agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Sapanca Toplantısı 3 Temmuz 2011 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/24770.htm)

Yaylacı 30-06-2011 12:47

Ben de gelemiyorum, çalıştığım kurumda Pazar günü nöbetçiyim.Sizlerin arasında olamayacağım, üzgünüm. İyi eğlenceler.

huzunperest 30-06-2011 22:05

Bizleri kırmazsınız sevgili cemo biliyorum, o nedenle içim rahat:)))))

armedangel 30-06-2011 22:19

aslında bu pazar üye olduğum diğer bir forum olan vwturk te sapancaya gidiyor. bende 2 arkadaşımla beraber katılıyorum. (mangal- doğa yürüyüşü vs..)organizasyon nasıl olacak? kaçta bitip kaçta başlıyacak tam kestiremiyorum.

aslında fırsat bulursam başında veya sonunda sizlere de uğrayıp, en azından bir tanışmayı çok isterim. yol tarifi cok güzel muhtemelen yeri bulurum. ancak agaçlar net in organizasyonu 11 de başlayıyor, kaçta bitirmeyi planlıyorsunuz? birde ****** beraber geldiğim arkadaşları tavlamam gerekecek..

tturt 01-07-2011 07:45

Gelecek arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum. Gün içinde ara ara bağlanmaya çalışaçağım. Güler Hanım'da, feriha'da ve bettyycim de telefon numaram var. Olurda siteye giremezsem kendilerinden telefon numaramı alabilirsiniz. Yarın görüşmek üzere.

Müjgan 01-07-2011 08:56

Doğa için çal grubunun 3 Temmuz'da Ankara'da olması gerekiyor, bir etkinlik için... Bu yüzden malina ve ben gelemiyoruz. Sapanca, görmek istediğim yerlerden birisiydi, umarım bir gün görürüm :)
Nevsune ve Feriha ile, toplantıya katılanlara götürmeleri için sevgilerimizi ve öpücüklerimizi gönderiyoruz, kabul buyrula... :))

jineop 01-07-2011 10:50

Merhaba,
bir aksilik olmazsa pazar günü aranızda olmak istiyorum. Görüşmek üzere...

Satı Uğurtan 01-07-2011 13:43

1-güler konaklamalı
2- asuman konaklamalı
3- alcen konaklamalı
4- cemo konaklamalı
5- gurur
6- bettyycim (2 kişi)
7- yücel canpolat
8- feriha konaklamalı
9- nevsune konaklamalı
10- sibel774 konaklamalı
11-Satı Uğurtan+1 kişi.

nevsune 01-07-2011 20:12

Çok güzel bir hafta sonu olacağından eminim. Sn tturt size bir yığın iş çıkartacağız, kolay gelsin ve davetiniz için çok teşekkürler.

Yola çıkacaklara şimdiden iyi yolculuklar. Yarın görüşmek üzere, sevgiler:)

cemo 02-07-2011 06:52

Saat 2 de Sasa da buluşmak üzere, hepinize iyi yolculuklar arkadaşlar.

Güler 03-07-2011 22:05

1 Eklenti(ler)
Sapanca toplantısı ile ilgili fotoğrafları yüklemeden ve yazımı yazmadan önce sevgili Taner-Nilgün Turt ailesine, bizlere gösterdikleri güzel misafirperverlik için teşekkür etmek istiyorum.

Binlerce teşekkür ederiz sevgili Turt'lar.

jineop 03-07-2011 22:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 831062)
Sapanca toplantısı ile ilgili fotoğrafları yüklemeden ve yazımı yazmadan önce sevgili Taner-Nilgün Turt ailesine, bizlere gösterdikleri güzel misafirperverlik için teşekkür etmek istiyorum.

Binlerce teşekkür ederiz sevgili Turt'lar.

Afacan çok yakışıklı bir o kadar da sevimli.

Satı Uğurtan 03-07-2011 22:58

Başta Ege olmak üzere bu güzel aileye içten ve samimi davranışlarından ve ilgilerinden dolayı çok teşekkürler.
Tüm katılımcı arkadaşlar, sizlerle olmak sizleri tanımak çok güzeldi, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere sevgiler.

Güler 03-07-2011 22:59

Yine önce sazı ben elime alıyorum sevgili dostlar.
Öyle de yorgunum ki, ama yine de sizlere yazmak istedim. Merak edenleriniz olabilir diye düşündüm.

Toplantıya katılacağını yazan arkadaşlarımızdan gurur ve lir dışındakiler zamanında geldiler. ( Keşke, lir de gurur da gelemiyeceklerini ev sahiplerine bildirseydiler, arkadaşlarımız ona göre hazırlık yapmışlardı.)

Konaklamayı düşünenler Cumartesi günü Sapanca'ya geldiler.
Önce sevgili tturt'un güzel balkonunda göl manzarasını seyrederek kahvelerimizi içtik. Daha sonra ev sahiplerinden izin isteyerek Maşukiye ve Arifiye'deki seraları dolaştık, çiçekler aldık.
Seradaki halimizi bir düşünün. Davranışlarımız ve çiçekler konusundaki bilgilerimiz sera sahiplerini bile şaşırttı. Bizleri ziraat mühendisleri sandılar, tabii bunda agaclar.net'in çok büyük katkısı vardı.

Daha sonra akşam yemeği için yine tturt'a gittik.
Sevgili tturt, barbekü yakmakla meşguldü. Bizlere nefis köfte ve çıtır tavuk ikram ettiler.
Çıtır tavuk çok güzeldi, daha evvel yememiştim, o kadar lezzetliydi ki ellerimizle giriştik.
Güzel salata eşliğinde tıka basa yedik, bol bol sohbet ettik.
Otelimize geldiğimizde saat onikiye geliyordu.

Dörder yataklı iki odamız vardı. Soyunup dökündük ve odanın birinde sohbet etmek için toplandık.
O kadar güldük, o kadar eğlendik ki. Pek çok da fotoğraf çektim ama onları burada yüklemeyeceğim, hepsini şantaj amaçlı tutuyorum.
Pijama partimiz çok şıktı ama en şıkımız sevgili feriha'ydı. Kırk yıl düşünsem pijamamın üzerine şıkırtılı şal almak aklıma gelmezdi.

Saat ikiyi geçmişti ama uyumak kimsenin aklına gelmiyordu, oysa ertesi günü saat onbirde toplantımız vardı ve saat dört gibi de tekrardan yola koyulacaktık. Hele ben beş saat kadar da araba kullanacaktım.
Yatmak istiyordum ama aklım da onlarda kalıyordu " haydi sizler de yatın " diye tutturdum.
Biz odamıza çekildik ama cemo usulca kaytarıp yine içeri gitmiş ve saat dörde kadar oturmuşlar.

Sabah dokuz gibi kalkıp, hafif birşeyler atıştırdık, çay ve kahve içip tturt'a gittik.
Soframız mükellefti.
Hem Taner hem de Nilgün belli ki çok yorulmuşlar ama her şey çok, çok güzeldi.
Sevgili Nilgün bahçesinden topladığı güllerle yaptığı nefis gül reçelinden ve gül şerbetinden de ikram etti.
Günübirlik katılmayı düşünenlerin de gelmesiyle grubumuz tamamlandı.
Yine bol bol, tıka basa yedik, içtik.
Bir ara gözüm cemo'nun şişen karnına takıldı, sanki 4 aylık hamile gibiydi.

Sohbet de en az soframız kadar güzeldi. Çimlerin üzerindeki minderlere yayıldık, yuvarlandık durduk.

Aklı bizlerde kalan S.Durul aradı, sayın patroniçeye de telefon ederek " Ankara'dan, Manisa'dan, İstanbul'dan, Silivri'den İzmit'ten, Balıkesir'den, Ereğli'den, Yalova'dan" gelen bizleri bu güzel site sayesinde tanıştırdığı için teşekkür ettik.

Yine güzel bir toplantı yapmanın huzuru içinde ve yeniden buluşmak üzere vedalaşarak ayrıldık.

Dikkat ettiğimde bütün arkadaşların yüzünde güzel bir tebessüm ve agaclar.net'li olmanın verdiği gururu gördüm ve mutlu oldum.

Güler 03-07-2011 23:05

2 Eklenti(ler)
tturt'un bahçesinden gölün görünümü ve tturt barbekü hazırlığında.

Güler 03-07-2011 23:08

3 Eklenti(ler)
Ekinezyaları görenler kendilerinden geçtiler.

Güler 03-07-2011 23:12

1 Eklenti(ler)
Grup otelimizin bahçesinde.

alcen, sibel774, nevsune, Ferda, cemo, feriha

Güler 03-07-2011 23:17

3 Eklenti(ler)
Pijama partisinde feriha şıklığım nasıl derken, nevsune gülmekten bayılıyordu.
Daha sonra kendi fotoğrafını çekeceğimi anlayınca alcen'nin arkasına saklandı.

Ama sanmasın ki bütün pozları bu kadar.....daha neler var neler. Banu Alkan yanında halt etmiş sanki.

asumandilek 03-07-2011 23:24

Turt ailesine teşekkürler....

5 Eklenti(ler)
Küçük Egemiz'e ve bizleri güleryüzle, içtenlikle ağırlayan Nilgün hanım ve Taner beye teşekkürler... Paçanga müthişti. :)) Güler abla Patates böreğinin tarifini yaz lütfen ısrarla istiyorum.

Çimlere basmak yasaktır levhasının olmamasını fırsat bilerek yayıldık yerlere. Çayımızı içtik, sohbetimizi ettik ve elbette fotoğraflarımızı da çektik... :cool:

Eklenti 230765

Eklenti 230766

Eklenti 230767

Eklenti 230768

Eklenti 230769

asumandilek 03-07-2011 23:28

5 Eklenti(ler)
Eklenti 230778

Eklenti 230779

Eklenti 230780

Eklenti 230781

Eklenti 230782

Güler 03-07-2011 23:28

5 Eklenti(ler)

Güler 03-07-2011 23:30

Sevgili asumandilek, anlaşmamızı unutmadın değil mi? O zaman patates böreğini hak edersin. :D

(Mutfak başlığında var canım)

asumandilek 03-07-2011 23:30

5 Eklenti(ler)
Eklenti 230788

Eklenti 230789

Eklenti 230790

Eklenti 230791

Eklenti 230792

Güler 03-07-2011 23:34

2 Eklenti(ler)
Cemo komiklik yaptıkça, sevgili Satı Uğurtan " ayy yeter artık güldürme beni" mi diyordu?

asumandilek 03-07-2011 23:40

5 Eklenti(ler)
Unutur muyum hiç. :rolleyes: Ama şimdi Ege üzülmez mi Güler teyzesiyle geçirdiği eğlenceli oyunun fotoğraflarını görmezse? :D

Eklenti 230801

Bettyycim çelik çomak dağıtıyor. :)

Eklenti 230802

Ve toplu fotoğraf çekme çabalarımıız Ege ve ben birleşince biraz zor oluyor ama çok da eğlenceli hale geliyor.

Eklenti 230803

Eklenti 230804

Eklenti 230805

Güler 03-07-2011 23:40

1 Eklenti(ler)
Sevgili Nilgün Turt da çok yorulmuştu, fırsat bulunca o da kendini minderlere attı.

asumandilek 03-07-2011 23:45

Cemoooo yukarıda da görüldüğü üzere aslolan makina değil çekenmiş. Bak kendi başına bırakınca anca bu kadar çekiyor. :))

Güler 03-07-2011 23:46

1 Eklenti(ler)
Eeee, bir gece önce saat dörde kadar lâk, lâk yaparsan işte böyle kaykılırsın minderlere.

Güler 03-07-2011 23:49

1 Eklenti(ler)
Sevgili Yücel Canpolat ile sohbet ederken Silivri'deki bahçesindeki meyve ağaçlarında bu sene hiç meyve olmadığından yakındı.

Arayı kapatırcasına kiraz yiyor galiba.
Afiyet olsun.

feriha 04-07-2011 08:19

3 Eklenti(ler)
Sevgili Taner Bey ve Nilgün hanıma çok teşekkürler.. Çok iyi ev sahipliği yaptılar, yorduk onları.. Minik Ege toplantımıza neşe kattı..
Birlikte olmaktan mutluyduk..
Seralar gezdik, Güler hanım uygulamalı olarak hurma kurutma anlattı, o resimleri de istiyoruz..
Aşı yapma konusunda bilgilendik, budama sohbetinden tturt'un ağacı nasibini aldı..
Fideler, sululentler, kaolin killeri paylaşıldı.. Sebze adası uygulamaları incelendi.. Ahudutları yenildi..
İyi ki varsınız arkadaşlar..
Keşke Malina ve Müjgan'da aramızda olabilselerdi!

tturt 04-07-2011 08:22

Evimize gelen tüm dostların ayaklarına sağlık. Gelemeyen dostları da ne zaman arzu ederlerse bekleriz kapımız her zaman açık. Biz Sapanca'da yapılacak tüm etkinliklerde ev sahipliği yapmaya her zaman hazırız. Sizleri ağırlamak, sizlerle olmak, sizlerle keyifli sohbetler yapmak bizleri mutlu ediyor.

Ege Perşembe akşamından ateşlenmişdi, Cuma günü eşim doktora götürdüğünde virüs kapmış hafta sonunuz bu şekilde geçecek demiş. Cuma, Cumartesi hastalığın etkisi Ege husursuz olunca bizimde Ege ile ilgilenmemiz gerekince yapmak istediklerimizi tam olarak yapamadık. Bu arada bir de cuma akşamı eve geldiğimizde üst katta banyo da yarasa istilasına uğradığımızı görünce Cumartesi günü yuva arama sorunu çözme işlemleri uğraşma derken öğleni yapmıştık. Özellikle eşim sarma, kek, bir çeşit daha börek yapacaktı ama olmadı. İnşallah başka zaman yaparız. Güler Hanım tatlı'nın tarifini bu akşam eve gidince eşimle birlikte yazıp sizlere göndereceğiz. Pazar günü Ege nispeten daha keyifliydi. Sizlere çok teşekkür ederiz Ege ile ilgilenip huysuzluğunu atlatmamızda bizlere yardımcı oldunuz.

Cuma günü evden Ege'nin getirdiği extra telaşla çıkarken fotoğraf makinelerimizi almayı unutmuşuz. Cep telefonunun'da evde şarjını bulamayınca bu güzel toplantıdan fotoğraflar çekemedim sadece iki üç poz çekme şansım oldu. Sizler sağolun makinelerinizle bol bol fotoğraf çektiniz. Sizlerden ricamız bu fotoğrafları buradaki ismimle aynı olan hotmail mail adresim aracılığıyla bizimle paylaşmanız.

Evin arka tarafına doğru iki sandık olarak bırakılan çiçekleri ben önce sera gezisinde alındı arabada sıcaktan etkilenmesin diye bırakıldı sanmıştım. Giderken Cemo'ya son anda sordum Ferda hanım'ın hediye getirdiğini söyledi. Ferda Hanım kusurumuza bakmayın size teşekkür edemedik, teşekkür ederiz. Güler Hanım Manyas'dan getirdiğiniz güzel çiçekler için size bir kez daha teşekkür ederiz. Bettyycim sizede getirdiğiniz çiçekler için teşekkür ederiz. Yoğunluktan teşekkür etmeyi atladığımız hediyelerini bizlerle paylaşan tüm dostlara teşekkür ederiz. Çok güzel kurupastalar gelmişti bir anda kalkılınca sizlerle paylaşamadık ama biz afiyetle yiyoruz kusurumuza bakmayın.

Bizler sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk umarım sizlerde evsahipliğimizden keyif almışsınızdır.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025