![]() |
Arkadaşlar. Çok üzgünüm.:( Ben katılamıcam yarınki buluşmaya. Akşama dogru büyük kızımın ateşi çıktı. Az önce doktordan geldik. Sabaha kadar başında beklicem. Ateşi yeniden çıkabilirmiş. Kısmet işte. Sizlerle tanışmayı çok istemiştim. Sağlık olsun. Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla beklicem. Sizlere iyi eylenceler.
|
Zeferan geçmiş olsun, bir dahaki toplantıda görüşmek ümidiyle.
|
Bir gece önce katıldığım akşam yemeğinden geç döndüm. Sabah yeterli vakitte uyanamadım. Yetişemeyeceğim için gelemiyorum. Gönlüm sizlerle. Selamlar.
|
Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar.
Yine sabırsızlığımı göstererek, eve girer girmez, çantamı ceketimi portmanto'ya astım ve hemen bilgisayarın başına geçtim. Çok güzel bir günde son derece güzel, keyifli bir gezi gerçekleştirdik. Arkadaşımız sevgili Limon'a tekrar tekrar teşekkürler. Sabah saat onda, arkadaşlar birer ikişer iskelede toplanmaya başladık. Sayımız hayli kalabalıktı. Benim saydığın onsekiz ağaçlar net üyesi vardı. Eşleri ve çocukları ile gelenlerle bu sayı daha da arttı. Sahi, az daha unutuyordum. Sevgili Balıkçı ve eşi de bir cee'e diyerek uğrayıp ayrıldılar, onunla sayımız ondokuz oldu. Günlük güneşlik içinde yaptığımız boğaz turu çok güzeldi. Anadolu Kavağında, sahildeki bir balık restorantında herkes arzu ettiği balığı yedi. Bu arada, toplantılarımızda geleneksel hale getirdiğimiz kur'a çekimimizin şanslısı arkadaşımız Ferda Ülkümen oldu. Sevgili Ferda, Nergis soğanlarını güle güle büyüt, gördükçe bizleri hatırla. Yine bu toplantıda, kahvemizin isim babası, arkadaşımız ormanx'e ödülü teslim edildi. Daha sonra, tohum ve fide paylaşımlarımız oldu. Sohbetlerimiz gittikçe koyulaştı, işin en güzel yanı, ilk defa görüştüğümüz arkadaşlarımızla bile o kadar güzel kaynaşıp, sohbetler ettik ki, bizleri gören kırk yıllık dostlar sanardı. Bence bu agaclar.net'li olma farkıydı, ve çok güzeldi. Zamanımızın kısa olması, bu sohbetlerimizi de kısa tutturdu. Daha sonra ufak bir kır kahvesinde çaylarımızı içerek, yine iskelenin yolunu tuttuk. Aynı güzellikteki dönüş yolunu, Beşiktaş'ta noktalık. Noktalamasına noktaladık da ama yine ayrılamadık. Hadi bir çay da burada içelim bahanesiyle, biraz daha beraber olmanın tadını çıkarttık. Netice itibariyle Agaçlar.Net yine güzel bir toplantı yaptı. Katılan bütün arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederim. Sayın Malina, resimler için link açar mısınız? |
Sevgili Güler Hanım, heyecanınızı anlıyorum, biz de merakla bu günün hikayesini duymayı bekliyorduk.
Ben Kahvehanede merakla beklerken siz buraya yazmışsınız bile. Benim kalbim de sizlerleydi, görmedinizmi? |
Sevgili adalet yağcı.
Aramızda olmamanız inanın büyük kayıptı. Siz uzakta olan ve gelmeyi plânladıkları halde gelemeyen dostlar namına çok üzüldük, çünkü çok güzel bir gündü. İnşallah bir dahaki sefere diyelim. Sizler hep kalbimizdesiniz. |
Bu çok güzel toplantıyı ayarlayanlara çok teşekkürler ;) Kısıtlı bir zaman da olsa çok güzel bir gün geçirdik, katılabilen, çok değerli üyelerimizle tanıştık. Agaclar.net toplantısı olduğu, görmeyi bilen gözler için hemen anlaşılıyordu.
Tanışmanın yanısıra birlikte güzel manzaraları, yemek ânını, şurup gibi havayı paylaşmak da heyecan vericiydi. Sevilay, Limon ve Limon'un annesi dönüşte erken indiğinde biz vapurdakiler onlara el sallarken, bizi görmeyen turistlerin, inenlerin kendilerine el salladığını zannedip coşkuyla karşılık vermeleri bizi hem şaşırttı, hem güldürdü. Nurbahar ise dönüş yolculuğunda Mermaid'e "komşu olduklarını" söylüyordu, ben de dinliyordum, ta ki Mermaid "Sizin ev nerede, ne kadar mesafe var aramızda" diye sorup, "Galiba birkeç tepe var arada" cevabı alana kadar.. Gülmekten gerisini dinleyemedim ;) Herkes çok sıcakkanlı ve sevecendi, çabucak kaynaşıldı, sohbet edildi ve bir daha buluşmak ümidiyle yollar ayrıldı.. |
Selamlar,
Harika bir toplantı olmuş resimleri görünce daha çok imrenecegim kesin sabah işten geç çıkmam ve toplantı yerine ulaşmam çok uzun sürecegi için katılamadım bir dahaki sefer uygun bir zamanda olursa katılmak isterim. Saygılarımla İlker |
Mükemmel bir gündü tek kelime ile mükemmel. Gelemeyenler çok şey kaçırdı, mükemmel bir gündü.
Harika bir boğaz turu yaptık, feribotta çok güzel sohbetler ettik. Ama herşeyden güzel olan o mükemmel İstanbul boğazını seyretmekti. Dönerken Güler Hanımın aldığı simitleri martılar ile paylaştık. Çok güzel görüntüler oluştu.... Feribotta liseli arkadaşlarımız hocalara yakalanmamak için sigara yasağını deldiler :D:D Rumeli kavağında boğaza karşı balıklarımızı yedik, enfesti tadına doyamadık... Güler Hanımın çekilişi, tohum paylaşım olaylarımız oldu her zaman ki güzelliği ile.... Boğaz herşeyden güzel olan boğazdı bana göre aşık olmak elde değildi..... Ah gelemeyen arkadaşlarımız ah neler kaçırdınız bir bilseniz.... Ev sahibi tüm arkadaşlarımıza ve katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz... Ayrıca benim Okmeydanına gitmemde ve İstanbulu tanımamda çok yardımı olan Sevgili Münise Şahine ise çok ama çok teşekkür ediyorum.... Tatlı bir yorgunlukla yazıyorum bunları günün sonunda.... Sevgiler ;) |
Lütfen yani yeter ama, insan bu kadarda imrendirilmezki, hasetimden çatladım buralarda :(
Tamam her şey çok güzeldi, sahi fotoğraflar nerede :o |
Başlık açılınca fotoğraf çeken arkadaşlarımız yayınlayacaktır adalet Hanım.....
|
Eyvahh, eyvah dostlar. Bir de fotoğrafları yüklersek kimbilir sevgili adalet hanım neler düşünecek.
Sevgili adalet hanım, Mersin nireee, İstanbul niree. Ancak bir cağara içimlik yol. Hemen geliverin, sizin şerefinize de bir toplantı ayarlayabiliriz. |
Alıntı:
Katılmanızı biz de çok isterdik. Özellikle küçük kızım kızınıza arkadaşlık için çok hevesliydi. Ama bir arkadaş bulduk gene ona göre. Sevgili Nurbahar hanımın kızı Zeynep'le çok kaynaştılar bugün. |
Eeeee, ormanx, toplantımız hakkındaki görüşleriniz?
Siz yeni üyesiniz, nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz. Sevgili zeferan, çok geçmiş olsun. Bir dahaki sefere inşallah. |
Alıntı:
|
Sevgili Limon, sana teşekkür ediyorum, harika geçen bu toplantı için.:)
Ve, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, böyle güzel bir günü paylaşabildiğimiz için. O kadar uzun zamandır vapura binmemişim ki, o güzel manzaraya bakarak bazı yasakları delmemek mümkün değildi doğrusu.Bir de meşhur vapur çayından verselerdi keyif tam olacaktı. Limon, sevgili annesi ve ben, Sarıyer'de vapurdan indikten sonra şuna karar verdik; Tadı damağımızda kaldı tüm gezinin.:) Ha, bu arada, biz vapurdaki arkadaşlara el sallarken, en önde gayretle el sallayan iki kişiden birini ben Sebo sandım. Turist olduğunu burada öğrendim. Acilen göz muayenesine ihtiyacım var.:) |
Alıntı:
Ben izlenimlerimi analitik olarak anlatayım en iyisi. Mühendislik formasyonunu atamıyoruz hiçbir yerde malesef. 1. Hava çok güzeldi. 2. Rota çok güzeldi. 3. Ortam çok güzeldi. 4. Arkadaşlık ve dostluk çok güzeldi. 5. Balıklar çok güzeldi. 6. Kızım çok yaramazdı. 7. Çaylar çok güzeldi (az çay içen biri olarak gerçekten beğendim, özellikle vapurdakileri) 8. Tüm dostlar çok şekerdi, sanki 40 yıldır dost gibiydik. 9. Zaman çok az geldi. 10. Sohbetler çok güzeldi. 11. Daha yazacaktım ama mürekkebim bitti. Sevgiler. |
Sevgili Zeferan. Nasıl oldu kızınız. Çok geçmiş olsun.
Günün tamamını ne güzel anlatmışsınız. Tek kelime ile olağanüstü bir geziydi. Sevgili Limon çok çok teşekkürler. Çok keyifli bir toplantı oldu. Bu benim katıldığım ilk toplantımdı. Sevgili Nurbahar ile yakın oturduğumuzu öğrendim.;) Sıcacık kocaman bir aile Ağaçlar.net ailesi Sohbetlerin keyifine diyecek yoktu. Güler hanımın dediği gibi ayrılmamak için bayağı çaba sarfettik. Hele Nurbahar ile ben yolumuzu uzattık arkadaşlarımızla biraz daha birlikte olabilmek için. Bu arada Cumhur bey Güler hanımın getirdiği erikler çok güzeldi. Yerken sizi hatırladığımı bilmenizi isterim.;) Adalet hanım dilerim bu yaz İstanbul seyahatinize gelecek şekilde bir toplantı daha olur. Bu güzellikleri sizlerle de yaşarız. Her zaman gönlümüzdesiniz. Şimdi gidip kuzularımı alacağım. Onlarıda çok özledim.;) |
|
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.
Kanlıca iskelesinde beklerken, gelen vapurun tahminimden çok kalabalık olduğunu görünce, "Eyvah, şimdi bizimkileri nasıl bulacağım?" diye düşündüm; bir ana gözüme fotoğraflardan tanıdık Güler Hanım takıldı, el sallayanlar gördüm ve vapurdan gelen "Ağaçlar'dan kimse var mı?" diye bir ses duydum. Kısacası ilk karşılaşma anı çok güzel ve çok sıcaktı, tıpkı sonrası gibi. Dönüş yolculuğunu kısa kesmemek için Kanlıca'da inmedim, ayrılma noktasına kadar arkadaşlarla kalmayı tercih ettim. Çok güzel bir gündü, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. Sn. Ormanx, kızınız çok tatlıydı ve hiç yaramaz değildi. Bu nedenle yazınızdaki 6. maddeyi dikkate almıyorum. |
Günün özetini en güzel Sebahattin ve Güler Hanım'ın yapacağını biliyordum ;)
Güzel İstanbul'da, çok güzel bir gün yaşadık. Vakit darlığından dolayı yapamadıklarımızı da Erguvan zamanına erteledik. Güler Hanım ben de size çiçek soğanları ve tohumlar için, erikler için, Nurbahar Hanım ve şeker kızına güzel lokumlar için ve tohumlar için, Selahattin Bey'e dünyanın en acı biberi için, (Sahi onun tohumlarını kim kazandı?) Eylems'e sukulent çelikleri ve tohumlar için, Ormanx'e yaptığı sıkı pazarlık için, Sebahattin kardeşime yaptığı güzel konuşma için, Çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :) |
Katılamadığıma çok üzüldüm. Güzel bir gün geçirmişsiniz buna sevindim.:)
Fotograflar nerede arkadaşlar? Bekliyoruz. |
1 Eklenti(ler)
İşte alın size bir fotoğraf güzel günden.
|
Fazla yorum yapamıyorum çünkü bu geceye acilen yetişmesi gereken bir makale ödevini yetiştirmeye çalışıyorum, ama arada yazılanları ve fotoğrafları takip ediyorum ;)
|
hanımlar güvertede sohbette.
1 Eklenti(ler)
Bir fotoğraf daha. Meraklısına.
|
Bu da bizimkilerden
1 Eklenti(ler)
Bu da bizim aile.
|
1 Eklenti(ler)
Bilin bakalım kim kimdir?
|
Aslında hiçbir şey güzel değildi, gelemeyenler, hiç üzülmesinler.
Hava sıcaktı, güneş, tepemdeydi, herkes en güzel yeri kapmış, bana yer kalmamıştı. Zaten çekilişi de kaybetmiştim. Ben anladım , Güler bana ilk kağıdı çekmem için ısrar ettiğinde, boş olduğunu, meğer Ferda Ülkümen'e ayırmış soğanları.:p. Balıklar da bayattı zaten. :( Daha fazlasını söyleyip keyfinizi kaçırmayayım. Günün en güzel tarafı, bana birer yanak ikram eden iki güzel bayandı.:D Allah onlara hep güzel günler göstersin ve hep sevdiklerinin arasında yaşasınlar. Ben de öyle olunca bir bahane uydurup kaçtım oradan.(Hakikaten amma da uyduruyorum haaa!) Arkadaşlar hepinizden özür dilerim. KAvak yolculuğunu öğrenen torun-torba, herkes tepeme üşüştü, sonra da kumandayı ele alıp bizi yönettiler, çocuklar mutlu oldu, biz sizlerden uzak kaldık, tesellisi ise nasılsa gönlümüz bir. Hepinize kucak dolusu sevgiler. |
Değerli arkadaşlarım! Ne güzel toplanmış, ne güzel eğlenmişsiniz. Gıpta ile bakıyorum.
Hepinize saygı ve sevgiyle... :) |
Çok hoş sohbet bir gün geçirmişsiniz. Fotoğraflarınızda yüzünüzdeki tebessümlerden belli. Gelemeyenler imrenerek bakıyoruz. Darısı başımıza:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025