![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
gün ortası müsait olmadığın için ve diğer arkadaşlar da saatle ilgili bir şey yazmadığı için saat 12:00 yi yazdım şöyle ki; beşiktaştan kadıköy vapurla yarım saat belirlediğimiz yer de iskelenin tam karşısı bu durumda ya 12:00-15:00 arası ya da 18:00 - ~ arası müsait oluyorsun şu durumda diğer katılacak arkadaşların durumlarını da gözardı ediyoruz tabii ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sorun çıkarmak istemiyorum ama okadar ters ki oturduğum yer bilirsiniz Beylikdüzü'nde oturuyorum. Anadolu yakasına geçmem inanın çok zor. Hem istanbul u bilmeyişim hem de tam gün ortasında işimin olması beni mahkum ediyor. Yer olarak Avrupa yakasında bir yer seçmemiz nasıl olur **** yine kadıköyde olsun ama benim saat 15:00 de beşiktaşta olmam düşünülünce toplantının 12:00 den daha öne ya da akşama alınması nasıl olur bilmiyorum.. Çünkü 12:00 de kadıköyde olursa benim geri dönmem için çok az bir süre sizinle görüşmem anlamına gelir. Bilmem ne dersiniz. Son günde bir değişiklik olur mu bilmiyorum ama zaten saat de kesinleşmemiş toplantıya katılacaklar en az 1 kez siteye bakacaklardır ya da bakan birilerini arayacaklardır; o yüzden yerin ve saatin uygun şekilde ayarlanması taraftarıyım aksi halde çok kısa bir süre size iştirak edeceğim. AKSARAY da Tekirdağdan geliomuş eminim başka Avrupa yakasında oturan da vardır.. Bana kalırsa derim ki Avrupa yakasında saat 10:30 - 11:00 olsun. Hem güzel bir kahveyle güne başlamış oluruz, hem belki benim gibi planı olanlar vardır daha sonraki saatlerde, onlar da işlerine gecikmezler. Ya da saat konusunda tam tersi saat 18:00 18:30 yapabiliriz.. Farketmez... nasıl isterseniz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
agaclar.net
|
Toplantı kesin yer ve saatı: Yer: Kadıköy-Mephisto Cafe Muvakkithane Sok. No:15 Kadiköy 0216 414 35 41 Saat: 11.30
. | *** işaretli kelimeler için bakınız: Yanlış yazdığınız için görünmeyen kelimeler | | Forum Kuralları | Forum Yardım | Forum Kullanma Kılavuzu | Fotoğraf Yarışması Kuralları | Satış İlanı Kuralları | Düzenleyen malina : 18-03-2006 saat 13:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
ağaç dostu
|
Her şey kararlaştırıldı. Biz arsakaylar olaraktan oraya erken geliriz, gelen olursa da sohbete başlarız. Son birşey kaldı, birbirimizi nasıl tanıyacağız? İzmir ekibi için Yılmaz üstlerine agaclar.net etiketi yapıştırmalarını önermişti. İsterseniz yakamıza kırmızı karanfil de olabilir. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Ya da daha kolay bişey buldum telefonunda Bluetooth olan varsa oraya gelince agaclar.net deki nick i ile acsın kimin geldiğini görür. ben masamı gösteririm .... ![]() Benim telefonumda ERTY yazıyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
agaclar.net
|
çok kısa, beyaz saçlı bir hatun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
bak o da geldi işte.... Neyse Arkadaşlar ewden çıkmam gerekiyor wakti geldi yine yanlış otobüse binip kaybolmaya gidiyorum... Çok zevkli siz de yapın bi ara boş vaktinizde ![]() Yarın 11:30 Mephisto da buluşmak üzere... Bluetooth lar açık olsun ![]() ![]() ![]() Hoşçakalın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
agaclar.net
|
. | *** işaretli kelimeler için bakınız: Yanlış yazdığınız için görünmeyen kelimeler | | Forum Kuralları | Forum Yardım | Forum Kullanma Kılavuzu | Fotoğraf Yarışması Kuralları | Satış İlanı Kuralları | Düzenleyen malina : 20-03-2006 saat 13:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
agaclar.net
|
İstanbul toplantısı 19 mart 2006
Yer: Kadıköy-Mephisto Cafe 19 Mart 2006 Saat: 11.30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
agaclar.net
|
Moda'ya doğru yürüyüş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Bir hatalı bilgiyi düzeltmek isterim yer doğru ama saat yanlış 11:30 dedik herkes geç kaldı ben ve AKSARAY(!) Grubu ![]() Bu arada yine kayboldum :P ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|