agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde mini toplantı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/15757.htm)

Cumhur Tonba 01-06-2009 00:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lilium (Mesaj 429595)
Bu gün cennette idim.

Hasımlarıma duyrulur:p

Senin hasımları bizimde hasımlarımız sayılır. Söylede icabına bakalım.

Cumhur Tonba 01-06-2009 00:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi caucasus (Mesaj 429560)
Arıya alerjinizin olduğunu anlayabiliyorum ama en azından bahçenizin bir köşesin de bir kovanlık bir yer vardır diye düşünüyorum ama yine de karar sizin.

Siz arılara dokunmadığınız sürece onlar da size dokunmuyor sadece balları toplayarak size hizmet ediyorlar.

Takdir size ait. Hayırlı geceler dilerim.

Güler Abla,
Alerjiniz varsa hiç tavsiye etmem. Zira acaba beni sokar mı diye hep şüpheniz olacak ve vucudunuz adneralin salgılıyacak. Bu sebebten dolayı 100 kişi içinde bile olsanız arı gelip sizi bulacak. Uzak durun. Bizi de üzmeyin.

Güler 01-06-2009 11:25

Sevgili Cumhur, ikimiz de aynı telden çalıyoruz.
caucasus, "siz arılara dokunmadığınız sürece onlar da sizi sokmazlar" diyor ama hiç de öyle değil.
Akıllarına sokmak geldiğinde ilk sokacakları ben oluyorum nedense. Gerçi bahçedeki yığınla çiçek üzerlerinde vızır vızır uçuşup duruyorlar ama ben kendimce tedbirimi alıyorum.

celalsungur 01-06-2009 11:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 434570)
Senin hasımları bizimde hasımlarımız sayılır. Söylede icabına bakalım.

Benden bahsediyor.

Güler 01-06-2009 11:36

Bilmez miyim?
Ama senin arkanda da ben varım, hiç korkma?;)

celalsungur 01-06-2009 11:37

Güler Hanım,
Susurluktaki Ulusoy Tesisleri sizin bahçeye taşınıyormuş, çok sevindim. Outlet te olacak mı acaba?

Güler 01-06-2009 12:12

2 Eklenti(ler)
Yok yok. Kendin Pişir Kendin Ye, yeri hazırlıyorum.

Buralarda oturabilir.

Eklenti 82886

Eklenti 82887

Güler 01-06-2009 12:18

1 Eklenti(ler)
Bu sebzeleri toplar, salata yapar veya etlerinize garni olarak kullanırsınız.

Güler 01-06-2009 12:19

1 Eklenti(ler)
Eklenti 82904

Güler 01-06-2009 12:28

2 Eklenti(ler)
Daha sonra da ellerinizle topladığınız bu doğal meyveleri dalından yiyebilirsiniz.

Eklenti 82908

Eklenti 82909

HAAA, HAAA, HA.:D :D

Güler 01-06-2009 12:41

Sevgili Celal, nerelerdesin?
Eğer canın sahiden çilek, kiraz çekiyorsa hemen gel. Dediğim yerde mangal yakmak benden. Etleri sen pişirirsin. Diğer nevaleleri ben hazırlarım.
Manzara güzel, ortamı da biz şenlendiririz.
Kap Rana'yı düş bizim G-O.Ö Manyas Tesisine. Oda+kahvaltı değil, Tam Pansiyon.
Ücret mi? DOSTLUK.

giz3m 01-06-2009 13:05

Güler hanım resimler yine muhteşem. Özellikle oturma yerlerindeki minderler çok güzel keyifli gözüküyor. Bu Manyas tesisini tuttum. :))

caucasus 01-06-2009 16:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 434782)
Sevgili Cumhur, ikimiz de aynı telden çalıyoruz.
caucasus, "siz arılara dokunmadığınız sürece onlar da sizi sokmazlar" diyor ama hiç de öyle değil.
Akıllarına sokmak geldiğinde ilk sokacakları ben oluyorum nedense. Gerçi bahçedeki yığınla çiçek üzerlerinde vızır vızır uçuşup duruyorlar ama ben kendimce tedbirimi alıyorum.

Güler abla, siz yine Cumhur tonba'nın dediği gibi yapın bu arılar çok akıllılar sizin korktuğunuzu anlayıp size saldırıyorlar. Bir çok kişi içnden sizi ısırmalarının sebebi bu.

Bu arada bahçe süper gözüküyor ellerinize sağlık. Acaba şu biberlerden bize de nasip olur mu ?

Güler 01-06-2009 17:53

Sevgili caucasus, bunlar geçen senenin hasadıydı.
Buyrun, bu sene kendiniz toplayın. Ama yok gelemeyiz derseniz, üzülmeyin ben size çuvalı ile getiririm.

caucasus 01-06-2009 18:06

Çok teşekkür ederim güler abla, ben de resimlere bakıp bakıp bizim köyde ki biberler daha çiçek açmadılar diyip üzülüyordum. Bir yandan da nede olsa o taraflar daha sıcak ondandır diye düşünüp aklıma ne kadar da çabuk kızarmışlar dedim, sonradan aklıma geldi geçen senenin olabilecekleri :)

Biberler bahane sizin canınız sağolsun yemesek de yemiş kadar oldum. Çok teşekkür ederim.

günebakan 01-06-2009 20:23

1 Eklenti(ler)
Güler abla bu resimleri görünce dayanamadık kaptık geldik mangalı etleride attık üstüne bizede yer varmı ? Manyas tesiste:)

Eklenti 83015

Lilium 01-06-2009 23:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 434786)
Benden bahsediyor.

Zeki insanı severim:)

Lilium 01-06-2009 23:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 434788)
Bilmez miyim?
Ama senin arkanda da ben varım, hiç korkma?;)

Aaaa güler abla sen mi söylüyorsun, :)

Güler 01-06-2009 23:47

Olmaz olur mu? Hele de mangal da hazır. Kap da gel, ama ben mangal yaktığımda, biber ve domateslerin yanına bir iki baş da sarımsak atıyorum, harika oluyor.

Güler 02-06-2009 00:09

Sevgili lilium, benden mavi boncuk dağıtmamı bekleme.
Hepinizin yeri ayrı ama, Celal'i sizlerden önce tanıdık.
Sen yakınımızdasın, o daha uzakta.

Bir annenin üç çocuğu varmış.
Sormuşlar, hangisini daha çok seviyorsun?
Annenin cevabı : Küçük büyüyene kadar onu, hasta iyileşene kadar onu, gurbette olanına kavuşana kadar onu, olmuş.

Lilium 02-06-2009 00:25

Gördünmü celal abi hem dövüyor hem seviyor, nede olsa anne, anneler hep böylemidir.

Cumhur Tonba 02-06-2009 01:06

Güler Abla,
Çlekleri neden olgunlaşmadan topluyorsunuz anlamadım. Her halde taliplisi çok. Bırakın biraz kızarsın. Olgunlaşsın ve tadı yiyince damağınızda kalsın.
Celal Bey. Az çok tahmin ediyordum.

celalsungur 02-06-2009 01:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 435451)
Hepinizin yeri ayrı ama, Celal'i sizlerden önce tanıdık.
Sen yakınımızdasın, o daha uzakta.

http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=11356&c=634
Baaak. ;)
6 Ekim 2007 (M.Ö)

Hani ay herkese gülümserken,
Mevsimler kimseyi dinlemezken...
Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken,
Eskidendi, çok eskiden.

Lilium 02-06-2009 15:29

Alıntı:

Güler Abla,
Çlekleri neden olgunlaşmadan topluyorsunuz anlamadım. Her halde taliplisi çok. Bırakın biraz kızarsın. Olgunlaşsın ve tadı yiyince damağınızda kalsın
Onların çinsi öyle:p güler abla iki oldu geliyorum, o güzel bahçenin güzelliğine dalıp, bir kaç kök çilek almayı hep unutuyorum, ihtiyarlık başlangıcımıdır nedir :p yok olamaz dalgınlık sanırım, oda o kapıya çıkmıyormu? Cumhurun elini güçlendirmeden ben kaçayım.

Lilium 02-06-2009 15:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 435483)
http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=11356&c=634
Baaak. ;)
6 Ekim 2007 (M.Ö)

Hani ay herkese gülümserken,
Mevsimler kimseyi dinlemezken...
Hani çocuklar gibi zaman nedir bilmezken,
Eskidendi, çok eskiden.

O zaman daha gençmişsin:p Bak üzüldüm şimdi:(

zelish 02-06-2009 16:22

Sevgili Lilium,

Güler Hn önceki mesajlarda bahsetmişti, Oğuz bey zaten bize birkaç kök çilek fidesi vermek istemiş ama oda unutmuş.. Sağlık olsun başka zamana inşallah. Dimi Güler Hanım ? :))

Lilium 02-06-2009 16:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zelish (Mesaj 435982)
Sevgili Lilium,

Güler Hn önceki mesajlarda bahsetmişti, Oğuz bey zaten bize birkaç kök çilek fidesi vermek istemiş ama oda unutmuş.. Sağlık olsun başka zamana inşallah. Dimi Güler Hanım ? :))

Biliyorum sevgili zeliş, oğuz abinin güler ablanın cömertliklerini kendileri teklif etmişlerdi zaten, o güzellikler karşısında unutuldu işte sağlık olsun.

Ne yapsak bir gün güler ablanın bahçesine hucummmm yapsakmı?:p neyse ben tırabzon hurmalarını bekliyeceğim, yok yok yanlış yazdım, bahçeyi bekliyeceğim :p

Güler 02-06-2009 18:09

Sevgili cumhur, lilium da yazmış ama ben tekrar izah edeyim.
Osmanlı çilekleri kızarmaz, pembedir. Aşırı iri de olmazlar, ama hem çok tatlıdırlar, hem de nefis kokarlar. Kokuları öyle böyle değil, hakikaten harikadır.
Bir çay tabağına 5-6 tane koy, büyün mutfak çilek kokar. Yerken de hiç şekere ihtiyaç duymazsın, tatlıdırlar.

Evet yaa, Oğuz da ben de unuttuk valla çocuklar. Yoksa sizlere beşer-onar kök vermeyi düşünüyorduk.
Bakın şimdi kiraz ve dutlar da oluyor, neden bir baskın yapmıyorsunuz? Ben haftaya oradayım.

Cumhur Tonba 02-06-2009 23:53

Bakın bir şey daha öğrendim. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bahçede birazda kızaran çileklerden ekin. Gözümüzde şenlik yapsın. Yoksa benim gibi bilmeyenler böyle soru sorar.

Vildan Sönmez 02-06-2009 23:54

Güler hanım kendin pişir kendin ye köşesine bayıldım. Bu işin sonu G-O.Ö. tesislerine tarifeli seferlere dönecek, haberiniz olsun.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025