 14:18

şu sıralar internete giremediğim için bende katılamadım malesef fakat gelecek toplantıya katılmak isterim.

sertacturhan 19-04-2012 15:06

aranızda olamadığım için çok çok üZüldüm o gün acil bir toplantı çıkınca dergimizde katılamadım:-(
herkese selamlar
Bir dahakine söz

ddmk 19-04-2012 15:10

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sertacturhan (Mesaj 950005)
aranızda olamadığım için çok çok üZüldüm o gün acil bir toplantı çıkınca dergimizde katılamadım:-(
herkese selamlar
Bir dahakine söz

Dergi derken ? merak ettim :))

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025