agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde mini toplantı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/15757.htm)

Kiraz 25-05-2009 18:49

Kendimi bir an güllerin arasında hissettim, çok güzel bir günmüş.

Sebahattin Sargın 25-05-2009 22:25

Tüh böyle güzel bir günü kaçırdık :( ISO 22000 eğitimi vardı o gün, aklım sizdeydi zaten. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz sizin adınıza sevindim arkadaşlar. Ev sahibi Güler abla olunca bir başka oluyor :)

Sevgiler ;)

Mine 26-05-2009 12:24

Sevgili Güler Ablacığım, önümüzdeki hafta Akçay'dayım inşallah, aslında 7 haziran pazar günü dönecektim ama bu resimlerden sonra kesinlikle fikrimi değiştirdim:D Sabah erken çıkıp size uğrayayım diyorum, acaba siz müsaitmisiniz o gün?

ilknur aşık 26-05-2009 17:35

Güler ablacığım selamınızı almış eşim. Oğuz bey fırın yakmak için çağırıyormuş. :p
Eşim korkmaz, merak etmeyin. En kısa zamanda geleceğiz inşallah. Bu hafta sonu özel okullar, 6haziranda da sbs sınavından sonra kuşlar kadar özgürüm. En kısa zamanda sizi ziyaret etmek isteriz. Bu hafta İzmir toplantısı da var ama, ben sınavcıyım çaresiz.

Güler 26-05-2009 20:11

Sevgili arkadaşlar, bu perşembe günü İstanbul'a gideceğim.
Cumartesi günü Ali H.ALI bey için toplantımız var. Daha sonra da birkaç gün kalmam icabedecek.
Büyük torunum Kerem, okulda düşmüş sol kolu bileğinden kırılmış, annesi de bu ara iş seyahati için İtalya'da. Koçum biraz da nazlıdır, onunla ilgilenmem gerekiyor.

Lilium 26-05-2009 20:38

Güler abla torununuz için üzüldüm geçmiş olsun, umarım kötü birşeyi yoktur, inşallah çabuk atlatır ve sağlığına kavuşur.

Güler 26-05-2009 20:58

Teşekkür ederim sevgili lilium.
Okulda düşmüş, sol kolu bileğinden kırılmış. Biraz da nazlıdır, daha küçük, yedi yaşında.
Allahtan ameliyat gerekmemiş ve alçıya almışlar.

züleyha 26-05-2009 21:29

Sevgili Güler Hanım,
Düşüncelerimi nasıl ifade etsem diye düşünürken, saolsun arkadaşlar benden önce söylenebilecek herşeyi en güzel kelimelerle ve tabi ki kanıtları olan fotoğraflarla birlikte söylemişler.
Muhteşem bir ortamda bize gösterdiğiniz misafirperverlik için çok teşekkür ederim. Hernekadar aranıza geçte katılmış olsam benim için çok güzel bir gündü, hala geç kaldığım için hayıflanıyorum. Sizinle ve eşinizle tanışmış olmaktan çok mutluyum ve tabi birde bahçenizde o güzellikler arasında bulunmaktan. Fotoğraflardan görmekle, gerçekte yaşamak çok farklıymış emeğinize sağlık cennetten bir köşe olmuş bahçeniz.
Sevgili giz3m, lilium ve zelish sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duydum. Çok güzel bir günde, çok güzel bir ortamda ve sizler gibi çok canayakın insanlarla vakit geçirmek harikaydı. Umarım tekrarlayabiliriz.
Sözün kısası, SÜPER ÖTESİ BİR GÜNDÜ........

Güler 26-05-2009 21:52

Sevgili züleyha, ben de seni tanımakdan dolayı çok mutlu oldum. Geç de olsa iyi ki geldin.
Her zaman bekliyorum.
Bugün sana bol bol el salladım gördün mü? Süpersin.
Allah her daim yanında olsun ve seni korusun.

züleyha 26-05-2009 21:54

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Arada bir gürültü yaparsam kusura bakmayın artık :)

günebakan 26-05-2009 22:51

Geçmiş olsun Güler abla neyse ameliyatlık değilmiş bu kadarla kaldığına şükür edelim.

Hülya 26-05-2009 23:12

Geçmiş olsun Güler hanım, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

nisan0671 27-05-2009 07:54

1 Eklenti(ler)
Eklenti 81747

Çok geçmiş olsun ablam, ufaklığı yerimize de öpüverin. Nazları ne de olsa anneanneye, babaanneye geçiyor yaramazların. Allah esirgemiş yine de.
Sevgiler.

some_at 27-05-2009 11:13

Güler Hanım bahçeniz birbaşka konuk severliğiniz birbaşka güzel.
Küpeli yetiştirmekte zorlanırken şımarığını görmek beni epey şaşırttı.

zelish 27-05-2009 13:33

Büyük geçmiş olsun Güler abla, Allah acil şifa versin.
Çabucak atlatır inşallah.

Güler 27-05-2009 14:21

Teşekkürler some at.

Sağol sevgili zelish.

Vildan Sönmez 27-05-2009 21:34

Geçmiş olsun Güler hanım. Nasıl da nazlanır o şimdi.
Benim oğlum evvelki yıl Muğla'da okurken maçta kırmıştı kolunu, koca çocuk oldukça zorlandı...

Güler 27-05-2009 22:05

Teşekkür ederim sevgili Vildan.
Çocuk işte, düşe kalka büyüyecek. Dedim ya daha küçük, biraz da nazlıdır. Hele annesinin burada olmaması onu iyice mahsunlaştırdı. Annesi işi dolayısıyle İtalya'da. Hemen telefon edip haber vermiş, çok ağrıyor sen hemen gelirsen, öpersen geçer demiş.

günebakan 27-05-2009 22:16

Ayy kıyamam yaa Annenin yerini hiç kimse tutmuyor işte istediğiniz kadar iyi davranın nazlandırın hiç değişmiyor:)

Adalet Yağcı 27-05-2009 22:24

Sevgili Güler, geçmiş olsun, bence siz ailece bir nazar duası okutun, neyse ki, sol eliymiş, aslında kırık kırıktır yani ama yine de bir teselli işte, Kerem benim torunum gibi solak değilse fazla zorlanmayacaktır alçıda, okullar da kapanmak üzere artık, derslerle ilgili bir problem de olmayacak, eh bırakın nazlansın biraz.

Çocuklarda kırıklar daha çabuk kaynıyor bilirsiniz, bununla geçmiş olsun.

hozat 27-05-2009 23:48

Güler hanım,
geçmiş olsun,en kısa sürede iyleşmesini dilerim.

ide 28-05-2009 00:44

Sevgili Güler
torununuza Allah şifa versin, koklanası elleri çabucak iyileşsin ***...
saygılar

ilknur aşık 28-05-2009 13:01

Bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şİmdi annesi yok, kolu da kırık. Tabii biraz nazlanacak.

Güler 28-05-2009 23:52

Oğlunun sesine annesi de dayanamadı, geldi.
Nazın bini bir para. Neyse, annesi parmak uçlarını öptü de ağrısı azaldı.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

M.Sema 29-05-2009 09:01

Şimdi okudum bu konuyu Sn Güler Hanım, çocuklar benim zayıf halkam, torununuza ve size geçmiş olsun dileklerimi iletirken ben de nazarla ilgili olarak diğer dostların dediğini tekrarlamak isterim. Aman dikkat.

caucasus 29-05-2009 12:59

Güler abla, geçmiş olsun.
Geçen sene benim oğlum da babaannesi ile Sinop'ta tatildeyken, sen maç yaparken düş ondan sonra dirseği burkulmuş ve balon gibi olmuştu tabi telefon da baba gelin beni alın deyince apar topar hemen Sinop'a gitmiştik.
Sizin yazdıklarınızı okuyunca benim oğlum aklıma geldi :(

Tekrardan geçmiş olsun.

caucasus 29-05-2009 13:28

1 Eklenti(ler)
Güler abla, resimde ki köy sizin bulunduğunuz köy mü ? Bir de burası ise, sizin evinizin ve bahçenizin resimlerinizden birini veya bir kaçını panoramio ve google earth'a ekleyebilirim eğer izniniz olursa.

Bu linkten köyün resmine bakabilirsiniz. Resmin solun da bulunan artı, eksi ile uzaklaştırıp, yakınlaştırıp. Üzerinde ki oklarla resmi sağa sola kaydırabilirsiniz.

http://www.panoramio.com/map/#lt=40....&k=2&a=1&tab=1

rrumeysaa 29-05-2009 14:01

Ben bu kadar güzel bir bahçe görmedim, hayranı oldum herkese nasip olur İnşaallah böyle bir bahçe, insanın içi açılır bir daha gençleşir böyle bir ortamda bu güzelliklere uğraşarak.
Tebrik ediyorum bu bahçe sahibini ...

caucasus 29-05-2009 14:13

Güler ablam, bir tane sadece bahçe de değil sitede de bir hayli aktif. Kendisini sevenler çok, hem misafirlerinden hem de yazılarından belli oluyor.

Böyle bir bahçe, inşallah bize de nasip olur dileklerinize ben de katılıyorum.

Güler 31-05-2009 23:27

Sevgili caucasus, rrumeysaa teşekkür ederim.
Dilekleriniz kabul olur da sizlerin de çok güzel bahçeleriniz olur inşallah.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025