agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İstanbul toplantısı (Kadıköy-Mephisto) 19 Mart 2006 (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/973.htm)

aybala 20-03-2006 03:35

backyard aramızda değildi :)

arsakay 20-03-2006 03:36

Birtek Backyard hatalı! O Mrs.Arsakay
:)))

arsakay 20-03-2006 03:37

Tüüü Aybala pardon, galiba söylememeliydim.:o

hasan42 20-03-2006 03:39

:))
bayâ bu siteye alıştım demek ki!
Hepinize selamlar.

E®TY 20-03-2006 03:43

Eweet tahminler iyi Tebrikler ama bir kişiyi unutmuşsun.....
Bir de Arsakay Jnr. war gerçi resimde ortalıkta değil saklanmış ama olsun :)))))

arsakay 20-03-2006 03:45

Aslında birlikte çok güldük ama fotoğraflarda çok ciddi
çıkmışız. Yarın kendi çektiğim fotoğrafları da girerim.
Hepinizie sevgiler. :)))
Dedikodular yarın...

sezinci 20-03-2006 03:50

Hani ayrıntılar, projeler, fotoğraflar.

Görelim

E®TY 20-03-2006 03:52

19mart2006 ıstanbul toplantısı olarak ayrı bır baslık altında yazıldı Yılmaz Abi...

sezinci 20-03-2006 04:02

Teşekkürler ERTY.
Ben direk burasına atladığım için göremedim.

Bakalım neler kaynatılmış

sezinci 20-03-2006 04:06

Ben fotoğraf için poz verdiğinizi düşünmüştüm zaten. İstanbul ekibi bu kadar ciddi toplantı yapmaz.
Eminim ki gülmekten yanaklarınız ağrımıştır.:)

aybala 20-03-2006 04:07

ben dün ve bugünkü ortamlarda tam bir sohbet komasına girdim
yüzyüze konuşmak potansiyellerin keşfedilmesi açısından çok faydalı oldu
"birlikte ne yapabiliriz?" sorusunun cevabı yavaş yavaş oluşuyor sanırım :)

carpnus 20-03-2006 04:27

evet burdan istanbul ekibini görmek güzel.sizinde hoş ve neşeli vakit geçirdiğinize eminim.tabii ben katılım fazla olur diye düşünmüştüm ama diğer arkadaşların işleri var sanırım.artık bu şekilde daha sık ve daha faal olarak toplantılar düzenlenmesinin önemini belirtmek isterim ve benim burda bir önerim olacak.belkide diğer arkadaşların aklınada gelmiştir.ilerleyen zamanlar içerisinde tabii diğer illerin toplantıları yapıldıktan sonra genel katılımlı bir toplantı yapılmasını öneriyorum ve buradan yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Ağaç olmaktan çıkıp orman olma zamanımız geldi.

arsakay 20-03-2006 14:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yılmaz
Ben fotoğraf için poz verdiğinizi düşünmüştüm zaten. İstanbul ekibi bu kadar ciddi toplantı yapmaz.
Eminim ki gülmekten yanaklarınız ağrımıştır.:)

Ciddi göründüğümüz fotoğraflar
önemli ağaç meselelerini konuşurken çekildi. Ben de fotoğraflarımı
ekleyeceğim.

Birbirimizi tanımak açısından gerçekten de verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum.

arsakay 20-03-2006 14:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi carpnus
....ilerleyen zamanlar içerisinde tabii diğer illerin toplantıları yapıldıktan sonra genel katılımlı bir toplantı yapılmasını öneriyorum ve buradan yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Ağaç olmaktan çıkıp orman olma zamanımız geldi.

Ormandan öce koru olalım derim. :)))

Öneri güzel ama değil ki genel katılımlı toplantı yapmak,
genel il toplantısı yapmak bile çok zor.
Bunlara biraz daha zaman var derim. Ben arkadaşların fırsat buldukça
3,4 kişi de olsa biraraya gelmelerini ve çay içip,
sohbet etmelerini öneriyorum.
Bir üyenin bulunduğu yere işi düşen onu ziyaret etsin.
Önce muhabbet yani.
Hemen hiçbir konuda birlikte çay içip, muhabbet edemeyen insanların
birlikte bir işi başarabildiklerini hiç görmedim. Bu açıdan 19 Mart toplantısı
çok faydalı oldu. İleriye daha bir ümitli bakıyorum. :))

kahve veya sıcak çikolata da içebilirsiniz, çay şart diiil

arsakay 20-03-2006 14:41

Yılmaz daha çok yazıcam, fotoğraf da var ama muhasebecimiz nazikçe bilgisayarını ona bırakmamı, arasıra çalışması(!!!) gerektiğini söyledi. :(

arsakay 20-03-2006 16:20

1 Eklenti(ler)
İşte benim objektifimden hepimizin korkulu rüyası MALİNA!!!!

arsakay 20-03-2006 16:23

1 Eklenti(ler)
veee toplantı!

arsakay 20-03-2006 16:29

1 Eklenti(ler)
Erguvan Muhibbi :))

arsakay 20-03-2006 16:32

1 Eklenti(ler)
Son olarak Moda keyfi..

arsakay 20-03-2006 16:32

Heh heh heee
Aybala dellendi!!!

aybala 20-03-2006 16:39

sildim ki :)
hem modadan haberimiz olsaydı ayrılmazdık ki sizden :(

evet görüldüğü üzere bol bol fotoğraf çekildi
konuşulanları ben unuttum
geçmiş olsun :)

aydolum 20-03-2006 20:14

keşke biizlerde sizlerde birlikte olabilseydik

sezinci 20-03-2006 20:26

İkinci fotoğrafta Aybala'nın sağındaki arkadaşı tanımıyoruz

arsakay 20-03-2006 20:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala
sildim ki :)
hem modadan haberimiz olsaydı ayrılmazdık ki sizden :(

evet görüldüğü üzere bol bol fotoğraf çekildi
konuşulanları ben unuttum
geçmiş olsun :)

Hmm dmek ki bimle sadece Moda'ya gitmek için konuşuyormuş, cık cık! :D

Konuşulanları hatırlıyorum Aybala, merak etme. :)
Şimdilik sadece fotoğraf faslını bitirdim.
Daha yazacak çook şey var.

Moda'nın "m" sini küçük yazmışım, laf ederler diye düzelttim.

aybala 20-03-2006 20:48

o yeni üye yılmaz :)

Plumbago 21-03-2006 10:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yılmaz
Katılıyorum. Büyük bir toplantı yapabiliriz. Sadece belli bölgelerdeki üyelerin katılımıyla değil. Tüm bölgedeki arkadaşların katılabileceği orta nokta belirler orada buluşabiliriz.

Hatta şöyle bir teklif getireyim. İlk toplantı Bursa'da olsun. Burada yaparsak İstanbul, İzmir, hatta Ankara ekipleri katılabilir bu toplantıya

Bursa bence uygun olur ama Bursa icin bize rehberlik yapacak birilerini bulmamiz lazim once ;) ancak tarih konusunu bir an once belirlememiz lazim. Malum santiye mevsimi bu aralar :D

sezinci 21-03-2006 14:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Plumbago
Bursa bence uygun olur ama Bursa icin bize rehberlik yapacak birilerini bulmamiz lazim once ;) ancak tarih konusunu bir an once belirlememiz lazim. Malum santiye mevsimi bu aralar :D

Sevelim ve (katılırsa) Cihangir bize rehberlik yapabilir

arsakay 21-03-2006 18:42

Biraz da birlikte neler konuştuğumuza değineyim ama önce bir konuya açıklık getireyim. Ben fotoğraflarımı Erty gittikten sonra çekmeye başladığım için ayrı fotoğrafı yok. Ne yapalım, erken kalktı. Bu arada güleceksiniz ama eşimle beraber cafeye geldiğimizde Erty oturuyordu, attığım tüm paslara rağmen duymadığı için Malina gelene kadar 20 dk ayrı ayrı bekleştik. Yaaa...
Bu arada İzmirli arkadaşlar Erty'nin sakın peşini bırakmayın. Birikimli bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. yakın zamanda Türkiye'yi temsilen yurtdışında bir toplantıya katılacağını da bilmenizi isterim. Umarım bizi de bilgilendirir.

Bu toplantının en önemli yanı elbette ki birbirimizi tanımamız oldu. Site içeriğinin sınırları, agaclar.net'in STK olarak hedefleri ve elbette daha oraganize hale gelmesi vb. üzerinde hayallerimizi paylaştık. Herhangi bir karar almaktan ziyade ufak bir beyin fırtınası yaptık.

Kişilerin ünvanlarından bağımsız olarak yapabileceklerini, kapasitelerini ancak bu toplantılarla anlamak mümkün.
Arkadaşlar lütfen bririleri organize etsinde bir sürü üye biraraya gelelim diye beklemeyin. Özellikle de "neler yapalım" toplantısı yapmayı hiç beklemeyin. Fırsatını buldukça buluşun, görüşün, sohbet edin ki birbirinizi tanıyın. Neler yapabileceğimize daha sonra bakalım. Zaten ister istemez bazı faaliyetler bizleri biraraya getirecek. Büyük işler sonra :)))
Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

sezinci 21-03-2006 19:58

Katılıyorum. Büyük bir toplantı yapabiliriz. Sadece belli bölgelerdeki üyelerin katılımıyla değil. Tüm bölgedeki arkadaşların katılabileceği orta nokta belirler orada buluşabiliriz.

Hatta şöyle bir teklif getireyim. İlk toplantı Bursa'da olsun. Burada yaparsak İstanbul, İzmir, hatta Ankara ekipleri katılabilir bu toplantıya

musubeyd 22-03-2006 20:09

merhaba..
Bursa'da bir toplantı yapmayı düşünürseniz ben de katılabilirim.ilk defa bir toplantıya katılmış olurum böylece..tarih ne zaman?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025