![]() |
İstanbul Toplantısı (1 Kasım 2008 Cumartesi)
Mahmut Bey'in teklifi üzerine Beşiktaş'tan vapurla ufak bir "Boğaz Turu" ve durak olarak "Anadolu Kavağı"
Beşiktaş'tan vapur 10.50'de kalkıyor. Tek sefer var, saati kaçıranlar için alternatif yok. Anadolu Kavağı'na varış : 12.05 Anadolu Kavağı'ndan dönüş: 15.00 (başka sefer yok) Beşiktaş'a varış:16.15 Boğaziçi Özel Gezi gidiş-Dönüş : 17.500 YTL Tek Gidiş : 10.000 YTL Buluşma noktamız Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi (İki iskele var, Boğaz turunun nereden yapıldığını sorun lütfen, yanlış yerde beklemeyin) Saat 10 gibi iskelede olmaya çalışalım ki geç kalma stresi yaşamayalım. Fotoğraf makinelerinizi almayı unutmayın, bu mevsim Boğaz'ın renkleri bir başka güzel oluyor. :) Seversek, İlkbaharda Erguvan zamanı da tekrarlarız belki... Galeri: İstanbul Toplantısı (1 Kasım 2008) |
Benim için her iki tarih te uygun.
|
Benim için de her iki tarih uygun.
|
Yani, 3 Kasım pazartesi veya 8 Kasım cumartesi mi olacak toplantı?
|
Yanlış yazmışım Sevilay, düzelttim.
|
1.11 bana da uygun, ayın sekizinde İstanbul'da olmayabilirim, olursam o da uygun.
Biz doğruca Kavağa geliriz, siz vapurla geledurun. :p |
1 Kasım en uygunu görünüyor. O günlerde hava sıcaklığı da yirmileri gösteriyor, yanlış bakmadıysam.
|
Kasım için güzel derece.
|
Havalar Çekirdeğin de dediği gibi olacaksa, 1 Kasım oldukça iyi ve uygun bir zaman..:)
Evet, İstanbul dışından kimler gelecek bakalım.:) |
Ben gelmeyi çok istiyorum. Eğer bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim.
|
1 Kasım güzel olur. Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim.
|
Her iki tarih, benim için de uygun.
|
Ne yapsam düğünden toplantıya mı geçsem? Süpriz mi yapsaydım:confused::D
|
Benim için de her iki tarih uygun. Batı Karadeniz toplantısında tarih ve yer ayarlamalarında jokerdim. Şimdide joker olabilirim.;)
|
İlknur Hanım, Hedera çok sevindirirsiniz bizi. :)
|
Bugün Ziya Soner aradı. O da bir toplantı yapalım mı, et mangal, şömine falan dedi :)
Bunu da değerlendirmeye almanızı öneririm :) Burayı okumuş olduğunu sanmam. Sadece orkide bölümünde takılıyordur. Unutmazsam haber vereyim :) |
Bu iyi fikir :D
Serada şimdi kimbilir ne haldedir... adeta Cattleya tarlası... Orkideler açmıya başlamıştır pıtır pıtır peşi sıra... Sevgili Malina olası bir toplantıyı ben haber veririm sen merak etme :D |
Ete de, mangala da, şömineye de varım.:D
|
Sanırım ben katılamayacağım.:(
|
Duruma göre eğer imkanım olursa katılmak isterim.
|
Merhabalar !
Hey güzel İstanbul bekle geliyorum. Hemde Kasım ayında. İşlerimi yavaş yavaş yoluna koydum sayılır. Serada yolunacak ot ve dikilecek fidanda kalmadığına göre banada uygun gözüküyor. Sizlerle olmaktan onur duyarım. Mangal partisimi yoksa kafe krepende yaptığımız gibi bir toplantımı olacak arkadaşlar birazcık bilgilendirirlerse sevinirim. Bu bir itiraf inanın birden çok heyecanlandım. Düşünsenize ağaçlar net dünyanın incisinde bir arada. Güzel olacak güzel hemde çok güzel. İstanbulada şöyle kalabalık bir toplantı yakışır doğrusu. Unutmadan 1 Kasım olmazda 8 kasım olursa varya Aysel hanımla bana çok büyük bir süpriz bile olur. Benim için her iki tarihte olabilir. Saygıyla. |
Benim için her iki tarih de uygun.
|
Süper. O halde 1 Kasım diyelim mi artık. Zenfree'ye de 1 Kasım daha uygunmuş.
Mahmut Bey, Vildan Hanım sizler için uygun mudur? Malina, Ziya Soner'e çok kalabalık gelmez miyiz dersin? Belki o geçen gidenler gibi daha az kişiyi düşünerek aramıştır. |
Kısmet....
|
Bir aksilik çıkmazsa ben de aranızda olmaktan mutluluk duyarım..:)
|
Bir manim cikmazsa ben de gelmek isterim. Ya nasip.
|
Alıntı:
Cemal Bey, Evlilik yıldönümüz mü 8 Kasım?;) |
Sevgili Istanbullular. Tarih 1 kasım. Yer kesinleştimi? Kısmetse ben de katılmayı çok isterim.
|
Arkadaşlar, Ziya Soner bey'in çiftliğini görmeyen arkadaşların, görmelerini tavsiye ederim.
Hele orkidelerin bulunduğu serayı, mutlaka gezmelisiniz, güzellikler karşısında diliniz damağınız kurur. Ben derim ki; 1 Kasımda yapacağımız boğaz turu ile aynı zamanda yapılması imkansız olduğu için, çiftlik gezisini daha sonraki bir tarihe alalım. Ama havaları da düşünerek arayı da fazla uzatmamalıyız. Bu benim teklifim, Ziya bey'e veya sizlere de uyar mı bilemiyorum. |
Arkadaşlar, tarihin 1 Kasım olduğu kesin. Sevgili Limon size detayları açıklayacak. Sanıyorum, Beşiktaş'tan vapura binip, sohbet ederek ve boğazın güzelliklerini seyrede seyrede Anadolu Kavağı'na gideceğiz. Orada arzu eden balık, arzu eden midye tava v.s. yiyecek, ve dönüşü daha sonraki vapurlarla yapacağız.
Limon, sizlere saat kaçta buluşulacağını, hangi iskele olduğunu ve aldığı fiyatları bildirecektir. |
Guzel bir program olacaga benziyor.
Sn. Ziya Soner`in cifligine gitmedim ama Sevgili Guler`in ilgili fotograflarindan etkilendim dogrusu. |
Cumartesi çalışan pazar günü gelmek isteyen arkadaşlarımızda olabilir. Çoğu özel sektör cumartesi mesai yapıyor. Bu sepeple 2 Kasım pazar gününe erteleme yapılabilir mi?
|
Bende katılmayı cok isterdim ama cumartesi günleri calışıyorum.Pazar gününe erteleme olursa ancak katılabilirim.
|
Alıntı:
|
Kasım'ın biri veya ikisi, ama bir an önce belirlememiz gerekiyor. Uzaktan gelen arkadaşlar da olabilir. Onların evlerine dönüş durumlarını da göz önüne almalıyız.
|
Arkadaşlar Vildan Hanım için de 1 Kasım uygunmuş. Tarihi 1 Kasım Cumartesi olarak kesinleştirelim.
Beşiktaş'tan vapur 10.50'de kalkıyor. Tek sefer var, saati kaçıranlar için alternatif yok. Anadolu Kavağı'na varış : 12.05 Anadolu Kavağı'ndan dönüş: 15.00 (başka sefer yok) Beşiktaş'a varış:16.15 Boğaziçi Özel Gezi gidiş-Dönüş : 17.500 YTL Tek Gidiş : 10.000 YTL Şimdi size sorum şudur; ben önden gidip yer bakayım mı? Yoksa ne gerek var herkes istediği gibi takılır, istediğini yer içer, yer ayırtmaya gerek yok mu dersiniz? İsteyen lokantada oturur, isteyen ayaküstü atıştırır mı? |
Bu kez ben de katılmayı çok istiyorum ama ancak 2 kasım pazar mümkün... Kısmet, çoğunluk karar verdikten sonra pazar olursa ben de listede yerimi alırım...
Selamlarımla, Melike |
Eşimle konuştuk benim için sitenin önemini biliyor, toplantılardan bahsettim acil veya önemli bir işi çıkmazsa bizde katılabiliriz.
|
Sevgili Limon,
Eğer vaktin varsa önceden yer bakmakta fayda olabilir. 1 Kasım Cumartesi bir aksilik olmazsa ben de katılacağım. Kesin sayıyı bu hafta içinde çıkarıp yer bakmak gerekebilir. Çok talep olur mu bilemiyorum ama olursa bazı arkadaşlar dışarıda kalabilir. Bu arada ben Çerkezköy'den katılacağım. Arabamı en yakın Beşiktaş'ta nereye bırakabilir acaba? Yardım rica etsem? |
Benim için iki gün de olabilir.
Haydi Ayşemelike ve Beyazorkide, zorlayın cumartesi için, sizin de olmanızı isteriz. Arada topu topu bir gün fark var!:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025