![]() |
4 Eklenti(ler)
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun...
Eklenti 200522 Eklenti 200523 Malina 7, yıl pastasının mumunu üflerken.. Eklenti 200524 Eklenti 200525 Zafer İnandıklı |
Hiç gidemeyeceğimi düşünerek katılım listesine adımı yazamadığım toplantıya, son anda 2-3 saatliğine de olsa katılmak, bu günün kârıydı benim için...
Yine sıcak, sevecen, tebessüm dolu bir toplantı oldu. Emek verenlere, tebessüm edenlere ve ruhen toplantıya katılan uzaktaki dostlara teşekkürler. Yeni yaşın kutlu olsun agaclar.net, çınar ömrü diliyorum sana, iyi ki varsın |
2.5 senedir her gün mesajlarını okuduğum ve neredeyse aynı şehirde bir kaç sokak ötede oturuyorlamış gibi hissettiğim sevgili arkadaşlarımla bir arada olmak çok keyfliydi.
Sağolasın sevgili malina, iyi ki bir araya getirmişsin bu güzel topluluğu... |
Sevgili huzunperest, bak gördün mü seni unutmuşum. Üstelik seni de ne çok yorduk. Ama listede adın yoktu.
Lütfen kusura bakma. Arkadaşımız hep zor zamanlarda yanımızda olmuştur. Sevecenlikle yaklaşıp, yardım elini uzatır. Teşekkür ederim sevgili huzunperest. |
Ben teşekkür ederim Güler Hanım... Kusur değil kendimi unutulmuş gibi hissetmedim ben mesajınızın satır aralarında vardım meraklanmayın:)
Sevgiler... |
4 Eklenti(ler)
Eklenti 200528 maki01 Eklenti 200529 selenn Eklenti 200530 Müjgan Yılmaz Pasta kesimi yaparken, Adalet Yağcı, Günebakan Eklenti 200531 Sayın limonun çantasından ne çıkacak merakı.. Sayın hozat, suna, Fatma sunay |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
7. yıl kutlamalarından bir kaç kare.
5 Eklenti(ler)
Toplantının başına yetişemediğim için karelerim de sınırlı sayıda kaldı. Muhabbet etmek ve fotoğraf çekmek arasında gidip geldim:)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Bir kaç tane de portre :)
Sarıefe Eklenti 200546 selenn Eklenti 200548 ankstel Eklenti 200547 ensar Eklenti 200549 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Eklenti 200542 Eklenti 200543 Eklenti 200544 Eklenti 200545 |
Hepiniz çok tatlısınız şimdi gördüm forumu ama öncede görsem gelemezdim sanırım, bütün arkadaşlara gelen veya gelemeyen,foruma emeği geçen herkese çok teşekkürler.Nice yıllara görüşmek dileğiyle
|
Sizle varya sizler, bir tanesiniz. Foroğraflara baktıkca mutlu oldum. Daha da bakarım herhalde. Böylesine güzel bir aileye sahip olamak harika bir duygu.
|
Aranizda olamasam da, fotograflariniza bakarak sicakliginizi hissettim. Tum emegi gecen arkadaslarin ellerine, yuregine saglik.
Nice nice yillara agaclar.net Sevgiyle kalin... |
Ne yazacağımı inanın bilemiyorum, önce galeriye bir uğrayıp şöyle bir göz gezdirdim. Öncelikle bu güzel görüntüleri kareleyen arkadaşları kutlarım, güzel bir toplantı olmuş.
Çok istememe rahmen aranızda olamadığım için çok üzgünüm, Ağaçlar netin 7 ci yıldönümü kutlu olsun. Güzel bir yıdönümü olduğu kesin, neredenmi anladım, herkeste 32 diş gözüküyor herkes mutlu :D Bu toplantıda tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık, selenin konuya hakimiyetini fotoğraflardan sezebiliyorum, her şey çok güzel herkes çok mutlu ehh daha ne olsun. Bir kez daha teşekkürler ağaçlar net. |
5 Eklenti(ler)
Dün "umarım yağmurlarla gelmeyiz" demiştim. Dileğimiz tuttu. Arabamıza agaclar.net üyelerine özel hazırladığımız insanlar için içilebilir üzüm enzimlerini, bitkileri için formülü Sarıcan'a özgü bitki enzimlerini, solucan gübrelerini, iki şişe tadımlık aronya enzimi ve 3 paket kırmızı kaliforniya solucanını yükleyerek ve Trakya'nın yağmurlarını arkamızda bırakarak Ensar, Meymun ve ben yola düştük.
Toplantı yaplıan Baraka Cafe'ye yakın otoparka park ettikten sonra, çocuklar gibi sevinçli bir telaşla Sındırgılı, Orhan Özbilgiç, Bayındırmevki ve adını anımsayamadığım 2 arkadaştan yardım alarak malzemeleri toplantı yerine taşıdık. Toplantı yeri bayram havasındaydı. O coşkuyu görünce iyi ki varsın agaclar.net demekten kendimi alamadım. Kısa bir tanışma faslından sonra, ilk iş olarak getirdiğimiz enzimleri herkese ulaştırmaya çalıştık. Bitki enzimini hemen herkese verdik. Almadım diyen kaldıysa başka yollardan da ulaştırırız. İçilebilir enzimiyse fotoğraflardan göreceğiniz üzere herkese pay ettik. Soluca gübreleri, aronya enzimi ve solucanlar sınırlı sayıda olduğu için ilgilenen arkadaşlar aldılar. İşte fotoğraflar. Sevgili Sarıcan'dan enzimlerin yanında fotoğraf almadan olmazdı. Eklenti 200573 Eklenti 200574 Sındırgılı, Ensar ve Malina. Eklenti 200575 Eklenti 200576 Eklenti 200577 |
4 Eklenti(ler)
Ensar ve Sarıcan hararetli bir sohbetteler.
Eklenti 200578 Eklenti 200579 Bayindirmevki'nin bu hareketini kaçırmak olmazdı. Eklenti 200580 Eklenti 200581 |
Tekrar tekrar fotoğraflara bakarak mutlu oluyorum. Hepinizin ellerine sağlık, ne güzel kareler yakalamışsınız. Ayrıca sizlere de kocamaaaaaan aferin;güzel çıkmamış olduğumuz kareler yok.
Her karenin altına yazılacak çok güzel şeyler var. Foroğraflar Galeri bölümünden ziyade burada yüklendiği için nasıl yazacağız bilemiyorum. El öpenlerin daha da çok olsun ve siz daima mutlu mutlu gülün sevgili malina. Aaaa, ben agaclar.net üyeleri için hazırlanan o, 5 lt.lik üzüm enzimini görmemiştim. Sadece 2 adet birer litrelikler var sanıyordum. Birini ben aldığım için, diğer vitaminlerden istemeye utanmıştım. Bilseydim ki gerisi var.... Hımmm, neden o gurup bir türlü oradan ayrılamadı şimdi şimdi daha iyi anladım. :D |
Başka bir karede selenn kaktüs hakkında bilgi verirken Hhatice'de meraklı meraklı bir şeyelere bakıyor, bayağı merak ettim.
Sevgili Nariel, kurada çıkan ekmeğini kapmış " ohh nihayet buldum" der gibi, ya yüzünden hiç gülücük eksik olmayan sevgili Dudi, halâ bitkileri incelemekle meşgul. Hepiniz çok yaşayın e mi. |
Biraz daha sataşayım mı? :D
Sevgili sariefe amma da " Clark" çekmişsin, harikasın. Böyle bir fotoğrafı çektiği için huzunperest'e teşekkür ederim senin yerinde olsam. Hozat, anlatılacaklar hiç bitmiyor değil mi? Keşke ben de bir iki lâf edebilseydim sevgili Maki01 ile, kıskandım şimdi valla. Oyy,oy ne oldu, sevgili limon? Hozat da Suna da hayretle bakıyorlar, bayağı meraklandım şimdi. Afiyet olsun, yarasın sevgili Maki01. |
Harika bir gündü, herkese tek tek teşekkür ederim. Bu güzel günü bizlere yaşattığınız, bu kadar güzel insanı bir arada tanımamıza olanak sağladığınız için. Çok uzaklardan bile gelenler vardı ki çektikleri yol kayda değer. Yüzler hep gülüyordu, herkes mutluydu. Herkesi tanıma fırsatım oldu. Ben yapı marketten ya da belediye marketten çiçek alırken Ada bana kızıyordu. Dün hediye olarak verilen çiçeklerin çoğunu aldı. Belediyeden aldıklarımı da aldı. Beni de üye yap siteye de dedi. Bir bitki delisi daha aramıza katıldı dünden sonra. Vapurda yunus sürüsü gördük ki en merak ettiğim canlıdırlar, müthiş bir görüntüydü gözlerimize inanamadık. Toplantı yerine gidene kadar 4 vesayit değiştirdim ama herşeye fazlasıyla deydi. Tekin ve Zeki abilerime de çok teşekkür ediyorum. Ellerinizden öperim. Ve toplantıda yerinde duramayan Güler diye bir kız çocuğu vardı. Allahım yok böyle bir enerji. :D Allah enerjisini eksik etmesin.
|
Ne güzel resimler, tekrar tekrar bakiyorum. Yazisarak dost oldugumuz insanlari görmek cok hos oluyor.
|
Hasetimden kaç parçaya ayrıldığımı saymakla meşgul olduğum için hiç bir şey yazamıyorum. Parçalarımı toplayıp döneceğim:p:p
Ah ah, cemo'nun lafını dinleyip gelmek varmış. Şimdi otur hasetten çatlamakla yetin burada... |
selam
bugün üye oldum , yıldönümünü kaçırdım çok üzgünüm, hepinize sevgiler
|
Vallahi malbman ne kadar kıskansan az. Bu günü kaçırsaydım atomlarına falan ayrılacak kadar çatlardım :p Cemo ablama küstüm ama. Koca çantayı doldurdu bana küçücük bir poşet bıraktı :( Enzimler ayrı ve kocaman bir teşekkürü hakediyor. O kadar zahmetle hazırlanmış onlarca şişe, o kadar yoldan gelmiş. Ne söylenebilir ki ? Her ne kadar insanlar için olanından içemesem bile bitkiler bol bol içecekler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025