Biraz da birlikte neler konuştuğumuza değineyim ama önce bir konuya açıklık getireyim. Ben fotoğraflarımı Erty gittikten sonra çekmeye başladığım için ayrı fotoğrafı yok. Ne yapalım, erken kalktı. Bu arada güleceksiniz ama eşimle beraber cafeye geldiğimizde Erty oturuyordu, attığım tüm paslara rağmen duymadığı için Malina gelene kadar 20 dk ayrı ayrı bekleştik. Yaaa...
Bu arada İzmirli arkadaşlar Erty'nin sakın peşini bırakmayın. Birikimli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. yakın zamanda Türkiye'yi temsilen yurtdışında bir toplantıya katılacağını da bilmenizi isterim. Umarım bizi de bilgilendirir.
Bu toplantının en önemli yanı elbette ki birbirimizi tanımamız oldu. Site içeriğinin sınırları, agaclar.net'in STK olarak hedefleri ve elbette daha oraganize hale gelmesi
vb. üzerinde hayallerimizi paylaştık. Herhangi bir karar almaktan ziyade ufak bir beyin fırtınası yaptık.
Kişilerin ünvanlarından bağımsız olarak yapabileceklerini, kapasitelerini ancak bu toplantılarla anlamak mümkün.
Arkadaşlar lütfen bririleri organize etsinde bir sürü üye biraraya gelelim diye beklemeyin. Özellikle de "neler yapalım" toplantısı yapmayı hiç beklemeyin. Fırsatını buldukça buluşun, görüşün, sohbet edin ki birbirinizi tanıyın. Neler yapabileceğimize daha sonra bakalım. Zaten ister istemez bazı faaliyetler bizleri biraraya getirecek. Büyük işler sonra

))
Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.