agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   agaclar.net 7. yıldönümü toplantısı 03.04.2011 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/23852.htm)

MİRBE 04-04-2011 20:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi katmer (Mesaj 779650)
Sevgili makiciğim, ben de sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Keşke daha çok arkadaşımız gelseydi de onları da ağırlasaydım.

Yağmurlu bir günde, Cumartesi trafiğine rağmen ancak bu kadar İstanbul sefası yapabildik;) Börek yemeyi bile unuttuk. Bazı eksiklikleri sizlerle olma heyecanıma ver lütfen.

Seneye daha da kalabalık bir grup misafir etmeyi planlıyorum, duyurulur:D

Duydum:p

fatma sunay 04-04-2011 21:07

4 Eklenti(ler)
Eklenti 200982

Eklenti 200983

Eklenti 200984

Güler hanım enerji topluyor afiyet olsun.

Eklenti 200985

Sitenin en sevimlisi şirinlik emsali Furkan.

adavci 04-04-2011 21:08

ağaçlar.net 7. Yıldönümü kutlu olsun.Aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşadım.Sağ kalırsak 8.Yıldönümünde birlikte olmak isterim.
Nazar deymezsin her yerde Güler Hanım.

günebakan 04-04-2011 21:28

Furkan'cığım ne kadar gül çeliği topladın söyle bakalım. Kimse görmedi elinde bitkilerle:)

fatma sunay 04-04-2011 22:00

Sahi Furkan ben senin topladıklarını göremedim. Neler topladıklarını kulağıma fısılda kimseye söylemem.

Cumhur Tonba 04-04-2011 22:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 779644)
Sevgili Cumhur Tonba, inan seni ve Lilium'u da aradı gözlerimiz.
Ömrümüz olur da seneye yine toplanabilirsek, lamı cimi yok mutlaka geleceksiniz.

Söz Güler Abla, Seneye nasip olursa mutlaka geleceğim. Bir alt mesajda Sayın Katmer börek de yaparız demiş seneye.

Güler Abla, bakıyorum hiç meyveler baktığın yok. Hep pideden gidiyorsun, daha çay gelmeden ağzınızı hazırlamışsınız. Bir de dikkatimi çekti Fincandan nasıl içtiniz. Yanınıza bir ince belli bardak almamışsınız. Seneye gelirken ince bardak benden.

Cumhur Tonba 04-04-2011 22:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MİRBE (Mesaj 779795)
Duydum:p

Seneye börek de var. Heyacan bitti nasıl olsa.

selenn 04-04-2011 22:17

Ben toplantı hakkındaki görüş ve düşüncelerimi yazmakta bir hayli geç kaldım, aradan koca bir gün geçmesine rağmen çok değerli agaclar.net üyelerimizle ve eşleriyle yani fahri üyelerimizle bir arada olmanın keyfi ve güzelliğini hala hissediyorum.

Başta sitemizin kurucusu sayın malina'ya, ardından toplantıda emeği geçen teyzem ve diğer dostlarımıza, bizlere gerek kura için gerekse kura dışında paylaşımda bulunmak için elleri kolları dolu gelen değerli üyelerimize sonsuz teşekkürler.

Bu forum ve site hakkında hep aklıma ilk gelen ve etrafıma da bahsederken kullandığım tabir "agaclar.net bir okul gibi. Öğrenmenin her halde en zevkli şekli. Öğrenirken, bilgi paylaşırken sımsıcak dostlukların da kurulduğu bir ortam" derim. Toplantıda bir şey daha öğrendim. Bu okulda öyle güzel dostluklara temel atmışız ki daha evvel yüzünü bile görmediğimiz sadece sanal ortamda paylaşımlarda bulunduğumuz bir kişinin yaka kartına bakıp sanki 40 yıllık dost gibi kucaklaşıyoruz.

Fotoğrafların her karesinde gülümseyen simalar bunun birer göstergesi sanırım. Tekrar teşekkür ederim bu güzel güne katkısı olan herkese. Dilerim nice yıllar birarada hatta toplantıya katılamayan diğer dostlarla da bir arada oluruz. İyi ki varsınız. Nice mutlu yıllara...

Satı Uğurtan 04-04-2011 22:50

Toplantı.

Sevgili arkadaşlar galiba bende geç kaldım, dün İstanbulda kalınca teşekkür ve temenniler bu güne kaldı. Başta sevgili Malinaya olmak üzere, sevgili Güler hanıma gösterdiği sıcak ilgi, hiç kimseyi atlamadan gösterdiği yakınlık ve sevgiye yürekten teşekkürler.
Ayrıca bu yıl ilk defa tanıştığım, sevgili Selenn, günebakan, Limon,Furkan Yıldız ve Ada, Elek, Dudi, Adalet ablacığım, Mahmut Leventoğlu, cemal.S, Zenfree, Huzunperest, fatma sunay,Suna, nevzat, Erguvan sizleri tanımak çok güzeldi.
Sevgili Maki01 ve Katmerle tanışmayı çok istediğim halde olmadı umarım 8. yıl toplantısında olur. Bitki paylaşımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler, katılan tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.

cemo 04-04-2011 23:17

Eve, yarım saat önce döndüm bende. Herşey o kadar güzeldi ki.
Emek veren ve gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum.

hozat 04-04-2011 23:18

1 Eklenti(ler)
Bir ara guruptan kısa bir süre ayrılıp, Baraka Cafe'nin çevresini inceledim.

Deniz kıyısındaki bayrağımız,bu mutlu topluluğa şahitlik ediyordu.

Onu her yerde görmek, bizler ,için de mutluluk ve gurur veriyor.

Eklenti 200997

hozat 04-04-2011 23:24

4 Eklenti(ler)
Baharı tam anlamıyla hissetmesek te, yeni uyanan güzelliklerle bizlere "göz kırpıyordu"

Eklenti 200998

Eklenti 200999

Eklenti 201000

Temizlik te ihmal edilmemişti, cevreye saygı vardı.

Eklenti 201001

katmer 04-04-2011 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 779870)
Seneye börek de var. Heyacan bitti nasıl olsa.

Evet, hem de Sarıyer böreği:))

Mirbecim duymana sevindim:)))

Satı Uğurtan 05-04-2011 01:10

Ağaçlar net.7.Yıl toplantısı.

3 Eklenti(ler)
Gülen yüzünüz solmasın.

Satı Uğurtan 05-04-2011 01:14

Ağaçlar net 7. yıl toplantısı

2 Eklenti(ler)
Kaktüs ve sukulent kraliçesi sevgili selenn, toplantıların baş konuğu sevgili Ege.

cemo 05-04-2011 01:17

5 Eklenti(ler)
Senin gülen yüzün de solmasın Satı cığım.

cemo 05-04-2011 01:32

2 Eklenti(ler)
Eklenti 201018

Bu arkadaşlar ne mi yapıyor, tabi ki mutluluğu yakalamaya calışıyor:p

Güler 05-04-2011 06:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 779859)
Güler Abla, bakıyorum hiç meyveler baktığın yok. Hep pideden gidiyorsun, daha çay gelmeden ağzınızı hazırlamışsınız. Bir de dikkatimi çekti Fincandan nasıl içtiniz..

Sevgili Cumhur Tonba, karnım iyice acıkmıştı. Bu naftalin olayı da beni bayağı sarstı, daha tam kendimi toparlayamadan toplantı günü geldi çattı.

Gözlememi söyledim dışarı çıkmıştım, geldiğimde çayı kocaman fincanda görünce de canım sıkıldı, ama çok kahrımızı çektiler ayıp olur diye üstelik soğuk soğuk da içmek zorunda kaldım çayı. Yani anlayacağın yasak savmak.

Meyvelerden de kivi yedim, güzel bir sepet olmuştu aslında.

Sahi, kafamdaki tahtalar eksik diye Mahmut Levendoğlu bana tahta getirmiş. :D
" onları giysi dolabına koy, hiç güve gelmez" dedi. Naftalin olayından da kurtarıyor beni sağ olsun.

furkan yıldız 05-04-2011 07:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 779836)
Furkan'cığım ne kadar gül çeliği topladın söyle bakalım. Kimse görmedi elinde bitkilerle:)

Abla gül çeliği hiç toplayamadım herkes kandırdı beni :(

Adalet Yağcı 05-04-2011 08:28

Ben hâlâ Pazar gününün sarhoşluğu içindeyim, sevincimi tüm akrabalarımla paylaştım.
Rüya gibiydi, eminim pek çok arkadaşımız(başta Cumhur bey)toplantıyı kaçırdığı için üzüldü.

Aslında bu toplantılar daha sık olmalı, bu kadar kalabalaık olamayabiliriz ama, fırsat buldukça birlikte olmalıyız.
Yaşadığımız şehirlerde yapacağımız toplantılar da olabilir, Mersin'e döndüğümde bir toplantı ayarlamak istiyorum ben.

Mayısın ilk haftasına kadar İstanbul'dayım, buluşabildiğimiz kadar toplanalım, sizlere doyamadım, her birinizin gösterdiği ilgi ve sevgi ruhumu hafifletti, iyi ki varsınız.
Sevgilerimle.

ensar 05-04-2011 09:19

Sevgili Arkadaşlar,

Mayıs ayının 5 - 8 inde Adana - Tarsus karayolu üzerinde GERDAN da DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ AÇIK HAVA TARIM fuarı olacak.

Tüm fuar 4 gün sürecek tüm arkadaşlara ziyaret etmelerini öneririm.

Adalet hanım toplantıyı bu günlere getirirseniz katılmaya çalışırım. Ya da fuar alanında da toplanılabilir.

Sevgiyle kalın

Yücel Canpolat 05-04-2011 09:42

Merhaba sevgili doğa dostları,7.yıl toplantısına ilk katılışımın heyecanı dolayısı ile forum dan yakınen tanıdığım bir çok arkadaşla tanışamamın üzüntüsü içerisin de toplantıdan zorunlu sebeplerden dolayı erken ayrılmak zorunda kaldım herşeye rağmen bu toplantının organizasyonun da görev alan ve bu kadar değerli insanları büyük bir amaç etrafın da toplayan başta Sayın Malina,Sayın Güler ve emeği geçen moderatör ve isimlerini sayamadığım üstatlarımıza en kalbi duygularla teşekkürü bir borç biliyor,çok teşekkür ediyorum.

Selehattin 67 05-04-2011 09:50

Hepiniz için çok sevindim ben toplantıya gelemeyeceğim için sesimi çıkarmadım sizleri mutlu görünce bende mutlu oldum şimdilik sağlıcakla kalın

yaprak 92 05-04-2011 11:12

evet arkadaşlar bende birde mayıs ayında toplanamazmıyız demiştim.Hazır sn.Adalet hn da İstanbuldayken toplanalım mı?Güler hn Ne dersiniz? sonra uzun bir yaz var ve çok iş...

günebakan 05-04-2011 11:17

Güler abla o meyva sepeti ne oldu sonra benim gözüm meyveler de değil sepetteydi:D:D boşalmasını dört gözle bekledim ama bir türlü boşalmadı.:p

Furkancığım sen gül çeliklerini önceden kapmışsın hatta bana gelecek olanlar bile sana gelmiş ama neyseki Sevgili Dudi bir dalda bana buldu:)

furkan yıldız 05-04-2011 14:14

Cemo ablam ve Tekin abime biraz kilo aldırmamız lazım. Bu yaz tempo yoğun olacak enerji depolamak şart. Nariel'i hiç hesaba katmıyorum. Güler ablamın eline tutuşturduğu ekmeği yese yeter zaten :)

malina 05-04-2011 14:34

agaclar.net toplantıları için düzenli kullanacağımız mekan önerileri

Öneriniz varsa katkılarınızı bekliyoruz.

cemo 05-04-2011 14:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi furkan yıldız (Mesaj 780235)
Cemo ablam ve Tekin abime biraz kilo aldırmamız lazım. Bu yaz tempo yoğun olacak enerji depolamak şart. Nariel'i hiç hesaba katmıyorum. Güler ablamın eline tutuşturduğu ekmeği yese yeter zaten :)

Kilo alırsam, elimden valizi hiççç kapamazsın ona göre canım:p:p

furkan yıldız 05-04-2011 16:05

:) Hiçte bile bende Ada'ya kilo aldırırım süper gücüme :) Yücel abimin gözler bitiriyor olayı

Başbahcivan 05-04-2011 18:30

Bu organizasyonu yapan ve bizlere böyle mutlu günü yaşamamıza sebep olan büyük küçük abla kardeş herkese sonsuz teşekkürederim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025