agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net 7. yıldönümü toplantısı 03.04.2011 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/23852.htm)

ankstel 04-04-2011 06:39

Bu toplantı katılım yoğunluğu olarak takdire şayandı. Hele enzimleri hazırlama zahmetine katılım bizlere ikramdan bulunan dostumuza bizzat sonsuz teşekkür etmek istiyorum
Bu toplantı hiç bitmesin istedim, bu mandada en son terke edenlerden oldum birçok yeni dostlarla tanışma fırsatı bulamadığım arkadaşlarım oldu.
Birçok güzel paylaşım oldu, organizasyonu düzenleyen tüm arkadaşlarıma her şey için çok teşekkürler.
8. yılı da birlikte kutlarız inşallah. Mekânın daha derli toplu oluşu bu sıcaklığın sebebiydi sanıyorum.
Nice yıllara...iyiki varsın agaclar.net.

tturt 04-04-2011 06:58

1 Eklenti(ler)
Ege 2. yaşında 3. etkinliğine katıldı. İnşallah birlikte nice etkinliklere katılırız.

Eklenti 200591

Sarıcan 04-04-2011 06:58

3 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 779257)
Tekrar tekrar fotoğraflara bakarak mutlu oluyorum. Hepinizin ellerine sağlık, ne güzel kareler yakalamışsınız. Ayrıca sizlere de kocamaaaaaan aferin;güzel çıkmamış olduğumuz kareler yok.

Her karenin altına yazılacak çok güzel şeyler var. Foroğraflar Galeri bölümünden ziyade burada yüklendiği için nasıl yazacağız bilemiyorum.

El öpenlerin daha da çok olsun ve siz daima mutlu mutlu gülün sevgili malina.

Aaaa, ben agaclar.net üyeleri için hazırlanan o, 5 lt.lik üzüm enzimini görmemiştim. Sadece 2 adet birer litrelikler var sanıyordum. Birini ben aldığım için, diğer vitaminlerden istemeye utanmıştım. Bilseydim ki gerisi var....
Hımmm, neden o gurup bir türlü oradan ayrılamadı şimdi şimdi daha iyi anladım. :D

Güler Hanım,

Çok şeyler kaçırdınız. Üzüm enziminin yanında Sn. malina' nın gülen yüzü idi o masayı cazip kılan. Her ne kadar "..... sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş." esprisine karşılıklı gülüşsekte bu toplantıda Ensar' ın getirdiği üzüm enziminin katkısı ve yaptığı serenad masaya ayrı bir tad kattı. Ensar' a diz çökmüşken ellerini kavuşturmasını ben ikaz etmiştim. Güzel bir kare olmuş. Daha nice güzel yıldönümlerine...

Doğayla Barış 04-04-2011 07:46

Ne mutlu bir toplantı olmuş, yüzlerden gülücükler eksilmesin, bu güzel aile nice 7 hatta 77 yıl başarılı işlevini sürdürerek doğaya destek olsun. Sevgiler.

Güler 04-04-2011 08:51

Sayın Sarıcan, " Çok şeyler kaçırdınız. Üzüm enziminin yanında Sn. malina' nın gülen yüzü idi o masayı cazip kılan." diye yazmışsınız.

Aşkolsun size, ben zaten üzülüyorum. İnsan gelip de yaka paça çekmez mi arkadaşını? Neden beni getirmeniz ki?

erguva_N 04-04-2011 09:06

çok güzel geçmiş, ağaçlar nete nice mutlu seneler diliyor, Allah nazarlardan korusun diyorum...

kalambaklı 04-04-2011 09:20

Maşallah demekten başka söz bulamıyorum, sizleri kıskanmadım desem yalan olur.

feyzon 04-04-2011 09:32

Bizlere çok değerli bilgiler veren, verilmesine sebep olan, mensubu olmaktan mutluluk duyduğum ağaçlar netteki herkese çok teşekkür ediyor, ağaçlar net ailesinin nice 7 yıllarda birlikte olmasını ve Türkiye de tüm dünyada doğaya ağaçlara saygı ve sevgi duyulmasına daha da katkılar sağlamasını diliyorum.
Selamlar

ensar 04-04-2011 09:40

Her şey çok güzeldi.

Başta sevgili Güler ve Malina ile bu güzelliğin oluşmasını sağlıyan tüm agaclar.net üyelerine teşekkürler.

Katılamayan hiçbir AĞAÇLAR NET üyesi fazla üzülmemeli 8. yılı kutlamaya sadece 364 günkaldı. 8 inci yılda buluşabilmek amacımız.

Sayılı gün nasılsa geçer!

Sevgiyle kalın

yaprak 92 04-04-2011 10:01

Toplantı gününe denk gelen hastalanmama bir kez daha 'GICIK' olarak ve resimlerinize burnumu çekerek bakıyorum.Ve sayın Ensarın yazdığı gibi neden 364 gün bekleyelim diye düşünüyorum.Tamam yıldönümümüzü bir sene sonra kutlarız da; mayıs ayında da birbirimizi görsek,bu günde aldığınız tohumların gelişimini paylaşsanız olmaz mı?
Ne dersiniz Güler hn, henüz tatil mevsimi başlamadan belki bu kadar katılımın olamayacağı ama yinede gelebileceklerin olacağı bir toplantı olabilir mi acaba?çünkü sonra koca bir yaz başlıyor ve herkesin işi çok.........

Nuri Murvet 04-04-2011 11:53

4 Eklenti(ler)
Ağaclar.net 7. yıldönümü toplantısı 03.04.2011 Pazar

Eklenti 200693

Ağaclar.net 7. yıldönümü toplantısı

Eklenti 200694

malina, Zafer İnandıklı

Eklenti 200695

malina, Bayindirmevki

Eklenti 200696

Adalet Yağcı, Cemo

k_donmez 04-04-2011 12:42

Çok güzel bir toplantı olmuş. Tanımadığımız birçok simayı da bu vesileyle fotoğraflardan görmüş olduk. Daha nice yıllara. İyi ki varsın ağaçlar.net.

hüsnüyusuf 04-04-2011 13:32

Toplantının bu güzel karelerini paylaşan herkese teşekkürler. Ağaçlar.net'in 7.yılı kutlu, ömrü uzun olsun...

furkan yıldız 04-04-2011 14:49

Eeeee hani diğer resimler nerede ? o kadar peynir dedik daha diğerleri gelmemiş.

elek 04-04-2011 14:53

Furkan sende de vardı sanki resim, onları bir koy bakalım önce :)

Güler 04-04-2011 15:06

Galeriye baktın mı furkan yıldız 9 sayfa fotoğraf var.

furkan yıldız 04-04-2011 15:15

Galeriye bakmadım abla hemen bakıyorum. Güler ablamı saksılı çektim ya gam yemem :p Elek benim çektiğim fotoğraflar Satı ablamın makinesinde. Beni kiralık fotoğrafçı tutmuştu :p

maki01 04-04-2011 16:26

Tüff çok üzüldüm, nasıl kaçırmışım üzüm enzimini. Tahmin etmeliydim ama kabahat bende. Bir masadan kahkalar hiç eksilmiyorsa vardır bir şeyler değil mi:)

Sabahtan bu yana toplantıya katılmayı çok isteyen ancak çeşitki nedenlerle aramızda olamayan arkadaşlarımla telefonda toplantıyı anlatıyorum.

Sevgili acemifüsun, hazan-z, missmenas ve katılamayan tüm arkadaşlarlarımzla 8. Kuruluş Yıldönümünde birlikte olmayı diliyorum.

zenfree 04-04-2011 16:28

Ben de kaçırdım malesef.:)

furkan yıldız 04-04-2011 16:39

Zenfree abla sen içeriden pek çıkmadın ki :)

zenfree 04-04-2011 16:47

Aaaa :) sigara içmekten hiç içeri girebildim mi acaba? :)

maki01 04-04-2011 16:47

Sevgili hozat'la bir gün, bir yerde karşılamayı ve sohbet edebilmeyi ne çok istiyordum. O gün, bugünmüş.

Sevgili hüzünperest, sana çok çok teşekkür ediyorum. Şiirselliği yaşamın her alanına taşıyan sevgi arkadaşımla bir karede buluşturmuşsun bizi.

Cumhur Tonba 04-04-2011 16:52

Rüyamda sizin toplantıdaydım. Sonra dağıldık. Eve geldim. Bakalım fotoğrafları yüklemişler mi diye. Bir tane bile fotoğrafım yok. Her kese mesaj çekiyorum yükleyen. Benim fotoğraflarım nerede diye. Çektik fakat gözükmüyorsun diyorlar. Sabah telefon sesi ile uyandım. Hasta vardı. Uzunköprüye götürdüm. Şimdi geldim ve mesajı yazıyorum. Rüyada diyebilirim ki herkesle konuştum. Çok güzeldi.

maki01 04-04-2011 16:56

Sitenin geveze üyeleri , Afrika Menekşesi Sosyal Grubunun küçük bir bölümü de 7. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle ilk kez buluşmuş oldu.

katmer, klubnika, İlknur Aşık, Faruk ve maki01 :)

Sevgili katmer, İstanbul dışından gelen iki arkadaşını evinde ağırladı. Tabii ben ve İlknur Aşık.

Çok teşekkürler katmer'cim, son 4 senedir gitmediğim her gün trafiği değişen İstanbul'da Havaş servisinden başlayan sıcak , içten karşılaman için. Midye tava diye tutturan beni, 100 midyeyle hazırladığın nefis ve de leziz tavan ile önce gözümü sonra da beni doyurduğun için.

Sevgili eşine de ayrıca teşekkür ederim agaclar.net'in geveze bayanlarına gösterdiği sabır ve destek için...

Cumhur Tonba 04-04-2011 17:10

Ya nasıl birşey bu. Ben hayatımda böylesine toplantı fotoğrafları görmedim. Bir kişi çekse tamam diyeceğim. Çekerken uyarıyordur. Ayrı ayrı arkadaşlarımız çekmiş. Herkesin yüzü gülüyor. Ne kadar güzel. Ne harika bir duygu bu. Tanıyan tanımayan hepiniz kırk yıllık dost gibisiniz. Şahanesiniz.

Güler 04-04-2011 17:15

Sevgili Cumhur Tonba, inan seni ve Lilium'u da aradı gözlerimiz.
Ömrümüz olur da seneye yine toplanabilirsek, lamı cimi yok mutlaka geleceksiniz.

katmer 04-04-2011 17:23

Sevgili makiciğim, ben de sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Keşke daha çok arkadaşımız gelseydi de onları da ağırlasaydım.

Yağmurlu bir günde, Cumartesi trafiğine rağmen ancak bu kadar İstanbul sefası yapabildik;) Börek yemeyi bile unuttuk. Bazı eksiklikleri sizlerle olma heyecanıma ver lütfen.

Seneye daha da kalabalık bir grup misafir etmeyi planlıyorum, duyurulur:D

acemifüsun 04-04-2011 17:35

Hepiniz çok şekersiniz, gözlerinizin içi gülüyor:) Aynı dilden konuşan, bu yeşil dostu, güzel kişileri biraraya getirdiğiniz için çok teşekkürler sevgili malina:) Nice 7 yıllara:)

Suna 04-04-2011 19:06

Ben kendime çok teşekkür ediyorum.:cool:
Ağaçlar net i farkedip üye olduğum için,toplantıları kaçırmayıp mutlu mutlu evime dönebildiğim için. Nice yıllara ağaçlar net.

serkan_istanbul 04-04-2011 20:05

Nice yıllara inşallah. O kadar güzel bir grup ki, kuran ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ben katılamadım. Katılan katılamayan, herkese kucak dolusu sevgiler. Tekrar bizi bu çatı altında toplayan kurucumuza ve benim bu siteye üye olmamda katkısı olan fırça çalıma, bilgi için girdiğim google ye ( fırça çalısı yazdığımda) teşekkür ederim.
ilk karşılaştığım ve gezdiğim güler hanımın bahçesi oldu. Tekrar nice yıllara.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025