![]() |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Soru:
Oğuz abi bu kadar meyvayı ne yapıyorsun? Cevap: Güler ablanın boynuna kolye yapıyorum. Eklenti 159969 Eklenti 159970 Eklenti 159971 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çok harika.
Güzel insanlar, güzel dostluklar, güzel bir bahçe ve de güzel yemekler. Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca demiyorum. Çok beğendim. |
3 Eklenti(ler)
Sohpet koyulaşmış.
Ve güllü kameriye de çay anı, Bardağın içinde kaşık olmayacak haaaa, :D Eklenti 159987 Eklenti 159988 Eklenti 159989 |
2 Eklenti(ler)
İşte günümüzün menüsü, Ballı karides,
Karidesler temizlenecek, evet beyler marifetlerinizi görelim, kıvırdık mıvırdık ama olmadı, iş başa kaldı, önce abilerim işe koyuldu. Ben izleyip bana da öğrettiler, daha sonra utanıp bende işe koyuldum caresizce, emir hanımlardan gelince istersen yapma, oğuz abi bir ara mırıldandı ama :D Eklenti 159990 Eklenti 159991 |
Ha pişirme işinin bir bölümünü sevgili sındırgılı yapmış, ben görmedim söyleyenlerin yalancısıyım.:D
|
1 Eklenti(ler)
Hemen öyle yok, önce güzel mi olmuş bir kontrol ve ballı karides böyle yenir.
Eklenti 159992 |
1 Eklenti(ler)
Aylardan beri herşeyi göze alıp sonunda muradıma erdiğim ballı karides, :D gerçekten çok harika ve leziz, tavsiye ederim, eline koluna maharetine becerine çok çok teşekkür ederim güler abla, harika bir gün yaşattığın için.
Eklenti 159994 |
1 Eklenti(ler)
Her bir dakikası doyumsuz bir güzelliği ile
Cennette bir gün daha bitti, gün batımı, ve ayrılık vakti. Eklenti 160000 |
Sevgili Güler Hanım,
Bahçenizin, sofranızın, dostluklarınızın bereketi artsın eksilmesin. Size ve Oğuz Bey' sağlıklı günler diliyorum ki bizde bu görüntüleri izleyebilelim... |
Bazıları cennete gitmiş de ben başlığı yeni görmüşüm. Fotoğraflar bile harika, Güler Hanım, sevdiklerinizle cennetinizde mutlu ve çok yaşayın.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah tekrarını üzüm zamanı yaparız.
Bu seferki toplantı biraz apar topar oldu, yazışmaları bile kahvede geçti. Gelen dostlarımıza Oğuz'un özür mesajı var, diyor ki: Bir gün evvel yani Pazar sabah erkenden Silivri'deki yazlık toplantısına gitmem gerekti. Sabah çok erken yola çıkıp, aynı günün akşamı da yine Manyas'a döndüm. Yorucu bir gün ardından, geldiğinizde de biraz yorgun hissettiğim için sizlerle istediğim gibi ilgilenemedim. Sebze bahçemde olmuş olan fasulyelerimden toplamanızı çok isterdim ama hiç akıl edemedim. Lütfen kusura bakmayınız. Bu arada sevgili Osman45, buz kovanızın bizde kaldığını son anda fark ettim, hemen arkanızdan koştum ama yetişemedim. Telefon numaranız da yoktu. Artık bir dahaki buluşmamızda teslim ederim. |
1 Eklenti(ler)
İyi ki sebze bahçesine girmemişiz, yoksa mazallah burada ki gibi orayı da kökünden hallederdik:(
Eklenti 160182 Güzelim saksının yok oluşunda içimin cızladığı an. |
Üzülme Lilium o yedek olan saksıydı.
Sabah Oğuz yine koluna sepeti takıp bir dolu fasulye topladı. Yarısını komşulara dağıttım, kalanını da temizleyip derin dondurucuya atacağım. "O kadar çok var ki toplamaya üşeniyorum" diyor. |
4 Eklenti(ler)
Lilium, Oguz Beyin bizi neden sebze bahcesine goturmedigini anlamadim.Yoksa, senin ayak izinden mi korktu? (cimlerden belli)
Gullerdeki bocekleri, giyotine gonderirken, Padisahin sesi kulaklarimda cinliyordu " Tez vurun kafasini " Emir, demiri keser derlermis; Guler Sultanin emirlerine riayet deyup, 40-50 adet asiyi giyotine gonderdik. Galatasarayli gul ve digerleri: |
4 Eklenti(ler)
Belki, yuklenmistir ama ben bir daha yukleyeyim.
|
:dilli:Guler Hnm, O yaptigim hareket oncu birliklerini gonderen sivrilerden korunmak icin "Haka" dansinin bir parcasiydi;
Oguz Bey, zaten uyuyordu; |
Doğru yaa, sinekler tek tük de olsa başlamıştı değil mi?
Sivri sineklerle başımız dertte. Yine de ufak yollu da olsa çareler üretiyoruz. |
Sevgili güler hanım, vallahi kıskandım herşe çok güzel görünüyor arkadaşlar.
|
Alıntı:
|
Sefanız olsun :) Çok güzel kareler ve mutlu insanlar, hep böyle dostlarınızla gülü
n her zaman ;) |
Orda olmak vardı ya...
|
Sizleri de bekleriz, buyrun.
|
İnternetimdeki sorun nedeniyle siteye giremiyorum. Veee kayba bakın...
Cennetteki toplantıdan haberdar olamadım işte. Ama sağolsun arkadaşlar tüm güzellikleri yakalayıp bize de sunmuşlar. Bizde cennetten karelerle yetiniyoruz ne yapalım...O bile harika...Ellerinize sağlık Güler hanımcığım hem bahçe hemde yemekler için... Bir dahaki toplantıyı kaçırmam inşallah.. |
Sevgili sagdil, keşke köknar ile iletişim kurabilseydin.
Ama sizler yakınsınız, her zaman beklerim, buyrun. |
Rüya gibi
Hala etkisinden kurtulamadım ve uzun süre kurtulamayacağım. O nasıl bir güzellik, o nasıl bir gönül bolluğu, o nasıl bir misafirperverlik. Bahçe hepimizin bildiği gibi bir cennet ama, sahipleri de gerçek birer melek. Gözlerimiz, gönüllerimiz ve tabii ki midelerimiz bayram etti.
Çok teşekkür ederiz sayın Güler hanım, sayın Oğuz bey. Allah çocuk ve torunlarınızla o cennette sağlık ve mutluluk içinde uzun yıllar yaşamanızı nasip etsin. Gerçekten nazar boncuğuna ihtiyacınız var. Aman birileri duymasın:p |
Güzelce keyiflenmisiniz, ne güzel :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025