agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-05-2008, 15:04   #121
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 08-12-2006
Güler Hn., saksı adam fikri ile inanın beni çok güldürdünüz.
Böyle dahiyane ve komik fikirleri nasıl buluyorsunuz?

Ogün gelemesem de fotoğraflar sayesinde sizinle birlikte vakit geçirmiş gibi oldum.

Duvar dibine gölgelikli oturma setini çok güzel yapmışsınız.
Ogül kurusu mudur, yoksa gül suyu mudur? Anlayamadım. Ne işe yarıyor?
Duvar dibi yarımdairesel santolinalar, içlerinde verbenalar, altı gölgelik kocaman ağaç (ne ağacı olduğunu çıkaramadım, cevize bir parça benzettim ama?) geniş havadar bir bahçe ve yeşil alan, masaların arkasındaki sera; bayıldım -henüz içinde bitkileriniz yok ama sanırım oraya da tüm sevginizi ve bilginizi aktaracaksınız- varenda önünde dizili sardunya saksıları, bahçede ilginç köşeler... Kısacası birçoğumuz yapmak istediklerini siz yaptınız bunu bizlerle paylaştınız. Herşey için çok teşekkür ediyoruz.

Havuza başlayacağınız zaman kesin orda olacağım.

Bir de şunu soracağım. Sarı yasemini kokmaz diye bilirim, kitaplarda da bu şekilde geçer. Hani kışın Mart ayında açan Jasminum nudiflorum. Sizin bahçedeki başka bir cins mi ? Merak ettim.

sukranayalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 15:29   #122
Ağaç Dostu

Sergül's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2007
Bende resimlere bakarak iç çekenlerdenim, çok güzeller. Resimleri çeken ve siteye ekleyen arkadaşlara çok teşekürler, birgün kısmet olursa bende bu cenneti görürüm inşallah. Güler hanım, Oğuz bey ellerinize saglık harikalar yaratmışsınız.

Sergül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 17:06   #123
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sayın sukranayalp, herzaman bekleriz buyrun.
Saksı adamın oturduğu ağaç, salkım söğüt. Yamadaki yarımdaireler lavantin ve içlerinde bordo mineler-gerçi onlar da verbenadır- var. Yukarı teras yolundaki taşları dereden tek tek topladım ve betona gömdük, oturma ünitesindeki taşları da öyle topladım. Serayı kışın kullanıyorum. Yazın çok sıcak oluyor, yan pencereler açılmasına açılıyor ama yine de çok sıcak-termometre koymuştum sıcaktan patladı-
Sarı yaseminin kokusu bana da pek gelmiyor doğrusu, ama müştemilatın duvarını boydanboya kaplayan ve herdem yeşil olan beyaz yasemin enfes kokuyor. Siz hangi resimden bahsettiniz gül kurusu diye anlayamadım.
Şimdilerde güller ve clematisler coştu, sanki onlara inat edercesine nergisler de açma yarışındalar. Kısa zamanda devreye lillyumlar ve dahliyalar girecek gibi. Ama akşam üzeri iğde ve filbahrinin kokusu o kadar yoğun geliyor ki bilemezsiniz.
Bu renk cümbüşü ve yoğun çiçek kokuları içinde hayattaki salıncaklara uzanarak bülbülleri ve sessizliğin sesini dinlemek büyük keyif. Tabii siz dostlarla beraber paylaşmak daha da keyifli.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 17:09   #124
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili nevsune, dilek ve sergül teşekkür ederim. Buyrun güller içinde çaylarımızı beraber içelim.

Eski 13-05-2008, 19:24   #125
Ağaç Dostu

fellez's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2008
Galeri: 125
çok Güzel Bir Günden Kalan Anılardan Ayılamayanlardanım...sevgili Güler Hanım Ve Oğuz Beye Bu Cenneti Yarattıkları Için Ve Bizleri Bu Kadar Güzel Ve Içten Ağırladıkları Için çok Teşekkür Ederim.bence De Gülerin Bahçesi Değil De Cenneti Diyelim.. Arkadaşlarla Tanışma Ve Kaynaşma Fırsatı Bulduğum Için De çok Mutlu Oldum..

fellez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 19:28   #126
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 01-10-2007
Sevgili Güler hanım bende bahçenizi resimlerden izlemek zorunda kalanlardanım. Bu sene bir hafta sonu Manyas kuş cennetini gezme planlarımız var. Gerçekleştirebilsek ve sizde bahçenizde olursanız muhakkak uğramak ve bu güzellikleri kendi gözlerimle görmek isterim. Herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler

nkoksal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 20:04   #127
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Güler Hanım, çok sağolun, çok çok şekersiniz.

Yerlerini değiştirdiğim güllerimin durumu iyi gibi. İlaçlamalar işe yaradı sanki. Sizin vereceğiniz gülü baş köşeye koyacağım.

Çok gelmek isterdim ama izin koparmam zordu. Sevgiler...

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 23:03   #128
Ağaç Dostu

Buket Aknar's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2007
Galeri: 53
Tüm fotoğrafları sanki aranızdaymışım gibi tek tek gördüm. Bahçe güzel, sahibleri ve misafirleri güzel, kısaca herşey çok çok çok güzel.

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 00:21   #129
Ağaç Dostu

imgelem's Avatar

Giriş Tarihi: 21-01-2007
Galeri: 25
Sevgili Güler Hanım;Fotoğraflara bakınca inanamadım.Sanki usta bir peyzajcının eli dokunmuş gibi.Oysa herşeyi ile sizin ilgilendiğinizi okumuştum.Kutlarım.Mükemmel bir bahçe oluşturmuşsunuz.Birazcık da kıskanmadım desem yalan olur..Bu güzelliği görmek vardı.Bir başka bahara artık

imgelem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 11:49   #130
Ağaç Dostu

fatmadundar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2007
Galeri: 82
Güler Hanım'cığım, iki gündür internet kapalıydı, giremedim ama işyerinde arkadaşlara resimleri göstererek anlata anlata bitiremedim.
Gerçi arkadaşlar anlatmaya çalışmışlar. Ogün gerçekten unutamayacağımız güzellikte bir gündü. Sizin ve Oğuz Beyin güler yüzü, ve ilgisi bahçenizin güzelliğini katmerlendiriyordu.Hala daha gözümü kapatınca kendimi bahçenizde ve sizlerle beraber görüyorum. Her köşesi emeğinizi, zevkinizi ve sevginizi yansıtıyordu. Yediğimiz içtiğimiz bizim olsun gördüklerimizi anlatalım ama yeyip içtiklerimizi de anlatmadan geçemiyoruz: kahvaltı çok güzeldi, bahçe fırınında pişen yemekler, özel ekmekler, tatlılar, pastalar...
Bütün bu güzellikleri aynı duyguları paylaşan bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Sizin ve sevgili eşiniz Oğuz Beyin eline , gönlüne sağlık. Çiçekleriniz eksik olmasın.

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 12:19   #131
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar, sizleri memnun edebilmişim ne mutlu bize. Yazdıklarınızı okuyunca hani kabarmıyor da (hindi gibi) değilim. Herzaman beklerim. Bana olumlu olduğu kadar olumsuz gördüğünüz şeyleri de yazarsanız mutlu olur, düzeltmeye çalışırım. İnsanın emeklerinin karşılığını görmesi çok hoş bir his. Koca bayırı bu hale getirebilmenin hazzı da bambaşka benim için. Yapmayı arzu ettiğim bir iki şey daha var, inşallah onları da zamanla tamamlar, yine hepberaber tadını çıkartmaya bakarız.
Oğuz da hepinizi çok sevmiş, ayrı ayrı selamlarımı yazmayı ihmal etme diye tembihledi. Fırıncı arkadaşına özel selamları varmış.....

Düzenleyen Güler : 14-05-2008 saat 13:42 Neden: harf hatası
Eski 14-05-2008, 13:41   #132
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili nkoksal, tabii buyrun. Evvelden haberim olursa daha mutlu olurum. Manyas kuş cenneti maalesef eskisi gibi değil, hüsrana uğramayın diye yazıyorum. Kemalpaşa'da su uçtu denilen bir yer var, orası bence daha da enteresan. Geçen sene sezon haricinde gittiğim halde çok beğenmiştim. Keşke Ağaçlar.net gurubu olarak oraya bir gezi tertiplesek.......
Ben de Ankara'lı arkadaşlar gelmediler diye üzülüyordum, hepiniz bekleniyorsunuz haberiniz olsun.

Eski 14-05-2008, 15:15   #133
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Olumsuzluk mu? O da ne demek? Biz araçlardan inince bir cennetle ve o cenneti inşa eden, güleryüzlü ve bahçelerindeki güllerden daha güzel iki insanla karşılaştık.

Bahçenizin dizaynı, verdiğiniz emek, şık fikirleriniz hiçbirimizin gözünden kaçmadı. Doğal bonsainiz, saksı adamınız, tek tek toplayıp yerlere döşediğiniz taşlarınız, çilek bahçeniz, mükemmel gülleriniz, harika sardunyalarınız, sayamayacağım daha bir sürü güzellik, herşeye büyük bir sevgi ve emek verdiğiniz apaçık ortada. Bütün bunları görüp de olumsuzluktan söz etmek mümkün mü sizce?

Bizlere ne kadar değer verdiğinizi anladım ben bu toplantıda, günler öncesinden hazırlanmaya başladığınız ve hiç durmadan çalıştığınız belli oluyordu. Yemekleriniz, hazırladığınız kahvaltı, tatlılar, ikramlarınız.. Ne kadar heyecanlı ve güzel bir süreç geçirdiğinizi anladım, yorgunluğunuz da cabası.. Ama bütün bunlara rağmen enerjik, güleryüzlü ve kıpır kıpırdınız..

Gerçekten çok güzel bir gün geçirdim sayenizde, bütün bunlar için size ne kadar teşekkür etsem azdır..

Sevgiler..

Düzenleyen Penelophe : 14-05-2008 saat 19:01
Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 15:41   #134
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Guler Mesajı Göster
Ben de Ankara'lı arkadaşlar gelmediler diye üzülüyordum, hepiniz bekleniyorsunuz haberiniz olsun.
Aklımızda Güler hanımcım. Hele de o cennet-i âla bahçenizin fotoğraflarını gördükten sonra iyice niyetlendik. Yeryüzü cennetini görmemek olmaz.

Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 17:47   #135
Ağaç Dostu

fevziye's Avatar

Giriş Tarihi: 03-11-2007
Galeri: 134
Bütün resimler çok güzel Güler hn. Gerçekten bir cennet yaratmışsınız, ellerinize sağlık. İnşallah bende gelmek isteyen diğer arkadaşlar gibi bir gün gelebilirim. Sevgiler.

fevziye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 18:06   #136
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 01-10-2007
Güler hanımcm bilgi için sağolun.Zaten 2-3 günlük bir gezi planlıyoruz ama tam zamanını bilemiyorum. Daha önce de söylediğim gibi babam rahatsızlandı, hatta Ankara toplantısına da o yüzden katılamamış sizinle ve diğer arkadaşlarla tanışma fırsatını kaçırmıştım. Çok şükür şu ara daha iyi ama yinede zaman planlaması yapamıyoruz. Eşime bahçenizi anlata anlata bitiremiyorum şayet planladığımız bu geziyi yaparsak size muhakkak uğrayacağız. Sevgiler ve davetiniz için teşekkürler.

nkoksal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 19:57   #137
Ağaç Dostu

envor's Avatar

Giriş Tarihi: 05-01-2008
Galeri: 17
Evet;Resimleri gördüm ve üzüntüm iki katına çıktı...
Üzülüyordum;Birbirinden değerli Ağaçlar.net üyelerini yakından tanıma fırsatını kaçırmıştım...
Üzülüyorum;Dünya gözüyle Cenneti göremedim...
Seviniyorum;Çok güzel bir gün geçirmişsiniz...

envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-05-2008, 10:10   #138
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili penelophe, Müjgan,fevziye ve envor, güzel yazılarınız bana daha fazla şevk verdi, teşekkürler. Bizler de sizlerle beraber çok mutlu bir gün geçirdik, bütün yorgunluklarım sizlerle tanışınca geçti. Bu kadar güzel insanlarla beraber olmak, aynı konulardan hoşlanmak, sohbet etmek ne kadar zevkliydi. Bu yüzden Ağaçlar net'e müteşekkirim.

Düzenleyen Güler : 30-06-2008 saat 10:16 Neden: kelime hatası
Eski 15-05-2008, 10:26   #139
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Tatildi, Sakarya yolculuğuydu derken yeni oturdum internetin başına...

Yaza yaza bitiremeyeceğim kadar güzeldi.

İnanılmaz bir emek sonucu oluşmuş bir bahçe, kapıdan içeri girdiğinizde çiçekler mis gibi kokuları ile size hoşgeldiniz diyorlar...

Güller bir harika bakmaya koklamaya doyamıyorsunuz....

Çimler güzel görünüyordu aslında, Güler Hanım çok uğraştı onlarla. Ben bayıldım o çimlere çok kalabalık olmasak çocuklar gibi zıplıycaktım üstünde

Yemekleri nasıl anlatsam acaba Köy fırınında hazırlanmış tavuklar, bademli pilav, salatalar, dondurmalı helvalar...

Penelophe ile ben şişmiş göbekler ile çıktık masadan

Sonra çok güzel sohbetler edildi, yeni arkadaşlar ile tanışıldı...

Herkes bahçeden bir şeyler aldı hemen hemen osmanlı çilekleri, yasemin çelikleri
vs...

Çok güzel bir gündü gerçekten. Bu güzel günü bize hazırlayan başta Güler Hanım ve eşi Oğuz Bey olmak üzere herkese çok ama çok teşekkür ederim. Bizi Manyasa kadar götüren Sevgili Uzman16 ve eşinede ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum...

Aynı yerde darklı bir zamanda tekrar buluşmak dileği ile...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-05-2008, 10:48   #140
Moderatör

Güler's Avatar

Sebocum, Bursa nere ki tee şurada, her zaman beklerim. Unutma yardıma da sözün var hani.

Eski 15-05-2008, 11:00   #141
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Galeri: 345
Şu direksiyon sınavım bir geçsin, işlerimi ve durumumu ayarladığım gibi Manyasa İstanbulluların bahçesine doğru yola çıkacağım zaten . Ben her zaman sizin baş yardımcınızım Güler Hanım

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-05-2008, 13:23   #142
Ağaç Dostu

çekirdek's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2007
Galeri: 14
Tatlı bir sarhoşluk, baş dönmesiydi yaşadığımız..
Hangi bitkiyi incelemeli, hangi köşeyi sindiresiye bakmalıydı?
Güler Hanımın hangi emeğine saygı duymalı, doğaya ve bitkilere gösterdiği özene kendi adımıza nasıl teşekkür etmeliydi?

O gün, sözün bittiği an gibi bir şeydi.
Doğasıyla ve sofrasıyla bizlere yaptığı sunumlar için ancak minnetler...

çekirdek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-05-2008, 17:17   #143
Ağaç Dostu

ezgili dünyam's Avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2008
Harika bir gün geçirmişsiniz, gerçekten kıskanarak izledim. Şaka bir yana resimlere bakarken kendimi orada gibi hissettim. Bahçe harika, dostluklar harika.

ezgili dünyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-05-2008, 14:01   #144
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili çekirdek, siz dostlarla beraber olduğumuz için günümüz güzel geçti, teşekkürler.

Eski 18-05-2008, 22:48   #145
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
sevgili Güler hanım inanın bahçenize hayran kaldım,emeğinize,elinize,yüreğinize sağlık.muhteşem bir güzellik resmen cennet evsahipliğiniz de harika sizi kutlarım içim gitti fotoğraflara bakarken.bende saksıda üç beş çiçek bakınca kendimi doğa sever diye nitelendirmiştim fakat sizin emeğinizi görünce utandım.
çok sıcak samimi ve güzel birgün geçirmişsiniz keşke bende aranızda olabilseydim.aslında biçok kez geldim Manyas'a o zamanlar bilseydim kesinlikle uğrardım.sevgiyle,sağlıkla ve hep gülen yüzünüzle kalın.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-05-2008, 14:13   #146
Moderatör

Güler's Avatar

Teşekkürler sevgili mormenekşe, 15-20 Haziran'a kadar buralardayım, yolunuz düşerse beklerim.

Eski 30-05-2008, 11:14   #147
Ağaç Dostu

sevil's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2006
Galeri: 34
Bahçeniz bir rüya gibi, her fotoğrafta bu daha da güzel dedim.
Bizim için canlı bir örnek oluşturuyorsunuz, paylaştığınız için teşekkürler.

O güzel günde aranızda bulunamamak çok üzücü olsada, paylaşımlarınız ve içtenliğiniz teselli oldu.

sevil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2008, 11:50   #148
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili sevil, teşekkür ederim. Sen inşallah daha da güzellerini yaparsın. El elden üstündür.

Eski 12-08-2009, 22:57   #149
Ağaç Dostu

hüzün's Avatar

Giriş Tarihi: 31-07-2009
arkadaşlarımın güzel duygu ve dileklerine katılıyorum herne kadar ozaman aranızda olmasam ve o güzel ortamda bulunmasam da Güler hanımın ellrine yüreğine sağlık diyorum.Cidden süper baka baka doyamadım valla ......

hüzün Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-08-2009, 07:55   #150
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili hüzün, inşallah seneye çimleri de halleder yeni bir toplantı yaparız. O zaman siz de katılırsınız....

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025