agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Çanakkale Gezisi (16-17 Mayıs 2009) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/12117.htm)

Lilium 13-03-2009 00:42

Sayın chçiftliği,

Programı açıklayacağım, program çanakkale şehit'iki gezmek üzerine olacaktır, çoluğumuza çocuğumuza bir şeyleri göstermek bu vatanın nasıl kurtulduğunu nasıl mücaleler verilerek kurulduğunu, ve hatta kendimizin de alacağı daha çok şeylerin var olduğunu, görülmesi gezilmesi gereken bir yer düşünerek bu geziyi tertipledik.
Herkesin katılımına açıktır, Ağaçlar net olarak bu geziye gereken doyarlılığın gösterileceğini düşünmekteyim.

Ha bu arada sayın tonba günleri sayarken şaşırdın, çanakkale yolunu da şaşırmıyasın:D Burada haritamız var gerçi ama :D

Cumhur Tonba 13-03-2009 23:31

Sayın Lilium.
Ben bir an önce gidelim diye günleri kısaltıyorum. Anlasana.
Allah kimseyi şaşırtmasın. İhtiyarlık zor iş. Ne yapalım. İdare edin.

Selda 16-03-2009 02:01

Çanakkale gezisi düzenleyen ve organize eden arkadaşları canı yürekten tebrik ediyorum.
Hemen hemen her sene Haziran ayında mutlaka kalabalık bir grupla gidiyorum ve her gişimde yüreğim kabarıyor,içimi hem büyük bir hüzün hemde mutluluk kaplıyor.
Fotoğraf makinalarınızı ve kameralarınızı sakın unutmayın arkadaşlar!....
İlk kez gidecekler olan muhteşem bir görsellik ve ihtişamla karşılaşaksınız!...
Türk olmakla gurur ve onur duyuyorum.Rabbim beni dinimden,vatanımdan,toprağımdan ve bayrağımdan ayırmasın!....

aykutince 16-03-2009 07:48

giden arkadaşlara iyi yolculuklar umarım çanakkale destanı cd si alırsınız rehberlerin anlattıklarından daha çok cd den etkilendim.

aslan_k 16-03-2009 13:10

Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben ve eşim özellikle 7 yaşında oğlum için bu geziye gelmek istiyoruz. Son anda bir aksilik çıkmaz ise geleceğiz.
Ayrıca şimdiye kadar bir çok defa istesem de katılamamıştım etkinliklere, bu sefer ilk olacak ve ağaçlar net dostları ile daha iyi kaynaşabilmek için tercihimizi otobüs ile gelmekten yana kullanacağız.

Birol 16-03-2009 17:49

Canakkaleye kadar her kes kendi imkanı ile ondan sonra araclar bir yere bırakılıp beraber hareket edilecek diye anladım ben, yani Canakkale ye kendi aracımızla bile gelsek, merkeze bir yere bırakıp kiralanan başka bir aracla toplu olarak gezilecek diye anladım, yanlışmı anladım acaba.

Lilium 16-03-2009 21:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi raddle (Mesaj 361667)
Bu hafta okuldaki arkadaşlarımı organize etmeye çalışayım.Gelecek hafta itibariyle de İstanbul'daki arkadaşlar için çalışalım.Ne dersiniz?

Sayın raddle,

Çalışlamalar nasıl gidiyor, bizleride bilgilendirirmisin.

Lilium 16-03-2009 21:49

Sayın Tirtil, Doğru anlamışsınız, fakat yinede katılımcı arkadaşlar, çoğunluk ne derse öyle yapılır diye düşünüyorum.
Katılacak arkadaşlar listeyi kopyalayıp yapıştır yaparak isimlerini ve ne şekilde geleceklerini yatılımı,özel aracı ile mi gibi bilgileri girerlerse, oluşuma yardımcı olmuş olurlar.

Araçsız gelecek arkadaşlarımız da var, araçlı gelen arkadaşların araçların da yer olur paylaşırlarsa o zaman kendi araçlarıımızla da gezebiliriz,

Buda fikirlerden bir tanesi.

Fikir ve düşünçelerinizi yazın. Bu ay sonunda ne şekil nasıl olacaksa netleştirelim.

Güler 17-03-2009 10:22

Sevgili Lilium,
Ben eşimle ve arabamla, Manyas'dan geleceğim. Bilemiyorum, bu yöreden gelen varsa iki kişi alabiliriz. Eğer gezimiz uzun sürecekse konaklamalı da olur.
Bunu bilebilirsem, şimdiden otelde yer ayırmak istiyorum.

Cumhur Tonba 17-03-2009 12:08

Biz Uzunköprü- keşan istikametinden geleceğiz. İki yetişkin alabiliriz. Araya bir ufak çocukta sığabilir.

Cumhur Tonba 19-03-2009 14:28

Haydi arkadaşlar. Kaldı 58 gün. Geçenlerde bir an önce gideyim diye Nisan ayını bile saymamıştım. 58 günde gelir geçer. Bir bakmışsınız Çanakkale'deyiz.

Cumhur Tonba 19-03-2009 14:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selda (Mesaj 380538)
Türk olmakla gurur ve onur duyuyorum.Rabbim beni dinimden,vatanımdan,toprağımdan ve bayrağımdan ayırmasın!....

Böyle bir dileğe canı gönülden AMİN diyorum. Allah hiç bir kimseyi dininden, vatanından, toprağından, bayrağından ve sevdiklerinden ayırmasın.

günebakan 19-03-2009 14:34

İnşallah eşime izin verirler diye dua ediyoruz :)

Sevgili Seldanın sözlerine canı gönülden Amin diyorum

ilker_eroglu 20-03-2009 16:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 381401)
Biz Uzunköprü- keşan istikametinden geleceğiz. İki yetişkin alabiliriz. Araya bir ufak çocukta sığabilir.

Cumhur Abi,

Yer ayırtabilirmiyim acaba 1 kişilik ama mayıs ayınbaşında kesinleşecek.

İlker

Cumhur Tonba 20-03-2009 20:39

http://www.360tr.net/17_canakkale/gelibolu/

Sayın Lilium. Gidinceye kadar burada dolaşalım.

aliş 21-03-2009 06:44

Günaydın,
yazılarınızı okudukça keşke bu gece yola çıksak diye düşündüm.

Ben çocuklarımla gelmek istiyorum ama çok yürünecek sanıyorum doğal olarak,
kızımda oğlumda yürümeyi hiç sevmezler onları getirmesekmi acaba diye düşündüm.

Cumhur Tonba 21-03-2009 16:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilker_eroglu (Mesaj 383564)
Cumhur Abi,

Yer ayırtabilirmiyim acaba 1 kişilik ama mayıs ayınbaşında kesinleşecek.

İlker

Evet İlker Bey. Memnuniyetle.

Cumhur Tonba 22-03-2009 14:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aliş (Mesaj 383826)
Günaydın,
yazılarınızı okudukça keşke bu gece yola çıksak diye düşündüm.

Ben çocuklarımla gelmek istiyorum ama çok yürünecek sanıyorum doğal olarak,
kızımda oğlumda yürümeyi hiç sevmezler onları getirmesekmi acaba diye düşündüm.

Aliş. Yürümeyi sevmiyorlarsa merak etme. Biz onları kucağımıza alırız.
Bak gör. Bırak yürümeyi. Açık hava, değişik mekan vs. koşmaya başlayacaklar.
Sevgi, ve saygılarla. Sizleri muhakkak bekleriz.

Cumhur Tonba 24-03-2009 20:44

Kaldı 54 günümüz. Bir an önce geçsede gitsek.

Cumhur Tonba 01-04-2009 21:21

Yukarıdaki gün sayısını tersine çeviriyorum. Kaldı 45 gün.

hizals 02-04-2009 06:27

Kiraz sezonunun başladığı günlere denk geliyor. Ancak olur da Çanakkale'den alınacak kirazlarla ilgili bir çalışma yapılması gerekirse o tarihte yapıp sizlerin yanında bulunacağım. Yine de söz veremiyorum.

hozat 02-04-2009 10:22

yeni bir üye olarak ben de katılmak isterim.Çok iyi bir fikir teşekkürler.

Cumhur Tonba 07-04-2009 01:30

Kaldı 39 gün. Bakalım ne zaman tek rakama düşeceğiz. Bekleriz. Herkesi bekliyoruz.

Cumhur Tonba 15-04-2009 08:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 391539)
yeni bir üye olarak ben de katılmak isterim.Çok iyi bir fikir teşekkürler.

Sayın Öğretmenim. Sizi burada görmek çok güzel bir duygu. Nasıl sınız? Dilerim gezide tanışırız.

aliş 16-04-2009 14:00

Gezide son durum nedir?

ben artık eskisi gibi sık giremiyorum nete ama bu gezide sizinle olmayı çok istiyoruz

eşim ve ben otobüsle gelmeye karar verdik bu sefer çocukları getiremiyeceğiz malesef.

Lilium 16-04-2009 15:03

Gezi ile ilgili, nötülüs programı hazırlamaya çalışıyordu, sanırım bir kaç güne kadar açıklar.

celalsungur 16-04-2009 19:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 345429)
Allah nasibederse, ben geliyorum.

Biz de ;)

Lilium 17-04-2009 00:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 401734)
Biz de ;)

Sevinç duyarız biz de;)

fatih ali koç 18-04-2009 18:14

çok güzel olur. katılmak için elimden geleni yaparım. yeterki gideceğimizi bize önceden belirtin.ayrıca ben yeni üyeniz olarak sizlerle yakından tanışma şerefine ulaşırım saygılarımla

Cumhur Tonba 19-04-2009 01:06

Evet arkadaşlar.
Beklenen gün yaklaşıyor. Bir ay atlayarak 57 gün kaldı derken şu an 27 gün kaldı. Ben şahsen saat 08.oo da 16 mayısta Eceabat'ta olacağım. Gelenleri karşılayacağım. Tabi proğram son anda ne olur bilemiyorum. Proğrama da uyacağım.
Gel 27 gün gel.
Aliş. Siz çocukları getirin. Ben bakmaya söz veriyorum. Arabamda yer var. Lütfen onları da getir. İmkanınız varsa.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025