agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde Toplantı (12 Temmuz 2010) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/21685.htm)

OSMAN45 14-07-2010 10:29

Cennet

5 Eklenti(ler)
Ağzımız açık izlemekten fotoğraf almak sonradan aklıma geldi. Bunlarda benim makinama takılanlar. Bir türlü aynı boyutta yükleyemiyorum.

Önce günahsızlar(cennete geldik ya:D) Sonra mevcutlardan farklı olduğunu sandığım güzellikler.

nisan07 14-07-2010 10:47

Gözlerime inanamıyorum. Nasıl olabilir böyle bir şey. Doğa üstü bir mekan olmuş burası.Tebrikler. Çok beğendim. Bir o kadar kıskandım.Hatta kıskanma kısmını baya abarttım.

Güler 14-07-2010 10:50

Eee, o zaman sizler de buyrun. Beraberce tadını çıkartalım.

OSMAN45 14-07-2010 10:57

Tavla

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 671757)
Gelen dostlarımıza Oğuz'un özür mesajı var, Yorucu bir gün ardından, geldiğinizde de biraz yorgun hissettiğim için sizlerle istediğim gibi ilgilenemedim.

İlgilenememek böyle oluyorsa:). Fasulyelerden ziyade esas unuttuğumuz turnuva idi. Halbuki arabamın arkasına tavlayı koymuştum. Lilium un istediği gibi standart boyda idi:D Gerçi içinde atlar yoktu ama yeteri kadar genişti:D Ama Lilium un aldığı tiyo ile hileli oynayacağı belli idi:D O yüzden açık söylemek gerekirse o tiyo yu benim de kullanmak isteyebileceğimi düşünerek çıkarmadım:D Şeftali mevsimi dışına çıktığımız bir toplantıda kozlarımızı paylaşırız:D

Her şey gönlünüzce olsun.

Güler 14-07-2010 11:11

Haa haaa, çok güldüm ben bu işe.
Turnuva için buyrun, şeftalileri ben ortadan yok ederim.

Lilium 14-07-2010 13:17

Sen çok yaşa güler abla, şu ana kadar elimde iki tüyom oldu, ikiside adamı titretiyor:D

Şeftalileri ortadan kaldırsanda ben tedbiri elden bırakmam, kış dahi olsa kivi bulurum şöyle hart hart ısıra ısıra yiyeceksin ki tadı çıksın dimi yaaa.:D

hozat 14-07-2010 15:19

Sevgili Güler,

Bahçen kadar gönül güzelliğinle de, konuklarının haklı övgülerini alıyorsun.

Bizlerde, anlatılanlar ve onları destekliyen fotoğraflarla o günü yaşamış gibi olduk.

Oğuz Beye ve sana, sağlıkla böyle güzel günlerin tekrarını diliyorum.

Lilium 14-07-2010 17:12

2 Eklenti(ler)
Aşıklar yolu.

Bir rivayete göre bu yolda oğuz abi güler abla el ele tutuşup gezerlermiş, hatta birbirlerine güzel sözler şiirler okurlarmışşş, (Köylüler de bunlar deli be derlermiş):D hatta bu güzel çiçeklerden başına taç yapıp sen benim kralicemsin dermişşş.

Daha sonraları ise edindiğim kaynaklarda yok, ve ya yazılmamış. :D

Yaaa arkadaşlar Rivayet işte, gerçekmidir değilmidir bilinmez, ne güzel ama dimi.

Eklenti 160580

Eklenti 160581

Güler 14-07-2010 22:56

Sevgili Lilium, hayel gücün de ne ileri safhalardaymış. :D

O bahsettiğin yol bu yol değil, kırk sene önceydi ve Emirgan Korusuydu orası.

Cumhur Tonba 15-07-2010 15:03

Güler Abla,
O aşk, o heyecan, o güzellikler 40 yıl önce yşanıp bitti mi yani?
Şimdi de Lilium'un yolunda yaşıyorsunuzdur o güzel anları.

Güler 15-07-2010 15:56

Aaaa biter mi hiç?
Yazılabilecek çoook şeyler var ama yeri değil.
Allah inşallah sağlıkla huzurla devam ettirir.

açi 15-07-2010 16:05

Ben bu organizasyonu yeni fark ettim ne yazıl ki. Foruma yeni katılmaya başlasam da sizlerle tanışmak istiyorum çok. Benim de anneannemler Bandırmada oturuyorlar. Ben de liseyi Bandırma'da okumuştum. Çok severim oraları. Bir dahaki sefere inşallah diyim bari :)

limon 15-07-2010 18:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 672263)
Önce günahsızlar(cennete geldik ya:D)

Ancak bu kadar güzel anlatılırdı bir fotoğraf. :) Hepinizin keyfi daim olsun...

Şeftali konusunda yalnız değilmişim. Sevgili Lilium Kivi aynı etkiyi yaratmıyor. :)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 672536)
Sevgili Lilium, hayel gücün de ne ileri safhalardaymış. :D

O bahsettiğin yol bu yol değil, kırk sene önceydi ve Emirgan Korusuydu orası.

Bahçenizin Emirgan Korusu'ndan farkı olmadığına, siz de 20'nizden gün aldığınıza göre ben bir fark göremiyorum. ;) Nazarlık konusuna gelince, ben boynunuza en kocamanından takıp fotoğraflayacağım.

Güler 15-07-2010 19:48

Canım Limon, teşekkür ederim.

Her zaman etrafımdaki arkadaşlara derim ki "Limon'u tanımanız lâzım, öyle hoş, öyle tatlı bir arkadaş ki, onun yüzüne bakın huzur duyarsınız."

İnan bana senin her yanında olduğumda bu hissim hiç azalmıyor aksine hep artıyor.

İyi ki seni tanımışım sevgili limon.

limon 15-07-2010 21:16

Bu moralle artık 1 sene idare ederim. ;)
Kalp kalbe karşı...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025