![]() |
|
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
ben dün ve bugünkü ortamlarda tam bir sohbet komasına girdim yüzyüze konuşmak potansiyellerin keşfedilmesi açısından çok faydalı oldu "birlikte ne yapabiliriz?" sorusunun cevabı yavaş yavaş oluşuyor sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
carpnus
|
evet burdan istanbul ekibini görmek güzel.sizinde hoş ve neşeli vakit geçirdiğinize eminim.tabii ben katılım fazla olur diye düşünmüştüm ama diğer arkadaşların işleri var sanırım.artık bu şekilde daha sık ve daha faal olarak toplantılar düzenlenmesinin önemini belirtmek isterim ve benim burda bir önerim olacak.belkide diğer arkadaşların aklınada gelmiştir.ilerleyen zamanlar içerisinde tabii diğer illerin toplantıları yapıldıktan sonra genel katılımlı bir toplantı yapılmasını öneriyorum ve buradan yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. Ağaç olmaktan çıkıp orman olma zamanımız geldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
ağaç dostu
|
Alıntı:
önemli ağaç meselelerini konuşurken çekildi. Ben de fotoğraflarımı ekleyeceğim. Birbirimizi tanımak açısından gerçekten de verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
ağaç dostu
|
Alıntı:
![]() Öneri güzel ama değil ki genel katılımlı toplantı yapmak, genel il toplantısı yapmak bile çok zor. Bunlara biraz daha zaman var derim. Ben arkadaşların fırsat buldukça 3,4 kişi de olsa biraraya gelmelerini ve çay içip, sohbet etmelerini öneriyorum. Bir üyenin bulunduğu yere işi düşen onu ziyaret etsin. Önce muhabbet yani. Hemen hiçbir konuda birlikte çay içip, muhabbet edemeyen insanların birlikte bir işi başarabildiklerini hiç görmedim. Bu açıdan 19 Mart toplantısı çok faydalı oldu. İleriye daha bir ümitli bakıyorum. ![]() kahve veya sıcak çikolata da içebilirsiniz, çay şart diiil |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
ağaç dostu
|
Alıntı:
![]() Konuşulanları hatırlıyorum Aybala, merak etme. ![]() Şimdilik sadece fotoğraf faslını bitirdim. Daha yazacak çook şey var. Moda'nın "m" sini küçük yazmışım, laf ederler diye düzelttim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
ağaç dostu
|
Biraz da birlikte neler konuştuğumuza değineyim ama önce bir konuya açıklık getireyim. Ben fotoğraflarımı Erty gittikten sonra çekmeye başladığım için ayrı fotoğrafı yok. Ne yapalım, erken kalktı. Bu arada güleceksiniz ama eşimle beraber cafeye geldiğimizde Erty oturuyordu, attığım tüm paslara rağmen duymadığı için Malina gelene kadar 20 dk ayrı ayrı bekleştik. Yaaa... Bu arada İzmirli arkadaşlar Erty'nin sakın peşini bırakmayın. Birikimli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. yakın zamanda Türkiye'yi temsilen yurtdışında bir toplantıya katılacağını da bilmenizi isterim. Umarım bizi de bilgilendirir. Bu toplantının en önemli yanı elbette ki birbirimizi tanımamız oldu. Site içeriğinin sınırları, agaclar.net'in STK olarak hedefleri ve elbette daha oraganize hale gelmesi vb. üzerinde hayallerimizi paylaştık. Herhangi bir karar almaktan ziyade ufak bir beyin fırtınası yaptık. Kişilerin ünvanlarından bağımsız olarak yapabileceklerini, kapasitelerini ancak bu toplantılarla anlamak mümkün. Arkadaşlar lütfen bririleri organize etsinde bir sürü üye biraraya gelelim diye beklemeyin. Özellikle de "neler yapalım" toplantısı yapmayı hiç beklemeyin. Fırsatını buldukça buluşun, görüşün, sohbet edin ki birbirinizi tanıyın. Neler yapabileceğimize daha sonra bakalım. Zaten ister istemez bazı faaliyetler bizleri biraraya getirecek. Büyük işler sonra ![]() Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Katılıyorum. Büyük bir toplantı yapabiliriz. Sadece belli bölgelerdeki üyelerin katılımıyla değil. Tüm bölgedeki arkadaşların katılabileceği orta nokta belirler orada buluşabiliriz. Hatta şöyle bir teklif getireyim. İlk toplantı Bursa'da olsun. Burada yaparsak İstanbul, İzmir, hatta Ankara ekipleri katılabilir bu toplantıya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2005
|
merhaba.. Bursa'da bir toplantı yapmayı düşünürseniz ben de katılabilirim.ilk defa bir toplantıya katılmış olurum böylece..tarih ne zaman? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|