![]() |
Ankara Grubu için en iyi yol sasa tesislerinde inmek olacaktır oradan halk otobüsüne binerseniz sizleri portakal eczanesinin önünden alabilirim. Taksiye gerek yok.
|
Manyas'dan Sapanca'ya bir-iki, kalkıyor, bir-iki kalkıyor.
Tek başıma geliyorum, yok mu bana eşlik etmek isteyen, 3 kişi alabilirim. Güzergâhım: Manyas-Bandırma kavşağı-Karacabey-Bursa-Yalova-İzmit-Sapanca. |
O günün çok güzel geçeceğine, Sevgili Tturt ve eşinin güler yüzleriyle çok iyi ev sahibi olacağına eminim ama Güler Hanım'a telefonda bahsettiğim gibi gelememe durumum vardı, gelemeyeceğim kesinleşti :(
|
Alooo, İzmir'liler, sesiniz gelmiyor.
|
Güler Abla, keşke izmirden de, Sapancaya 1-2, kalkıyor diye bir ses gelse. İyi olurdu..
|
Hatlar mı kesik acaba Cumhur Tonba, sesimi duymuyorlar galiba. Alooo İzmir....
|
Alıntı:
|
Listeye bakın :( diğerleri nerede arkadaşlar huuuuuu, listeye gel listeyeeeeeeeeeeeeee
1-güler konaklamalı 2- asuman konaklamalı 3- alcen konaklamalı 4- cemo konaklamalı 5- gurur 6- bettyycim (2 kişi) 7- yücel canpolat 8- feriha konaklamalı 9- nevsune konaklamalı |
Heyyy. İzmir.
Ses ver. Nerelerdesiniz. (Güler Abla, dediğiniz gibi hatları kapatmışlar galiba) Belki betyycim'i duyarlar. Güzel seslenmiş. |
Güzel bir toplantı olacağı kesin, iyi eğlenceler, iyi sohbetler size. :)
|
düzeltme yapıyorum,lütfen kusura bakmayın..ankaradan yazan arkadaşa cevaben söylemiştim rumuz betty gibi kalmıştı aklımda..
|
Bu gezi sadece konaklamalı değil yakın illerden günübirlik rahatlıkla gelinebilinir.
İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bolu'lu arkadaşlar çok rahat günübirlik gelip dönebilirsiniz. |
Alıntı:
Suyun içinde telefonlar çekmiyorrrrr.:D Bence suya elektirik verin hepsi çıkarlar.:( |
Alıntı:
İzmirlilere elektrik vermeyin lütfen.Sesinizi duydum. Arkadaşlara ileteceğim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Güzel ve keyifli bir toplantı olacak.Sayın tturt ve eşine teşekkürler. Güler Hanım , Cemo, Merhaba Başlığı yeni gördüm .Kısmet diyelim.Arkadaşlara bildireyim :D Gelmek isterim.Arkadaş olursa birlikte. Sizlere iyi gezmeler diliyorum şimdiden. |
Buraya bakarak evimizi tam olarak görebilirsiniz.
|
bende bende
1-güler konaklamalı 2- asuman konaklamalı 3- alcen konaklamalı 4- cemo konaklamalı 5- gurur 6- bettyycim (2 kişi) 7- yücel canpolat 8- feriha konaklamalı 9- nevsune konaklamalı 10- sibel774 konaklamalı |
Sevgili arkadaşlar, İzmir'liler için nazik davetiniz için teşekkürler. Ben, Farezya, Fellez ve Gül Batur gelmeyi çok isterdik. Ancak trafikleri oldukça yoğun olduğundan gelemiyoruz. Gönlümüz sizlerle olacak. Sizlere iyi gezmeler. İzlenimlerinizi bizimle payalaşırsınız.
|
Arkadaşlar hala katılımcı sayısı 10 kişi de nerde diğer arkadaşlarımız, kaç gün kaldı şunun şurasında hala bir çoğundan ses yok nedendir, bilelim.
|
Güler Hanım,
Şu an itibariyle sanırım 7 konaklamalı 4 günübirlik katılımcı var. Sizde farklı bir bilgi var mı? Cumartesi gününden gelecek misafirlerimiz için nasıl yardımcı olabilirim. Ankaradan gelecek misafirlerimizin organizasyonu belli oldumu ? |
Sn. tturt, Ankara'dan 2 Temmuz cumartesi günü Efe Tur ile saat 10.00 da iki yer rezervasyonu yaptırdık.
Dediğiniz gibi Sasa tesislerinde ineceğiz. Kaçta orada olacağımız ve dönüş rezervasyonumuz yarınki görüşmemizde belli olacak. Ankara'dan bir isteğiniz var mı? İlginiz için çok teşekkür ederiz. |
Bana yaklaşık geliş saatinizi yazarsanız sizi almaya gelirim. Kaç kişi geliyorsunuz.
Size özelden telefon numaramı gönderiyorum. |
Sevgili tturt, bende de fazla bir bilgi yok.
Limon mesaj atmış, ev taşıma işleri ile meşgul olduğu için gelemiyor. Ferda Ülkümen geliyor (konaklamalı), Nur günübirlik belki de konaklamalı gelmek istiyor ama kati değil, belki hozat da bana eşlik edecek. |
Güler abla,
Yemekler hazır mı? Siz yokken aç kalmayalım. |
Çok özel bir toplantı olacağı kesin. Ne yazık ki o gün Tekirdağ'da olmam gerekiyor. Bu nedenle maalesef katılamayacağım arkadaşlar. Tturt, sevgili eşi ve minik Ege'yi ziyaret etmeyi çok isterdim. Kısmet artık belki başka zaman. Gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Bol bol fotoğraf çekin lütfen:)))
|
Tavuk yahni hazır, kıymalı taze fasülye de pişti. Pilav ve cacık kaldı. Vakit bulursam bir de zeytinyağlı barbunya yapacağım.
Aç kalmazsınınz sevgili Cumhur Tonba, aşağıda kaynarbaşında her daim taze kiremitte alabalık da yapılıyor. Yeter ki siz buyrun gelin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu yüzden fotoğraf yok:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025