![]() |
Guzel bir program olacaga benziyor.
Sn. Ziya Soner`in cifligine gitmedim ama Sevgili Guler`in ilgili fotograflarindan etkilendim dogrusu. |
Cumartesi çalışan pazar günü gelmek isteyen arkadaşlarımızda olabilir. Çoğu özel sektör cumartesi mesai yapıyor. Bu sepeple 2 Kasım pazar gününe erteleme yapılabilir mi?
|
Bende katılmayı cok isterdim ama cumartesi günleri calışıyorum.Pazar gününe erteleme olursa ancak katılabilirim.
|
Alıntı:
|
Kasım'ın biri veya ikisi, ama bir an önce belirlememiz gerekiyor. Uzaktan gelen arkadaşlar da olabilir. Onların evlerine dönüş durumlarını da göz önüne almalıyız.
|
Arkadaşlar Vildan Hanım için de 1 Kasım uygunmuş. Tarihi 1 Kasım Cumartesi olarak kesinleştirelim.
Beşiktaş'tan vapur 10.50'de kalkıyor. Tek sefer var, saati kaçıranlar için alternatif yok. Anadolu Kavağı'na varış : 12.05 Anadolu Kavağı'ndan dönüş: 15.00 (başka sefer yok) Beşiktaş'a varış:16.15 Boğaziçi Özel Gezi gidiş-Dönüş : 17.500 YTL Tek Gidiş : 10.000 YTL Şimdi size sorum şudur; ben önden gidip yer bakayım mı? Yoksa ne gerek var herkes istediği gibi takılır, istediğini yer içer, yer ayırtmaya gerek yok mu dersiniz? İsteyen lokantada oturur, isteyen ayaküstü atıştırır mı? |
Bu kez ben de katılmayı çok istiyorum ama ancak 2 kasım pazar mümkün... Kısmet, çoğunluk karar verdikten sonra pazar olursa ben de listede yerimi alırım...
Selamlarımla, Melike |
Eşimle konuştuk benim için sitenin önemini biliyor, toplantılardan bahsettim acil veya önemli bir işi çıkmazsa bizde katılabiliriz.
|
Sevgili Limon,
Eğer vaktin varsa önceden yer bakmakta fayda olabilir. 1 Kasım Cumartesi bir aksilik olmazsa ben de katılacağım. Kesin sayıyı bu hafta içinde çıkarıp yer bakmak gerekebilir. Çok talep olur mu bilemiyorum ama olursa bazı arkadaşlar dışarıda kalabilir. Bu arada ben Çerkezköy'den katılacağım. Arabamı en yakın Beşiktaş'ta nereye bırakabilir acaba? Yardım rica etsem? |
Benim için iki gün de olabilir.
Haydi Ayşemelike ve Beyazorkide, zorlayın cumartesi için, sizin de olmanızı isteriz. Arada topu topu bir gün fark var!:) |
Arkadaşlar, tarihi artık 1 Kasım olarak kesinleştirdik, lütfen ayarlamaya çalışın.
O halde her zamanki gibi liste yapmaya başlayalım, gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinler. 1-Çekirdek 2-Limon (+2 olabilir) 3-Güler 3-Ferda Ülkümen 4-Zenfree 5-Vildan Sönmez 6-Habibe 7-Papatyam 8-Balıkçı ve eşi 9-Sevilay 10-Nurbahar 11-İlknur Aşık 12-Mermaid 13-Selahattin Bey (ayarlayabilirse) 14-Cemal Bey ve eşi 15-Hedera 16-Eylems 17-Nariel 18-Zeferan 19-ormanx 20-eylems 21-Doğal Doğa (kısmet ;) ) 22-Mahmut Bey (öneri ondan geldi ama ses-seda yok) |
Alıntı:
|
Nurbahar Hanım, çok düşüncelisiniz, sağolun.
Ben de Beşiktaş'a geleceğim. Eğer haftaiçi gidebilirsem önden gidip bakacağım, olmazsa internetten baktığım bir iki lokantaya telefon edeceğim. Yarın Vapur için de arayacağım, yer ayırtılabiliyor mu soracağım. Şu deli yağmur durur durmaz, çıkıp bakıp aldığım bilgileri sizlerle paylaşacağım. |
16 ile 20. sırada farklı kişiler mi var?
Balıkcı da listeye dahil olmuş, teşekkürler. :D Ben vapura binmem, doğruca Anadolu Kavağı'na giderim inşallah. Bir buluşma yeri belirlesek. Mesela vapur iskelesi. (Be adam, beş dakika önce git, iskelede bekle, vapurdan ineni yakala:p) |
Hata yapmışım düzelttim.
1-Çekirdek 2-Limon (+2 olabilir) 3-Güler 3-Ferda Ülkümen 4-Zenfree 5-Vildan Sönmez 6-Habibe 7-Papatyam 8-Sevilay 9-Nurbahar (+2 olabilir) 10-İlknur Aşık 11-Mermaid 12-Selahattin Bey (ayarlayabilirse) 13-Cemal Bey ve eşi 14-Hedera 15-Eylems 16-Nariel 17-Zeferan 18-ormanx (+2 olabilir) 19-Doğal Doğa (kısmet ) 20-Mahmut Leventoğlu (??) |
Alıntı:
Neyse başka bir sefere inşallah...:( |
Artık biz sizi görmek için bir hafta sonu NGBB ye geliriz o zaman :)
|
Alıntı:
|
1-Çekirdek
2-Limon (+2 olabilir) 3-Güler 3-Ferda Ülkümen 4-Zenfree 5-Vildan Sönmez 6-Habibe 7-Papatyam 8-Sevilay 9-Nurbahar (+2 olabilir) 10-İlknur Aşık 11-Mermaid 12-Selahattin Bey (ayarlayabilirse) 13-Cemal Bey ve eşi 14-Hedera 15-Eylems 16-Nariel 17-Zeferan 18-ormanx (+2 olabilir) 19-Doğal Doğa (kısmet ) 20-Mahmut Leventoğlu (??) 21-Huzunperest 1 Kasım benim için de uygun. Toplantılara ilk katılımım olacak:) Kimseyi şahsen tanımıyorum ama sizleri bulmakta güçlük çekmem diye düşünüyorum:) |
Merhabalar !
İstanbul toplantımız oldukça kalabalık geçecek. Bunu hissediyorum. Eşimin gelip gelmeyeceği belli değil ancak dün kendisi Ağaçlar nete üye olmuş durumda. Artık üyemiz olduğuna göre sanırım kendileri gelebilir nazlanmadan. Neyse ikide küçük Sansarı sayarsak biz ettik dört kişi. Listeye bir bakayım dedim heyecandan isimleri bile okuyamadım inanın. Mahmut beyin aramızda olmasını hemde eşi ve kızları ile çok istediğimi belirtmek isterim. Vildan hanımın katılıyor olması güzel oldu kendileri ile tanışma şansımız olacak. Yoksa Sansar ailesinden bir baskın yemek üzereydi. Arkadaşlarımızın kapalı bir mekanla mutlaka önceden görüşmelerini ve bizleri burdan bilgilendirmelerini öneriyorum. Hafta sonu olacağı için yer konusunda sıkıntı yaşayabiliriz diye düşündüm bir an. Nacizhane fikrim İstanbul cennetinde yaşayan tüm üyelerimizin böyle bir fırsatı kaçırmamaları yönünde. Sizlerle tanışmak gerçekten çok güzel olacak. Saygıyla. |
Şu deli yağmur geçince gidip bakacağım Cemal Bey. Haberdar edeceğim sizleri. (sizin evlilik yıldönümüz 2 Kasım mı?)
|
Katılmak isterdim ama malesef Cumartesi çalışıyoruz.Keyifli güzel bir toplantı geçirmenizi dilerim.
Saygılar ,Selamlar |
Hafta sonu sıcaklık 26 derecenin üzerinde, hava parçalı bulutlu yağmur olasılığı yok. ;);)
|
İyiki 1 Kasım'a ertelemişiz :)
Evelsi gün olsaydı feci ıslanaktık. |
Ben de varım.
|
Çok memnun oluruz Halit Bey.
1-Çekirdek 2-Limon (+2 olabilir) 3-Güler 3-Ferda Ülkümen 4-Zenfree 5-Vildan Sönmez 6-Habibe 7-Papatyam 8-Sevilay 9-Nurbahar (+2 olabilir) 10-İlknur Aşık 11-Mermaid 12-Selahattin Bey (ayarlayabilirse) 13-Cemal Bey ve eşi 14-Hedera 15-Eylems 16-Nariel 17-Zeferan 18-ormanx (+2 olabilir) 19-Doğal Doğa (kısmet ) 20-Mahmut Leventoğlu (??) 21-Huzunperest 22-Halit Togay |
Tarih bana uymadığı için gelemiyorum, bu kadar güzel bir etkinliği kaçırdığım için çok üzgünüm :( Benim içinde eğlenin bol bol...
|
Merhabalar !
Halit beyi tanımak istiyordum yazılarını zevkle takip ettiğim Ağaçlar netin üyelerinden kendileri. Güzel olacak güzel. Merak ediyorum beni bağışlayın toplantımı olacak boğaz gezisimi bir açıklama getirseniz sevgili Limon. Birde öneri sahibinin aramızda olması gerekiyor zaten. İsminin önündeki soru işaretlerini kaldıralım lutfen olmaz mı? Hiç İstanbul toplantısı olurda Mahmut bey aramızda olmazmı diye düşündüm bir an. Sebo şu anda senin için zaman çok önemli biliyorum. Tercihin doğru. Derslerine asılman gerek. Başarının temeli çalışmaktan geçer biliyorsun. Daha çok toplantılarımız olur İstanbulda uygun olanına katılırsınız ne diyelim. Saygıyla. |
Cemal Bey ben de sizi tanımak isterim deme şansım yok,çünkü buluşunca aaa ben sizi tanıyorum diyeceksiniz.:D:D:D
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025