![]() |
İstanbul toplantısı (Kadıköy-Mephisto) 19 Mart 2006
Herkeşler toplanıyor
İstanbul ekibi bir toplanamadık İstanbul malina aybala rojda güneş pesmelba eskimo tuana karakedi erguvan muhibbi kıvılcım oktars . . az uğrayanlar demek bilmem mesaj alındı mı? :( |
Ben İstanbul'a gelmezsem siz asla toplanamazsınız:D
|
kavuniçiyi de çok severim
ne alacaktım aybalam :D |
sen alacağını almışsın
eferim :) |
toplandınızda ben mi gelmedim leynnnnnn
en sonuncusunda İstanbulda olmadığım için katılamadım. hem orda hem burda oliyim.. teknoloji varda ben mi kullanmadım :cool: |
Toplantıyı Pazar günü yaparsanız
ben de eşimle beraber katılırım. :)) |
Ben de katılabilir miyim?:)
|
vallahi istanbulda olan herkes davetlidir
hatta istanbul dışı davetli bile kabul ederiz her toplantımızda bölee olmuştur |
Tam olarak ne zaman toplanıyoruz..:)
|
rojda turuncudan siyaha döndüğünde ancak toplanabiliriz :p
koyu turuncu oldu bile :) |
E®TY İstanbula gelmiş, bu pazar toplanabilir miyiz?
|
Biraz acil oldu ama olabilirse iyi olur. 18 Mart da İzmir toplantımız var ben katılamayacagım malesef.. Burda toplanabılırsek iyi olur. Hem iki şehrin toplantılarının aynı haftasonu olması da kapsamlı bir toplantı niteliği taşıyabilir..
Buluşmak dileğiyle... |
bana uyar :)
|
herkes ayarlayabilir mi ki?
ama bana uyar valla mr.rojda ve ben orada oluruz :p |
18 Mart Cumartesi yerine bir gün sonra 19 Mart olmaz mı?
|
19 mart pazar günü nasıl olur?:)
|
arsakay, senin yerinde olmak istemezdim :)
|
ne yapıyoruz şimdi
cumartesi mi pazar mı? |
Cumartesiyi öneren bile çıkmadı ki, neden tartışma konusu oluyor anlamadım :)
|
19 Mart Pazar 2006
Bilmem kaçıncı istanbul toplantısı Yer: belli değil :) |
kayseri ekibi varmı yoksa bende istanbula geldiğimde istanbul grubuna mı katılsam
|
Yer henüz belli olmadığı için sizden ricam (İstanbulu çok iyi bilmediğim ve ulaşım problemim olduğu için) Beyoğlu istiklalde STARBUCKS COFEE war. Orda güzel bir buluşma gerçekleştirebiliriz hem sakim hem nezih bir ortam. Ya da sizin de önerileriniz varsa kolay ulaşımı olan ve sakin sessiz nezih bir yer onlara da uyabilirim tabi bana ulaşımı anlattığınız sürece... Saat konusuna gelince uygun bir saat olacağından eminim malina ile bugün konuştum gerçi benim 15:00-17:30 arası beşiktaşta işim var. Daha sonrasında bütün gün boşum..
Görüşmek üzere... |
bonsaiciler kadıköyde mephisto da buluşmuştu
orası olabilir mi? ben ortamını bilmiyorum ama malina, rojda, ben ve yukarıdaki duruma göre erty için ulaşımı kolay görünüyor başka öneri? |
Fenerbahçe de Turing Otomobil Kurumu bahçesi daha münasip değil mi?
|
sakin bir yer, ulaşımı kolay...
|
malina, mephisto için mi fenerbahçe için mi yazdın ?
pişti olmuş :) fenerbahçede 2 kere buluşma yaptık favori mekanımdır karar sizin.. uyan ? uymayan ? |
Kadıköy daha yakın, fenerbahçeye ulaşmak daha zor (misafirimiz için diyorum)
|
Arkadaşlar Pazar günü kararına çok sevindim.
Yer kararınızı bekliyorum. :))) |
19 Mart Pazar 2006
Bilmem kaçıncı istanbul toplantısı Yer: Kadıköy-Mephisto Saat: atıyorum 12:00 :) Katılacaklar: malina rojda & mr. rojda erguvan muhibbi E®TY arsakay tuana . . . |
Bukadar kısa sürede toplanmanız oldukça etkileyici doğrusu.. Ama etkilendiğim bir diğer konuyu da dile getirmeden edemeyeceğim. Kadıköy (Istanbulu bilmiyorum, hatam varsa düzeltin ama) anadolu yakasında diye hatırlıorum. Ogün bütün günüm boş olsa hiç farketmez rahat rahat gelirim ama bir kaç saat işim olduğunu daha önce de sölemiştim saat burda oldukça önem kazanıyor. Saat hakkında bir karara varılsa benim için yerin sorun yaratıp yaratmayacağını öğrenmiş olurduk.Ayrıca Kadıköy seçeneğimiz değişmezse ulaşımı ve yolda geçireceğim saati vs. bilgileri bildirirseniz sevinirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025