Arkadaşlar sorun çıkarmak istemiyorum ama okadar ters ki oturduğum yer bilirsiniz Beylikdüzü'nde oturuyorum. Anadolu yakasına geçmem inanın çok zor. Hem istanbul u bilmeyişim hem de tam gün ortasında işimin olması beni mahkum ediyor. Yer olarak Avrupa yakasında bir yer seçmemiz nasıl olur **** yine kadıköyde olsun ama benim saat 15:00 de beşiktaşta olmam düşünülünce toplantının 12:00 den daha öne ya da akşama alınması nasıl olur bilmiyorum.. Çünkü 12:00 de kadıköyde olursa benim geri dönmem için çok az bir süre sizinle görüşmem anlamına gelir. Bilmem ne dersiniz. Son günde bir değişiklik olur mu bilmiyorum ama zaten saat de kesinleşmemiş toplantıya katılacaklar en az 1 kez siteye bakacaklardır ya da bakan birilerini arayacaklardır; o yüzden yerin ve saatin uygun şekilde ayarlanması taraftarıyım aksi halde çok kısa bir süre size iştirak edeceğim. AKSARAY da Tekirdağdan geliomuş eminim başka Avrupa yakasında oturan da vardır..
Bana kalırsa derim ki Avrupa yakasında saat 10:30 - 11:00 olsun. Hem güzel bir kahveyle güne başlamış oluruz, hem belki benim gibi planı olanlar vardır daha sonraki saatlerde, onlar da işlerine gecikmezler. Ya da saat konusunda tam tersi saat 18:00 18:30 yapabiliriz.. Farketmez... nasıl isterseniz....
|