![]() |
Arkadaşlar. İnanın o günün gelmesini dört gözle bekliyorum. Şimdiden sabırsızlanmaya başladım. Çok güzel bir olay olacak. Günleri saymaya başladım. 57 gün sonra Çanakkale'deyiz.
|
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+ 07- Derya------------+1 08- Yücel özlem------+ 09- Günebakan-------+3 kişi 10-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 11-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 12-Notülüs-----------+ 13-Herbaryum--------+ 14-Minem------------+ 15-Bahtiyar02--------+ 16-Beyaz Gece-------+ 17- Listeden adımı çıkarttım. 16-17 Mayıs'da gelmem mümkün değil malesef. |
Geziye katılacak arkadaşlar, nasıl katılacalarını işaretlesinler, özel aracı ile mi, yatılımı, otobüsle mi gelecek bu gibi bilgiler programı yapmamızda yardımcı olacak.
|
Alıntı:
İşaretlenecek yer neresi bilmiyorum ama o gün gelirsem otobüs ile gelirim malesef özel aracım yok.Lİsteye beni de dahil edebilirsiniz? |
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Derya------------+1 08- Yücel özlem------+ 09- Günebakan-------+3 kişi 10-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 11-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 12-Notülüs-----------+ 13-Herbaryum--------+ 14-Minem------------+ 15-Bahtiyar02--------+ 16-Beyaz Gece-------+ 17- |
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Derya------------+1 08- Yücel özlem------+ 09- Günebakan-------+3 kişi 10-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 11-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 12-Notülüs-----------+ 13-Herbaryum--------+ 14-Minem------------+ 15-Bahtiyar02--------+ 16-Beyaz Gece-------+ 17-Mustafakazar.......+ Mustafakazar'ı ekledim. |
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Derya------------+1 08- Yücel özlem------+ 09- Günebakan-------+3 kişi 10-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 11-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 12-Notülüs-----------+ 13-Herbaryum--------+ 14-Bahtiyar02--------+ 15-Beyaz Gece-------+ 16-Mustafakazar.......+ Mayıs ayında şimdilik ne olacağını bilmediğim için adımı listeden çıkardım. Bir kaç gün kala belli olunca sürpriz yapabilirim :) |
Alıntı:
Benimde düşünçem de bu doğrultuda, fakat arkadaşların düşünçeleri de benim için çok önemli. Şayet böyle bir oluşum olursa, araçları karşıya geçirmeye gerek yok, araçları bırakabileceğimiz güvenli bir yer bulmalıyız. Tekirdağ tarafından gelenler, ya eceabatta **** kilitbahir de, belirleyeceğimiz bir yerde buluşup, tutacağımız binibüs veya otobüsümüzle geziye başlarız diye düşünüyorum. Yatılı kalacaklar için çanakkalede sevgili notülüsün ve sizin (gerekirse ben de gelirim) organize edeceğiniz, bir otelde konaklayabilirler. Günler yaklaştıkca herşey tıkır tıkır yerine oturacaktır. Bir de raddle'den de güzel haberler bekliyorum. O neler yaptı açaba Sayın minem o süprizi bekliyoruz.:( |
kimler kalacaksa otel ayarlarız.o kolay.gezi tarihinde şehitlikler çok kalabalık olur.erken saatlerde başlarsak geziye bence daha iyi olur.bir akşam önceden piknik malzemelerini ayarlamalıyız:)
|
Fatih.kbulut bey.
Esas gayemiz o kutsal yerleri gezmek. Ahım şahım bir piknik yapmamıza gerek yok. Yanımıza konserve ton balığı, peynir, zeytin, salam vs. alarak bir öğünü kolaylıkla atlatabiliriz. Zaman kaybıda olmaz. Zannedersem üyelerimizde buna katılır. Siz Çanakkaleli arkadaşlardan beklediğimiz. Geziye nereden, nezaman, hangi güzerğahta başlıyacağımız gibi fikirlerde Lilium a yol göstermeniz. Saygılarla. |
Merhabalar,
Ben maalesef gelemiyorum.Benim en yoğun olacağım günler.Aklım hep oralarda olacak. |
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Yücel özlem------+ 08- Günebakan-------+3 kişi 09-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 10-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 11-Notülüs-----------+ 12-Herbaryum--------+ 13-Bahtiyar02--------+ 14-Beyaz Gece-------+ 15-Mustafakazar-----+ 16- |
01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı. 03- Sebahattin sargın-+ 04- Cemo------------+ konaklamalı 05- Aliş--------------+ 06- Eylems ----------+1veya 2 (Ulaşım otobüsle duruma göre konaklamalı)olabilir. 07- Yücel özlem------+ 08- Günebakan-------+3 kişi 09-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile. 10-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile. 11-Notülüs-----------+ 12-Herbaryum--------+ 13-Bahtiyar02--------+ 14-Beyaz Gece-------+ 15-Mustafakazar-----+ |
Alçıtepe köyünde çay bahçeleri vardı. Aynı zamanda Bakkal Saim Mutlu müzesini de ziyaret edebilirsiniz. Bir arada ikisi de olur. Burası Türkiyenin ilk özel şahsa ait müzesidir. İçinde sanırım Avustralyadan gelen bir asker üniforması da olması lazım. Hediyelik eşya büfeleri ve dondurma vs büfeleri de var.
|
Alıntı:
Çanakkaleye çok uzak kalır mı bilmem ama Küçükkuyu da imeceevin de konaklama düşünülebilir. Sabah kahvaltıdan sonra yolumuza devam edilebilir. |
2,5 - 3 saat zaman kaybedersiniz.
Çadırı olan var ise Kabatepede orman kampında çadır kurulabilir, Eceabat da da otel olması lazım. Veya Geliboluda da kalınabilir. Çanakkale merkezde kalırsanız arabayı da Kilitbahirde bırakırsanız 30 dakikada küçük arabalı vapurlar geçiyor. Hem şehir merkezini de görmüş olursunuz. Deniz Savaşları Müzesi ve Çimenlik kalesi, Nusret Mayın Gemisi de gezilebilir. |
5 Eklenti(ler)
Çanakkale savaşlarından kalan anılar.
Eklenti 64413 Eklenti 64414 Eklenti 64415 Eklenti 64416 Eklenti 64417 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çanakkale'li olarak bu gezide oğlumla beraber yer almayı hatta organizasyonunda yardımcı olmayı çok isterdim ancak, işlerimin yoğunluğu nedeniyle mümkün görünmüyor. Kalınacak otel için, tarihi dokuya uygun olarak ve şehrin merkezinde iskeleye çok yakın olan http://www.otelkervansaray.com/turkish/hotel.html# burayı tavsiye edebilirim.
|
Lilium, çok güzel resimler eklemişsin ellerine sağlık. Daha önce görmediğim resimler var.
|
Öncelikle şehitlerimizi anma ve tanışma gezisi düzenleyecek, onlara katkı sağlayacak arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Gönlüm sizi yalnız bırakmak istemiyor.
16 Mayısta çalışmak zorundayım. 16 Mayısta çalıştığım yer kamu hizmeti veren bir yer 24 saat bilgi işlemin çalışması gerek bir yer. Olağan üstü bir arıza sorun olmazsa 17 gecesi özel aracımla yola çıkarak sizlerle tanışma şerefine erişmek çok isterim.... |
herkesin mi işi var?
Bu arada ben de telaşlanmaya başladım,acaba o gün gidebilirmiyim gidemezmiyim diye? Neyse ogün gelsin tekrar değerlendireceğiz artık. |
Ben günleri saymaya başladım.
42 gün kaldı. |
Bende katılabilirim, ismimi yazmadım henüz tarih konusunda bir kac tereddütüm var, eger tarihle ilgili bi sorun olmazsa gelmek istiyorum. Tabii eşim ve 2 cocuğumla beraber..
|
Gelirsem yazmayı unutmuşum arabamla geleceğim.
|
Kaldı 37 gün.
|
Alıntı:
Cumhur abi günleri sayarken nisan ayını atladın galiba 67 gün var gezimize |
Beyaz Gece. Bu kötü bir haber. Ben herhalde günler bir an önce gelsin diye kestirmeden gidiyorum. Oldumu şimdi. Daha 67 gün var. Neyse bu günlerde geçer.
67 gün dediğin nedir ki? Hatırlatman için çok teşekkür ederim. Not. Avatarını sakın değiştirme. En anlamlı ve en güzel avatar senin diyebilirim. Avatarı büyütüp, ağaç dikme esnasında öğrencilere gösterdim. Başka şeyleri uzun uzun anlatmaya gerek kalmadı. |
Selamlar,
Gezi programı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Nerelere gidilecek, etkinlikler vs. İyi günler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025