agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde Toplantı (12 Temmuz 2010) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/21685.htm)

Lilium 10-07-2010 02:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 670428)
Cumhur, Pazartesiye kadar beklemez, karides bu. Ama sındırgılı getirirse o gün yine pişiririm.

Cumhur ben senin yerine olsam gözüm ne çilli görür nede çilli, bu karides için manyasa gidilir.

Pardon:

Güzel dostluklar için gidilir.

sındırgılı 10-07-2010 08:28

Gunaydin, Arkadaslar.
Istanbulda, kapali bir hava var.Sozde, deniz icin kendimi hazirlamistim.Kismet degilmis.
Sahi, Cumhur burda da cilliler var; Yilmaz icin Buyukada cillisi (nasil oluyorsa) buluruz. Fakat, genellikle marti ve yavrularinin sesleri daha agir basiyor.Yavrular, tiz bir sese sahip.Fakat erginler bir felaket.Onumdeki catida 3 yavruluk bir aile var.Vallahi, cillilerin sesleri duyulmuyor.
Ben de, pazartesini iple cekiyorum.Karides tabiiki getiririm de, pazar gunu carsidan alirsam,pazartesi gunune yenirmi? Yoksa pazartesi sabahi, Bandirmaya geldigim vakit,(orada bulma imkanim varmi?) alsammi diye ikilemde kaldim. Guler Hanim, en iyi siz bilirsiniz.

Güler 10-07-2010 09:41

Günaydın....
Akşam hayli geç yatmıştım o yüzden sabah çok zor kalktım. Kafam kazan gibiydi, ama bir asprin iyi geldi.
Balkondaki çiçekleri suladım, güzel bir kahvaltı ettim.
Havaya baktım günlük güneşlik, gayriihtiyari "Tüh beee" dedim. Ama üzerinden daha bir saat geçmedi, hava bir karardı ki sormayın. Yağmur geliyorum dedi.
İyi ki yukarı teras minderlerini koymamışım.

Sevgili sındırgılı, ben karidesi Bandırma'da zor buldum. Eğer Pazar veya pazartesi bulabileceğime emin olsam hiç size alın der miyim? Aşkolsun.

İstanbul'da kolaylıkla bulabiliyoruz, o yüzden " eğer istiyorsanız biraz tadına bakmak adına getirin ben yaparım " demiştim.

Ben iki kilo aldım, bu gün yeriz ..... ha haaa ha.

Pazar günü alırsanız ve çok taze ise bir gece buzdolabında bekleyebilir, ama yıkmayın ve buzluğa koymayın. Bir kapaklı kap içinde tutun, naylon poşette de olmasın.
Eğer buz kovanız var ise gelirken yolda ona koyun veya hani buzlu gıda poşetleri var, onda da gelebilir.
Ben İstanbuldan getirirken o donmuş mavi buzluluklar ile buz kovasında getiriyorum bir şey olmuyor.

Güler 10-07-2010 09:43

Eeee peki kimler geliyor?

Köknar'ı aradım, İstanbul'da olacakmış ama ayarlayabilirse gelecek.

Kahveye yazdığım mesaj bütün arkadaşları kapsıyor, tek tek telefon etmiyorum. Gelebilecek her üyemiz buyursun.....

OSMAN45 10-07-2010 09:47

Günaydın

Büyük güne iki kaldı.

Sındırgılı haklı, ancak soğuk zincir sistemi ile bir günde umarım bir bozulma olmaz. Ben de aynı sistemle 1 kilo getirmeyi düşünüyorum. Körfez, yani Eskihisar arabalı vapurunu kullanarak geleceğim ama gelmişken bir işimi halletmek için Bandırma ya uğramayı düşünüyorum. Aynı şeyi ben de düşündüm. Hatta Bandırma balıkçılarından birini tanıyorum. O gün çıktıysa o bana temin eder. Her durumda İstanbul dan 1 kiloyu buzlu çantaya koyup getireceğim.

Sabah 0500 sularında İstanbul dan çıkmayı düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi arabamda 3 kişilik yer olacak. Ancak dönüşte Gebze deki evime uğrayacağım. O nedenle sayın Güler hanımın davet ettiği Bursa ,Yalova ve Bandırma dan arkadaşları alabilirim.

Her şey gönlünüzce olsun.

Yılmaz Yalçın 10-07-2010 09:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 670461)
Eeee peki kimler geliyor?

Köknar'ı aradım, İstanbul'da olacakmış ama ayarlayabilirse gelecek.

Kahveye yazdığım mesaj bütün arkadaşları kapsıyor, tek tek telefon etmiyorum. Gelebilecek her üyemiz buyursun.....

Sevgili Güler Hanım,
Bu güzel davete gelmeyi çok isterdim;güzel bir sohbet ortamında nefis bir karides ziyafeti ne güzel olurdu:) Ama adli tatil gelmeden hiçbir yere gidemeyeceğim:(

Cumhur Tonba 10-07-2010 11:15

Sayın Osman 45, çok düşüncelisin. Teşekkür ederim. Benim durumum tam net olmadığından kesin bir proğram yapamıyorum. Çok teşekkürler.

Lilium. Ben bu satırları yazaken siz sofrayı kurmaya başlamışsınızdır. Afiyet olsun.
Midede biraz da pazartesi için yer bırak.

Sındırgılı. Ne olur şu ada çillilerinden biraz lilium için getir. Biraz vakit kazanırız.

Lilium 10-07-2010 12:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 670510)
Sındırgılı. Ne olur şu ada çillilerinden biraz lilium için getir. Biraz vakit kazanırız.

Sevgili cumhur, ada çillileri küççük bişey martı kadar dişimin kavuğuna yetmez, ağzımda kürdanla çillimi aratacan, senin çilli olsa eh işte biraz ön menü olabilir. :D

Allah gözünü doyursun dediğini duyar gibiyim.:D

sındırgılı 10-07-2010 13:07

O zaman, Ada cillilerinin pesinden kosmayayim :)
Kadikoy de bardaktan bosanircasina yagmur varmis.Ben burada denize girdim. Yakinda bizide ziyaret eder......Lilium arkadasim, gelirken Bandirmadan benimle gelecek olan varmi?
Kasap94, Sebo ya ulasabildimi?
Sevgili Hemserim Osman45, su Bandirmali Balikci arkadasinin telefonu varsa bana bildir.Soyle, taze taze karides yiyelim. Soguk zincir de olsa tazesi daha iyi olur;

Yılmaz Yalçın 10-07-2010 15:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı (Mesaj 670561)
O zaman, Ada cillilerinin pesinden kosmayayim :)
Kadikoy de bardaktan bosanircasina yagmur varmis.Ben burada denize girdim. Yakinda bizide ziyaret eder......Lilium arkadasim, gelirken Bandirmadan benimle gelecek olan varmi?
Kasap94, Sebo ya ulasabildimi?
Sevgili Hemserim Osman45, su Bandirmali Balikci arkadasinin telefonu varsa bana bildir.Soyle, taze taze karides yiyelim. Soguk zincir de olsa tazesi daha iyi olur;

Sevgili Sındırgılı,
Şişli ve Kağıthane bölgesine inanılmaz yağmur yağıyor..Bu yıl yaz olmayacak:)Adaya gidipte küçük Çilli'ler yiyemeyeceğiz:(En iyisi Cumhur Abinin Çilli'sini isteyelim:)

OSMAN45 10-07-2010 17:51

Balıkçı

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı (Mesaj 670561)

Sayın hemşehrim sındırgılı,

Balıkçı benim arkadaşım değil. Küçüklüğünde yeğenimin iş yerinde çalışan bir kişi idi. Telefonu bende yok. Beni de tanır ama yeğenimle gideceğim.

Siz Sayın Güler hanımın tarif ettiği gibi soğuk zincirle buradan aldığınızı götürün. Tabi siz bilirsiniz. Sanırım aynı zamanda Bandırma da olacağız. Biz yedekleyelim de oradan taze bulursak da alırız.

Sayın Tonba karar tabii ki sizin. Ancak gelebilirseniz anladığım kadarı ile sayın Güler hanım memnun olacak. Tabi yüz yüze görüştüğümüz için biz de.

Her şey gönlünüzce olsun.

Sebahattin Sargın 10-07-2010 20:12

İyi akşamlar arkadaşlar;

Mezuniyet törenin ertesi günü staja başladığım için siteye yazmak için vakit bulamıyorum. Başlıkları bile üstünkörü okuyorum, toplantıdan bugün Sevgili Kasap94 sayesinde haberim oldu. Pazertesi günü stajım vardı, bütün gün fabrikada düşünüp durdum. İlk başta gidemem dedim ama bir gün stajımı uzatma kararı aldım sonra ;)

Bende geliyorum yani ;)

Güler 10-07-2010 23:21

Bravo sebo.... bekliyorum.

Bandırma, Erdek den hiç ses yok mu?

Güler 10-07-2010 23:34

1 Eklenti(ler)
Sevgili Lilium, neden gelmedin?

Buyrun, Ballı Karides.

Cumhur Tonba 11-07-2010 00:09

O kendini çilliye saklıyor.

Lilium 11-07-2010 01:04

Akşam rüyam da bir çilli diyormuşum, bir karidessss diyormuşum, hayır olsun.:D
Fotoğrafta çok nefis ve leziz görünüyor.

Karides garanti de çilliyi bilemem :D

Güler abla gelemedim çünkü yavuz abi beni ya evlatlık alacak ya topla tüfekle kovacak. iki şıktan biri ama hangisi.:D

Cumhur Tonba 11-07-2010 02:06

Önce evlatlık alsın, sonra topla tüfekle...

sındırgılı 11-07-2010 09:51

Gunaydiiiiiinnnnn....... Yagmurdan sonra, hava burada cok guzel. Tam deniz havasi (tabii ege ve akdeniz gibi olmasada ) . O maviligin cesitliligi yok, dipteki taslari tek tek saymak olmasa bile yine girilecek temizlikte: Ben, gidiyorum....

sındırgılı 11-07-2010 11:32

Tekrar, Gunaydin...... Cay demlemistim. Isteyen varmi?
Sevgili Sebo, sabah 07;00 deki feribotla geliyorum. Istersen, Gonene beraber gideriz. Oradan da Lilium ve Kasab94 arkadaslari alip Manyasa devam ederiz.
Koknar, nereden gelecek?

Sebahattin Sargın 11-07-2010 11:37

Sevgili Sındırgılı;

Ben Bursadayım, Bandırma maceram bitti artık :) Osman Bey Bursadan geçerken benide alacak, pazertesi günü Manyasta görüşürüz bir aksilik çıkmazsa....

Sevgiler ;)

Lilium 11-07-2010 17:18

Sevgili cumhur sen daha yola çıkmadın mı? ben senin yerine olsam küçük bir çadır alırım konaklaya konaklaya gelirim,doğanın doyumsuz kokusunu içime çeke çeke bol bol da resim çekerim.

Lilium 11-07-2010 17:23

Sevgili köknar yoksa sen katılmıyormusun, bir günlüğüne iş yerlerini kapatacağız artık, Ama duruşma falan varsa onada diyeceğim bir şey yok.

Sen yine de bir şeyler yaparsın, :D erteleme gibi, burası türkiye ya.

köknar 11-07-2010 17:37

Sevgili Lilium, Pazartesi İstanbul' a gitme ihtimalim vardı ancak o olmayacak gibi. Yarın duruşmam yok ama haftanın en yoğun günü Pazartesi oluyor. Akşama doğru işlerim hafifleyince kaçmaya çalışacağım. Söz vermeyeyim ama elimden geleni yapacağım.

Güler 12-07-2010 00:19

Sevgili köknar, ayarlayıp da gelebilirsen çok sevineceğim.

Cumhur Tonba 12-07-2010 01:29

Kalmak mı zor, gitmek mi zor?
Gel de bir bana sor.

sındırgılı 12-07-2010 05:53

Hadi Cumhur, gemi kalkıyor bu limandan !
Manyas, bekle bizi geliyoruz :)

Yılmaz Yalçın 12-07-2010 09:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sındırgılı (Mesaj 671262)
Hadi Cumhur, gemi kalkıyor bu limandan !
Manyas, bekle bizi geliyoruz :)

Ne güzel bir gün olacak keyfini çıkarın bizim yerimize de:)Ben de hazır Cumhur Bey yokken Çilli'yi kaçırmaya gideyim Edirne'ye:)

sındırgılı 12-07-2010 13:44

4 Eklenti(ler)
Görüntüler:

sındırgılı 12-07-2010 14:35

4 Eklenti(ler)
Devamı:

nazlı06 12-07-2010 16:33

Sofradakilerden kaldı mı?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025