agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesinde mini toplantı (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/15757.htm)

cemal.S 24-05-2009 22:54

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zelish (Mesaj 429497)
İnanmıyorum tüm yazdıklarım uçtu :(((

Yoksa elinizde arı peteği ilemi geliyordunuz bahçeye.

Güler hanım bunları bir okursa kesin hepimizi aforoz eder.

Liliumla bir olup Celal beye ne yaptıklarını merak ettim doğrusu. En fazla yapsalar yapsalar yarenlik yapmışlardır. Ne güzel. Eminim çok şey kaçırmışım çok.

Hişt hişt kabak tatlısı benim ortak istemem. Şaka şaka....
Günebakan hoş geldin.

Güler 24-05-2009 22:55

O kocaman kabaktan da nasıl yapılır ki. Neyse yarısının da yarısından yaparım, ama o da kaymaklı -cevizli güzel olur.

zelish 24-05-2009 22:56

Sadece evlerinin kapılarını açmayıp, tüm güzellikleri ile konukseverliklerinden dolayı sevgili Güler Hanım ve Oğuz beye öncelikle ben, Uğur ve Ayşenur adına teşekkür ederim.

Meydana getirdikleri cennet bahçesine verilen emek ve sevgi anlatılmakla bitmez, kesinlikle tüm arkadaşların gidip görmesini tavsiye ederim.

Güler Hanımın enfes ikramı ve sunumu eşliğinde Kamelyada yapılan sohbete doyamadan akşamın nasıl olduğunu anlayamadık.

Yüzünüzde gülücük, yüreğinizde sevgi eksik olmasın... :D

Sevgili giz3m, lilium ve züleyha sizleri de tanımaktan dolayı çok mutlu oldum.

Fotoğrafları yarın yükleyeceğim...

Sevgi ve saygılarımızla
Zeliş, Uğur ve Ayşenur

caucasus 24-05-2009 22:58

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 429495)
Sevgili caucasus, siz de eşim gibi başlamayın arı, arı demeye.
Benim arı sokmasına karşı allerjim var. Hep sokar, ben de soluğu hastanede alırım. O yüzden bahçede arı marı istemiyorum.

Güler abla, öyle demeyin arıcılık çok güzel bir uğraş emekli olunca bu işle profesyonel olarak uğraşacam ama şimdilik sadece acemice takılıyorum.

Hem arılar o kadar zararlı değiller ve siz onlara dokunmadıkça onlar da sizlere dokunmuyor, kendi hallerinde size bal yapıyorlar :)

Bence eşinize destek vermelisiniz nede olsa katkısız bal alacaksınız ve aldığınız bal tamamen doğal olmasının yanın da insan vucuduna katkısını göz ardı etmemek lazım.

Güler 24-05-2009 22:59

Sevgili zelish, ben de seni tanımaktan çok mutluluk duydum.
En kısa zamanda yine görüşelim.

günebakan 24-05-2009 23:08

Siz Hoş geldiniz Cemal bey uzun zamandır yoktunuz. Güler abla kabağı doğramamk için yardıma gelelimmi:)

Güler 24-05-2009 23:08

Aaaa, sana şaka geliyor galiba. Resmen komaya giriyorum. Bırak dokunmayı, elli kişi içinde gelip beni buluyor.
Deli deli uçarken bile bana çarpıp gidiyor, acısından anlıyorum ki arı soktu. 20 dakika içinde serumun takılması gerekiyor. Uzun bir tatile gittiğimde yanında taşıyorum iğnemi, o da bana 1-2 saat kazandırıyor.
İki sene önce, tam mort oluyordum, kıyısından döndüm. Gözümü açtığımda, çoluk cocuk hepsi gelmişlerdi.
Sen halâ bana dokunmazsan bir şey olmaz diyorsun.

Oğuz da hakiki balı çok sever, kaliteli bala verdiği paraya da hiç acımaz.
Bizden sonraki bir köyde arı ile uğraşan bir çocuğa 16 tane kovan aldı, o bakıyor ve bize de ara sıra bal getiriyor.

caucasus 24-05-2009 23:20

Güler abla, arılar o kadar güzel ve bir o kadar da anlaşılmaz bir varlık. Sizin korktuğunuzu anlayabiliyorlar. Bir savaşçı arı sizi soktuğu ( Isırdığı ) zaman iğnenin olduğu bölge de bir salgı salgılıyor ve tüm savaşçı arılar o bölge de yoğunlaşıyorlar.
Ben köye girriğim zaman her sabah kalkıp arı kovanlarının yanına gidip oturuyorum ve onları gözlemliyorum arada bir bana çarpıp yere düşüyorlar ancak tekrardan uçup hemen kovana konuyorlar.

Sene sonu gelipte kovanda ki balları toplayıp mideye indirmeye başlayınca marketten aldığınız balların beş para etmediklerini anlıyorsunuz.

Annem ben bu sene yediğim ballardan dolayı çok rahatım ballar bittikten sonra vucudumdaki değişimi anlayabiliyorum diyor.

Her sabah ve her akşam yatmadan biraz kendi ballarımızdan yiyor ve bu sene kendisini zin de ve enerjik hissediyor.

caucasus 24-05-2009 23:23

Arıya alerjinizin olduğunu anlayabiliyorum ama en azından bahçenizin bir köşesin de bir kovanlık bir yer vardır diye düşünüyorum ama yine de karar sizin.

Siz arılara dokunmadığınız sürece onlar da size dokunmuyor sadece balları toplayarak size hizmet ediyorlar.

Takdir size ait. Hayırlı geceler dilerim.

selenn 24-05-2009 23:29

Çok güzel bir toplantı olmuş, resimlerdeki gülen yüzlerden ve içten tebessümlerden belli oluyor. Hava da çok güzeldi bugün bahçenin tadı doyasıya çıkmıştır.

Güler 24-05-2009 23:29

Sevgili caucasus, Oğuz'un da gözü korktu. Bahçede arı istemiyor.
Çok meraklı, ve bu işe sevdalı olduğunu avatarını görünce anlamıştım zaten.
Özel bir iki yerden getirtiyoruz balımızı, çarşı-marketlerden alıp da tüketmiyoruz.

Size de iyi geceler.

Lilium 25-05-2009 00:02

Bu gün cennette idim.

Hasımlarıma duyrulur:p

Lilium 25-05-2009 01:06

Sevgili Güler abla, hayat arkadaşı oğuz abi (eşi) sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır, misafir severliğinizi biliyoruz, içten ve doğal olabilmek o bambaşka birşey, o kadar içten ve doğalsınız ki, inanın bunu karşınızdakine hissettirebiliyorsunuz.

Güler abla'ın ikramlarına hiç deyinmeyim, herşey nefis, çok lezizdi, hele şey vardı hımmmm, birde, bir koca tepsi meyva mubârek manav dükkanı sanki:p

Sevgili zelish eşi uğur biricik tatlı kızları ayşenur, giz3m, züleyha sizleri tanıdığıma çok sevindim, umarım sizlerde de aynı duyguları bırakabilmişizdir.

Her şey çok güzeldi, güzel bir havada olunca unutamayacağım bir gündü.

Dedim ya, bugün bir günlüğüne de olsa cennete gittim, Açaba Hacı'da oldum mu :p olmuşumdur ya nede olsa hacı yakup köyü.

Ya ben neler yazıyorum, cennet, hacı, güler abla yakında senin oraya umreye gelmezlerse ne olayım.:p

Başta oğuz abiye, güler ablaya
Tüm herkeze böyle güzel bir güne katkı verdikleri için çok çok teşekkür ederim.

Lilium 25-05-2009 01:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi selenn (Mesaj 429568)
Çok güzel bir toplantı olmuş, resimlerdeki gülen yüzlerden ve içten tebessümlerden belli oluyor. Hava da çok güzeldi bugün bahçenin tadı doyasıya çıkmıştır.

Evet selenn, aynen dediğiniz gibi, herkez içten ve doğal olunca bu resimlere de yansıyor.

Ha şu benim ağzı açık resmime gelince,

Gerçek olan fotoğrafa yansımamış, sanırım bir saniye önce oğuz abi gelip kulağıma bir şey söyledi ve hemen gitti, bende ona gülüyordum. O anı yakalayanı tebrik etmek lazım, çok güzel yakalamış.

Ama inanın çok güzel bir gündü, doğal ve içten.

Lilium 25-05-2009 01:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 429349)
Ben yoğum ya ondan keyiflendi. Kendisiyle hasım oluruz.;)

Yani bu kadar tahmin edilebilir:p oh be ben söyliyemiyordum:p

Lilium 25-05-2009 01:52

1 Eklenti(ler)
Cennetten küçük bir köşe

Eklenti 81232

Lilium 25-05-2009 02:07

1 Eklenti(ler)
Kodum mu oturturum ha:p

Eklenti 81234

kadiray27 25-05-2009 07:31

Allah muhabbetinizi artırsın gençler.

Güler 25-05-2009 07:55

Dün ziyaretimize gelen dostlar, eşim sizlere Osmanlı çileği fidesi verecekmiş ama son anda karambola geldi unuttuk diye çok üzüldü.
Bugün toplananlarla komposto yapacağım. Beşamelli fırın makarnanın yanında da iyi gider, mis kokuları ile.

zelish 25-05-2009 08:24

Olsun Güler abla, inşallah birdahaki sefere... ;)

Cumhur Tonba 25-05-2009 12:14

Sevgili Güler Ablacığım.

Sizin de dediğiniz gibi bahçeye gelen güzeller, çiçekleri gölgede bırakmış. Ruhlarının güzelliği de yüzlerine vurmuş. Dilerim hep böyle olun.
İşin kötüsü; akşam oldumu bahçe yalnızlaşıca insana bir durgunluk çökmesi.
Selam ve saygılar. Oğuz abime de hürmetler.

Güler 25-05-2009 12:46

Sizleri de en kısa zamanda bekliyoruz sevgili Cumhur.

zelish 25-05-2009 14:29

Fotoğraflar...

4 Eklenti(ler)
Güler Hn. bizi yolda karşıladı ve bahçeye ilk giriş,
Eklenti 81350

Avuç dolusu Osmanlı çileği yedik, kokulu, bol sulu, lezzetli üstelik içi bembeyaz kar gibi,
Eklenti 81351
Eklenti 81352

Dalında kiraz, tadı hala damağımda,
Eklenti 81353

zelish 25-05-2009 14:40

3 Eklenti(ler)
çilek tarlasının sırtındaki üzüm bağı,
Eklenti 81369

muazzam manzarasıyla, üst bahçe
Eklenti 81371
Eklenti 81370

zelish 25-05-2009 14:49

4 Eklenti(ler)
sihirbaz güller,üzeri bol tomurcuklu clematisler,
Eklenti 81373
Eklenti 81374
Eklenti 81372

mis kokulu kamelya,
Eklenti 81375

zelish 25-05-2009 15:02

4 Eklenti(ler)
kamelyadan eve bakış,
Eklenti 81377

fanatik gül :D
Eklenti 81376

kuyunun başından ayrılmayan kızım... :D
Eklenti 81378

Alacalı söğüt gölgesinde coşan şımarık küpeli...
Eklenti 81379

zelish 25-05-2009 15:09

2 Eklenti(ler)
Arka bahçede bol bol çeşit çeşit meyva ağaçları var,
Eklenti 81381

Akşam olmak üzere, gün batımında bir grup pozu daha verelim.
baksanıza keyfimiz nasıl da yüzümüze yansımış :D
Güler Hanım, ben, züleyha ve yeğeni, giz3m
Eklenti 81382

nisan0671 25-05-2009 15:48

Maşallah, nazar değmesin

ilknur aşık 25-05-2009 16:16

Çok kıskandım şimdi.:mad:

Güler 25-05-2009 18:27

Canım benim, sen kıskanmazsın bilirim.
Geçen gün Balıkesirden misafirlerimiz geldi. Ben de Oğuz da tanımıyoruz ama ağabeyim göndermiş. Avukat Ahmet bey ve ailesi, bir de eczacı dostları vardı.
Tesadüf sizi tanıyorlar. Sizlerden bahsederek uzun uzun sohbet ettik. Ve size onlarla haber gönderdik, görüşemediniz mi?
Lütfen en kısa zamanda eşini de al gel, bizi çok mutlu edersiniz. Söz, eşini fırın işine sokmayacağım ben kendim yapacağım. Kaçması için bir sebep yok yani.
Çok çok öpüyorum ve bekliyoruz.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025