![]() |
Sayın chçiftliği,
Programı açıklayacağım, program çanakkale şehit'iki gezmek üzerine olacaktır, çoluğumuza çocuğumuza bir şeyleri göstermek bu vatanın nasıl kurtulduğunu nasıl mücaleler verilerek kurulduğunu, ve hatta kendimizin de alacağı daha çok şeylerin var olduğunu, görülmesi gezilmesi gereken bir yer düşünerek bu geziyi tertipledik. Herkesin katılımına açıktır, Ağaçlar net olarak bu geziye gereken doyarlılığın gösterileceğini düşünmekteyim. Ha bu arada sayın tonba günleri sayarken şaşırdın, çanakkale yolunu da şaşırmıyasın:D Burada haritamız var gerçi ama :D |
Sayın Lilium.
Ben bir an önce gidelim diye günleri kısaltıyorum. Anlasana. Allah kimseyi şaşırtmasın. İhtiyarlık zor iş. Ne yapalım. İdare edin. |
Çanakkale gezisi düzenleyen ve organize eden arkadaşları canı yürekten tebrik ediyorum.
Hemen hemen her sene Haziran ayında mutlaka kalabalık bir grupla gidiyorum ve her gişimde yüreğim kabarıyor,içimi hem büyük bir hüzün hemde mutluluk kaplıyor. Fotoğraf makinalarınızı ve kameralarınızı sakın unutmayın arkadaşlar!.... İlk kez gidecekler olan muhteşem bir görsellik ve ihtişamla karşılaşaksınız!... Türk olmakla gurur ve onur duyuyorum.Rabbim beni dinimden,vatanımdan,toprağımdan ve bayrağımdan ayırmasın!.... |
giden arkadaşlara iyi yolculuklar umarım çanakkale destanı cd si alırsınız rehberlerin anlattıklarından daha çok cd den etkilendim.
|
Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben ve eşim özellikle 7 yaşında oğlum için bu geziye gelmek istiyoruz. Son anda bir aksilik çıkmaz ise geleceğiz.
Ayrıca şimdiye kadar bir çok defa istesem de katılamamıştım etkinliklere, bu sefer ilk olacak ve ağaçlar net dostları ile daha iyi kaynaşabilmek için tercihimizi otobüs ile gelmekten yana kullanacağız. |
Canakkaleye kadar her kes kendi imkanı ile ondan sonra araclar bir yere bırakılıp beraber hareket edilecek diye anladım ben, yani Canakkale ye kendi aracımızla bile gelsek, merkeze bir yere bırakıp kiralanan başka bir aracla toplu olarak gezilecek diye anladım, yanlışmı anladım acaba.
|
Alıntı:
Çalışlamalar nasıl gidiyor, bizleride bilgilendirirmisin. |
Sayın Tirtil, Doğru anlamışsınız, fakat yinede katılımcı arkadaşlar, çoğunluk ne derse öyle yapılır diye düşünüyorum.
Katılacak arkadaşlar listeyi kopyalayıp yapıştır yaparak isimlerini ve ne şekilde geleceklerini yatılımı,özel aracı ile mi gibi bilgileri girerlerse, oluşuma yardımcı olmuş olurlar. Araçsız gelecek arkadaşlarımız da var, araçlı gelen arkadaşların araçların da yer olur paylaşırlarsa o zaman kendi araçlarıımızla da gezebiliriz, Buda fikirlerden bir tanesi. Fikir ve düşünçelerinizi yazın. Bu ay sonunda ne şekil nasıl olacaksa netleştirelim. |
Sevgili Lilium,
Ben eşimle ve arabamla, Manyas'dan geleceğim. Bilemiyorum, bu yöreden gelen varsa iki kişi alabiliriz. Eğer gezimiz uzun sürecekse konaklamalı da olur. Bunu bilebilirsem, şimdiden otelde yer ayırmak istiyorum. |
Biz Uzunköprü- keşan istikametinden geleceğiz. İki yetişkin alabiliriz. Araya bir ufak çocukta sığabilir.
|
Haydi arkadaşlar. Kaldı 58 gün. Geçenlerde bir an önce gideyim diye Nisan ayını bile saymamıştım. 58 günde gelir geçer. Bir bakmışsınız Çanakkale'deyiz.
|
Alıntı:
|
İnşallah eşime izin verirler diye dua ediyoruz :)
Sevgili Seldanın sözlerine canı gönülden Amin diyorum |
Alıntı:
Yer ayırtabilirmiyim acaba 1 kişilik ama mayıs ayınbaşında kesinleşecek. İlker |
|
Günaydın,
yazılarınızı okudukça keşke bu gece yola çıksak diye düşündüm. Ben çocuklarımla gelmek istiyorum ama çok yürünecek sanıyorum doğal olarak, kızımda oğlumda yürümeyi hiç sevmezler onları getirmesekmi acaba diye düşündüm. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak gör. Bırak yürümeyi. Açık hava, değişik mekan vs. koşmaya başlayacaklar. Sevgi, ve saygılarla. Sizleri muhakkak bekleriz. |
Kaldı 54 günümüz. Bir an önce geçsede gitsek.
|
Yukarıdaki gün sayısını tersine çeviriyorum. Kaldı 45 gün.
|
Kiraz sezonunun başladığı günlere denk geliyor. Ancak olur da Çanakkale'den alınacak kirazlarla ilgili bir çalışma yapılması gerekirse o tarihte yapıp sizlerin yanında bulunacağım. Yine de söz veremiyorum.
|
yeni bir üye olarak ben de katılmak isterim.Çok iyi bir fikir teşekkürler.
|
Kaldı 39 gün. Bakalım ne zaman tek rakama düşeceğiz. Bekleriz. Herkesi bekliyoruz.
|
Alıntı:
|
Gezide son durum nedir?
ben artık eskisi gibi sık giremiyorum nete ama bu gezide sizinle olmayı çok istiyoruz eşim ve ben otobüsle gelmeye karar verdik bu sefer çocukları getiremiyeceğiz malesef. |
Gezi ile ilgili, nötülüs programı hazırlamaya çalışıyordu, sanırım bir kaç güne kadar açıklar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok güzel olur. katılmak için elimden geleni yaparım. yeterki gideceğimizi bize önceden belirtin.ayrıca ben yeni üyeniz olarak sizlerle yakından tanışma şerefine ulaşırım saygılarımla
|
Evet arkadaşlar.
Beklenen gün yaklaşıyor. Bir ay atlayarak 57 gün kaldı derken şu an 27 gün kaldı. Ben şahsen saat 08.oo da 16 mayısta Eceabat'ta olacağım. Gelenleri karşılayacağım. Tabi proğram son anda ne olur bilemiyorum. Proğrama da uyacağım. Gel 27 gün gel. Aliş. Siz çocukları getirin. Ben bakmaya söz veriyorum. Arabamda yer var. Lütfen onları da getir. İmkanınız varsa. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025